25353
Whistler - Windows XP
-
wazzup #4826 Hello valaki tudna segíteni sűrgősen??? tudja valaki hogy hogyan lehet feltörni az XP-ben a jelszót vagy belépéskor jelszó nélkül belépni vagy valami ilyesmi???? előre is kössz -
#4825 Nálam ugyanez 1-2 csík. Nemtom. Talán defrag... -
pici #4824 Sziasztok! LÉgyszi, mondjátok már meg, hogy miért nem engedi magát kitörölni az oly fölösleges progi mint a gaming zone, meg ilyesmi. Manuálisan nem engedi, ha meg karbantartóval próbálkozom, az meg inkább még telepíteni akar... VAgy itt az ideje az újabb formátozásnak? Csak most annyi mindent kellene még csinálnom... MEg várom a 10 Mb-os merevlemezt akkorra terveztem... Na, jó Köszi a választ, szép napot nektek. -
pici #4823 Köszi szépen, a legközelebbi formatálásnál kipróbálom. Most egy kicsit hagyom pihenni szegénykét. Szi, szép napot kívanok neked... -
#4822 Meg esetleg valami tűzfal sem ártana, de ezt még az xp tűzfala is megfogja... -
Robbb #4821 Telepítettem azt a peccset. Izgatottan várom a holnapi napot, addigra biztos kiderül jó-e. -
VGQ #4820 Nekem is ez volt.
#4764 -
Robbb #4819 Ja és az Eseménynapló ezt írja ki erre: "A Távoli eljáráshívás szolgáltatás váratlanul leállt. 60000 milliszekundumon belül a következő ellenintézkedés történik: A számítógép újraindítása." -
Robbb #4818 Sziasztok! Későn érő típus vagyok, szóval most tettem fel az XP-t. Már rögtön ki is jött egy vacakság. Azt írja nekem a netcsatlakozás után kicsivel, hogy a Generic Host Process for Win32 Services-sel van valami baja. Meg valami távoli eljáráshibája van az NT AUTHORITY\SYSTEM-mel.Semmit nem tudok kezdeni vele, mert 1 perc után újraindítja önmagát. Tud valaki segíteni, hogyan szabadulhatnék meg ettől a hibától? -
Styrex #4817 Ha kiveszem a CD-t a meghajtóból az ikonja ott marad és hiába rakok bele másikat az ott marad amíg újra nem indítom a gépet. Hol kell buzerálni, hogy jó legyen? -
#4816 Feltételezem, ntfs-t raktál az XP alá. Sajnos a W98 telepítője (és az fdisk sem) nem képes felismerni ezt és nem hajlandó kezelni, ez igaz. Én azt csinálnám, hogy az XP telepítő CD-ről boot-olva törölném a partíciót, aztán megszakítanám a telepítést. Utána már az fdisk is felismeri a partícionálatlan területet.
-
#4815 Mi az, hogy "szerintem"? A DX felülről lefelé kompatibilis minden régebbi DX verzióval. Én még eddig csak egy olyan játékkal találkoztam, ami nem volt hajlandó elindulni DX9-cel (Dark Reign), de az is csak azért, mert hibásan detektálja a verziószámot. Patch után már az is működött. Még a Transport Tycoon Deluxe is megy, pedig annak alapból csak DX3 kell. :)
-
#4814 nekem 2400-es,512ddr 400,120+80 7200-es samsung
7.csíkra tölti be,és amikor bekapcsolom a gépet berreg.szoval ugyanaz -
Torry #4813 Hi all!
Kicsit furcsállom a következő dolgot:
Új gép: 2500+,2*256DDR 400, 80-as 7200-es SEAGATE vinyó.
Amikor az XP bootol 8. csíkra van bennt, és még ott is kb 1-2 percig töltögeti a dolgokat.
És sokat berreg.Miért van ez?
XP Prof amiben benne van az SP1
-
Kornholio #4812 surgos segitseg kene!!:D a lenyeg hogy felraktam ujra Xpt. felment aztan ujraindult es soha tobbet. ujraraktam aztan mar a viynomrol eltunt minden(masik vinyo). es 2 particio megmaradt. aztan egyiket nem lehet megnyitni mert hibasnak mondja a masikat meg meglehet csak a 60 giga heylett 107 megasnak ismeri fel. a konyvtarak es fileok meg betuk osszevisszasaga es a fajlrendzserre meg raw t ir ki.
aki tudna segiteni hogyan hozhatnam vissza adatok pls segiccset mert fontos lenne. -
#4811 hmmm
hát...csak ez itt nem így megy,de kösz:D -
#4810 loálol :D
xp telepítés .. cd betesz ... partició töröl amelyiken XP volt .. és utána partició létrehoz .. aztán arra feltenni NTFS re akár gyors formázással ;] -
#4809 dehát nem kérdi! -
Darkboy #4808 Hát jelöld ki a könyvtárnak a C:-t! -
pici #4807 Egyszerűen vissza szeretném tenni a win 98-at mert nyög alatta a gépem (Pentium 1) és enm tudok elég progit feltenni mert ugye a helyem is kevés....
