182151
  • Coine
    Jaja, de ez elég furcsa volt, nagyon nagyon rég láttam feket zászlós kizárást...nem is tudom mióta :-))
  • Coine
    NA azért el tudta volna engedni a Sumit, de neeeem inkább kihúzta magával......grrrrrrrrrrrrrr......
  • Dikkma
    Kiesett.

Montoya macó volt de nem szándékosan csinálta.
  • Coine
    kiesett ! meg is érdemelte !
    nem is tudott volna feljebb jönni a szar M. gumik miatt .
  • Petryx
    Nagyon YO kis fióutam volt!
    A Boxtaktika most a McLaren-ek jött be, megérdemelten győztek!
    Hakkinen - Háááát ilyen már tényleg nincs.
    Montoya - Kezdek pikkelni a srácra!Azért ez már kicsit dúrva volt.Besokalt mint a picsa.Ez nem tud elengedni senkit?
    Na mind1, ez autóverseny.
    Barrichello - Sorry... ez a másodszámú pilóták sorsa.
    (mégmielött jönnének egyesek hogy a ****** Schumi csak úgy tud pontot gyűjteni hogy elengedik, vagy kiesnek előle: 1999-ben az utolsóelötti futamon mikor Schumi visszatért a lábtörése után az 1. hejről rajtolva VEZETETT a futamon és a legvégén átengedte Irvine -nak a FUTAMGYŐZELMET!)
    Csak ezt jobban felfújják mert most Schumit engedték el és ugye Ő Schumi és a pontversenyt is Ő vezeti!
    Coine -nek igaza van! Ez CSAPAT döntés volt!
    Ez van, látszott hogy egyikük sem repdes az örömtől!

Ja: szerintetek pontosan miért zárták ki Trullit?

Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
  • t0M
    A verseny jo volt, de a vege nagyon csunyara sikeredett. Ilyenkor latszik igazan, hogy itt mar reg nem a sport szamit hanem csakis a kokemeny anyagiak.
    Coine ciganyozasat nem nagyon ertem, de mindenki ugy reagal a dolgokra ahogy neveltek.
  • Coine
    Akkor kezdem :

Szerintem király futam volt odáig amíg a mocsok cigány Montoya akivel eddig jóban voltam szépen keresztbe állt Suminak aki ezzel szépen visszaesett....
    Innentől kezdeve történt ami történt: megint bejött a box a Mercedeseknek és DC elment és nyert.
    Más: Mit vártatok? Hogy majd Barrichello lesz a 2. ? Ja és ez a CSAPAT döntáse volt, nem a Sumié...
    Jó futam volt, nyert volna a Sumi ha a cigány Montoya nem áll neki keresztbe, hanem elengedi, Sumi már bőven a nyakán volt...
  • (ex)Cat
    Nagyon izgalmas volt a verseny eleje.

Hogy rajtoltak a BMW-k!! huhh... állva hagytak mindenkit. Persze ehhez azért az is kellett, hogy a Ferrarik viszont nagyon gyengen. :-(

Szerintetek Montoya micsinált?? a francba...

Sajnálom Barrit, bár várható volt ez a döntés és látható volt, hgoy egyik pilóta sem örült igazán. Kár, hogy ez lett a vége, nagyon sokat levont a versenyből.

Persze láttunk már ilyet nem is egyszer, de akkor is.. ezt valahogy nehéz megemészteni. És most úgy látszik senkinek sem sikerült igazán :-(
  • Dante
    Az első az Időmérő edzés, a második pedig a mai első Szabadedzés... úgy látszik állítottak a Merciken :(
    :)
  • Dante
    1. Mika Häkkinen McLaren - Mercedes 0:1:11.647 217.366 km/h
    2. David Coulthard McLaren - Mercedes +0:0.118 217.008 km/h
    3. Heinz-Harald Frentzen Jordan - Honda +0:0.153 216.903 km/h
    4. Rubens Barrichello Ferrari +0:0.684 215.310 km/h
    5. Michael Schumacher Ferrari +0:1.143 213.952 km/h
    6. Jarno Trulli Jordan - Honda +0:1.346 213.357 km/h
  • Dante
    1. Michael Schumacher Ferrari 0:1:9.562 223.881 km/h
    2. Juan-Pablo Montoya BMW - Williams +0:0.124 223.482 km/h
    3. Ralf Schumacher BMW - Williams +0:0.207 223.217 km/h
    4. Rubens Barrichello Ferrari +0:0.224 223.162 km/h
    5. Jarno Trulli Jordan - Honda +0:0.640 221.840 km/h
    6. Nick Heidfeld Sauber - Petronas +0:0.649 221.811 km/h
    7. David Coulthard McLaren - Mercedes +0:0.769 221.433 km/h
    8. Mika Häkkinen McLaren - Mercedes +0:0.780 221.398 km/h
    9. Kimi Räikkönen Sauber - Petronas +0:0.834 221.228 km/h
    10. Olivier Panis BAR - Honda +0:0.873 221.106 km/h
  • Geronimo
    Szenved a butor....hehe
  • Coine
    Hát ez fura időmérő volt.
    Az elején szinte a fél mezény megpördült vagy kicsúszott azon a helyen vagy másutt.
    Sumi nagyon ment, nemhiába 3xos vbajnok !
    Mercedeszek nem mentek vmi jól.
    Azért figyeljétek a Heidfeld ott van a 6. helyen !
    Kemény lesz, jók a BMW-k, de akkor is Sumi & Ferrari 4EVER!!!
  • (ex)Cat
    huh.. hát ez érdekesen alakult. kíváncsi leszek, tartani tudja-e Schumi a BMW-ket.

