182269
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én is... majd kimegyünk szabotálni Hungaroringre :)) -
TBWonder #1406 Én is pont ezt remélem. -
Villeneuve bácsi tudja ám mi a jó ;))):
-
Srácok, lenne 1 kérdésem, úgyis rég írtam már ide is, bár olvasom mindíg.
Szal, szerintetek mekkora az esélye annak, hogy a Williams megelőzi valamelyik "nagy"-ot a bajnokság legvégére a pontversenyben? Gy.k.: a Merci, és a Ferrari a 2 nagy.
A kérdés csak itt az az elején érdekes, mert már látjuk, hogy nem rosszak (sőt), de még amúgy nemlátszik semmi igazán a pontokban. -
hajra mindenki kiveve merci... 2 legunszimpatikusabb pilotajuk nekik van... illetve a kultard töketlen a hakkinen meg unszimpi -
Hajrá Jaguar :) de csakis mert a nekem legszebbnek tartott kocsit hozták :))) -
TBWonder #1396 Én is mindig aszontam, az esélyesnek, meg az aktuális győztesnek kell szurkolni(persze csak ha ettől várod a sikerélményt).
Hajrá Ferrari!
Hajrá Renault! -
hajra sumi !!
persze most eppen a ralf. meg a bmw.. -
TBWonder #1394 Mosmá láttad, milyen könnyű felhúzni őket.
Tudsz értelmeset is hozzászólni? -
Lada #1393 Hé Te, dupla v! Milyen frankó gyerek vagy. Túl sok szabadidőd van! -
Te vagy nulla!
Már gyerekkora óta vezet te " w " !
Ja, asszem 4 évesen kezdte...
-
Petryx #1388 Néztem a Forma 1-et az utóbbi években is és hogy ki hányszor kapott defektet azt hagyjuk!
Persze hogy nem lehet mindig szerencséje, de ki beszélt erről?
Egyszerűen csak annyit mondtam hogy az átlagosnál kissé többször kap defektet Schumi, és ehhez tartom is magam!
De persze ez benne van a pakliban!
(Innentől már nem személyre szabott!!!) ;-)
Ha valaki elhagyja a pályát az már 0????
Annyiban szerintem megegyezhetünk hogy akinek az FIA kiadja a SuperLicence -t, ez már tud valamit!
Hogy Schumi is hibázik?
NANÁ!
Ő is ember nem isten!
De hál'istennek csak akkora hibákat ejtett amiket ki is tudott javítani!
VilágKlasszis!
És aki ezzel vitatkozik az elfogúlt! Meg kell nézni az eredményeit! Azzal nem lehet vitázni!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher!
-
Csak tudod azért csúszott ki, mert ő csak "félvizes :-)" intermídiet kerekeker kapott míg a többiek esőgumit, ezért tudta a Kúúlthardd megelőzni...
-
TBWonder #1385 Azért ez a nagy nulla dolog tulzás szerintem. -
TBWonder #1384 Most akkor mázli, vagy tudás? -
Lada #1383 BaLee! Azt mondtad, hogy meg tudta fogni az autót? Vagyis a pilóta tud valamit, nem? Amikor Brazíliában már majdnem megfordult, de mégis egyenesbe hozta, azért az nem volt semmi jelenet.
Valami gond van a Ferrarinál. Remélem még idejében kijavítják a hibát. -
Petryx #1378 Szép volt Kis Schumi!!!
A BMW már nagyon megérdemelte ezt a győzelmet!
Assszem Montoya nem éppen a legszerencsésebbek közé tartozik.
Akárcsak Schumacher!
HIHETETLEN!
Nem elég hogy szarakodott a Ferrari, még defektet is kap. Na és persze nem a boxutca bejáratától 200m-re, hanem a pálya másik felén!
Na sebaj, ez benne van!
(Azért ez már nevetséges kezd lenni...nem? Ki kapott az utóbbi 2 évben defektet? Ugye egykezünkön összetudjuk számolni, de Schuminak nem az első, de nem is a második... Grrrr)
Tavaly is volt baj bőven, 2x kilökték,2x műszaki hiba, mégis világbajnok lett!
-
TBWonder #1376 Hekinen akkor kezd majd pontokat szerezni, ha elment egy előzési tanfolyamra. -
Hehe...
Annya az IQ-d, ahány betű a nick neved...?
-
Na ja, majd spanyolban. Forza Ferrari -
Sumi vezet....
2 győzelme van.
-
Szegény Sumi :-((((((((((((((((
Sebaj, majd Spanyolban!
És most nem szidhatjátok a Barrichello-t, mert elég korrekten versenyzett!