Különben ha az XP-ből másoltam ki driverokat azt majd felismeri a 98-as? -
#4806 Azért szeretném törölni mert a régebbi játékok szerintem
nem igazán kezelik.
Felul írni a directx9-est nem lehet a 8-sal. -
#4805 fdsik c?az mi?mert addig el jutottam,hogy format,de a Dre akarja telepíteni a WINT! -
#4804 Ezen típusú hibák mellett (is) mindig szokott lenni valami 0x...valami... formájú hibakód (egy hexadecimális szám). Ezzel a kóddal és az "irq_not_less_or_equal" szöveggel le lehet támadni az M$ KnowledgeBase-t, ahol igen valószínű, hogy lesz megoldási javaslat is rá.
-
Darkboy #4803 Beteszed boot lemezt, )XP CD) és valószínűleg felkínálja, ha nem, akkor fdisk C
-
#4802 aki tudja BIZTOSRA hogy kell XPt formázni és van msn je pls adja meg! -
Komesz #4801 Sziasztok sracok, a kovetkezo lenne a kerdesem.
Bizonyos alkalmakkor az XP-m eljatsza a kekhalalt. Altalaban jatek kozben, de van, amikor CD -> HDD masolas (pld. jatek installalasa) kozben is. A hibauzenet mindig ugyanaz: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Probaltam ujratelepiteni az XP-t, fentvannak a legujabb driver-ek, sajnos, eredmenytelenek voltak a kiserleteim. Nagyon orulnek, ha adnatok egy-ket tippet, mikent lehet orvosolni a problemat. A konfig:
- MSI 845 PE MAX-L alaplap
- Intel P4 2.66 Ghz (533 FSB)proci
- 2*256 MD DDR RAM (Samsung)
- 80 G Seagate Barracuda IV.
- Powercolor ATi Radeon 9600 Pro 256 Mb RAM
- LG DVD ROM
- LG CD iro
Elore is koszi a segitseget! -
#4800 csak a C-t akarom formázni -
#4799 én amikor beírom,hoyg CMD nem jön be semmi,csak kiírja ,hogy nem található -
bobo11 #4798 kőszőnőm -
#4797 Ha leírnád, hogy pontosan honnan és mit akarsz formázni, biztosan lenne válasz is...
-
#4796 futtatás - cmd - ipconfig
vagy
jobbklikk a tray-ben lévő hálózati ikonon - status - support fül
-
bobo11 #4795 sziasztok
volna 1 kérdésem xp alatt hogy lehet megnézni az ip cimet -
VGQ #4794 Sajna én nem értek hozzá,de érdekelne miért akarod törölni a dx9-et?Miért nem telepitesz rá egy másikat??Sokkal eccerübb lenne.Dx igyis ugyis kell a gépre. -
#4793 Sajnos igy sem tudom uninstalálni directX9-et a 98-röl és az
XP-röl se. Lehet,hogy mikor az uninstalt el kezdem a programom
belül csinálok valamit rosszul? Esetleg ebben tudnál segiteni? -
pici #4792 SZiasztok!
Hogyan lehet formátozni az XP-t? A win 98-al nem volt semmi gond de ez nem engedi magát. HA jól emlékszem olyat ír ki, hogy nem ismeri fel a karaktereket.... Köszi -
#4791 Ajánlom figyelmedbe -
#4790 Ez elég kényes dolog, milyen rendszer van fenn a C:-én -
#4789 ha már formáznék..lenne egy olyan" terv is",hogy kéne még egy meghajtó csak az Internetnek,amennyiben megoldható
előre is kiöszi -
#4788 ez most lehet egyeseknek hülye kérdé lesz:
hogy kell leformázni a C: meghajtót?(van C és D )azt hallotttam ,hogy beteszem a CD-t és reboot onnan...nah ilyet én nm találok,ha simán restart akkor nincs olyan ,hogy formázás!
PLS help!
jah..internet beállításokat hogy lehet majd megcsinálni? -
Roll #4787 CSinálj egy olyan könyvárt.