Baldur\'s Gate II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az igaz hogy sajnos NWN-ben és kb akármilyen 3D szerepjátékban egyszerûen nem lehet normálisan többfõs csapatod úgy hogy te irányítod mindet, vagy pedig túl sok macera van vele. lásd The Fall, annyira idegesítõ volt mindig 6 karaktert belõni hogy pont mit csináljanak, hogy egyszerûbb volt 1 közelharcos tápság karakterrel végigtolni. NWN2-t még nem próbáltam - de az alapján amit Iwb írt ki fogom, BG2-ben is a kedvencem az volt ahogy a csapattagok hergelték egymást <#nyes>#nyes> - de kétlem hogy ott te irányítanád az egész csapatodat, nem pedig az AI. a KotOR sorozatban volt még úgy-ahogy jól megoldva, de ott 3 karakterrel... 5-6 emberrel már az is bosszantó lenne. sajnos a csapat alapú RPG-k meghaltak az izometrikus 2D-s nézet kihalásával, talán ToEE volt az utolsó. mindenesetre béke poraikra <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Ennek ellenére az nwn2 közelebb áll a BG-hez, mint az nwn1-hez. A kiegészítõk miatt meg pláne érdemes megvenni: a mask of the betrayer talán legjobb (a)dnd crpg a torment óta, a most megjelent storm of zehir meg az icewind dale-ek feelingjét fûszerezi egy kis pirates-light szerû kereskedéssel.
Az alap nwn2-ben is teljes csapatod van, de egy karaktert kreálsz. A cspattagok meg beszélgetnek egymással stb, mint a BG-ben. A storm of zehirben az egész partid te kreálod, mint az icewind daleben.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
kérdésem a newerwinter nights hoz kapcsolódik, bocsi az offért
szóval ha indítok egy új karaktert, aminek van lvl1 es wizard vagy sorcerer beütése, azzal fogom tudni hazsnálni a különféle padokat hogy varázscuccokat rakjak össze?
csak azért kellene bele wizard class multiban
amúgy egy harcos papot akarok
5let ?
(ha valaki nem játszott volna BG1-el - Ajantis egy Lawful Good Paladin, és egyben egy ritka méretes büdös paraszt, aki gyakorlatilag az elsõ mondatától kezdve könyörög a halálért. én mindig kedves voltam vele, és meghallgattam az imáit.)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A pc guruban írták, akkor amikor a fallout3 volt a gondolatébresztõ részében.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elõre is köszi a segitséget.
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
magasabb szinten nálunk is játszotta meg varázsló valódi rpg-ben, hogy a kalandor vagy a szerzetes alá küldte a tûzgolyót, mondván úgyis elugrik (és igaza is lett 😊
Hehe, még Heart of Fury-ban is megpróbálkoztam elsõ szintû karakterekkel, na az volt ám az igazi kihívás. Nem volt lehetetlen feladat, de egy idõ után uncsi volt, hogy még a goblinok leverése is fél órába tellett, és persze 1 csapással leterítették a karaktereimet. 😊
és pont ezért jött be annyira ToEE, ott milliméter pontossággal ki tudtál mérni mindent és profin levezényelni a harcokat. IWD1 is jó móka volt, csak pl nálam kicsit tulzottan is domináltak a közelharcos pofozógépek ott.
nemtom, nekem soha nem volt gondom a nehézséggel, sõt... mondjuk direkt széttápolt partyt raktam össze h könnyedén menjen minden, de talán még túl könnyû is volt <#nyes>#nyes>
Pl Volt olyan rész még az elején a templomnak, hogy csontik voltak elbújva a földben. Hiába érzékeltem õket élõholtak észlélésével, hiába próbáltam meg odalopakodni, próbálkozhattam bármivel, a következõ történt: mikor elég közel értem, 1 csonti kimászott, megrohamozott, meglepetés kör, pápá ügyesség-módosító, így még elég rendesen sebezte a még nem túl magas szintü embereim egyikét. Lecsaptam, jött a következõ, ugyanígy..meglepetés, roham, stb.. még 1 megszakító támadást se lehetett leadni. S volt belõlük 6 v 8. Eléggé idegesített -.-
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...