25353
Whistler - Windows XP
-
#5027 A NAVnál bonyolultabb, akkor kiirja, h. telepitsem ujra, de tök hülyeséh a Program Filesbe két Norton.
Ja, és persze h. van, adminos felhasználót is csináltam -
#5026 Van rendszergazda jogosultságod?
Pl beteszed az indítópultba az indítófájlt. -
#5025 Hali!
Nem tudok az xp-ben uj felhasználót csinálni, mivel ha megcsinálja, és megpróbálok bejelentkezni, nem enged, csak kiirja, hogy ellenőrizzem a hálókábeleket(?).
Ja, és azt hogyan lehet megcsinálni, hogy pl. a NAV virusirto a másik felhasználónál is elinduljon, ne csak ott, ahol telepitve lett.
Köszi, DAni -
#5024 Hi all!
Hogy lehet visszakapcsolni az XP ben azt, hogy rákérdezzen arra, szeretném e, hogy megtartsam a jelszót és a felhasználó nevet! Ezt alapba a Win megkérdezi mindig, csak vki egyszer be x elte, hogy többet ne jelenjen meg ez a kis ablak! :((
Köszi -
#5023 bakker!
ajánljatok vmi jó gyilkoló progit erre a sok *** kémre meg miegymásra. az explorerben mindig kezdőlapként egy kereső ugrik be,nem tom kiszedni. aztán ez nem elég neki,ahogy oldalt frissítek két másik ablak ugrik be,hogy ajánlatos törölni a spyware progimat,mer az rossz nekem...
van fenn:spybot,ad-aware,ad-watch
másik kérdés: ezeknek folyton futni kell,hogy ne kapjam el ezeket a szemétségeket?? köszi -
raul #5022 Helló!
A honosító műhely honlajáról letölthetőek magyar nyelvű reklám stb. eltávolító progik.
http://www.honositomuhely.hu/
Ad-aware Personal vagy Spybot -
#5021 Loál!
tán akkor nézd meg az alaplaphoz mellékelt könyvecskében. még ott is le szokták írni az ilyen lámer dolgokat. vagy netán 7 évnél régebbi a lapod? -
#5020 Van ilyen, használj keresőt! -
#5019 Helló!
Olyan programot keresek, amivel le lehetne irtani a különböző reklám, banner, stb progikat a gépemről. Mintha láttam volna már ilyet, talán ad-ware névvel?
Pontosan mi a neve, és honnan lehet letölteni?
Előre is köszi! -
#5018 jaj
milyen alaplapod van? -
#5017 A DEL gombig és a Boot fülig tiszta volt eddig is a sorrend de ott nincs olyan hogy CDROM!!!!! Csak Flopy meg ezen kívűl még 4 vakami asszem de CD -s nincs!! -
#5016 Szisztok.
A Microsoft Audio Compressiont hogy lehet telepíteni xpre?
köszi. -
#5015 c: helyett azért ír ki e:-t, mert a memóriába ideiglenesen betöltött rendszerfájlokat is külön meghajtónak veszi, így eltolódhat az elnevezés. A lényeg h ellenőrizd le mien fájlok vannak a C:-n és azt formattáld! -
weine #5014 elinditod a gepet, es DEL gombbal bejon a BIOS.
Edig sima?
Ott megkeresed a bootolasi sorrendet es ugy allitod be, hogy az elso a CD legyen.Iélyenek vannak: Floppy, CDROM, HDD-0 HDD1 (alaplaptol fuggoen) A lenyeg, hogy a CD legyen az elso utana pedig celszeru a vinyodat betenni.
F10 zel elmentve kilkepsz. Fontos, hogy mentsd el, mielott kilepsz, de mast ne allits at!!
-
#5013 Oppika!
Nem tudjuk beálítani a biosban!!
Lécci írd le a beálításokat részletesen! Hova menjek bele mit csináljak stb....
lécci! -
sniper #5012 #4990-re vki ??? -
#5011 Köszönöm a segítséget megpróbálkozok vele! -
#5010 Ja, lehet partíciót törölni, létrehozni, formázni (fat, ntfs). -
#5009 Akkor a biosban állítsd be, hogy a cd legyen az első. -
#5008 De így CD-ről tuti hogy le lehet formatálni???? -
#5007 F8-ra nem jön be -
#5006 megpróbálkozok vele -
#5005 Állítsd át a biosban, hogy arról boot-oljon. Vagy alaplatól függöen lehet hogy az F8-ra bejön indításkor a boot menü. -
#5004 de hogyan boot-oljak a CD-ről ???
