25353
Whistler - Windows XP
-
#4947 te ne ugassá nekem... -
#4946 Közben rájöttem hogy mást akarok:P Van egy 10 és egy 30 gigás particióm. Most a 30 gigáspon van a windows de fel akarom rakni a 10 gigásra is(utána a harmincasrol legyalulnám). Most jön a láma kérdés:P Hogy mondom meg a gépnek hogy onnan töltse be a windowst és ne a régit erőltesse? -
#4945 a win 3.11 hez még CD key sem kell, ajánlom neked! -
#4944 Láma kérdés jön:D Megvan a windows XP a winyón... Hogy tudok mindent legyalulni és új wint felrakni ha nincs se cs winxp-m se rendszerlemezem?:) -
#4943 az sp1-et hogy kell nem erdeti xp-re feltenni, a cd-keyyel vacakol (tudom hogy már volt róla szó) valaki vagy adja meg a hozzászólás számát vagy írja le mégesgyszer légyszi mert én visszaolvastam de nem találtam!
Örök hálám! -
#4942 mit képzelsz magadról ki vagy te vazzeg???
he!
faszfejkém!
szar 3.11-eddel mennyé a fenébe!
AZ!
Ilyenek mint te nem valók a fórumra! -
#4941 Fogd vissza magad -
#4940 -
VGQ #4938 Nemtom hova irjak ugyhogy ide körmölöm.
Ha kikapcsolnáma gépemet akkor leállitja a winyot aztán elkezd ujra bebootolni.Ujrainditáskor is ez van winyo kikapcs és ujraindul,de minden inditáskor indulna a scandisk,mert hogy nem szabályosan lett leállitva.Mi a fene baja lehet ennek???
winxp-m van. -
#4937 Hi! A kerdest mar regebben feltettem az NTFS forumba, de nem jott valasz. Talan majd itt.
Van 2 db uolyan winyo (80GB maxtor akarmi)
a master: NTFS, a slave Fat32. A problema, hogy diskcleanupnal a C: kb 15 PERCIG! is elszarakodik mire kiadja a kisablakot, rajottem, hogy a "compress old file" miatt van. Ez mi a. En ilyet nem x-eltem installkor. Ez valami virtualis tomorito, mint a drivespace? ossze vissza valtozik a szabad terulet, de altalaban csokken. ures hely a C:-n 1.5 GB -> MS Halo uninstall (kb 1.5GB a savekkal) -> ures hely 2.5GB masnap bootolas utan Ures hely 1.68 GB -> Minden TEMP stb torlese -> Ures hely 1.69 GB, -> Discleanup, Compress Old File=25,150KB (25 MB?)-> lefut KB 4ORA alatt, eredmeny : Compress Old Files=58,602KB (58MB ?, az nem lehet!) Ures hely : 8.40GB (ez viszont orvendetes). Hogyan lehet megszabadulni ettol. Ugy vettem eszre, hogy lassitja a rendszert, de lehet, hogy nem ez. Az viszont idegesito, hogy soha nem tudom mennyi szabad helyem van. a Slave winyon nincs ilyen compress old files, es masodpercek alatt vegez a diskcleanuppal.
-
shark54 #4936 Mi ez a konyvtar -> "C:\WINDOWS\Prefetch" itt szamomra gyanus dolgokat hagynak a progik telepitoi. Altalaban .pf es .ini fajlok. Mi az az "elotrukk" ?. Bele lehet turni vagy torolni?
elore is koszi. -
#4935 Szerintem is lehet, anno az infó fősulin 3.11-esen futó Netscape 3 böngészőkkel neteztünk. Nem ma volt. :)
-
#4934 Hogyne lehetne, a Kertészeti egyetem gépein régen 3.11-es win volt Netscape-el:) -
#4933 de a válasz ez -
#4932 Nem ez volt a kérdés -
#4931 win 3.11-en sztem nem lehet netezni! -
#4930 -
#4929 HELP!
Win 3.11 hez kéne TCP/IP protokoll telepítő fájl.
XP vel próbáltam összehozni gépet NetBeui n, de semmi hatása nem volt.. -
#4928 Azt tudom, de hogy először egy új mappánál ne a filmszalagnézettel kezdje, azt akarom megoldani.. -
#4927 akkor rakd fel 98-at:) -
#4926 Hi!
A hiba még mindig fenn áll. :(((
És észrevettem mégegyet.
Semmilyen FTP-re nem tudok csatlakozni, pedig pár napja még tudtam. :((
Próbáltam már már Windows Commander-rel és FlashFXP-vel is.
Pls segítsetek, a tököm ki van már az XP-vel, 98-al soha nam volt ennyi bajom! -
#4925 LoL!
