• Lada
    #1591
    Montoya! Ez az őrült azt nyilatkoza, hogy nem volt valami rendben a kocsijával.
    Akkor kérdem én, mi a fenének szívja magát, és tart föl mindenkit. Már 6-an vonatoztak mögötte, mert az a bunkó meg akarta mutatni, hogy ő nem engedi csak úgy el Schumit. Ez nem a Cart!!! Ha gyors a kocsija o.k., de annyira lehetett látni, hogy Schumi gyorsabb. Montoya, vagy 15 métert állóra fékezve tett meg, lehetetlen volt azt a kanyart arról az ívről bevenni, ahonnan akarta. Schumi már fordult volna a rendes íven, az az állat meg befarolt neki.
    Barichellora azért haragszom, mert nincs vér a pucájában. 0.8 mp-re Coulthardtól van, és nem kockáztat? Nyugodtan rátapadhatott volna.
    Állítólag azért történt az utolsó körben az az előzés, mert a Ferrari addig azt várta, hogy hátha meg tudja előzni Bari Coulthardot. Mivel ez nem sikerült, a csapat úgy döntött, hogy legyen Schumié a második hely.
    Hát Häkkinennek lehet, hogy elszálltak az esélyei, sajnálom a fickót. Monte Carlo elvileg Schuminak kedvez, bár a tavalyi balszerencse után, már sose lehet tudni. Kíváncsi vagyok a McLaren hozzáállására ezek után.
    Amúgy jó futam volt.