Remélem, igen! :-))

Hajrá Schumacher! Hajrá Ferrari!
  • Bith
    :(((((((
    Talán Eckleston bácsi is megtalálta? :((
  • Bith
    Bibii, én tudom ki a kedvence :))).
    Meg is lepett picit, hogy ennyire "kiáll" most Hakkinen mellett.
  • Bith
    Szerintem az "abszolválta" a nyerő nála. Ezt is számold, és majd meglátod, hogy többször mondja, mint a "tanyázik"-ot :).
    Meg van még1 kedvence a "körbeautózta".

:))
  • Petryx
    Én is nagyon várom a vasárnapi futamot!
    Schuminak még soha nem sikerűlt itt nyernie!
    (asszem ez az egyetlen pálya ahol még nem nyert)
    Remélem megszakad ez a sorozat és újabb 10 ponttal szilárdítja meg vezető helyét a bajnokságban!

Ja!
    Nem tudjátok mi lelte az F1 MPEG ARCHIVE oldalt?
    (www.f-1.ru/video/index_e.html)

Én mindig innen szoktam leszedni a futam és az edzés legszebb pillanatait, de az utóbbi napokban nem akar működni?
    Tudja valaki az okát?
    Remélem csak átmeneti gondog, tök YO kis site!
    (du. megnézed a versenyt, este már leszedheted a legjobb jeleneteket)

De ha tud valaki másik, tuti F1 videó oldalt, az is írhat! ;-)

Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
  • (ex)Cat
    Lassan itt az Osztrák nagydíj. Remélem, legalább olyan izgalmas lesz mint az előző!

A szabadedzéseken A McLaren-ek voltak a legjobbak, de remélem, ez nem marad így sem az időmérőn sem a futamon! :-))

Remélem, a BMW-k is top-on lesznek, mert azért csak izgalmasabb 6 autót figyelni, mint 4-et.

Hajrá Ferrari, hajrá Schumacher!
  • (ex)Cat
    oké Speed. Már csak annyit, hogy én egyetlen szóval sem mondtam olyat, hogy széthajtotta a kocsiját. valakivel keversz..

de sebaj..

továbbra is állítom: én nem fikáztam senkit. de ha mégis, hát légyszives idézd ide be.

A kudarc - hiba kérdézben igazad van. bár nem hiszem, hogy a lényeget ragadtad most meg, de valóban pontatlanul idéztem, ezért elnézsed is kérem. Még akkor is ha - szerintem - érhető volt amit írtam, ill. amire vonatkozott. De az idézet valóban pontatlan és ezáltal félreérhető volt. De azért talán kissé erős valótlan-nak beállítani...

• Lteebee
    A Palik legjobb szövege: TANYÁZIK.

Számoljátok meg a következő nagydíjon hányszor mondja el!
  • Lada
    Újra itt a hétvége, és végre egy olyan sport ami egy kicsit színesebbé teszi.
    Palik Lacit én is bírom. Tavaly Indianapolisban mikor Schumi megelőzte a célegyenesben Coulthardot, az nem volt gyenge.
    Laci: (mint a WC-n) Hajjjjj! Mit művelnek!!!!!
  • Bith
    Egyértelműen a Villeneuve-öt :)). Ha csak 1-et kell választani.

