182151
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
Razgon #1705 Nagy igazságot mondott haki.
Én is így vagyok, de én kedvelem az összes F1 pilótát.
Ez rendkívül előnyös dolog, mert bármelyik pilóta nyer, én örülök..:)))) -
Geronimo #1704 en is talatam egyszer egy jo oldalt, tele volt jominosegu videokkal /startok, crashek....stb/ azt elfelejtettem folirni, es elfelejtettem....irgum -
Petryx #1703 Ti honnan szedtek le F1 videókat?
Én eddig az Formula1 MPEG Archive -t használtam (http://www.f-1.ru), de most már vagy 2 hónapja nem ön be az oldal!
VIDEO NOT AVAILABLE. Ezt nyomja!
Tudja valaki hogy miért?
Vagy ha van valakinek tuti F1 videó Site címe (frissek), az írja mán meg PLZ.
-
Geronimo #1702 Ha meg mindig Bernoldi a tema, akkor :
1. ugyanabban a korben voltak
2. ebbol kifolyolag miert kellet volna elengednie?......mert o a ''devid kultard''???.....ilyen erovel integethetnenek Sumekernek is, hogy haver allj mar felre, mert nem Hekinen az elso.....
3. ha egyszer vki nem tud elozni, vagy nem akar, az ne elozzon, nem? -
#1701 Adrien Newey a Jaguarhoz igazolt!
A Jaguar Racing a mai napon bejelentette, hogy Adrian Newey csatlakozik az istállóhoz, a műszaki részleg vezetőjeként. Newey jelenleg a McLaren műszaki igazgatója, így csak 2002. augusztusában áll munkába a Jaguarnál.
woww... ez azért nem semmi! -
Petryx #1700 Na végre egy "normális" McLarenes! ;-)
Így kellene gondolgkodnia mindenkinek!
Nem anyázni, hanem reálisan gondolkodni.
Kv nyitott szemmel járni!
Üdv!
Ferrari Forever! Hajrá Schumacher! -
#1699 nem rossz gondolat és fordítva is igaz ! -
#1697 Jah, mekkora mázli....BaLee McLarenes és kész ! ennyi ! -
Lada #1696 Kedves BaLee! 7 futamból 5 pole, négy győzelem az szerinted csak a mázlinak köszönhető. És az a sorozat, hogy tavaly Monzatól az idei maláj nagydíjig zsinórban győzött, az neked nem mond semmit? Kicsit elvakult vagy.
Nem beszélve arról, hogy már csak 3 futamgyőzelem választja el Schumit Prost rekordjától, és lehetősége van 4x-es világbajnoknak lennie. Hm. Micsoda mázli! Heh! -
#1695 Ha nem is volt szabálytalan a Bernoldi, akkor is gyökér módon viselkedett SZVSZ. -
Jose #1694 most vesztem össze egy FERRARIssal hogy a bernoldi szerinte egy ... -
Petryx #1693 Balee:
Azt ugye beláthatjuk ha BÁRMI szabálytalanság történt volna, ha a versenyen valamiért nem is, de mára már biztosan hoztak volna valami megtorló intézkedést.
Tehát: NEM VOLT SZABÁLYTALAN BERNOLDI!
Ezt a kékzászló dolgot, hogy mikor mit jelez, egy szaklapban olvastam az eset után.
De ha elolvasol bármilyen cikket az eset kapcsán (kivéve a McLarenesek nyilatkozata!!!), mindenütt azt hangoztatják hogy semmi szabálytalanság nem történt.
Megint csak azt tudom mondani: Pozícióvédés volt, nem lekőrözés.
Ez van! Ez autóverseny!
Ja!!!
Srácok! Említsük már meg a Prost csapatot!
Pontot szereztek.
99 szeptember 26-a óta először. Congratulation!
Na meg az igencsak gyengélkedő Benetton!
7. Button.
Na és a két Arrows!
8. 9.
