182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
speed #1074 jah mar nem vagyok 1edul;)
mar csak a larry gyereknek kene elokerulni, aztan
me7nenek az iqfikazasok, mert a Geronimo feleket mar nem igazan tudom valaszra meltatni -
speed #1073 Hali BaLee! -
#1072 Ehhhhhhmm!!!!!!!!!!!
Mika nem azért jött Magyarországra, mert szereti kis hazánkat, hanem, mert vmi miatt (most nem jut eszembe...) a közelben volt és mért ne fogadta volna el a meghívást, hisz vb győztes lett...ÉS NE SZIDDD SUMIT (Szent Sumelix :-)
Ugye az Ausztrál nagydíj lesz az első....áááhhhhh....alig várom... -
#1071 Geronimo: na ne beszélj! Nézd vissza a fórumot, meg a reagálásodat, Pont az ELLENKEZŐJE történ annak, amit Te írtál.
Ugyanis, ha Hakkinen nyert, akkor monsták, hogy persze, jó autóval könnyű, ha meg Schumacher, akkor meg, ejjha de profi, ilyen szar autóval is megverte. Aztán a Ferrarinak már a múlt szezonban is azonos, vagy kicsivel jobb kocsija volt, mint a mercik...
Ja, meg amikor Hakkinen lett a világbajnok, behívták a TV2 stúdiójába. Na igen, Ő legalább ellátogatott a VB cím után magyarországra, Schumacher??? Szerinted ha ellátogatott volna ide, akkor nem hívták volna be?? Vagy esetleg csontra nem érdekli Magyarország, meg az itt érte szurkoló emberek...
Lehet gondolkodni. -
#1069 Na végre értelmes hozzászólások. Örülök, Totee. -
#1068 Már alig várom.... -
#1067 Bizony Coine. Inkább gondoljunk arra, hogy nemsokára újra felbőgnek a motorok:))) -
#1065 NYUGI emberek! Vegyünk vissza a hangnemből! Ez nem élethalál harc! -
#1063 Bár amikor eltörte a lábát, valahogy sziptatikus lett a Mika is, akkor egy picit szorítottam neki, mert nem nagyon akartam, hogy az Irvine vigye vb címhez a Ferrarit. Ez kicsit fura, de hát ez van. Schumi már nagyon megérdemelte a múltkor.
Persze Hakkinen sem véletlenül lett világbajnok. -
#1062 Dikkma:
Hiszed vagy nem én már tényleg több éve Schumi szurkoló vagyok. Mindig is szerettem a vezetési stílusát. -
#1058 Nekem pl. az rémlik, hogy tavaly a Hungaroring előtt csak sumi meg a sumi folyt a TV-ből.
Megjött sumi, sajtótájékoztató + interview. TV2, felvétel egy ferrari szurkolóról, aki mittudom én mióta szurkol a ferrarinak, meg stb.
Beszélgetések a Hungaroringről, mindenki akit megkérdeztek a TV-ben, azt monda, hogy Schumacher nyer. Szóval nem tudom, te mikor nézted a TV-t és mikor láttad azokat a műsorokat, amitket mondtál... -
#1057 Aminek akadályát egyenlőre nem látom, de normálisan is meg lehet azt fogalmazni, hogy valaki a McLarennek szurkol, és nem annak, aminek Te. -
#1056 Hát ha Palik mercis, akkor te egy értelmes ember vagy, aki ember módjára tud viselkedni a társaságban, a közösség hasznára válik és mindenki szereti. -
#1055 Akkor is Villeneuve rulez!!! -
#1053 Elolvastam, olvasd el a válaszomat, és szállj egy kicsit magadba.
BaLee: ez volt tavaly... csak nem F, hanem M szurkoló lett mindenki. Ez sztem tök vicces, hogy ilyenkor előbujnak, és olyanokat írogatnak, mint amilyent Totee írt ( már nem találod meg...) .
Persze jön a duma, hogy már 5 éve Schumi-szurkoló, stb... de kérdem én, hol voltak akkor eddig? Én tavaly, meg azelőtt is kiálltam Schumi mellett, amikor még mindenki őt fujjogta. Ezt nem szeretm ebben a közösségben.
