25353
Whistler - Windows XP
-
serivo #75 az appollo.warez.hu-h fönn van a beta2 -
Borg #74 Én nemtok letöltö helyet mondani, nem publicrol szedtem. De minden fut rajta, söt, win2knál sokkal jobban, MEnél meg stabilabban, win2k driverek kellenek hozzá.
Amugy simán megtür maga mellett más oprencert is, nekem is ME mellé volt installva 3. particióra, és csinált boot menüt azt lehetett választani. Semmi összeakadás nem volt, söt a ME program files könyvtárát lehetett használni, kiszedte a szükséges reg infokat és onnan futott minden. 2428nál csak a grafikai problémák voltak szembetünöek, pl a stylokat nem tudta rendesen csinálni, fekete képernyök stb. De 2462ben már minden tökéletes. -
izb #71 FTP cim: 131.96.27.17/_vi_log/tagged/by/hawdy/for Itt egy kis keresgeles utan megtalalod!Jo nagy!Keszulj arra hogy jo sokaig fog tartani!33 darabra van szet vagdalva!Szia
-
Borg #68 Na feltettem a 2462-t, tudom hogy van ujabb ne ripuljon senki, de azért ezt tettem fel, mert ez a hivatalos béta2.
És bevált!
Egyelöre hibával nem találkoztam, a 2428hoz képest ez simán istallodott, minden beállitva, semmi gond, grafiai cuccok is tökéletesek már benne, nincsenek fekete képrenyök stb.. elég király ez a whistler style:)) -
#66 A 4in1-el megoldódott a gond. A Windows Updet -en is volt egy új biztonsági frissítés hozzá. -
izb #65 Ha olyan alapod van,akkor nem art!! -
#64 Feltelepítettem a 2464a-Beta 2-őt. Ez most Windows XP, vagy Whistler? Már annyi van, hogy nem igazodok ki rajta.
Az ASUS AGP 7100-T 32MB -ot alapból felismerte. Jobbanmondva semmi drivert nem kért.
Nekem valami servicepack -ért rinyál, de nem tudom melyik kell neki.
A VIA 4in1 -et feltelepítsem? -
#60 beta 1 mitvarsz töle... -
Borg #59 Najo, szerintem itt fejezd be Ubi.
Valaki próbálta már konfigurálni a whistler firewallját? mer nekem nem igazán sikeredik, hogy pl a mircet átengedje az adott portokon.
Elvileg minden jol bevan állitva, de mégis ha a mirc csatlakozni akar, akkor piros lesz az ikon, hogy blokkolja. -
#58 egyébként soha sem a adják ki a leguccsót semmiből, nehogy a sok felhasználó örüljön a hülye fejének. A softvergyártok mindig előre dolgoznak, csak a cuccok nem haladhatják meg az idejüket pl: már a következő amd és intel proci és rég kész, csak a köcsög nasa használja meg bill sux!!! -
#57 ok -
Borg #56 a Béta 2-t adták ki ma, hogy lenne kész már a full? gondolkozz -
#55 nem vicc -
Borg #54 persze... -
#53 már a full is kész van!!!!! -
Borg #51 Az imént emlitett problémára megtaláltam a megoldást, immár tökéletsen funkcionál a video subsystem.
Akit érint/érdekel emilezzen -
Borg #50 Whistlerrel próbálta már valaki az MXjét? Mer nekem Leadtek van, és nem igazán akar képet generálni XP alatt...csupa fekete baszás a kép, meg fagy, meg olyan karakteres üzemmódba vált amit a moncsi nem is tud megjeleniteni.
Ha az MX volt bent az installkor, akkor fel sem ment a windoz, csak a jóöreg ET6000ressel.
Az a baj, annyira összecsinált a grafika még safemodeban is, hogy át se tom állitani a paramétereket. Ötlet/Tapasztalat?
-
Gab #49 Borg: bocsesz ;-).
FormatC -> köszi, lementem + tanulmányozom. Esetleg még tán annyit: mekkora? Mármint méret -> gondolkodom rajta, hogy elkérem kipróbálni. -
Borg #48 Nah, 2 értelmes ember látom:)
Ha már ennyire értetek hozzá, kicsit regélhetnétek Whistlerröl is ( MIVEL EZ A TOPIC !!!), ezzel kapcsolatban igen nagy csend van.
Pl milyen az uj 2428 verzió? mi megy, mi nem megy, mért jó stb. -
Gab #45 Win2k pro > NT 4.0 ~ whsitler > 98 ( PC, hun ) > 3.11 ( PC, hun+eng ) > MS-DOS 6.0 ~ 7.0@98 SE ( eng : PC + laptop ) > 95 ( PC, hun ) > MS-DOS 5.0 ( PC, ger ). Ezek SP -kal és IGEN, helyes sorrendben -> Tapasztalat / Használhatóság szerinti adataim. A fenti adataim egy statisztikám eredményei. Azért a freeware Windows 1.1 -et már nem raktam ki ;-)...
