182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#1534 Hé srácok! Semmi beírás? Nehogy má' lecsússzunk az első oldalról! :))
Ezzel az írásommal elég lentről hoztam fel a topic-ot, már majdnem a 2. oldalon volt. Vigyázni ám! :)) -
#1533 én nem hiszem, hogy abbahaygná. szerintem csak kacsa az egész. hányszor mondtáke zt már Schumiról is amikor nem ment neki igazán a versenyzés.. meg tavaly is felröppent a hír Hakkinenről..
én remélem, hogy nem hagyja abba. Különben kikkel vitatkoznánk örökké, ha nem a Hakkinen rajongókkal? :-)))) -
#1532 Srácok, valaki árulja már el nekem, hogy mi az a diffúzor.
Köszi! -
#1531 MSN-en azt mondtad abbahagyja, ez ugye nem komoly ??????
Nemáá...
Pedig még a Suminál is fiatalabb...
Hány éves is ?
30 ? 32 ? -
#1530 Hallottátok?
Hakkit? -
#1529 Nyugodj már meg egy kicsit!
Mennyire kemény lenne, ha betiltanák a fórumot, csak mert szívinfarktust kapsz a monitor előtt. -
#1528 Majd ha ő lesz a csapatfőnök, azt támogat, akit akar. Addig meg... -
Lada #1527 die-speed! 1:21-es idővel Schumié volt a legjobb idő. Häkkinen 1.22-es idővel nyomult az utolsó körökben is. Széthajtotta. Olvastam egy érdekes interjút a Nemzeti Sportban. Egy híres volt pilóta, aki most kommentátor eléggé keményen lehordta Ron Dennist, amiért ő látványosan mindig Häkkinent támogatja jobban, semmint Coulthardot.
Szegény Couli! -
#1526 die_speed... nem vett vissza, ment ahogy csak tudott, ez az igazsag. -
Lada #1522 BaLee! Azért túlzásokba ne essünk! Hogy Coulthard Schumit lehet hogy meg tudta volna előzni? Még Montoyával szemben is 1 perces előnye volt Schuminak! -
Petryx #1519 Lada:
Igazad van!
Amikor felkeltem azért vasárnap hajnalban hogy kedvencemnek végidrukkoljam a "döntőt", és az az autó, amibe dollármilliókat ölnek egy évadban a döntő pillanatban nem hajlandó elindúlni........hát azt hittem kidobálom a TV-t az ablakon!
De az még hagyján, mert remek formában volt, az autó is ment utána már rendesen, feljött a 22. helyről a 8.-ra, még volt vissza a versenyből elég, de NEM!!!
Páfffff egy defekt!
És hol?
A célegyenes végén!
Na ennyit röviden a mákról!
Nem állítom, az elmúlt hétvége után meg pláne nem hogy Hakkinen mákos, de amikor 99-ben Silverstone -ban kiesett a bal hátsó kereke, neki legalább közvetlenűl a boxutca bejáratánál történt!
Persze ez nem jelent semmit, csak érdekességnek említettem!
Tehát a mák az mák...olykor erre, olykor arra!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher! -
Lada #1517 Sajnálom Häkkit, de még a kiesése előtt néztem a köridejeit, és mondtam is a páromnak, hogy ez meg mi a fenének nyomja annyira, mikor fél perces előnye van. Hát, nem értem.
Azért ez a balszerencse sehol sincs ahhoz képest, ami 98 mindent eldöntő futamán történt Schumival. Az egész éves munkája ment kárba, mert a felvezető körnél lefulladt a kocsija.
Petryx! Én is erre gondoltam. -
Petryx #1516 Jaaa és az ominózus Brazil GP-t nem Coulthard nyerte?
Akkor Ő mákos mert Montoya-t kilökték?
-
Petryx #1515 A "véletlen győzelem" -hez azért ott kellett stabilan autózni a 2. helyen végig nem?
Montoya 1 percet kapott.
Pedig aztán Ő sem szarral gurít!
Dante -nek igaza van!
Bár nem hibáztatom, de kímélni kellett volna a Mercit fél perces előnynél!
PECH!
