Baldur\'s Gate II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KHKH: Elkuldened nekem is a vegigjatszasokat? [email protected]
Koszi!
ollie
hehe, elõszõr azt hittem, hogy a Planescape:Torment-rõl beszélsz

Amiga
Dolgozni kell. :-(((((((((((

Én a GTA-VC-t nyomom ezerrel. Meg nyomogatom a Baldurs Gate 1-et.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
Király a Morrowind! Most azt tolom ezerrel!

ollie
na, te is robotolsz ma reggel, mi?

Amiga
Húha, ez izgi! :-)

ollie
Király! és a Shadows of Amn már készen van teljesen?

ollie
a spell rendszer meg egy az egyben a dragonlance-bõl van
a halfling fajt leváltja a kender faj (ez is dragonlance)

ollie
nagyjából ugyanazok, de lesznek változások is

ollie
vazz! te lettél a 2000.

egy total conversion bg2-höz a dragonlance világában és persze ingyenes. a jó hír, hogy már tesztfázisban van. nekem a kedvenc d&d világom a dragonlace (a 2. a planescape), ezért már nagyon várom!

ollie
Már csak 2 nap és kinn lesz az elsõ demo a Glory of Ishtar TC-bõl!!!!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

ollie
Lehet kapni a BG2 Gold-ot, ami ugye tartalmazza a kiegészítõt is és gyanúm szerint kézikönyvet is. Mindez 6 rugóért.

IMYke2.0.0.0
helyesbítés: ...nekivágtak, szervezetten, hát mág inkább jogosnak tûnt a felhagyásom.

Bocs.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem, már letettem róla. Kicsit sok lett volna egyedül. aztán - még akkoriban - észrevettem, hogy mások is nekivágtam, szervezetten, hát mág inkább jogosnak tûnt a felhagyásom.
Most pedig szomorúan látom, tapasztalom: semmi változás - fél éve áll a projekt! 😞((

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv. Nem tudom, mi van a Baldur's Gate 1 magyaritással. Én speciel csinálom(gatom). A honlapja már fél éve nem frissült. i2k, te forditod a játékot, vagy nem?
ollie
amúgy mi a helyzet? már jól mûködik a játék?

hi. van aki már végigjátszotta? csere érdekelne. van egy csomó vadiúj végigjátszott játékom. [email protected] - a listáért
miskolcon

Davidus
A TESCO-ban volt 3 rugóért BG2. Leégett volna a pofámról a bõr ha nem veszem meg ennyiért a kedvenc gammám😊

V9ykn8_TZL0

IMYke2.0.0.0
Kérdés: akkor neked megvan?
Nekem más megoldás is jó...

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Én is kérnék, ha lehet. Bár ez a kérés a Baldur's Gate 1-hez kapcsolódik: a magyarítás, és teljes játékélvezetéhez kellene a Tales of the Sword Coast kiegészítõ lemez.

Természetesen vevõ vagyok minden megoldásra, ám a legjobb az lenne, ha a segítõkész illetõ fel tudna lépni a DC++-ra, megadná nevét, a kiegészítõ felrakási idejét, s én azt levehetném...
Cserébe - ugyanitt, azaz a DC++-on rengeteg más Játékot, programot tudok felkínálni (van mibõl), minden új game megvan!

Köszi, hogy elolvastad, és még nagyobb, ha segítesz!

ollie
helló, ha olvasod akkor próbáld meg a Bladurdash honlapról (http://www.baldurdash.org/) letölteni a nem hivatalos javításokat a BG2-höz, az talán segít az NPC-k nem reagálnak problémában. Ezek a javítások nem piszkálják az exe file-okat, ezért kell mûködniük tört változatnál is. Ha ez sem megy, akkor menj a www.planetbaldursgate.com-ra, ott keresd meg a fórumot és ott talán tud valaki segíteni. Persze ehhez kell tudnod angolul, de gondolom neked nem probléma, ha már BG-vel játszol. Ja és ott meg ne említsd hogy tört változatod van.

