25353
Whistler - Windows XP
-
#4786 Sziasztok!!
Segitség kéne a DirectX 9 uninstalálásában mert ez nekem nem sikerül sehogyan a 98SE és az XP-röl se. A Fotexnet-röl töltöttem le a pogramot.
A program segítéségével uninstallálhatjuk a DirectX 9-et.
A progaram az XP vagy .NET CD-t használja az eredeti DirectX 8 fájlok visszaállításához. Tömörítsd ki a fájlokat a C:\DXTEMP! könyvtárba. Mindenképpen ide csomagoljuk, majd futtassuk a UnDx9.bat-ot, amely uninstallálja a DirectX fájlokat SAFE MODE-ban.Nem hivatalos
Ilyen könyvtár, hogy C:\DXTEMP nem létezik.
köszönöm a segitséget. -
#4785 sztem nem lett hozzáadva egy partíció, havernál is volt ilyen van egy 20 gigás vinyója és látszott belőle 2 giga nem volt rendesen leparticionálva -
#4784 Gondolom, OE-ben is van archiválás opció. Learchiválod, a pst fájlt elmented és kész. Újratelepítés után a pst megnyitható, mint személyes mappafájl. Hogy a címlista megmarad-e, azt nem tudom, nem vagyok benne biztos.
(A leírtak a fullos Outlook-ra igazak, az OE-t nem ismerem.)
-
#4783 akkor nemtom,csak 1 tipp volt..én nem értek a lovakhoz -
Roll #4782 Az felismeri. -
#4781 és a bios? -
Roll #4780 Miért van az hogy egy 160gb-os vinyót az xp csak 120gb-osnak ismer fel? -
#4779 tehát új rendszert telepítek ma este,egy új winyóra. valszeg két partíció lesz,egy rendszer + 1 stb.
a kérdés már csak,hogy miként tudom megoldani,hogy megmaradjanak a levelezőpartnereim az OUTLOOK EXPRESS alatt, és a leveleim? plz hlp..thx -
VGQ #4778 AZt nemtom feltenni,mert akkor nem jönnk át a bnetes war3 kreálások,hogy joinolni tudjak:(
Szal akkor inkább kibirom.
De az akadozástol a falnak megyek rettentöen. -
#4777 nekem is volt ilyen üzenetküldő szarság felnyomtam xp-s tűzfalat azóta nemjön -
#4776 Feltételezem, hogy a vinyó a legelső, szóval azzal ilyen tekintetben nincs gond. Nincs több tippem.
-
VGQ #4775 0. számu eszköz:
Ultra Udm mode 6
1. számu eszköz:
Ultra DMA üzemmod 2
ennyi.Amit ki tudok olvasni.
köszi. -
#4774 Az elsőre: misterxp.uw.hu - Messenger kikapcsolása és eltávolítása
A másodikra: #4752
-
VGQ #4773 Van egy olyan dolog hogy "üzenetküldö" nemtom mi ez ,de napi 1-3 alkalommal jöna gépre üzenet,és szépen letesz mindent az asztalra kisméretre ,hogy olvassam el.SZal a kérdésem az lenne,hogy miként tudom,ezt kikapcsolni,mert rettentöen idegesit.
És még mindig akadnak a videok:( -
#4772 Van egy olyan progi, hogy TweakUI, azzal azt tiltasz le amit akarsz, pl. az asztal/jobbklikk-re előjövő ablak üres:)) -
#4771 Ez talán nem ide tartozik -
#4770 luxx -
#4769 A felhasználói fiókoknál állítsd át rendszergazdáról korlátozottra, akkor elvileg sokmindent nem enged csinálni a géppel. -
#4768 Igen, mind az.
-
#4767 FÓRUM -
#4766 Itt van 1 kis KÉPKép -
Komesz #4765 Sia Marsu,
Koszi szepen a segitseget. Otthon kiprobalom a frissitest!
Komesz -
#4764 Nem ez a laster virus okozta próbléma.