Jóóó nem dobogós helyek, de BEFEJEZTÉK A FUTAMOT!
Amit 12 pilóta nem mondhat el magáról.
89 óta az első kettős győzelem Monacoban!
Szép volt Schumi!
Szép volt Rubinho!
(Azért értékelendő, mégha nem is előzgettek ugye?) ;-)
Jose #1691 Pedro Diniz és Gaston Mazzacane a két élő istenség, bennük még egyszer sem csalódtam!!!
-
Razgon #1690 Nem tudom, míért bántják Bernoldit. Csak a helyét védte. És ha Chtrd nem tudott mellette elmenni, akkor nem tudott, és kész.
Azonos körben voltak.
Ha ő ment volna az első helyen, és ő tartotta volna fel a mögötte lévő gyorsabb autót, akkor meg senki nem mondott volna semmit.
Wahh.
Schumacher teljesítményéről csak annyit, hogy nagyon nehéz lehetett végigmennie, annak ellenére, hogy nem nagyon kellett csatáznia. Iszonyúan kell koncentrálni, centikre menni a falaktól. Egy apró hiba, és vége...
-
#1689 Hát, mit is fűzhetnék hozzá. Kicsit uncsi verseny volt, így, Hakkinen nélkül. Szedjék már össze magukat, mert így uncsi.
Nem kell vb-t nyerniük, de 2-ak lehetnek.
Schumi ismét bizonyította, hogy ki is ő! Ezt a versenyt a sok anti-Schumi idiótának ajánlom figyelmébe! Nem, nem csinált semmi különöset, csak éppen még csak egy kis hiba sem csúszott be, és így volt messze a leggyorsabb!
Ő a legjobb! -
#1688 Én is itt vagyok :)). Csak valami közbejött, hogy nem örültem itt egyből. Naná, hogy a Vilikének :)). Már több pontja van, mint a Hakkinennek :). Vegyük észre, hogy Jaq újabban pontokat szerez! :). És eddig azért nem így volt, mert 95%-ban az autója adta fel. Elég ritkán ment végig sajna tavaly. Most mintha megbízhatóbb lenne a BAR, és ez jó! :) Mostmár csak gyorsabbnak kéne lennie :).
DC szerintem jól ment. -
#1687 na megiscsak itt vagyok :-))
Nekem nem tetszett annyira ez a futam, mert dog unalom volt igy, hogy a McLaren-ek kiestek. Hakkinen-t mar kezdem nagyon sajnalni. Ezt azert tenyleg nem erdemli!
D.C. nekem valtozatlanul nem igazan szimpatikus pilota es ugy erzem nem eroltette magat agyonra, pedig azert csak volt aki elozott pl. Verstappen ugye. Ezzel egyutt erteklendo, hogy tenyleg szepen vegig autozott es a box tatktika meg a sorozatos kiesesek meghoztak a munkaja gyumolcset.
Verstappen-t nagyon sajnaltam, hogy lefulladt az autoja! Igazan megerdemelte volna a pontokat. (assemo volt az egyetlen aki tenyleg elozott is! szoval megerdemelte volna...)
BaLee! Nem ertek veled egyet Bernoldi kapcsan. En sem ertettem miert integettek neki kek zaszloval, hiszen nem lekorozes volt, hanem pozicioharc. Az egy dolog, hogy udvariassagbol tenyleg elengedhette volna. De ez kb. ugyanaz, mint amit kesobb Schuminak felemlegetsz, hogy ot el kell engedni. Hat nem kell. Senkit sem kell elengedni ha poziciorol van szo.
Megegyszer mondom, megertem, hogy miert lett volna etikusabb, ha elengedi. De a verseny szempontjabol nem volt kotelezo.
