Baldur\'s Gate II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Planescape: Tormentet se felejtsd ki. Fõleg hogy már 90%-os fordítás van hozzá😉

V9ykn8_TZL0

Hja, de már bánom hogy nem korábban! Fantasztikus a játék.. minden percét élvezem. Ennyire még sose kötött le játék mint ez.
Amúgy pár hete olvasgattam Forgotten Realms könyveket és nagyon megtetszett a világa meg a történetek, és felkutattam sok RPG-t ami FR-es 😊 Most végigtolom a BG2-t meg a kiegészítõt, utána az Icewind Dale 2-t és végül a Neverwinter Nights-ot. Kár hogy ezek eddig kimaradtak az életembõl..

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Tudtam, de ott a végigjátszás csak Irenicus álmáig van.

Davidus
Most nyomod elöször? De jó neked😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
fasza

V9ykn8_TZL0

b-type
szasz Gandibá 😊
lehet már ismered, de sztem a legjobb oldal itt van.
sokat segít ebben a nagyszerû játékban.
ha tudtad akkor sry 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nos végülis kimentem a városból, aludtam 16 órát, visszamentem és végre elmondta a küldetés másik felét 😊

Ust Nathában kiszabadítottam Phaere-t, és utána a tavernben adott egy küldetést, de fogalmam sincs mit kéne csinálni. Plz help!

Szivi.

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Köszi...

Dialógusok: 1768
Hiányos, lefordítatlan dialógus: 1057
Teljesen(!) készen álló dialógus: 711
Elkészült: 40%

Használati tárgyak leírása: 735
Készen álló tárgyleírások: 523
Lefordítatlan tárgyleírás: 212
Elkészült: 71%

Varázslatok:
Készen álló varázslatok: cca. 371
Elkészült: 100%

Interfész:
Elkészült: kb 100%

Egyéb elemek:
Nem mérhetõ

Karakterszám: 7 144 684 (de vannak átfedések)

Külön köszönet Andy-nek, aki megmutatta a helyes utat!

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Naaa.....

Nem tudja valaki hogy áll százalékban?

Valaki esetleg tudná? állapotjelzõt, ami pl. a kotornál van, ehhez nem találtam.

ollie
hát nem igazán tudom

Hogy áll most a BGII magyarítás? Ezt a játékot vettem meg legutóbb origiben. Vagy 3 éve, még 11K-ért...

ollie
Hát olyan sok registry bejegyzést írna be, hogy jobban jársz, ha újrainstallálod az egészet. Mondjuk ha most nekem fel lenne installálva, elküldeném a reg bejegyzéseket, de sajna nincs.

Hali, kéne egy kis help: megvan a game+ a kiegészítõ (ez ugye 5 cd amit jó sok idõ alatt lehet felrakni), a windowst újra kellett raknom, és azt írja a játék indításakor, hogy rakjam újra a kiegészítõt... rámegyek hogy install, errem eg azt kéri rakjam újra az egészet, de nekem csak a kieg van meg 😞 hogyan lehet az alapjátékot berakni a registrybe reinstall nélkül?

War. War never changes.

ollie
Már nem emléxem sok mindenre, mert régen játszottam a játékkal. Szerintem templomban kapsz italokat.

Nem találtam olyan páncélt ami tükröz, hol lehet ilyen spéci cuccost összehozni? Az italok sincsenek meg. Melyik bótban vannak?

ollie
A varázslatok azért nem voltak valszeg hazsnálhatóak, mert talán valami páncélt adtál rá (ha jól emléxem Nalia cleric/mage), és a varázslõk nem tudnak páncélban varászolni. A csapatösszeállítás erõsen a te kasztodtól is függ, Edwin-t csak akkor ajánlom, ha gonosz csapatot akarsz, mert balhézni fognak a tagok, ha ellenkezõ jellemûek. Minsc-et mindenesetre jó ötlet megtartani...

Kösz, megnézem ezeket a potionoket, örülnék neki, hogyha ezek a varázslat gondjaim megoldódnának. Te milyen csapatot javasolsz? Most Aerie, Keldorn, Minsc, Yoshimo, és Valygar a csapatom tagja. Nemtom Aerie helyett nem lenne e jobb valami másik varázsló, pl Edwin?

Ja, és még egy nagy gondom van: Nalia-t azért bocsátottam el, mrt nem tudott egy idõ után varázsolni (amikor varázsolni akartam vele, a varázslatok halványak lettek) Ez miért van, mert szerintem többet tudott mint Aerie, jobb lenne.

ollie
A szem (gondolom beholder) ellen használj olyan pajzsot vagy páncélt, ami tükröz (mirror), mert az visszaveri az ilyen típusú varázslatokat. Az olyan varázslatok ellen, melyek megzavarják (confusion) a csapattagjaid, vannak potion-ök, melyek megnövelik az intelligenciát és bölcsességet és így ellenállóbbá teszik õket.

