Shadows of Amn - A saga folytatódik...
  • Calver
    na, erre is válaszolni akartam egy ideje de mindig elmaradt valahogy
    jó jellemű arcok egyszerűen nem voltak valahogy akkora személyiségek... első részben aki említésre méltó volt az Coran kb, ahogy udvarolt Safana-nak az simán a játék legszórakoztatóbb párbeszédeit szülte volt még Kivan és Imoen elment, de Imoen igazándiból második részben bontakozott ki, ott sem eléggé. BG2-ben meg végre Minsc elhagyta Dynaheirt, ezzel hirtelen szimpatikus figura is lett, de a többi jófiú legjobb esetben is idegesítő volt... Anomen-t pl legszívesebben egy lapáttal vertem volna agyon. még Imoen meg Keldorn voltak úgyahogy viccesek, főleg meg Imoen folyton szívatta Keldorn-t, de a többiekből hiányzott minden móka... semlegesek közül meg megint Safana és Jan volt kb a 2 jópofa karakter, Safana az első részben egyszerűen jó fej volt, Jan meg mindenkit kiakasztott, ami nálam spec kötelezővé tette még Haer'Dalis-t imádták sokan, amit soha nem értettem igazán, szerintem annyira nem vicces figura.
    még amúgy egy kötelező arc gonoszak közül BG1-ben Shar-Teel volt... egyszer mert a legtáposabb harcosa volt az első résznek, másodszor meg mert egyszerűen űdítően hatott a fennhéjazó feminista picsa stílusa