182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#1411 akkor gondolkodj el Patrik hogy mi történt még ezen kívül a tavalyi VB-n és belátod, hogy kissé irreálisan gondolkodsz... -
#1409 Assassin hoz krumplit :)))))))))
Ezt ő érteni fogja :)) -
TBWonder #1408 Simán! -
#1407 Én is... majd kimegyünk szabotálni Hungaroringre :)) -
TBWonder #1406 Én is pont ezt remélem. -
#1404 Villeneuve bácsi tudja ám mi a jó ;))):
-
#1403 Srácok, lenne 1 kérdésem, úgyis rég írtam már ide is, bár olvasom mindíg.
Szal, szerintetek mekkora az esélye annak, hogy a Williams megelőzi valamelyik "nagy"-ot a bajnokság legvégére a pontversenyben? Gy.k.: a Merci, és a Ferrari a 2 nagy.
A kérdés csak itt az az elején érdekes, mert már látjuk, hogy nem rosszak (sőt), de még amúgy nemlátszik semmi igazán a pontokban. -
#1398 hajra mindenki kiveve merci... 2 legunszimpatikusabb pilotajuk nekik van... illetve a kultard töketlen a hakkinen meg unszimpi -
#1397 Hajrá Jaguar :) de csakis mert a nekem legszebbnek tartott kocsit hozták :))) -
TBWonder #1396 Én is mindig aszontam, az esélyesnek, meg az aktuális győztesnek kell szurkolni(persze csak ha ettől várod a sikerélményt).
Hajrá Ferrari!
Hajrá Renault! -
#1395 hajra sumi !!
persze most eppen a ralf. meg a bmw.. -
TBWonder #1394 Mosmá láttad, milyen könnyű felhúzni őket.
Tudsz értelmeset is hozzászólni? -
Lada #1393 Hé Te, dupla v! Milyen frankó gyerek vagy. Túl sok szabadidőd van! -
#1390 Te vagy nulla!
Már gyerekkora óta vezet te " w " !
Ja, asszem 4 évesen kezdte...
-
Petryx #1388 Néztem a Forma 1-et az utóbbi években is és hogy ki hányszor kapott defektet azt hagyjuk!
Persze hogy nem lehet mindig szerencséje, de ki beszélt erről?
Egyszerűen csak annyit mondtam hogy az átlagosnál kissé többször kap defektet Schumi, és ehhez tartom is magam!
De persze ez benne van a pakliban!
(Innentől már nem személyre szabott!!!) ;-)
Ha valaki elhagyja a pályát az már 0????
Annyiban szerintem megegyezhetünk hogy akinek az FIA kiadja a SuperLicence -t, ez már tud valamit!
Hogy Schumi is hibázik?
NANÁ!
Ő is ember nem isten!
De hál'istennek csak akkora hibákat ejtett amiket ki is tudott javítani!
VilágKlasszis!
És aki ezzel vitatkozik az elfogúlt! Meg kell nézni az eredményeit! Azzal nem lehet vitázni!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
-
#1387 Csak tudod azért csúszott ki, mert ő csak "félvizes :-)" intermídiet kerekeker kapott míg a többiek esőgumit, ezért tudta a Kúúlthardd megelőzni...
-
TBWonder #1385 Azért ez a nagy nulla dolog tulzás szerintem. -
TBWonder #1384 Most akkor mázli, vagy tudás? -
Lada #1383 BaLee! Azt mondtad, hogy meg tudta fogni az autót? Vagyis a pilóta tud valamit, nem? Amikor Brazíliában már majdnem megfordult, de mégis egyenesbe hozta, azért az nem volt semmi jelenet.
Valami gond van a Ferrarinál. Remélem még idejében kijavítják a hibát. -
Petryx #1378 Szép volt Kis Schumi!!!
A BMW már nagyon megérdemelte ezt a győzelmet!
Assszem Montoya nem éppen a legszerencsésebbek közé tartozik.
Akárcsak Schumacher!
HIHETETLEN!
Nem elég hogy szarakodott a Ferrari, még defektet is kap. Na és persze nem a boxutca bejáratától 200m-re, hanem a pálya másik felén!
Na sebaj, ez benne van!
(Azért ez már nevetséges kezd lenni...nem? Ki kapott az utóbbi 2 évben defektet? Ugye egykezünkön összetudjuk számolni, de Schuminak nem az első, de nem is a második... Grrrr)
Tavaly is volt baj bőven, 2x kilökték,2x műszaki hiba, mégis világbajnok lett!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
-
TBWonder #1376 Hekinen akkor kezd majd pontokat szerezni, ha elment egy előzési tanfolyamra. -
#1374 Hehe...
Annya az IQ-d, ahány betű a nick neved...?
-
#1372 Na ja, majd spanyolban. Forza Ferrari -
#1371 Sumi vezet....
2 győzelme van.
-
#1369 Szegény Sumi :-((((((((((((((((
Sebaj, majd Spanyolban!
És most nem szidhatjátok a Barrichello-t, mert elég korrekten versenyzett!
Még jó, hogy R. Sumi nyert és nem a DC...
-
#1368 kár, hogy elcsesződött Schumi eredeti autója. De azért örülök, hogy a BMW lealázta a McLaren-eket!!
Hakkinen a már szokásos formáját hozta. azaz semmit se. D.C. legalább haladt előre. és végre Barri sem ütött ki senkit!
Szegény Montoya... -
#1366 hát nem erre számítottam, de ilyennek is kell lennie. Izgalmas futam várható holnap!
Hajrá Ferrari!
Hajrá Schumacher! -
#1363 -
#1362 Mármint: úgy is elég izgalmas lenne az idény, :)) -
#1361 Na tényleg nem volt rossz, de én bizony nem sajnálnám, ha az összes hátralevő verseny M. Schumi nyerné, nekem úgy is elég izgalmas lenne a futam :))
Most mi kezdünk el reménykedni, hogy nem lesznek a McLamerek fél seccel gyorsabbak ezután, mint a Ferrarik, mert úgy cudar lesz a dolog.
Lehet, hogy Coulthard világbajnok akar lenni? Nagyon teker...
Go go go Schumi&Bari! Forza Ferrari! -
#1359 nekem sem tetszik amit Barri művel, de azért ne cigányozz itt kérlek... -
#1358 :-)))))))))
Végül is R. Sumi, Frentzen, Villeneuve megvolt....
Hmmmm, McLaren következik :DDDD
-
#1355 te vagy nevetséges...
-
#1353 Az van neki??? Höhööö, akkor én is kívánok olyat neki :). (hivatalosan asszem +/-1hét az még okés) -
speed #1352 boldog szuletesnapot Jaq Villeneuve (tegnap sajna nem volt idom, remelem meg nem keso;) ) -
#1351 Ment -
#1350 De most is megy :-)))))) -
#1349 Hehe, még egy szöveg megy amit nem terveztem :-))))
Nemtom mé... -
#1348 Jaja!! :)
Sumi a legjobb!!!
-
Petryx #1347 Úgy legyen! :-)