Es azzal sem ertek egyet, hogy lekicsinyled Schumit,mert pole poziciobol behozta a Ferrarit elsokent. Igy nezve barkit is fikazni lehetne, hiszen ha belegondolsz senki nem tett ennel tobbet. (kivetel J.V. aki mint mar emlitettem egyetlenkent elozott is)
Monaco ilyen. Nem nagyon vannak elozesek. Aki jo helyet szerzett maganak es nem cseszi el, annak nyert ugye van. Itt is ez tortent.
Felre ne ertsd. Ezzel sem D.C. erdemeit nem csokkentem, sem Schumit nem istenitem. Csak azt mondom, egyik sem tett tobbet a masiknal.
Es tudom, hogy ez mar unalamas tolem, de a 'qrva hulye' kifejezeseket mellozzuk mar legyszi. Meg akkor is ha nem ertessz egyet az elotted szoloval. oke? - koszi!
-
Petryx #1686 BaLee: Bernoldi (nem Burti!) semmi szabálytalanságot nem csinált!
A kék zászló jelzés egy pilótának kettőt jelenthet:
- gyorsabb autó mögötted, engedd el! /LEKŐRÖZÉS ESETÉN!!!/
- gyorsabb autó mögötted, vigyázz! /az ilyen esetekben/
Tehát: mivel ez nem lekőrözés volt, hanem a pozició védése, NEM VOLT SZABÁLYTALAN!
Ebben az esetben ki engedett volna el bárkit is?
Miért tette volna? Autóversenyző!
Azért fizetik hogy minél jobb helyen tolja be a vasat!
Hogy Coulthard megérdemelte-e a 2 pontot, mert hogy nem előzött?
Megérdemelte!
Egy F1 futamon végig kell érni!!!
Ha kihullanak előle, akkor is Ő megy jól mert Ő nem hullik ki!!!
(ez általánosságba véve (is) igaz)
Jaaa és azért a Schumi akkor is király volt, mert gyorsan ment és hibátlanúl!
Ezen a pályán jópár pilóta összetette(volna) a két kezét hogy végigment!
#1685 Hmm... -
#1684 en ugyan nemtlattam a futamot, de azert valahogy a sumi az 1. helyröl indult, ezt is elkellet valahogy erni nem kihuzza a rövidebbet el döntöttek el... -
#1683 A kocka 5 autót előzött meg összesen, egyiket sem akcióval, hanem a boxtaktikával.
Jár a két pont a CSAPATNAK. -
Lada #1682 BaLee! Nem nagy dolog végigmenni Monacóban?????
Schumi tavaly is agyonvert volna mindenkit fél perccel, ha nem törik el a kipuffogója. Most megint ugyanolyan magabiztosan ment és győzött.
Schumi nem isten, csak a legjobb Forma-1-es pilóta. Ez tény!!! -
Petryx #1679 Kettős Ferrari győzelem!
Nem volt egy végletekig idegörlő derby, de asszem a Ferrarisoknak "szinte" tökéletes eredmény!
Kettős győzelem, No McLaren a dobogón. ;-))
A Mercik nagyon leengedtek!
MI LESZ SRÁCOK? NE ADJÁTOK FEL MÁR AZ ELSŐ PILLANATBAN! ;-)))
Bernoldi jól ment, ügyesen tartotta DC-t.
Schumi, egyszerűen nincs mit mondani: KIRÁLY VOLT!
Barrichello: Végre nem törte el a vasat. Megérdemelt 2. hely.
Irvine: Gratula! Talán megjön az önbizalma a Jaguárnak.
Montoya: Na annyit a klasszisról. Ez nem vitás: rutintalanság. (nem fikázom)
Coulthard: azért becsülendő a 2. pont a 22. helyről, DE! A csapatnak (IS) köszönheti. Jó taktikát választottak, szinte fullra kiautózta a kerót a gépből így mehetett jónéhány gyors kört!
Ha csak 2. sec -el később jön vissza, Button mögé érkezik, és ugye előznie...
Ralf Schumi: Nagyon sajnálom.
