182151
  • (ex)Cat
    azt azért tedd hozzá master, hogy ezt egy F1-es magazin írta, nem pedig a Ferrari nyilatkozta. Márpedig ha picit gondolkodsz, akkor rájössz, hogy technikai jellegű információt nem igen szivárogtatnak ki a csapatok. Egyik sem. Tehát az, hogy kinek hogyan működik a sebváltója, létező-vagy-nem kipörgésgátlója azt hidd el, mély titok övezi. És tuti nem egy újság fogja megfejteni a titkot.

Egyébként szerintem a Toyotának van pénze. Nem kevés. Szóval az anyagiakkal nem lenne gond. (szerintem)

De én jobban örülnék ha maradna. Már csak pusztán azért mert a Ferrari jobban tetszik mint a Toyota :-) )
  • Coine
    Hát látszik, hogy Anti Ferrari + németes vagy, de duzzoghatsz akkor is nyerő a Ferrari és Sumi páros, ja és MONDOM BABONA!!!!!!!!! Érted???????????

• Coine
    Hát igen...... :-))))
    Az élről a 2 Sumi indul, persze, hogy a Ferrrai van az élen az idősebbik Sumival, viszont Hekki az évben először villant meg, 1x meg tudta szorítani a Sumit, csak 83 ezreddel maradt le tőle....
    Sajna Bari csak a 6., az a rohadt D.C meg az 5. :(
    Viszont a BMW nagyon feljött és ez jó...
    Ja és tudjátok a babonát: aki a futamot nyeri, az lesz a világbajnok, meglátjuk...

Gyerünk Sumi & Ferrari!!!

• Coine
    Mindjáá kezdődik:
    M1, 17.45-kor.

Németen (RTL) már nyomják.. :-)))
    Mármint az előzményeket...

• Coine
    Hajrááá
    SUMI
    !!!!!!!!

• Coine
    Nyugi Dikkma, még asszem 1 óra....

:)

Rég láttál F1-et, hiány van? :-))

• Dikkma
    Igen??
    Megyek.
  • Coine
    Nézzétek az M1-en az időmérőt, mindjá kezdődik...

• Bith
    És melyik az első kettő? General Motors, Fiat(Ferrari, Alpha Romeo) ? Vagy melyik, mert télleg nemtom, és hátha Te akkor tudod, ha a harmadikat tudod :). Köszi!
  • Coine
    Úgyvan!
    Ámen!

:-))
  • Petryx
    Majd kiderűl mit tudnak!
    A BAR is úgy indított hogy lever mindenkit, hogy nagyon jó a kocsi, essszméletlen jó a csapat, tarolnak majd!
    Ehhez képest az 1. évben 0 pont!
    Majd meglátjuk mit tud a Toyota!

(ex)Cat!
    Volt a TV-ban is és a rádióban is hallodtam!
    Állítólag "mindent megtesznek" hogy Schumi átpártoljon hozzájuk!
    Pont tavaly nyilatkozta Schumi hogy bármely csapatot kipróbálná, mert minden csapat,autó egy új kihívás!
    Báááár hozzátette hogy Ferrari-val versenyezni és nyerni, egy semmihez nem fogható érzés!
    Remélem marad!

Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
  • Lteebee
    A Ferrari is a csúcson indított, de ki tudja már, mikor.
  • (ex)Cat
    miből gondoljátok, hogy át akarná csábítani? Én nem olvastam semmit ezzel kapcsoaltban...

persze azért érdekes lenne :-))

habár nekem nem igazán tetszik a Toyota pirosa :-))
  • Bith
    A Toyota állítólag a csúcson indít. Ebben különbözik a másik kettőtől. De ezt Ők állítják persze.
    A szín meg ugye marad ;))).
  • Coine
    Szerintem se.....
    Ferrari többet adnam, de ki tudja....
    Sumi ment a romokban heverő Benettonhoz, 2x-es világbaknok lett.....
    Sumi ment a romokban heverő Ferrarihoz, világbajnok lett és lesz!!! :-)
    Toyota? meglátjuk....

• Laalee
    ááááá dehogy
  • Razgon
    Kíváncsi vagyok, hogy a Totoya el tudja-e majd csábítani Schumát...
  • Lteebee
    Remélem.
  • Coine
    Megmutatjátok a Ferrari győzelmét?