Képek mappa megnyit---> jobb klikk---->Nézet--->Ott pedig kiválasztod azt ami nem filmszalag!:) -
#4924 2.Help!!! Ez is megjelenítés:
WinXP, képeket tartalmazó mappákban az oprendszer automatikusan filmszalag nézetet állít be, pedig én azt nem akarom, mit tegyek? Hol lehet átállítani hogy a miniatűrök nézet legyen az alapértelmezett?
Előre köszi!!!!! -
#4923 Help!!! Megjelenítés:
Windows XP-ben a mappákban bal oldalon van egy csík (talán böngészősávnak hívják) ahol mindenféle infó ill műveletek parancsai jelennek meg, ezt szeretném kikapcsolni. Ezt a '98-ban simán ki lehetett kapcsolni a nem webes megjelenéssel úgyemléxem, de az XPnél sehol (a súgóban sem) találok ezzel kapcsolatban semmit.
Előre köszönöm a segítséget. -
#4922 Hi!
XP-m van és egy csomó programot nem tudok telepíteni.
Amikor még frissen volt feltéve az oprendszer, akkor még működött.
Az a baj, hogy rákattintok kettőt egy telepítőre (Setup.exe), kb. 5mp-ig látni a homokórát, aztán megint a normális nyílat látni és bármennyit várok, nem történik semmi!
Pls, segítsetek, rohadt sok cuccot nem tudok telepíteni! :(((( -
#4921 Boldog szülinapot!!! -
#4920 Közvetlenül nem lehet, mivel éppen az a lényege, hogy context, vagyis attól az objektumtól függ a működése, amire éppen jobbgombbal rákattintasz.
Korlátozottan (csak néhány elemre) van rá egy egyszerű módszer: a "Documents and Settings\<te neved>\SendTo" mappában lévő linkek mindig megjelennek a context menü "Send to" almenüjében.
Egyébként pedig a registry-ben minden fájltípushoz egyedileg van definiálva minden context elem (is), a hkey_classes_root alatt. Babrálása csak fokozott óvatossággal, mert könnyen el lehet rontani a fájltípusok kezelését!
-
#4919 a context menu -t vagy mit hogyan lehet átalakitani? amikor jobb egérrel egy fájlra katiintok hogy ott mik jelenjenek meg... -
Balli #4918 THX -
#4917 BIOS Setup-ban van egy olyasmi opció, hogy "Seek floppies at start", vagy valami ilyesmi. Ezt le kell lőni (disabled).
A "recent list" a "Documents and settings/<neved>/Recent"-ben van.
-
#4916 A szolgáltatások közül értelemszerűen az fut, ami "started" állapotban van, a többi az nem. A blackviper-en leírtak alapján szűrd ki azokat, amelyekre nincs szükség, azokat tedd disabled-be, vagy manual-ra (jobbklikk - properties). Van, amit mindenképpen érdemes disabled-re rakni, mert úgy biztosan nem fognak elindulni.
A baj az, hogy hozzáértés nélküli leállítgatásokkal totálisan fejre lehet állítani az egész rendszert, szóval ha nem vagy biztos valamiben, inkább kérdezd meg itt.
-
Balli #4915 Van benne valami, mivel kb. azóta ilyen lassú mióta feltelepítettem.
Van valakinek valamilyen ötlete hogy miért nem tudom uninstallálni a NAV2004-et? -
#4914 Amúgy 100% hogy a norton miatt olyan lassú a bejelentkezés! -
Balli #4913 Közben megint lett egy problem:
Addig állitgattam az XP-t hogy Norton Antivirus 2004 nem akar indulni. Sőtnem is tudom uninsattálni/ujratelepiteni sem Valami instops.dat flie-t nem talál
Hogyan tudom leszedi? -
Balli #4912 Merre találom azt a recent list-et? -
Zozo76 #4911 Lehet hogy az recent list-ben van egy parancsikon ami a A:-ra mutat. -
Balli #4910 S miért van az hogy bejelentkezéskor a kislemezes meghajtón mindig megnézi hogy van e benne lemez, ezt hogy lehet kikapcsolni?
Valamint várni kell egy csomó mig az internetre fel lehet csatlakozni (ADSL-em van), ezen lehet változtatni? -
Balli #4909 Ja, started állapot= fut állapot, ugye? -
Tovi #4908 Állítsd le azokat, hallgass PetruZ-ra. -
Balli #4907 ok megnézem a blackviper.com-ot.
A 3a-nál, hogy érted azt hogy ami started állapodban van?
Honnan tudom hogy melyik van abban az állapotban?
Tehát ha ezeket a started állapotúakat benthagyom s a többit kikapcsolom akkor nem omolhat össze a rendszer?