Ja! Azért említsük meg DC hihetetlen viselkedését!
Mikor utolérte Schumi, DC összeszedte a vackát azt kiült a tribüntre. EZ SZÉP VOLT!
Pont Coulthard aki aztán tud ge** lenni. Egy YO pont.
Az előny: 12p
Geronimo #1677 Jol mentek a Ferrarik, hajra Schumi...
A butort meg szerelgetni kell......
Verstappen remelem hamarosan dobogos lesz..... -
#1676 kuthard sose csinal semmit csak megy.. ha elötte vannak megy utana, varja hatha kiesik elöle... ha atraknak egy gyengebb autoba tuti meg pontot is csak ritkan szerezne.
hakinyennel mi lett? -
#1674 Én csak próbáltam felrázni az embereket, de se speed, se Bith, se excat... -
#1673 fő a joindulat :)
amugy a versenyböl annyitr sikerült latnom, hogy huu f1, dejo ezt nezem! de közbe visszaaludtam... sajna... -
#1672 Hogyhogy nem áradozik senki, hogy ez a kocka gyerek mekkora penge, mer behozta 5. helyre 22-ről?
Na nem mintha én így látnám, de nagyjából ezt vártam a tavaly-tavalyelőtti ezer merci-fantől. -
#1671 Szvsz Bernouldi gyökér volt. -
Lada #1670 Ettől színes az F1. Néha ilyen pálya, néha másmilyen.
Montoya végre bizonyította, hogy a szája túlnövi a képességeit.
Schumi rulez! -
#1668 Kettős Ferrari győzelem Monte Carloban, hmmm....KIRÁLY!!
McLarenekkel egy a baj, nem megy az elindulás vagy ha igen akkor hamar kiesnek....ez van.
Irvine szépen ment, gratulálok neki !
1. M. Schumacher
2. R. Barrichello
3. E. Irvine
4. J. Villeneuve
5. D. Coulthard
6. J. Alesi
Ja és számomra a nap hőse (Sumin kívül persze :-), E. Bernoldi, szépen tartotta a DC-t ! -
Dante #1666 Coulthard megint megszivta a rajtot,
BMW-Ferrari Rulez -
Csabii #1664 FIGYELEM!!!
VENNÉK vw caravelle gl szgk-t DIESEL. 8 szem-re
full bőrön kivul+plüsskárpitozással!
1993-mas évjárattol felfelé!!!!!!!!
mail: [email protected]
Tel: 0620 314 62 11 -
#1663 Időmérő :
1. D. Coulthard
2. M. Schumacher
3. M. Hakkinen
4. R. Barrichello
5. R. Schumacher
6. E. Irvine -
#1662 Mostani Monte-Carloi edzés eredménye:
1. Mika Hakkinen
2. M. Schumacher
3. sorrrry, nem emléxek :)
4. R. Barrichello
5. J. Trulli
6. D. Coulthard
asszem ez vóót.
-
#1660 en ecce voltam kint a hungaroringenes baromira nem jött be hogy 2 percenkentlatok fel masodpercre egy autot raadasul ennyi penzert (igaz ingyen jegyem volt, de akkor is :) ) ha meg valami baromi jo helyre akar ülni az ember az iszonyatos penzbe kerül... szal marad a tv. -
#1659 Remélem, egy-két év múlva már nekem is lesz pénzem kimenni és ott merem hagyni a verdát a parkolóban, nem félve attól, hogy feltörik vagy ellopják. -
#1658 Most építettek a Hungaroringre újabb 8 ezer ülőhelyet és készül az új sajtóközpont is.
Mint tudjátok a HRing most 2006-ig be van biztosítva, de már folynak a tárgyalások a szerződés megujításáról. -
#1657 ezert jo a hungaroring azon nagyonsoxor pont a vb cim döl el :)
palik laci szerint extrasokan lesznek, ömeg csak tuggya... -
#1656 És itt a mi w barátunk!