:-)))

• t0M
    Klassz a kep Bith!
    Jovoheten megmutatjuk :)
  • (ex)Cat
    Bith :-)))
  • Bith
    Bocsi! :)))
  • silanor
    En BMW fun vagyok ugyhogy Williams-BMW rulz.

• Dikkma
    Tök vicces, amit a Ferrariról összehordanak egyesek. Most az ő szájuk sír, hogy béna a kocsi, két éve meg ment a kacarászás.

Master: voltam Münchenben, erre nem tudtam elmenni a BMW-múzeumba... pedig ott volt, nem messze, a kilátóból láttam. Csak indultunk tovább :(((((
  • speed
    azt kifelejtettem, hogy Frank Williamsnek dukal a Sir elotag, merthogy erzso lovagga utotte valamikor a 90es evekben(ami ugye nagy erdem angliaban)

a 80as evek kozepen pedig odakente magat a jaguarjaval 2 kilo korul 1 kanyarban - amely balesetet tulelte ugyan de azota toloszekben ul...

jah es en kibaszottul tisztelem, mint olyan embert, aki a 0-rol indulva +valositotta sajat álmát
  • (ex)Cat
    senkit nem utálunk frey! ezen ne aggódj! :-)) maximum egymást néha :-)))

és különben is... mindenki amatőrként kezdte!
  • Zsozso(!)
    Jordan a király!!!!!
  • (ex)Cat
    jahh és Schumi se adta magát Sennával szemben ha jól rémlik ... meg még némi pofozkodás is :-))

ehhhe.. két kakas :-)))))
  • (ex)Cat
    Master. 3 évvel ezelőttig Hakkinen sem dicsekdhetett túl sok futamgyőzelemmel, vagy tévedek?

Én ha jól sejtem nem izgultam a McLaren miatt. Sőt. De azért nem lesz túl nagy szívfájdalamm attól ha ez marad a rangsor :-))

No de: hajrá Ferrari! Hajrá Schumaher!

Te meg szórakozz jól master. aztán majd mesélj!
  • Lteebee
    Jó utat!
  • Lteebee
    Éppen ezt akartam mondani, hogy az év elején jürgenéknél még nem megy rendesen a meló.
  • Lteebee
    Becsülöm, hogy megpróbálsz hozzászólni.
  • Lteebee
    Ez az ubi télleg egy gyökér.
    Apuci biztos zöldséges és már ubika kisgyerekkorában is ott állt a merga 200d kombi, aztán később a 190d.
  • frey
    ja, ez valasz valakire akart lenni...
  • frey
    Azt akarjatok mondani, hogy Bob Williams nem is igazi pilota? De van olyan hogy Williams motor nem? Akkor o a tulaj? Vagy a Formel Eins klip valami mast jelent?:)
  • Bith
    A pilóták képességét szerintem nem tudja itt közülünk IGAZÁN senki megmondani. Azt a többi versenyző tudja valószínűleg legjobban, valamint a csapatfőnökök tán.
    De azért nem hinném, hogy nagy pénzes csapatokhoz átlagos, vagy béna versenyzőt vennének fel, ráadásul több évig ott is maradhat. Nem hülyék azok, hogy maguk ellen dolgozzanak...
  • (ex)Cat
    Master! Szerintem Barrichello nem átlagos pilóta. Ha visszarémlik még neked mielőtt a F.hoz került, előtte is voltak elég szép eredményei egy igen gyengécske autóban. Ha így nézed, D.C. is átlagos pilóta, sőt Hakkinen is. Hiszen a jól teljesítő McLaren-t be tudták hozni az 1-3. helyek egyikére. Most meg... hmmm.. vagy ez csak kimondottan a Ferrarira érvényesíthető elmélet?

A kilökésekkel egyetértek különben :-) de ez is benne van a pakliban, mint azt már tapasztaltuk a versenyek során. Ezzel együtt nem bánnám ha nem válna általánossá.

Egyébként meg, hogy BaLee miről beszélt, azt talán egyszer majd elmagyarázza ő maga. Ha jól rémlik azt hozta fel érvként, hogy a McLarennek 98ban volt egy jó évadja, a Ferrarinak emg ez már a második. No de nem érzitek azt, hogy a a 2. verseny után ezt még kissé korai kinyilatkoztatni?