LoSA: Shuminak mindig szerencséje van?
3x vesztette el a VB címet az utolsó versenyen.
96-Hill, 97-Villeneuve, 98-Hakkinen.
(a részletekbe ne bonyolódjunk bele)
99-ben kettős lábtörés miatt a fél szezont kihagyta!
Isten tudja hányszor esett ki MŰSZAKI HIBA miatt VEZETŐ helyről!
(elég a tavalyi szezonra gondolni)
Csak tavaly 2x kilökték közvetlenűl a rajt után!
Defektjeit már nem is számolom! ;-)
Háááát haversrác... légy szerencsés! ;-) -
#1513 Na, hogy már lezárjam ezt a témát!
Mért kell szidni a Sumit, mert ő nyert?
1általán nem mondta, hogy milyen király vagyok stb. hanem elismerte, hogy szerencséje volt és a Hakkinenhez is odament, pedig már tolták be a mérlegelésre...szal sportember volt.
Nemtom mé kell szidni? Ti nem örülnétek ha véletlenül nyernétek akármit/akármiben, na ?
Ennyit erről...
-
Dante #1512 :))) -
#1511 Érdekes lenne, ha Schumacher így beszélne. Bár, neked, jó lenne, mert akkor már két értelmi fogyatékos lenne a világon, nem lennél ily magányos. -
#1510 Én nem a német nyelvre gondoltam...hanem rád...
-
#1508 Kéne még tanulgatnod a magyar nyelvet, ez nem cigány site...
-
#1506 Mind2 igaz.
DC nyert.
És Sumi tudását télleg el kell ismerni.
Go Sumi, go Ferrari !
-
#1505 Jaja, végre adta a szar M1 a futam utáni sajtótájékoztatót, remélem a jövőben is így lesz...
-
Dante #1504 Schumacher: "Amikor gondom támadt a rezgéssel, szóltak, hogy fogjak vissza a tempóból. Ezért mentem a végén annyival lassabban"
én sem irtam mást, hogy miért lassult le a ferrari... olvass figyelmesebben... -
Geronimo #1503 Mi az a pokemon???....forditsd erthetobbre -
#1502 Nagyon rágyúrtál erre a nickre, meg kellene kérni St-t, a régebbi hozzászólásokat számolja ehhez :)) -
#1493 Na ja ;)))... -
Geronimo #1492 Ez latjatok egy remek pelda a nagy ''megbizhatosagra''.... -
#1491 Ezt LoSa ToMinak mondtam, és egyetértek Dante-vel! -
#1490 Hát azért nem egészen!
Schumi végig vezetett, és Hakkinen nem csak úgy hasból vert rá 40 secet! A Ferrariban is elromlott valami, és ezért nem nyomhatta neki! Kb. 16000-es fordulatnál már váltania kellett!
Az, hogy mákos, mindig kétélű dolog, mert előtte 3 évig semmi mákja nem volt!
Ha két éve nem töri el a lábát, most készülne az 5. címre!
Az, hogy öreganyád jobban tud vezetni, egy nagyon vicces mondatod volt, remélem, ezzel előre és visszamenőleg is kimerítetted a hülyeség-forrásod!
-
Dante #1489 és ezt sumák is tudta... -
Dante #1488 Az a 40mp, azért volt mert a Ferrari sem bírta volna végig a futamot, ha úgy hajtotta volna sumák az autót mint hakkinenn... ő kínozta halálra a mercit, mondjuk azért rászólhattak volna a boxból 30mp-es előnynél, hogy abbahagyhatja a hajtást, de nem tették... sajnálom Hakk-t nagyon, ez tényleg a legnagyobb szopás, de mindent összevetve a Mercedes csapat a hibás, nem Hakk... ezért pedig, schumachert nem kell anyázni, lehetett látni, hogy nem örül úgy mint szokott, csak a közvetítésből tudok idézni:
"A futamot nem Schumacher nyerte meg, hanem Hakkinenn vesztette el"...
amugy Ferrari rulz! -
#1487 Íme a véleményem:
Suminak megint szerencséje volt!!!! Vezetni még az öreganyám is jobban tud!! És azt tartom a legundorítóbbnak, hogy mindenki elvan ájulva, hogy ez a Sumi gyerek milynen jó pilóta stb... Jó pilóta? Ezt a nagy baromságot!!
