Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi!
Én a GTA-VC-t nyomom ezerrel. Meg nyomogatom a Baldurs Gate 1-et.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
a halfling fajt leváltja a kender faj (ez is dragonlance)
egy total conversion bg2-höz a dragonlance világában és persze ingyenes. a jó hír, hogy már tesztfázisban van. nekem a kedvenc d&d világom a dragonlace (a 2. a planescape), ezért már nagyon várom!
jeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
Bocs.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most pedig szomorúan látom, tapasztalom: semmi változás - fél éve áll a projekt! 😞((
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
miskolcon
V9ykn8_TZL0
Nekem más megoldás is jó...
Én is kérnék, ha lehet. Bár ez a kérés a Baldur's Gate 1-hez kapcsolódik: a magyarítás, és teljes játékélvezetéhez kellene a Tales of the Sword Coast kiegészítõ lemez.
Természetesen vevõ vagyok minden megoldásra, ám a legjobb az lenne, ha a segítõkész illetõ fel tudna lépni a DC++-ra, megadná nevét, a kiegészítõ felrakási idejét, s én azt levehetném...
Cserébe - ugyanitt, azaz a DC++-on rengeteg más Játékot, programot tudok felkínálni (van mibõl), minden új game megvan!
Köszi, hogy elolvastad, és még nagyobb, ha segítesz!
itt van az én számom: (20)5858-929 Zoli
hívj fel hogy mi legyen
ki tudsz belõle hozni még pár tucat órányi játékot...
V9ykn8_TZL0
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
😄
majd bk helyett nyomjuk ;D
én személy szerint imádom a harcos/tolvajt, mert szinte mindent tud amit egy harcos, és mindent tud amit egy tolvaj. A tolvaj képességekre meg minfig nagyon nagy szükség van, viszont egy sima tolvaj nagyon gyenge.
Ha kell jó info akkor itt kezd:
www.planetbaldursgate.com
tess
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
én régen toltam végig, monkot indítottam, és azzal gyepáltam.
elõször is végigjátszást hol lehet találni?
nektek is jobban megy 3d gyorsítás nélkül, mint azzal?
Meg kéne pár tipp hogy hogyan érdemes játszani,és ti még szoktatok játszani vele?
War. War never changes.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
War. War never changes.
Mit lehet tenni az ellen, hogy az Edwin néhány: enough of this charity...beszólás után nekitámadjon a csapat többi tagjának??