Mindenkitől kérem, hogy próbáljon egy kicsit felnőni, egy csöppet gondolkozni! A 4 éves unokatesóm is be tudja írni, hogy "BŐŐ! HAJRÁ FERRARI!!" erre ezért nincs is szükség, inkább infókra és témákra!
JÓÓ?! -
#1052 Jajj, már érdemes volt visszajönnöm! Az ilyen iq vadász ferraristák beirogaátsai hiányoztak nekem, mint ez a Geronimo.
Magyarországon mindenki merciknek szurkol? Te hülye vagy, vagy vak, esetleg mindkettő. Nézzél már körül, tele van az ország divatferraristákkal. -
#1047 Palik?
Hmmmmm :) -
#1044 Jaja! Én is pont hallottam.
Tiszta vicc :)))). -
Piquet #1043 Palik Laci lett a Hungaroring RT elnök-vezérigazgatója
Most mondták a tvben. -
#1042 Ígértem infókat, de hát az UT nagy úr :-)
Majd holnap ( vagy ma este ). -
#1041 Lassan felébrednek a mercisek is. -
#1040 Üdv BaLee! -
#1039 Na megvan!!!
Sikerült!
speed, remélem örülsz! -
#1038 Hello!
Elég régen jártam erre (a szezon vége után pár nappal utoljára) talán még emlékeztek rám páran.
Azonban hamarosan kezdődik a 2001-es világbajnokság, mostantól igyekszek naponta benézni ide.
Hajrá McLaren!
Go Hakkinen! -
#1037 Asszem, jó úton járok. Talán már ma jön a meglepi!
Legalábbis remélem!
Na csű! -
#1036 És megpróbálok vmit, ami leginkább speed-nek fog tetszeni! Remélem sikerül! :-) -
#1035 Nem azt mondtam, hogy TE anyáztál, hanem, hogy biza, vannak, akik meglátják a többi verenyzőt is..
Holnap hozok friss híreket, és újdonságokat!!
-
speed #1034 eloszor nem ertetettem mire mondod, de aztan beugrott, hogy a reszeg rali szurkolokra;)
ha vitatkozni szeretnel akkor sajnos el kell kezdeni nezned a f1et;)
ez a lada gyerek valami rokon? eleg ostobanak tunik -
#1033 Bolhafingnyi. -
t0M #1032 Ez nem anyazas csak egy sima velemeny vagy megjegyzes. A ketto kozt van 1 arnyalatnyi elteres. -
#1030 ja, a múltkor jött vaalki, és elkezdtett anyázni mindenkit, hogy hajrá verstappen... -
#1029 nem szinezted be a hajat :) -
t0M #1028 Azert latom van meg itt egy-ket ember aki nem csak a nemet "csodat" latja hanem az igazi versenyzoket is.
Hajra Villeneuve!
-
#1027 jajjjjjjjj
grepaaaaaaaaa -
#1025 ja de egy mclarenbe is beulhetne
bar tenyleg a shumi villn ferrari csapat nem lenne semmi
olyan mint pl a senna prost paros volt anno -
#1024 És ezennel elkezdődött az új évad.
SZVSZ se pilótából, se autóból nincs legjobb.
Azért szívesen látnám Jaq-ot egy Ferrariban.
Nem lenne kérdés, kinek szurkoljak, sem a VB-cím. -
#1022 speed teljesen igazad van
akar en is irhattam volna
hajra jaq :)
de ha nem o inkabb a mclaren nyerjen mint az a nagykepu arrogans alak :)
-
speed #1021 uhum, 1 a baj, en jaq-nak szurkolok, mar 93 ota (indy), Mikat 1xuen jobban szeretm mint Sumit (nala mondjuk barkit), es + szoktam vedeni az alaptalan vadaktol.
de azert atal6cc, csinaljuk 2en;) -
#1019 Hát nem rád gondoltam, éppenséggel :-) -
#1018 Ferrari!
(nem baj, ha nem nyer és ha nincs ott summa)