182269
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jóvan, látom, te se vagy teljesen gyagya.
Tudod: a Citroen meg a Total olyanok, mint az édestestvérek. -
Végre!
Látod, ez megy itt újabban.
Azt nem tudom, hol vannak ilyenkor a BME-sek, hogy esetleg szóljanak valamit ehhez: "francia meg eleteben nem allitott elo semmi hasznalhatot" -
annyira vagyok én náci amennyire TE komcsi zsidó vagy, megfelel ???
ezentúl ez lesz a válasz az ilyen megközelítésre.
-
speed #1808 baszki ezt a szinvonalat gondolom nehez tartani.
najo inkabb nem nyomok semmi patetikusat. a nacik orditoznak az otthon unatkozo kisiskolask ellen (ez nem diszjunk halmaz), kurvara mind1, hogy mi a topic cime. legalabb innen kikotrod6nanak, akkor nem lepne le innen minden ertelmes arc... -
Geronimo #1807 francia meg eleteben nem allitott elo semmi hasznalhatot -
Geronimo #1806 minden francia egy rohadt buzi patkany, nincs kivetel... -
hmm, elgondolkodtató a neved...
-
te zavarsz, de nagyon...
-
azert van jonehany pilota aki csak a penze miatt kerult a z f1 es kocsiba, és ö nemfizetést kap hanem ö fizet... igaz ezek ne is top pilotak... -
Lehet, hogy nem érdekli, de zavarja.
Kicsit alacsony az ingerküszöbe. -
"Azért abban megegyezhetünk szerintem hogy aki ott figyel az F1 mezőnyében és tud is mutatni valamit,az már TUD VALAMIT!!!"
Ezt csak annyiban egészíteném ki, hogy aki már a F1-ben egyáltalán indulhat, már az is tud valamit, mégha ott nem is igazán szerepel jól. Csak nézzük meg mondjuk a magyar Baumgartner gyereket, hogy mennyit szenved és mióta, hogy az F1-ben lehessen. Most került a Forma3000-be, utána, ha jól megy, akkor talán jöhet majd az F1. Én nagyon örülnék már végre 1 magyarnak!
A fentebb írtakból kivételt képez az a japán gyerek (Takaki, vagy Najima, vagy mittomén már melyik volt), aki csak azért volt az F1-ben mert az apja ezért fizetett egy csomót. De ez azért elég extrém kivétel :). -
Petryx #1798 Megint beugrik néhány elvakúlt ágyú azt szétbombázza a nyugodt kis topicot!
Miért jó ez?
Nem azért vannak ezek a helyek hogy véleményet lehessen nyilvánítani?
Miért kell anyázni, fikázni....
w!
Mi az hogy mesterségesen nyomják előre??????
A média nyomja nekik a pedált és rángatja a kormányt?
Azért talán tudnak a srácok egysmást nem gondolod?
Azért abban megegyezhetünk szerintem hogy aki ott figyel az F1 mezőnyében és tud is mutatni valamit,az már TUD VALAMIT!!!
Miért van hogy a sok elvakúlt McLarenes csak fikázni tudja Schumit???
Ennyi az érv: Buzi,köcsög,nagyképű...
MIRE FEL?
Ismeri valaki személyesen?
Melyik pilóta örűl úgy mint Schumi ha győz?
(na jó most Hakkinen is örűlne ha végre összejönne neki egy)
A legtöbb örökranglistán bent van az első háromban Schumi. (de inkább az élén)
Pfff valóban semmit nem tud a srác.
a média tette oda igaz?
Egyébként ha néhány elvakúlt Mercis nyitott szemmel járna a világban, észrevenné hogy minden sportágban (és más területeken is) azt látod-hallod többet a sajtóban aki sikeres, aki ott van a TOP-on.
Kiről cikkezzenek? A Minardikről? Hányadik kőrben estek ki?
Ébredjünk már kicsit fel!
Na nem fárasztom magam, egyeseket tudom úgysem lehet meggyőzni. De talán őket nem is akarom!
Lényeg a lényeg:
FERRARI FOREVER! HAJRÁ SCHUMACHER! -
na w, te már bizonyítottál itten, takarodj a rohadt életbe, útálod a Forma 1-et, AKKOR MEG MIT AKARSZ ITT ????
És ez az én privát véleményem, és asszem elmondhatom, és rohadtul nem érdekel TE mit reagálsz rá, na ?
-
objektiven nézek : qrva yo pilóta, eszméletlenül vezet, 3x Vbajnok, lesz több is, ennyi!
-
láttam már, elég régóta nézek F1-et, de nekem ez is teccet
-
Nem!
Én nem! -
Nem!
Én nem! -
Köszi.
