182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#1473 10-15 perce már elgondoltam előre, hogy idejövök, és dilizek egyet. Hogy Schumi milyen egy rakás szerensétlenség, miért kellett sétakocsikázni, stb.
Hát, fordult a kocka. Ez a Hakkinen-kiesés, és az, hogy végül is valami műszaki hiba Schuminál is volt, egy kicsit visszafog.
Hakkinen megérdemelte volna! Jól ment, taktikusan. Persze a végén nem volt ennyivel gyorsabb.
Schumi egy óramű, lenyűgöző egy ember, most mégis igazságtalannak tartom a győzelmét.
Montoya, többiek szépen mentek, ebből a Juan-Pablóból még lesz valaki.
Coulthard meg pontokat szerzett!!
Amúgy jó verseny volt, ennyi előzést még soha nem láttam, asszem.
-
#1472 Ha a végén Hakkinen nem nyomja azt a kört, azt mondom, a verseny el van döntve. Schumi nagyon gyors volt.
És még vissza is fogták.
Holnap "rész"!! -
Lada #1471 Most már jó lenne, ha a Ferrari is odarakná magát!!! Todt, Brawn, mi a fenét csináltok? -
Geronimo #1470 En csak vetitettem, hogy mit tud a technika.....
Mellesleg a macskat nem kene lekategorizalni...... -
#1469 Ehhez nem is tudok mit hozzáfűzni Geronimo, Lteebee..
elkeserítő a hozzászólásotok! -
#1468 Azért visszafoghatnátok, nem egy macskát ütöttek el a főuton. -
#1467 Tiszta német technológia. -
Geronimo #1466 igy jar az, aki szutyok audikat tesztel -
#1465 Tegnap? -
#1464 nyugodjék békében... -
speed #1463 Career Details
Season Team Grands Prix Wins Poles Points Laps
Total 215 5 2 187.5 8771
1994 Minardi 16 0 0 1 698
1993 Lola 14 0 0 0 405
1992 Arrows 16 0 0 6 911
1991 Arrows 16 0 0 0 267
1990 Arrows 16 0 0 0 624
1989 Tyrrell & Lola 14 0 0 6 349
1988 Ferrari 16 0 0 24 783
1987 Ferrari 16 0 0 17 703
1986 Ferrari 16 0 0 14 652
1985 Ferrari 16 2 1 53 756
1984 Ferrari 16 1 1 31.5 682
1983 Tyrrell 15 1 0 10 609
1982 Tyrrell 16 1 0 25 872
1981 Tyrrell 12 0 0 0 460 -
speed #1462 Michele Alboreto lost his life this afternoon in an accident at the Lausitzring circuit in Dresdner, Germany. He was testing the Audi R8 for the American Le Mans and the 24 hour Le Mans race. He was 44 years old. The Italian drove for Ferrari between 1984 and 1988. "All of us grieve his loss" said Antonio Ghini, responsible for public relations at the Ferrari headquarters. -
#1461 igen de mindig az a 6-7 között döl el a f1 vegeredménye... es abbol 2 sumi is van .. :)
amugymeg nemhinnem hogy a sumi autoja annyival jobb lenne mint a baricseloé megis odaken neki is eleg soxor... -
#1460 Lauda jobban ért hozzá nálatok, hát még nálam, de ha megkérdeznénk még néhány ugyanennyire hozzáértő embert, akkor is ez lenne az általános vélemény? -
#1459 BaLee: Én spec az a 'most Lada szólt hozzá egy IQ-sat a témához. ' kijelentésedre értettem, hogy leszólod más véleményét. Holott pont annyira mérvadó, mint a tiéd. Tehát kár prejoratív megjegyzéssel élned. Ettől persze a véleményed érdekel és írd is. Hiszen így legalább van min vitatkozni. :-)
Egyébként meg engem marhára nem érdekel, hogy ki miért tartja jónak Schumit. Én az eredményei alapján ítélem úgy, hogy jelenleg ő a legjobb F1-es pilóta. Bár ha úgy ítéljük meg, talán - de mivel nem ismerlek, ezt ugye nem állíthatom 100%-osan - szóval talán Lauda kissé jobban ért a F1-hez, mint te vagy én.. :-))) vagy nem? :-))))) -
Petryx #1458 Tökéletesen egyetértek Lada-val!!! -
#1456 nemjol mondod egy minardi pilotra ulne at a ferrariba es nezzuk meg vajon vilagbajnok lenne -e... -
#1455 Szerintem is sumák a legjobb pilóta, de barinak kötelessége ezt mondani, lauda meg egy szakember, a sok száz vagy ezer(ha a magyarokat is vesszük: millió) közül. -
Lada #1454 Nem istenítem Schumit, de azért ő sem a Ferrariban kezdte BaLee! Te onnan beszélsz, ahol az F1-et csak figyelik, nyugi én is. Viszont Lauda és Barichello közelebbről vizsgálódnak, és ha ők azt mondják, hogy Schumi a legjobb, akkor azt nem csak kedvtelésből teszik. Ha most De La Rosa lenne a kedvencem, akkor is el kellene ismernem ezt a tényt. Mellesleg a Ferrari azóta igazán Ferrari, amióta 96-ban Schumi átment hozzájuk. Szóval, ez nem elég? -
#1453 Szerintem azért bizonyított már Schumacher, hogy jó pilóta. vagy szerined nem BaLee!? Azt elismerem, hogy egy szar atuóban egy gyenge csapatnál senki sem képes csodákra. Sem Schumi sem más. Ez tény. De ez semmit nem jelent, már ne is haragudj. Ha így nézzük, se Villeneuve, se Hakkinen nem lett volna VB egy Minardi kategóriájú autóval. Szóval ennek nincs jelentősége.
