25353
Whistler - Windows XP
-
#2894 Hali!
Lenne 1 nagy gondom. Tegnap át kellett tennem a fő vinyomat 1 másik XPs masinába Slave-nek. Viszont mióta visszapakoltam mindent, azóta nuku hang a köv hibával:
Crossfading DirectSound output v1.36 Error
Bad Direct sound driver...
Azóta feltettem a DirectX9et megint, de az sem segített.
Nincs vkinek használható ötlete??? -
#2893 THX! -
#2891 2 oprencer: multiboot 1ik xp másik 98. Ha jáccassz: 98, ha gyönyörködni akarsz: xp. -
#2889 Settings - Display - Screen Saver - Power - APM, kapcsold be.
-
#2888 Most raktam fel a napokban az XP-t egy frissen formázott vincsire, de van egy kis probléma:
Leállításnál nem kapcsol le automatikusan a gép, a "Mostmár kikapcsolhatja a gépet" szövegnél megáll, amíg manuálisan ki nem kapcsolom. XP(és formázás) előtt win98 volt fent gépen, azzal tökéletesen leállt a gép magától.
Nézegettem a beállításokat, de sehol nem találtam erre opciót. Mi a megoldás szerintetek erre a gondra? -
#2887 Itt látható!
http://fae.abit.com.tw/eng/faq/qa/2001/2001102402.htm -
#2886 Telepítés elején kéri a Raid vezérlőprogit telepíteni.Aszt hiszem F6 billentyű!Majd a floppyn levő HPT371 UDMA/ATA133 Controller
Device Drivers megfelelő változatát telepíted.Innentől továb egyszerű
-
HG #2885 Szia Magyarember2! Lehet hogy elkéstem, nekem a következővel működik, és nagyon király a CloneCD.
Név: wosky
Serial :0F1B19A96EDC9C11B4A312817E7FC52A349694C447D8E08E02A489328FD8F00F3E9E1E49862D46A7D7AB39A199
D9F1D4686B7C4D644C1C1A6D4705FFBE11
Remélem sikerül.
-
Nyiri #2884 sziasztok
lehet,hogy már kérdezte vki ,de nincs időm végigolvasni a beírásokat.
Hogyan lehet Raid vezérlőre kötött vinyíóra XP-t installálni ?
Ha elindítom a bootos XP installt, akkor nem látja a raid-es vinyót és nincs hova installálnia... kilép.
Ha viszint felteszem udma66ra és install után átdugom a raidra, akkor bootkor lefagy.
-
#2883 kösz!! -
#2880 Hol lehet kikapcsolni a cdrom autostartját? -
#2878 A misterxp.uw.hu oldalon van egy, ott le van írva a Nero-hoz a boot működő összeállítása is.
-
#2875 Te milyen windózt használsz, mert nekem XP-ben semmi gond nem volt, viszont vmi hasonlót ki írt a 98-ban ,de ott is feltette, és végre nincs POPÁP -
#2873 Pop This! 2.00 -
ikozaeder #2870 -
#2868 Boot: jelentése csizma. A rendszer betöltéséhez szükséges programokat tároló szektor. Tehát neked most a hdd-ből kell egy darab? -
#2867 ??? Mi kell neked? Boot szektor? -
Borg #2865 Egyéb/letöltések -
Borg #2863 Frissitsd windowsupdateről az IEt. -
Pace #2861 xp-s drivert teszel fel, vagy azt, amire te úgy érzed, hogy jó?
esetleg hivatalos drivert nézni hozzá xp-hez, ill. ha eddig is az volt, akkor másikat... -
#2856 Nos meoldottam, mit az latszik is:)
Nem volt nehez , ha erdelel valakit meg osztom vele szivesen
-
#2855 Sziasztok
Nem tudja valaki, hogy lehet a "start" gomb feliratat megvaltoztatni? Tudom hogy kell valami prg hozza, de melyik?
Koszi
-
Torry #2841 Én nem formatált merevlemezre rakom az baj?És hogy,hogy ne menjek vissza a bios-ba?? -
bebi #2840 Nyomj egy resetet,és ne menj vissza a biosba. Ha igaz, akkor elkezdődik a telepítés második fázisa, ha nem, akkor format, és kezd ujra. -
Torry #2839 Lenne egy nagy gondom a telepítéssel(prof.).Szóval BIOS first boot device:cdrom.OK.Boot atapi cdrom-ról,enter.Kék képernyő :másolgat(billenytyűzet illesztőprogram ....´)Ezt befelyezi nagy fekete üres képernyő,bal felső sarokban a kurzor villog és semmi.
MI A GOND???
ELŐRE IS KÖSZI! -
#2834 Win XP tűzfalát hol lehet kikapcsolni? -
#2833 Meg beletettek 1-2 biztonság javítást :D Amúgy már feltettem, próbálkoztam a reg átrírásával, de nem nagyon jött össze, annyit sikerült elérni, h nem akrta lementeni, hanem szöveként jelenítette meg :( És nem csak csak az ie-nél van így, sem az ns,sem az opera alatt nem megy, ők is szövegként jelenítik meg. -
#2832 mért akarod feltenni ?? nem jó semmire csak kiszedtek belőle egy két Java cuccot asszem -
#2831 ctrl+alt+del és felhasználóváltás vagy WinKey+L -
#2830 hy!
ezzel mit tudok kezdeni egy újraindításon kívül ?? -
#2829 1 reinstall után újra felraktam az sp1-et, és ha az ie-ben meg akarok nyitni egy php-t, akkor le akraja menteni :( Tudtok vmi megoldást? -
#2828 ööö .. ez most beugratós kérdés? :)
hát egyszerű: bejelentkezéskor a rendszergazda nevet/jelszót kell beírni. :)
ha meg mint rendszergazda használod a géped, akkor ezt a lépést kihagyva vedd tulajdonba a mappákat :) -
gtom #2824 Tudna valaki adni nekem egy olyan xp prof. cd-kyt(nem corp.) amivel sp1a-t fel tudok tenni? -
#2823 Próbáld megy, hogy rendszergazdaként lépsz be a gépbe, saját tulajdonba veszed a mappát, és utána menj bele. -
#2821 Nagy valószínűséggel a szolgáltatótól kellett volna kapjál egy install CD-t. Én legalább is a Datanettől kaptam. -
#2820 Két dologban kérnék segítséget:
az egyik az, hogy hogy tudom eltűntetni a reget-t a registry-ből, hogy ne számoljon vissza az indításkor, illetve, hogy tudtok-e adni nekem nem shareware reget linket?
köszi előre is -
magyar ember 2 #2813 A crackek kozt volt 1 reg. cleaner, de sajna azzal se lett jobb. Crack ide, serial oda, csak szurke marad az irasi es masolasi funkciogomb, tovabbra is csak iso filet lehet csinalni. Vmi 5let? Esetleg 1 kiprobalt, mukodo serial vkinek? -
gtom #2812 VAn-e olyan program amivel felé tudnám telepíteni a sp1-et? met a cd key miatt nem megy -
Pace #2811 vagy meghal, vagy nem.
gyanús, hogy újra kell tenni a rendszert, anélkül sose lesz 100%-os... -
gtom #2809 van -e olyan program amivel a cd-keyemet tudom változtatni?