Balhék:
* Whistler: a memórikhasználással még ennek is baja van, nem értem = ? Erről nem azt mondták, hogy gamereknek készül? ( emlékeim szerint )
* Win NT 4.0 : kifagyaszható egyes progikkal visszahozhatatlanúl. Progi betölt, nem jó és erre nem szereti. Ezt néhánnyal meismétlem ( nonam program, no info -> tesztelés ), aztán már nagyon nem bírja a cache -t rendezni ( PC adat, SZerver )
* 98 SE : telepíts néhány rossz drivert meg szórakozz egy párszor a ki - be "rosszúl" kapcsolgatásával és a rndsz. teljesen instabil lesz + abszolút memóriazabáló ( laptop adat, 4 Mby videó, 32 RAM, 4 GB vinyó )
* 98 : hát, nekem ez vagy 20 progival megpakolva ( gondolom dll -betöltés a sys. könyvtárból ;-) ) iszonat lassú;
* 95 : akár hagyjuk is, ebben annyi backdoor van, mint szitában a lyuk. Ha valakinek ilyen van, akkor nagyon sajnálom :-). Leginkább az Ő közremüködésével terjedt el a BlueScreen elnevezés ;-).
* 3.11 : nekem ez a progesz elég stabilan nyomúlt. Ami mehetett alatta, az ment, csak néhány noname sw. játék szórakozott vele.
***** : Windows 2000 Professinal ( vagy alias NT 5.0 ). Ehem: fé éve van meg és még nem volt fagyás, túléltem vele egy nap 6 áramszünetet is ( kop-kop ;-) : UPC nélkül. Eddig visszahozott mindent, ... ha engedtem neki. Na ez figyu: nem engedem neki áramszünet után -> áramszünet közben használt Wordpad indítása sux -> újraindítom -> fájlok vissza, no problem :-). Valamint elsőosztályú eddig tűzfalként is : nemtom', lehet, hogy túl sok mindent állítottam, de a hekkerek "eddig" nem tudtak bejönni ( kop-kop ). Sőt, az 1ik nem ismerte fel a rendszeremet :-) -> na jó, az biztos nem volt túl képzett és egy normál hasonló manusnak talán lenne esélye. Viszont -> hány hekkelő progit láttál eddig ehhez a progihoz?
FormatC: nemt tudom, talán próbáltad az Advanced Server-t, NT 2000 -et, unix -os verziókat. A te véleményes nagyon érdekelne -> Ha nem nagy kérés, akkor:
* driver ellátás : van / nincs végig, van= szinte minden + véleményes: jó / sux ;
* progik hozzá;
* stabilitás;
* védekezés késség ( ki hogy konfigolja, de a vélemények ellentétesek eléggé és a TE tapasztalatodban bízom );
* rndsz. használat: ha tudsz: memóriák fogyasztása;
* egyéb, érdemes tudni?
Engem nagyon érdekelnek a linuxos verziók, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes -e feltenni -> értve kezelhetőség Win -ek után és autodidakta mód elég -e? Speciál valamilyen QucikLinuxot tudok letölteni ( 256 MB körül ISO -ban ): esetleg erről.
Amúgy bocs, nem akarlak leterhelni, de ha esetleg uncsizol... ;-) -
Borg #43 Namost, nekem itt a 19es verzió, de mielött felpakolnám a gépemre érdekelnének a következők róla:
1. Hány megát rak fel normálban
2. Lehet e válogatni installkor a componenteket
3. Futnak e alóla rendesen a D3D+OpenGL játékok
4. Ami Win2k/ME alatt fut az elmegy Whistler alatt?
5. A win2k driverek jók e hozzá.
A hardver:
P3 750@akárhány még kiderül:))
ABIT BF6
256 SD133
Gef2MX
DIVA ISDN
3COM ISA LAN
SB Live!
Előre is köszi az infót. -
Bilux #42 már rég kinn van a 19-es is és az a kérdésem mivel mássabb a 16-osnál?? -
Air #37 Momentan a kezelofelulete tetszik jobban... Bar a jatekok nem futnak alatta. Mondjuk azt igertek, hogy ez lesz a 9x es az NT vonal talalkozasa. Van is benne egy kompatibilis futtatasi lehetoseg, ahol ki lehet valasztani, hogy 95 vagy NT "emulacioval" fusson egy progi. Itt is hiaba allitom be a 95-ot, nem fut 1-2 olyan jatek, amit lehetosegem volt kiprobalni. De dolgozos OS-nek jo lesz, szerintem. -
Air #35 Egyebkent nekem jobban tetszik mint pl. a Millennium. -
Air #34 Hogyan lehet uninstallni? Ugyanis a Win98 ami korabban volt fent ugyanugy megy most is mint elotte. De ezt meg el kellene tuntetni... -
Borg #29 Ja ezekre én is kiváncsi lennék, egy kis összefoglalót irjon már valaki.