Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • MrStokes
    Mar latom hogy az alapoknal kell kezdenem, mert az altalad leirt dolgokat sem ismerem, amik a legtobb DnD-ben tajekozott embernek koztudott dolog. :) Pedig azt hittem, hogy azert tudok egy s mast. :)

Egyebkent pont ilyen dolgokra voltam/vagyok kivancsi. Ez az Monk(1)/Cleric pl. eleg jol hangzik.

Amugy nem szettapolni szeretnem a karaktereket (nyilvan 10 szint ezt nem is engedi), hanem kicsivel tobb eselyt a tulelesre es ezaltal jobb jatekelmenyt ToEE-ben. Ugyanis minden ujboli probalkozaskor azert hagytam abba, mert tul nehez volt es mindig kihaltam.

Persze probaltam jobban megismerkedni a jatekban levo lehetosegekkel, mint pl trip attack, coupe de grace, flanking es a hasonlo finomsagok, csak szerintem eppen az a tudas hianyzik ezekhez h mit mikor es hogy milyen karakterrel erdemes vegezni, melyik karaktert milyen feat-ekkel erdemes ellatni, stb. Szoval a szabalyrendszer igencsak hianyos ismerete a bibi.

A masik ok amiert hajlotam arra hogy abbahagyjam, az a sok bug volt, de ez egyre jobban hatterbe szorulni latszik a nem hivatalos patch-eknek koszonhetoen.

Litaniam vegere meg egy kerdes: tudtok -e DnD 3.5 szabalyrendszer elerhetoseget az interneten? Nem baj ha nem magyar, sot, angol jobb is lenne. :)