Én balga! :) -
Geronimo #1785 arra varhatsz meg par evet....:) -
Tano #1784 Azért a szép az lett volna, ha pablo is befejezi. Két kék fehér a dobogón milyen szép is lett volna. No de majd a későbbiekben megszokhatjátok a látványt.:D
BMW rulez -
nem Mocro$oft, hanem Michael Schumacher :-)))
-
De az a vonal szaggatott.
Hogy jön ide a Microsoft? -
Nekem a Sumik a kedvenceim és a Ferrari, DC-t úútlálom.
-
Geronimo #1780 a dc azer' nem a kedvenced...:).....
Mar csak 1 gyozi es beeri a francia buzit -
Petryx #1779 KIRÁLY!
Megvan az 50.!!! futamgyőzelme Schuminak!
Még kettő és az örök ranglistán Ő vezet!
Na ezzel már aligha lehet vitatkozni.
Schumi-R.Schumi-Rubinho
Kell ennél jobb befutó? ;-)
Hakkinen: NO COMMENT! Ez már kezd nevetséges lenni.
Barichello szépen ment. Csendben oda lopakodott a 3. helyre.
DC sem nyomta szarúl. 10sec P. után a 4. hely.
NA DE: nem lehet megnyomni azt a kis gombocskát?
Ilyen szinten ilyen hibát már nem kellene elkövetni!
Trulli és Heidfeld ismét pontot szerzett!
Gratula!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher! -
Naggggyon yo futam volt, nekem teccet !
Színvonalas " taktikai és boxutcai " harc volt, de sirály volt.
1. M. Sumi
2. R. Sumi
3. R. Barrichello
4. DC
5. Trulli
Mit mondjak ? :)
Kedvenc testvérpárom, kedvenc csapatom, kedvenc pilótám, és ott vannak mind ! :)
-
Geronimo #1777 Jo kis osszevissza futam eddig.... -
Mondjuk nem tudom, hogy a szabályok mit mondanak a boxutcába való beálláskor a fehér vonalról.. kíváncsi lennék rá, hogy erre is vonatkozik-e. Tud erről valaki valamilyen infót?
Különben elképzelhetőnek tartom, hogy nem veszik olyan komolyan a dolgot, mert ugye amikor bemegy az autó a boxutcába, akkor nem akadályozhat senkit, míg kifelé, veszélyesebb az ügy, hiszen, sokkal gyorsabb autók jönnek mögötte.
Szóval lehet, hogy valami ilyen dolog miatt nem egyformán kezelik a két vonalat.
Érdekes volt az időmérő! Ralph nagyot ment a BMW-vel. Szerintem jövőre igen nagy eséllyel ő lesz a világbajnok! (ha csak nem alkot megint valami nagyot a Ferrari és a McLaren)
Azért Schumi se nagyon maradt el.. 1 század sec, ezt megelőzően meg valami 50valahány ezred...!! nagyon durva... tetszett amikor a két Schumacher autóját egy képre tették. Ez igazán szokássá válhatna. Érdekes volt látni.
Szerintem nagyon jó futramnak nézünk elébe. A két testvér tutira nem hagyja majd egymást. (én azért remélem, hogy Michael kerül majd ki győztesen a csatából :-) ) A két McLaren is próbálkozik majd gondolom. Most nem voltak annyira nagyon elmaradva..
-
Valaki mondja már meg, hogy miért is van most F1 futam 1 héttel az előző után? Ez a nyári szabijuk miatt lett így? -
igen ! elvakult vagyok :))
akkor nem emléxek, de már úgy sem tucc változtatni, most volt az időmérő, na most meglátjuk mi lesz !
1. R. Sumi
2. M. Sumi (10 EZREDDEL lemaradva !!!!)
3. DC
4. Hakkinen
5. Trulli
-
1ébként sztem is jobb lett volna ha nem büntetik meg...
-
Mikor nem ment be szabályosan a box-ba ??
-
így van, ámen !
-
Most nem fogok végigolvasni mindent. Itt kezdem, és kész :
jeee Schumi a világbajnok jeeee coool
Forza Ferrari múúúúúúúú -
mitszoltok az ujj Toyotàhoz ? -
A suzukira csak a buzik várnak! -
ilyen erövel a suzukira is varhatunk :) -
Szerintem meg éppen, hogy csak a F1-ben ad, amúgy egy nagy fosfelhő az egész.
Várjatok csak, amíg a rönó fölfejlődik, meg aztán jön a toyota is, ami egy pár napja elég közel áll a szívemhez. -
Még a BMW jelenléte se dobogtatja meg a szívedet? -
ha nem latsz benne semi jot akor meggyözni ugyse lehet...
ilyen iromanyokra hogy ez egy baromsag meg f1 suxx pedig semmi szükség... irjal ertelmes ellenvelemenyt es akor senkinek nemlesz baja veled...