Azt nem vitatom egyébként, hogy a Ferrari végre tényleg jó autót hozott össze. De éna zt hiszem, akkor egyetlen McLaren-es sem sírt amikor ez 98-ban fordítva volt. Vagy tévedek? Mondta bárki is, hogy de jó lenne ha gyengébb lenne a McLaren? Ugyanmár!
  • Lteebee
    Szellemes.
  • Petryx
    Jaaa és amit nem kellene elfeledni:
    A Forma 1 nem egy tipikus autóverseny!
    A Forma 1 nem véletlenűl a "Kiránykategória"
    Kell egy JÓ AUTÓ, (ahhoz jó gumik,jó motor,jó felfüggesztés,jó légteelők...etc...etc),egy JÓ PILÓTA, egy JÓ TAKTIKA, egy JÓ CSAPATMUNKA, egy JÓ SZERELŐGÁRDA ...etc...etc
    Ha a láncból csak egy pici kis szem nem hibátlan, akkor nincs siker, nincs győzelem!
  • Petryx
    Pffff.
    Nem bírom ezt a stílust!
    Tipikus McLarenes hozzáállás...
    Már ne is haragudj (BaLee).
    A McLaren csapat tökéletesen ezt mutatja, amit Te most itt ecseteltél!
    Keresni a másikban a hibát, soha egy picit sem elismerni hogy "Igen...most nekünk nem ment!".
    Csodálom hogy Verstappen-t nem szídjátok hogy sportszerűtlenűl,bunkón feltartotta Hakkinen-t.
    Lényeg: A Mercédeszek "nem remekeltek", a Ferrarik viszon taroltak!
    Most nekik YO, de könnyen lehet hogy fordúl ez majd az év folyamán. (Ne legyen igazam!)
    Azért a BMW is kezd villogni, csak kicsit megbízhatóbb legyen a motor és meglátjátok fognak még meglepetést okozni.
    A Jordan-ektől is azért lehet egyet s mást várni idén.
    Szerintem a középmezőny nagyon szoros lesz!
    Williams, Jordan, Sauber, Arrows... ezek azért nem rossz teljesítményt nyújtanak mostanság.

Barrichello: szerintem egyáltalán nem egy átlagos képességű pilota!
    Merem állítani (és ezzel nem vagyok egyedűl), hogy a legjobbak közt a helye.
    Ha néhány évvel ezelött is követted a Forma 1 történéseit, azért észrevehetted volna hogy az igencsak gyenge Stewart-Ford -al is villantott Rubinho amikor ment a gép!

Az meg hogy "De a Ferrari... Ezt az autót öreganyám bevezetné az első helyre... " Pfffff
    Ezt szerintem már te sem gondolod komolyan, s talán rájöttél hogy ezt csak a pillanatnyi düh mondatta veled!
    Amikor Schumi a Ferrarihoz kerűlt hol voltak a Maranello-iak???
    A középmezőnyben!!!
    ERŐSEN!
    1995-ben mikor Schumi VB-t nyert a Benettonnal a legjobb Ferrari a mezőnyben Alesi-vel a volánnál a VB 5. helyén végzett, míg Berger a 6.-on.
    Pedig abban ugye egyetértünk hogy ezek a nevek önmagukért beszélnek!
    1996: Schumi 3. a VB-n, a Williams-ek taroltak!
    1997: Schumi 2. az a bizonyos Villeneuve incidens.
    Innentől meg biztosan emléxik mindenki.
    Talán ezek az eredmények cáfolják hogy ezt a kocsit bárki behozza az 1. helyre!

Emlékezzünk Schumi sajnálatos balesetére. Amikor Salo lehetőséget kapott hogy a Ferrari volánjánál bizonyítson, még a 2. teljesített vereny után is így nyilatkozott: "KEZDEM megszokni a kocsit! Báár néhány kapcsolóhoz még most sem nagyon merek nyúlni"
    Ezek azért elég sújos szavak egy F1 pilótától.
    Mert ugye abban megegyezhetünk hogy aki a Forma 1-ben szerepel, az már eleve el van ismerve, az már jelent valamit!
    Hogy Én, vagy Te vagy Bárki itt mit tudna ezekkel a kocsikkal kezdeni?
    Hát valószínű hogy az első gázadásnál keresztbe vágná a vasat!

Huuhhh asszem kicsit elnyűltam!
    Sorry...
    Remélem Schumi még nyer pár futamot mert megérdemli (párszor már lecsúszott az élről).

Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!