Mert ahol felismeri hogy flopy van a meghajtóban ott a CD-t nem ismeri fel! -
#5003 Az xp cd-ről boot-olj és ott majd meglátod. -
#5002 Ja és ott a kötet használatban van kijelentés után megkérdezi hogy felszabadísta-e, ha aszt mondom igen azt írja ki hogy nem tudja! -
#5001 Ott van NTFS! -
#5000 Most akkor hogyan formázzam le CD-vel???
Mert úgy akarom hogy a windows még ne induljon el mert ha a windowsból akarom a formázást megcsinálni (jobb gomb/formázás) akkor nem engedi valamit mindig kiír! Ha elindítom a cmd.exet és ott parancssorral akarok formázni akkor meg valami olyasmit ír ki hogy a a kötet használatban van!(vagy valami ilyesmit!) -
#4999 Sajátgép "c:" meghajó -> jobb egérgomb -> tulajdonságok
Fájlrendszer? -
#4998 NTFS megnéztem! -
#4997 akkor lehet hogy az a gond???
hol lehet megnézni hogy NTFS vagy FAT32??
De asszem FAT32. -
#4996 Minek az indítólemez??? -
#4995 Azért azt jó lenne tudni, hogy ntfs vagy Fat32-re van formázva a "c:" meghajtód amin az XP van?
az indítólemez nem látja az ntfs fájlrendszert
(Win XP flopy). Az XP cd viszont igen.
-
#4994 Le akarom formatálni a winyót! Indítolemezt már csináltam de 2 winchester van a gépben!(az egyik a c(ezen van az XP) a másik az e(ezen nincs semmien OP. rendszer))
Amikor újraindítom a gépet úgy hogy a lemez is benn van a lemezt rendesen elindítja de viszont amikor beírom hogy c:
és a dir parancsal megnézem mi van rajt akkor az e: -t látja a c: helyett!!! Lehet hogy a (nem tudom hogy kell írni) dzsamperolás vagy micsoda nem jó??? Vagy mi a probléma??? Valaki segítsen!
-
#4993 Esetleg szerezd be a progi 32 bites verzióját!
Vagy hasonló tudású progit XP-re.
Ha már egyszer XP-t használsz! -
#4992 Szeretnék telepiteni egy progit (win xp van fent ) és folyton ez jelenik meg:
16 bites Windows alrendszer
config.nt.A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és a Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Az alkalmazásból való kilépéshez kattintson a bezárás gombra. BEZÁRÁS KIHAGYÁS
Ha tud valaki segiteni ilyenkor mit lehet csinálni????
Kösz. -
Darkboy #4991 Sziasztok! Van az XP alatt valami dos verzió? Egy játékot szeretnék feltenni és kellene hozzá. A Transport Tycoon a játék. -
sniper #4990 Help!
Kovetkezo a problemam: van 1 asztali pc-m, meg 1 notebookom (win xp sp1 mind2on). Az asztaliban van 2 halokartya (alaplapi + egy masik), az egyikkel log a neten, a masikkal a notebookhoz kapcsolodik. Gondoltam miert ne lehessen a notebookrol is netezni, internet sharing az asztalin, a notin meg gatewaynek, dns-nek megadom az asztali ip-jet. Persze nem m1. Aszongya van olyan lehetoseg hogy 2 halozati kapcsolatra vmi "bridge connectiont" hoz letre, gondoltam hatha ez a nyero, probaljuk. Igy se m1. Najo, akkor hagyjuk a francba az egeszet, vissza mindent. A meglepetes csak ezutan jott: nem hajlando dinamikusan ip-t kerni a routertol se az asztali gep, se a notebook, csak akkor mukodik a net ha manualisan beirom neki hogy marpedig ez es ez az ipje, meg a gateway, dns, stb. Csinaltam utana 1 format c-t + win reinstallt, es tovabbra se hajlando rendesen mukodni, pedig igy elvileg minden beallitasnak alapra kene visszaallnia. Mi lehet a problema? Irkalhatott bele a win a halokartyabak es ott baszhatott el vmit, vagy mi? Az igazan erdekes hogy a noti is ilyen szarul mukodik, pedig azon semmi nem volt atallitva, csak az asztali gep ip cime lett beirva neki gatewaynek, dns-nek. Hat hogy ettol mi a f@sz baja lehet... Aki tudja a +oldast, help! -
#4989 - OK, de ki nem tud bekonfiguralni?
- Ahogy mondod, konkretan az IPX-rol beszeltem (amugy van meg protokol, amit tudsz instalni es valtozank tole a beallitasok, ha erdekel nezz utana)
- Nem keresetem, mondtam. -
#4988 Nekem is 1 db user van csak én be tudok jól konfigurálni.
Más protokoll? Csak ipx, netbeui, tcp van :)
Vmi más okot keressetek!