Még jó, hogy R. Sumi nyert és nem a DC...
-
kár, hogy elcsesződött Schumi eredeti autója. De azért örülök, hogy a BMW lealázta a McLaren-eket!!
Hakkinen a már szokásos formáját hozta. azaz semmit se. D.C. legalább haladt előre. és végre Barri sem ütött ki senkit!
Szegény Montoya... -
hát nem erre számítottam, de ilyennek is kell lennie. Izgalmas futam várható holnap!
Hajrá Ferrari!
Hajrá Schumacher! -
-
Mármint: úgy is elég izgalmas lenne az idény, :)) -
Na tényleg nem volt rossz, de én bizony nem sajnálnám, ha az összes hátralevő verseny M. Schumi nyerné, nekem úgy is elég izgalmas lenne a futam :))
Most mi kezdünk el reménykedni, hogy nem lesznek a McLamerek fél seccel gyorsabbak ezután, mint a Ferrarik, mert úgy cudar lesz a dolog.
Lehet, hogy Coulthard világbajnok akar lenni? Nagyon teker...
Go go go Schumi&Bari! Forza Ferrari! -
nekem sem tetszik amit Barri művel, de azért ne cigányozz itt kérlek... -
:-)))))))))
Végül is R. Sumi, Frentzen, Villeneuve megvolt....
Hmmmm, McLaren következik :DDDD
-
te vagy nevetséges...
-
Az van neki??? Höhööö, akkor én is kívánok olyat neki :). (hivatalosan asszem +/-1hét az még okés) -
speed #1352 boldog szuletesnapot Jaq Villeneuve (tegnap sajna nem volt idom, remelem meg nem keso;) ) -
Ment -
De most is megy :-)))))) -
Hehe, még egy szöveg megy amit nem terveztem :-))))
Nemtom mé... -
Jaja!! :)
Sumi a legjobb!!!
-
Petryx #1347 Úgy legyen! :-) -
Razgon #1344 A Cart azért sokban különbözik az F1-től.
Egy F1 pilóta sikerét nagyban meghatározza, hogy milyen autóban ül.
A Cart-ban a csapatok választanak egy kasznit, egy motort, oszt' aggy neki...
Az F1 autókat viszont folyamatosan fejlesztik.
Montoya jó volt a Cart-ban, és jó lehet majd az F1-ben.
Itt sok múlik az illető hozzáállásán,jellemén, kitartásán és alkalmazkodó képességén is.
Van aki nem tudja mexokni az F1 autót (lásd Zanardi).
Montoyát nem hiszem hogy össze kellene hasonlítani Schumaherrel. Sch 1991 óta F1 pilóta, tehát 10 éves tapasztalata van. 100-nál jóval több versenyen indult. Montoya meg 3-on...
Montoya tehetséges, de még karrierje elején áll. És ez a karrier lehet hogy jól alakul majd, lehet hogy rosszul.
Mindenesetre semmivel sem kisebb feladat a Cart-ban versenyezni, mint a Forma1-ben. -
Petryx #1342 Tökéletesen egyetértek Lada -val!!! -
Petryx #1331 Kár hogy a Ferrarikkal valami nagyon nem volt rendben...
Amikor 98-ban Schumacher belerohant Coulthard-ba, ötszáz féle vélemény volt hogy ki és mit rontott el!
Megbüntettek valakit?
NEM!
Pedig videón bizonyított volt hogy Coulthard hátsólámpája nem égett!!! Márpedig szakadt az eső!
A versenybíróság néha nem a legtutibb döntéseket hozza, ez meg biztos!
Tavaly Pl. elismerték hogy amikor 97-ben Schumi nekiment Villeneuve-nek az utolsó versenyen, (ugye elvették Schumi összes azévi pontját), hiba volt megfosztani Schumi-t a VB 2.helyétől!
Addig addig elemezgették a videókat az esetrő, hogy úgyérzik nme volt az annyira bizonyíthatóan szándékos!
(Ez egy szaklapban jelent meg!)
Na és nem beszélve a Senna - Prost incidensekről!
Ugye emlékszünk még?
Két egymástkövető evben szinte ugyan az az eset történt meg az idényzáró Japán nagydíjon közvetlenűl a rajt utáni első kanyarban!
Egyik évben Prost-nak kedvezett, a másikban Senna-nak.
És azt hiszem még hosszan sorolhatnánk a kétes eseteket.
De hol nincs ilyen?
Elég a 2000-es foci EB-re gondolni...
Na erről ennyit!
De ez a Forma 1!!!
Valaki el sem indúl, valakit kilöknek, valaki hibázik, valaki nyer!
Ettől szép!