Más értelemben meg a nőit :))).
  • Bith
    Ohh Speed, köszi a tuti választ! :))
    Mellesleg azért kérdeztem, mert ezt találta (mármint a diffúzort (forma1.net-en olvastam, és ott így volt írva)) a FIA rendellenesnek a BAR és a Williams kocsikon, és zavart, hogy nemtom mi az :)). De mostmár okosabb lettem, köszi! :)
  • (ex)Cat
    Speed. Mondtam én olyat, hogy tudtam előre, tönkre megy a McLaren? Nem mondtam! csak annyit mondtam, ami igaz is, hogy nem vett vissza a tempóból. Ennyi.

Egyébként meg nekem vagy bárki másnak legalább annyira igaza lehet egy adott kérdésben, mint neked. és kb. ugyanolyan nyomós érvekkel alá is támasztottam a hozzászólásomat mint azt te tetted anno abban amire én reagáltam.

Aztán. Te fikázod Schumcahert, de mások istenítsék Hakkinent. Miért? Neked mivel van ehhez több jogod?

Én nem fikáztam Hakkinent. Sőt ha olvastad amiket írtam, én is neki ítéltem ezt a futamot. De ez nem jelent semmit, mert nem ő nyerte meg. Ennyi a történés. Mehetett volna lassabban. De nem ment. És lehet hogy akkor is szétment volna alatta az autó. De ezt ma már sosem tudjuk meg.

Ez van. fogadd el, hogy a te kedvenced sem hibátlan. Mint ahogy senki más sem az.

Azzal a mondatoddal viszont maximálisan egyetértek, amit még régebben írtál, hogy midnenkit érzékenyebben érint ha a kedvence hibázik. .. így van ez most is.

• Geronimo
    Ajjjjj de KEGYETLEN !!!
  • Efreet
    HOVÁ TŰNT DÉMON HILLLLLL????HOVÁ TŰNT DÉMON HILLLLLL????HOVÁ TŰNT DÉMON HILLLLLL????HOVÁ TŰNT DÉMON HILLLLLL????
  • Laalee
    nekem a nagyonkemény pallik laci a kedvencem, mert nagyonkeményen odateszi az idiota szövegeit :)
  • Efreet
    én a Jaguárék autóját :)
  • Efreet
    najóvan... a mai nap már csak így sikerül... :)
  • Laalee
    tied se jobb ugyhogy neszolj be...

• Efreet
    ez gyenge... :)
  • Laalee
    annyian vannak mint az oroszok... csakhogy legyen egy közhely :)
  • Efreet
    látnád az index forma1 topicját... 25000 hozzászólás fölött járnak... nem semmi társaság :)
  • Lteebee
    Tök sokat lehet itt tanulni, mert mindenki iszonyatosan vágja a dolgokat.
  • Lada
    die-speed! Tudod nekem az az érzésem, mintha a McLaren meg akarta volna mutatni, hogy most mekkora verést mérnek a Ferrarira (30 mp). Mikával amúgy semmi bajom, de egy motor akkor szokott szétmenni, elfüstölni ha túl van terhelve nem? Egészen az utolsó körig csak nőtt a különbség Mika és Schumi között, tehát Mika nyomta neki, ezt ne színesítsd! Nézted a box-utcát? Dávid Sanyi keményen leégette Mezei Danikát, ahol ugyanezt emelte ki. Nem tudja Mikát sajnálni. A lényeg az, hogy győzz, mindegy ha egy századdal. Ez a McLarennek nem volt elég. Ebből tuti, hogy most tanultak.
  • Efreet
    speed: marha egyszerű a módszer: ignorálni kell az értelmetlen, egyértelműen flame-elős hozzászólásokat, és ha csak önmagában üvöltözik bele a mezőbe, előbbutóbb beleun. vagy elmegy a hangja. az ok es indok nélküli vádaskodás minden fórumon jelen van, 2 módon lehet lekezelni. 1:moderátor, 2:a topictársak behatásával (és ha szép szóval nem megy, akkor simán skip-elni kell a hozzászólásait) Ez egy vidám fórum, felesleges bajkeverők miatt bármennyire is felidegesedni, max röhögni kell rajtuk, mert hüjék...
    UFF.
  • Lteebee
    Tehát celtvég.

Köszi.
  • Lada
    Ha Zeltwegben Schumi nyer és Häkki megint kiesik, vagy bénázik, akkor már nem szólhat bele, szerintem. Olyan mázlija, mint tavaly volt még egyszer nem lesz.
  • Lteebee
    Mi lesz hétvégén? Foci?