Egész évben CSAK SZERENCSÉJE van/volt... Például ma, és múltkór amikor Montoyának nekiment Verstappen, így Montoya kiesett, és kinyert? SUMI!
És most kérdezem én... Valaki csak így tud világbajnok lenni? Mert idén nem sok dolgot mutatott fel Sumi, csak a nagy szerencséjét!!!!
Ma is bizonyította, hogy ki is a jobb pilóta!! Egyértelmű a válasz! 40 mp-el vezetett!! Csak a sors és a szerencse megint közbe szólt!! A CsalóSumák megint csak így tudott nyerni! És egy ilyen pilóta lesz 4-szeres világbajnok!!
-
#1484 Nincs igazam?
Azt a Sumi már egy Ferrarival csinálta csak nem emléxek mikor, de nem ma az tuti...
De, hogy örüljetek: DC óriásit autózott és ő lesz a világbajnok....
-
#1483 MIÉRT???
Emléxem volt egy futam, Sumi a 18. helyről jött fel és megnyerte.
De ez ??? Lefulladt, kiestek előle vagy 6-8-an és ilyeneket előzött meg, mint Minardi, Arrows, Benetton, húúú de nehéz lehetett....
-
#1481 nicsak... egytért mindenki? :-))))
Egyébként D.C. tényleg nagyot autózott. Pedig igazán verte a sors őt is..
-
#1480 Az lett volna még a szép ha Sumi is kiesik az uccsó körben :S
Sebaj, sorry Hakkinen, Ferrari & Sumi rulz!
-
Petryx #1479 Sshumacher az isten!!!
Megérdemelten győzőtt, hisz múltkor egy defekt miatt kapott ki!
;-))))
NEM KELL ANYÁZNI...
Nagyon sajnálom Hakkinen-t!
Öszintén!
Pedig absolute Ferrari/Schumacher párti vagyok, de ez a lehető legnagyobb pech ami létezik!
Schumi is érezte hogy ezt a 10 pontot nem neki kellene most igazságszerint kapni!
(Azért az tök YO hogy odament a végén Mika-hoz, pedig már zargatták hogy "Sipirc felfelé a díjátadásra!")
De hááát ilyen a motorsport, és főként a F1 -ben rengeteg összetevőnek kell passzolni egy győzelemhez!
Coulthard jól ment, bár néhányak kipotyogtak előle, de megérdemelte a 2 pontot!
Montoya: Nagyon megérdemelte ezt a 2. helyet!
Villeneuve: Vegyes érzelmeim vannak vele, de a dobogóra állni mindig mindenkinek nagy dolog! Gratula!
Lényeg: akárhogy is, de vezetünk!!!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher! -
#1478 HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Villeneuve király szülinapi ajándékkal lepett meg! :)) Végre! :)
Montoya-nak is örülök, mert az is szimpi, persze jobb lett volna, ha Ő a 3. és Jaques a 2. ;))).
Hakkinen-t nem nagyon bírom, de most sajnáltam, mert ez nagyon gáz, az ilyen :(. Persze egyben örültem is, mert ugye így Villenuve 3. lehetett :).
Szal összességében nagyon tuti eredmény ez! csak így tovább Vili! -
t0M #1477 Hakkinen nagyon megerdemelte volna a gyozelmet, ezt senkinek sem kivanom amit ott atelhetett.
De szamomra a legnagyobb orom, hogy ujra lathattam VILLENEUVE-t a dobogon, es ezzel remelem nem vagyok egyedul. Ugye Bith? -
#1476 Én is "várooom" már :S
-
#1474 Fantasztikus verseny volt... És bármennyire is Schumachernek szurkoltam, sajnálom Hakkiknent. Igazán megéremelte volna a győzelemet!
De ez egy ilyen sport..
és akármit is mondtok Schumira, ezt ő is tudta, ezért is ment oda Hakkinenhez.
Nagy verseny volt!