Töltsd le innen a kb823980-x86-hun nevű fájt és telepitsd.
a próbláma megoldodik, ha nem elküdöm neked, iírj ide: [email protected] -
#4763 Kösz azért!! -
Komesz #4762 Sziasztok,
XP-rol probalok internetre (telefonos kapcsolat) felcsatlakozni. A problema, hogy kb. 1 perc mulva feljon egy ablak, hogy az NT AUTHORITY/SYSTEM kezdemenyezte a Rendszer leallitasat. Miert van ez? Rossz a serial? Koszi a tippeket! -
#4761 sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy xp alatt, van e lehetőség a vezérlőpult (vagy annak részeinek) jelszóval védésre?
Köszi,
Fluga -
#4760 és ntfs? -
#4759 Nálam dettó 80-as vinyó így van felosztva:
-C: 4 giga, csak XP, csak rendszerkomponensek telepítve, semmi más
-D: 1 giga, ide van irányítva a temp, az internet temp. files és a swap
-E: 3 giga, ezt csak letöltésekre használom
-F: 20 giga, csak játékokra
-G: 6 giga, minden felhasználói program itt van
-H: 20 giga, átmeneti tárak, CD íráshoz előkészített cuccok, stb.
-J: 10 giga, mint a "H"
-K: a maradék (kb. 12 giga), ezt az emule kapta, mert annak sok hely kell a letöltéshez
Természetesen a H+J és a E+K összevonhatók lennének, de én jobban szeretem így, kisebb egységekben; kevésbé darabolódik és jobban elkülöníthető.
-
VGQ #4758 mindkét vezérlö Udma-n van szal nics mit állitsak rajta.
Lehet ,hogy azt nem szereti,hogy 1 ide kabelen van a CdRom-mal??? -
#4757 Itt van egy pl:
VHCQG/JC2Q9/J4K36/CVFDK/KDT3J -
#4756 Mit kéne a BIOS-ban csinálnod?
Az XP CD-ről boot-olj és telepítsd.
Nyilván az internetet és minden mást is újra be kell állítani/telepíteni.
Szerintem nem kell serial (legalábbis az enyém még soha nem kérte). -
#4755 Please Help!
-Ha ujra telepítem a WINDOWS-t akkor a BIOS-ba mit kell csinálni?
-és ha ujra telepítem akkor az internet beállításokat is ujra kell beállítani?
És az utolsó:
-Nem tud valaki hozzá SERIALT?
előre is kösz!!! -
#4754 Az XP-nek csinálj egy 4-5 gigás partíciót, a többi maradhat egyben szerintem.
NTFS. -
#4753 hell..adott egy maxtor 80GB-os winyó,frissen vásárolva. winXP kerül majd rája. a kérdésem: osszam fel egy rendszer és egy games,mp3 stb partícióra? jobb lesz így,vagy hagyhatom egészben is?
ntfs vagy fat32 legyen véleményetek szerint? előre is köszönöm a válaszokat.. -
#4752 Ez igen-igen lassú. Nálam emule közben is 13-14 ezer körül mozog, emule nélkül akár 35-40 ezerre is felkúszik (Maxtor 80 gigás, 8 mega cache, ATA133). Az Eszközkezelőben nézd meg az IDE/ATAPI csatlakozóknál az Elsődleges IDE (gondolom, erre van dugva a vinyó)-nél, hogy milyen UDMA módban működik.
-
VGQ #4751 Hát ugy mindkettö jo lenne.
A lényeg hogy kikapcsoltam a gyors irás-t.De semmi hatása sajna:((
Ugyan ugy megakadozik a film mint eddig.5mp-enként akad eggyet,de a hang megy tovább. -
spedway #4750 Nem tudom letörölni, automatikusan visszamásolja magát.
Beszarás... -
#4749 #4738 senki?! -
spedway #4748 Az. De nem használ, mert ha kilépek a Windows Media Player könyvtárából (ami látszólag üres a törlés után) és visszalépek, újra ott van vagy 8 db file. Hogy a nyavajába lehet letörölni ezt a xart? Mert most néztem egy képet, és azon magyar XP-n angol WMP van, nekem is így kéne. -
#4747 Csakúgy kitörölted a fájlokat?