Hali! Valaki tud nekem segíteni? Az a gondom, hogy nem tudok mit csinálni az olyan varázsaltok ellen, amik miatt irányíthatatlanok lesznek a csapattagjaim, vagy pedig ellenfelek. Ezek ellen van valami varázslat, mert sok helyen, pl a gömbben nem tudok emiatt továbbjutni? Továbbá azt szeretném tudni, hogy milyen varázslat az, amivel egy pillanat alatt meghal egy emberem? Már volt több ellenfél is, ami ezt csinálta (pl a szem, annak az uj vallásnak a feje, aminek a küldetését a Helm paptól kapom a templom kerületben), és baromi idegesítõ, hogy ez ellen sem tudok védekezni, igy néhány ponton játszhatatlan lesz a játék.

Pls segítség!

ollie
nekem nem kõ

Davidus
Planescape fordítás már 82%-os!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Majd ha lesz full magyarítás😊

V9ykn8_TZL0

ollie
Hú megint neki kéne ugrani a gémnek!

Davidus
Úgy tudom hogy még csak a ToB-hoz van full.

V9ykn8_TZL0

Zotya123
Halihó, van már magyarítás teljes?

Hacker
Már nálam is.
Mondtad volna 26-án 😛

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Hacker
Tudja valaki mmi van a magyaritasok.jatekok.hu oldallal? Nekem nem jön be!

\"Amerikai számítógép, Orosz számítógép......egy kutya! Mindegyik made in Taiwan!\"

Kandurex
Pont én is így vagyok vele. De jó lenne már a full magyarítás. Ríszpekt az eddig elkészült anyagért.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hacker
Az!
Hát....marad az Anarchy Online 😊

Davidus
kurva suli😄

V9ykn8_TZL0

Hacker
A Throne of Baal már kész, a Shadows of Amn meg nég nincs? Hát addig nem akarok a kiegészítõhöz nyúlni, amíg a 2. részt nem játszottam végig. Az 1. rész kihagytam, szívok is miatta, de ezt mégegyszer nem játszom el.
A teljes mikorra várható?

Davidus
Asszem a Throne Of Baal már elkészült.

V9ykn8_TZL0

Hacker
Kössz. Már töltöm is lefelé 😊
Magyarosításról valami hír?

ollie
Javaslom a bioware.com-ot, de legvégsõ esetben leírod a pontos file-nevet (elsõ néháyn karakter is elég) és beírod a filemirrors.com-on a keresõbe.

Hacker
Hali srácok. Megmondaná valaki, honnan lehet letölteni a játékhoz patchot? Az interplay.comon kívül, mert nekem onnan nem megy.
A játék fordítása mikorra lesz teljesen kész, és honnan lehet majd letölteni?

Na tegnap kipróbáltuk a haverral, nekem volt 3 karkaterem meg neki is, és tök jó a multi! Tényleg nagyon jól megcsináltak mindent, most már a játékon lesz a fõ hangsúly 😊 De az is sokat dobott a hangulaton hogy közben mikrofonnal dumáltunk egymással, így nem ment az idõ a sok gépeléssel 😊

War. War never changes.

Ja tényleg jó az odlal. Csak a multiplayer részrõl nem találok leírást...

War. War never changes.

HuAn82
Ez egész jó oldal! Én is most olvasgatom.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Hali! Nemrég szereztem meg a játékot, a haverom adta, és gondoltuk, hogy ki kéne próbálni multiban. De hogyan is mûködik a multi? Ugyanaz a játéktér, mint 1 játékos módban? Mekkora partival lehet kalandozni? És ki beszél az NPC-kkel, ha szövetségesek vagyunk? Lehet kereskedni? El lehet menteni a játékot? De ha tudtok egy jó weblapot, ahol mindez le van írva, azt is szívesen fogadnám
Köszi a segítséget elõre is!

War. War never changes.

ollie
The Glory of Ishtar demo letölthetõ. Kell hozzá full BG2 és ToB install. Király lesz!

ollie
Én még nem láttam olyan fordítást, ami helyettesíthetné az eredetit a számomra. Nekem csak is az eredeti nyelven tetszenek a játékok (angol, mert csak azt tudok). Eleve a tudat, hogy más nyelven íródott, sokat levon számomra az értékébõl.

ollie
nem mintha nekem kéne bármi fordítás

ollie
tudom

Davidus
Lassan a Planescape fordítás is elkészül.

V9ykn8_TZL0

ollie
miért nem töltöd le?