Nem hiszem. Hogy csak én vagy lada mondaná azt, hogy Schumacher nagyon jó pilóta. Talán jelenleg tényleg a legjobb. Nem tudom. (szerintem ugyan igen, de nehéz ezt eldönteni addig, míg nem egyforma technika van alattuk)
Szóval ne szóld le azt aki isteníti. Mert teheti. Miért is ne? Te is biztosan szurkolsz valakinek. És egészen biztos vagyok benne, hogy elnézed ha néha hibázik, sőt! talán észre sem veszed.
Senki sem tökéletes. És ezt csak bonyolítja, hogy nem egyformák az autók. De ez egy ilyen sport.
-
#1451 Most meg majd mindenki jön, hogy ő is tudta, hogy csak vicc és poénból anyázódott. -
Lada #1450 w, a bukott lázadó :-). Sajnállak w, de Schumi a Forma-1 legjobb pilótája, és ezt Te is tudod. Tudom, tudom néha fáj az igazság, de hidd el, hozzá lehet szokni. Szevasz! -
#1447 Azért ugrott mindenki rendesen.:) -
#1446 Ezért nem kell komolyan venni az ilyen idiótákat. Csak szivassa a fejeteket. -
#1445 Írt a csávó a gumiszobába is. -
#1444 PL. miben? -
#1442 w szerintem te vagy a szegény. Ha úgy látod, ők azok, akkor ffúú nem is folytatom.
Ezt most nem mint Schumi-párti mondom, csak mint egy hozzászóló.
Azért nem mondom, hogy Feree: blabla mert te vagy az is.
Szóval le lehet lépni. -
#1441 no csak nem birom ki en sem :-)
Mi nem volt ertheto abban amit leirtam? Szerintem ha megprobalod, tuti kepes leszel felfogni.
Egyebkent nem volt eleg egy nick? igy legalabb onmagaddal egyet tudsz erteni, igaz? -
Petryx #1438 Pffffff...
Mi van itt!!! -
#1434 hagyjátok már rá ezt a szerencsétlent... látszik, hogy semmit nem ért a F1-hez, csak a kedélyeket szítja. Ha nem szóltok hozzá, elhúz innen oda ahová való... -
#1430 Ja és még annyit, hogy itt szidnak azért embereket, mert elfogultak, t viszont egy fasz vagy és nem elfogult...
-
#1429 Ok, átmegyünk a te hangnemedbe, te kis rohadt liberalista fogyasztó zsidógeci undormány, látszik, hogy közöd nincs a Forma 1-hez...
Ja, és neked kéne már kiesned de a tizedikről!!!
-
#1427 Ja, és a Jaguar télleg a lexebb amúgy. -
#1426 Már hogyne szabadna? :)
Én sem azért vagyok Villeneuve drukker, mert hülyére nyeri magát (sajna). Mondjuk Ő már volt világbajnok ugyebár :). Sajna ez a BAR Honda nem egy kék villám... :(( -
#1425 nem szabad valakinek szimpátiából drukkolni? lsd Jaguar.. a legszebb kocsokat hozzák szerintem, így nekik drukkolok. mondjuk fölöslegesen :) -
TBWonder #1424 Kiváncsi lennék, hol voltál tavaly, és legfőképpen, hogy kinek szurkoltál, amikor a BMW még híg fos se volt. -
Lada #1423 Még nagyon-nagyon-nagyon sok futam van hátra, és még nagyon-nagyon-nagyon sokminden megtörténhet. Na jó, azért a Minardik lehet, hogy nem lesznek esélyesek. :-) -
Lada #1422 Még nagyon-nagyon-nagyon sok futam van hátra, és még nagyon-nagyon-nagyon sokminden megtörténhet. Na jó, azért a Minardik lehet, hogy nem lesznek esélyesek. :-) -
Petryx #1416 Hááááát ez aztán az elfogúltság!
Nem azon a versenyen múlott a VB cím! (még csak nem is az utolsó verseny volt)
A VB címet 15-17 versenyen keresztűl kell kiharcolni!
Ilyen alapon 98-ban Schumi lehetett volna a VB, ha a rajtnál elindúl a kocsija, vagy később nem kap defektet!
99-ben is lehetett volna ha a Ferrari beveszi Silverstone-ban azt a bizonyos kanyart és nem okoz ketős lábtörést, fél szezonkihagyással!
DE EZ TÖRTÉNT!!!
Döntöttek már 1-2 pontok SŐT még 0,5 pontok is el VB címet!
Aki az utolsó versenyeken még esélyes a VB címre, az meg is érdemli azt!
Sokat kell produkálni!!!
Nem kell más mint egy jó pilóta, egy jó kocsi(jó váltó,jó motor,jó gumik,jó légterelők,jó felfüggesztések.....), jó taktika, jó csapat, jó szerelők....... és máris kész a VB esélyes F1 Team!
Azonban ha a láncszem egyetlen darabja nem funkcionál TÖKÉLETESEN.....
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher! -
Endru #1415 BMW-a nyerő ezt vehetitek tuttira!
Biztos forrásbóltudom!
Vége a ferrari és merci korszaknak, most valami jobb jön!