ollie
akkor ez ma nem fog menni, mert én meg vidéken dolgozok (Dunaharaszti) és fél 6 körül érek be a városba minden nap (na meg otthon van a játék). vagy csak estefelé (hétköznap) vagy a hétvégén jó nekem...
itt van az én számom: (20)5858-929 Zoli

hívj fel hogy mi legyen

ollie
mega? mert akkorákat nem tudok feltölteni. de ha esetleg budapesti, akkor valahol összefuthatnánk és odaadnám egy cd-n. vagy ha nagyon muszáj mehet a posta is.

ollie
mekkorák ezek a file-ok? mert attól függ.

Amiga
Szórakoztató eszmecsere. :-)))))

ollie
nincs rá idõ

ollie
az gáz

ollie
nem mind. vannak nagyon kircsik is.

Amiga
Én is csak az Official modokat szeretem ,a többi olyan illúzióromboló...

Davidus
A modokat utálom. Ami nem eredeti az bekaphatja a faszom(pl pamela anderson😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
De nekem maradandó sérülés nélkül kell😊

V9ykn8_TZL0

Amiga
Pedig de, most jutottam oda, hogy ezt a nagyívû eposzt végignyomjam. :-))))

ollie
próbálj ki hozzá modokat. van amelyik teljesen új játékot csinál belõle, csak az engine-t használja (több is).
ki tudsz belõle hozni még pár tucat órányi játékot...

ollie
én bármit kitörlök az agyadból 😄

ollie
ó jeeeeeeeeee

Davidus
De szerintem rosszul értelmeztem és nem most nyomod elöször😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Irigyellek hogy még csak most találkoztál a BG2-vel. Bárcsak ki lehetne törölni az agyambol és ujra kezdhetném😊

V9ykn8_TZL0

Aquli
harcos/tolvaj backstabbel varazslokat szetdarabolja az igaz!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

ollie
akkó majd meg tudjuj osztani közös tapasztalatainkat, mert én is újra elkezdtem
😄
majd bk helyett nyomjuk ;D

Amiga
Most még csak Friendly Arms Innben keresem Jaheiraékat. Nem vettem fel a bunkó párost, most a varázslót nyomom majd le.

ollie
Bard is kircsi tud lenni, bár elsõsorban IWD-ben érdemes vele nyomulni. De aki szerepjátszani akar... Amúgy hol tartasz vele?

Amiga
Nekem most egy bárdom van az elsõ részben, õt akarom végigvinnia Baal végéig.

ollie
nagyon állat játék!

én személy szerint imádom a harcos/tolvajt, mert szinte mindent tud amit egy harcos, és mindent tud amit egy tolvaj. A tolvaj képességekre meg minfig nagyon nagy szükség van, viszont egy sima tolvaj nagyon gyenge.

Ha kell jó info akkor itt kezd:
www.planetbaldursgate.com

Aquli
http://www.geocities.com/luftwaffe44/
tess

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

a www.gamefaqs.com oldalon annyi leírást találsz, amennyit akarsz. angolul, persze :-)

én régen toltam végig, monkot indítottam, és azzal gyepáltam.
Nos, most szereztem meg a játékot meg a kiegészítõt, és kéne egy kis segítség:
elõször is végigjátszást hol lehet találni?
nektek is jobban megy 3d gyorsítás nélkül, mint azzal?
Meg kéne pár tipp hogy hogyan érdemes játszani,és ti még szoktatok játszani vele?

War. War never changes.

zaki

Csacsi
Ezt nem az Icewind Dale 2 topicba kellett volna kérdezni?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Edin ugye gonosz beállítottságú? Gondolom tudod mit jelent az enough of this charity. Az a baja hogy túl sokat jótékonykodsz.

War. War never changes.

Hali!

Mit lehet tenni az ellen, hogy az Edwin néhány: enough of this charity...beszólás után nekitámadjon a csapat többi tagjának??