• (ex)Cat
    #1600
    Speed.. nem tudom neked mi a bajod. csak úgy dől belőled a keserűség, ellenségeskedés. Nincs egy pozitív hozzászólásod. Miért?

    Miért tételezed fel, hogy rajtad kívül nem tünt fel másnak hogy D.C. nem pezsgőzött, és hogy csak benned csengett le ennek az oka?

    Miért nem ismered el, hogy Montoya hibázott (vagy oké, szar volt az autója?). Egyébként meg hasonló helyzetben ha Schumaher teszi ezt akkor persze elítéled te is meg más is, hisz a követmondatodban pont erre célzol eléggé prejoratív módon ugye. Pedig ezt akkor felróhatnád pl. Sennának is, meg még jópár versenyzőnek akik egy - egy csata hevében nem épp udvarias módon próbálták védeni a poziciójukat. Mint itt is Montoya. Hibázott és kész. Ne szépítsd.

    Az meg hogy Barri jobban versenyzett.. nos Schuma azért csak visszaesett a 6. helyre. Onnan kellett előre jönnie. Ez így ebben a felállásban nem ugyanaz mintha símán előtte haladt volna. De ezzeegyütt mint ahogy írtam is, szomorú, hogy így döntött a csapat. De megtette. Mint ahogy megtette ezt D.C. is anno Hakkinenn-el talán 98-ban? Az elsőversenyen? de erre nem emlékszem pontosan.

    Sajnálom, hogy csak a keserűség folyik belőled. Remélem, lesz ez másként is az idén... hosszú az idény ahhoz, hogy így teljen el..