182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5919 Ahol a sárga zászló kezdődött már kicsit előrébb volt az orra szvsz. Schumi ma gyorsabb volt mindenkinél.. eleget szívtak már a Bridgestone gumikkal, most melléjük állt a szerencse.
Az biztos, hogy a Ferrarit kicsit más elbánásban részesítik.. de azt szerintem Te sem gondolod komolyan, hogy ezen dőlt el a világbajnokság sorsa. -
#5917 "Hehe.. biztosss Ecclestone megtiltotta minden csapatnak a Ferrarin kívül hogy intermediate gumit pakoljanak fel. =)) "
Nem is mondtam. Csak azt, hogy megint a csapat hozta össze neki ezt a győzelmet mert mákjuk volt. Ha jobban leesik az eső akkor meg a többiek lettek volna előnyben, most nem jött be.
Az egész célegyenesben lengették a sárga zászlót mellesleg ha benne van az előzésben amikor sárga zászlót lengetnek akkor nem fejezi be...
Nem nehezményezik mert hozzászoktak, hogy mi megy itt már régóta. -
#5916 Baromarcú. Magyarázd meg nekem miért hoznak meg egy szabályt ha nem tartatják be? Vagy biztos a kis csücsörítős köcsög talált valamit a szabálykönyvbe a sárga zászlónál, hogy kis piros autókra nem vonatkozik a szabály... -
#5915 "bridgestone nyerte meg a világbajnoki címet"
Na ez az év poénja.. =)) Látom nagyon savanyú a szőlő..
MICHAEL SCHUMACHER IST WELTMEISTER! =)) -
#5914 Hehe.. biztosss Ecclestone megtiltotta minden csapatnak a Ferrarin kívül hogy intermediate gumit pakoljanak fel. =))
Sárga zászló: hmmm.. a sárga zászlót amikor lengették neki már benne volt az előzésben. Érdekes, a McLaren meg a Williams nem nehezményezi ezt ilyen nagy vehemenciával. -
#5913 Na ne menjünk ennyira bele.....
Én sem szidtam Sumit.Nem szeretem,de nem szidtam.
Egyébként még Rájkönciben bízom,de hát 0,00000001% az esély,hogy világbajnok lesz:-(((
Max ha Sumi kiesik,ö meg megnyeri Suzukát,talán akkor.... -
#5912 Tetves mocskos montoya. -
#5910 Jah a Williams csapat meg egy fos.
Én aláírom,hogy Monti béna esöben (Kartban ovál pályán nem is rendezik meg a futamot,ha esik). De azért elég sok csapathiba is volt ebben sajna.... -
#5909 mert nem mindenki elvakult Cipész fan mint az ide írók 70%-a.
Én nem mondom,hogy összeesküvés elmélet,meg hasonlók,de az TÉNYLEG igaz,hogy Cipész sárga zászlónál előzött,és mit is mond a szabály......
Itt valaki lentebb említette,hogy miért nem büntették meg Montit,mert kitolta Barrichot.Akkor miért nem büntették meg Cipészt,mert sárga zászlónál előzött??
Na ennyi.
Az egész FIA meg Eccleston bácsi,meg mindenki ott elvakult Cipész drukker. -
#5908 Zsebkendot ne adjak ?
Szvsz te meg 2 ev mulva is itt fogsz sirni. -
#5907 Ja és ennek a szemét rtl klubnak nehogy odaadják a jogokat jövőre, ha nekik a szombat meg vasárnap esti "szuper"mozi fontosabb, mint az F1 akkor mi a rákért közvetítik? Közvetítse inkább az mtv vagy akárki de kössék ki, hogy adják élőben.
Én természetesen voltam olyan barom, hogy megvártam az rtl-es közvetítést mivel 20 után értem haza, kicsit játszottam neten erre valamelyik vadparaszt nem beordítja, hogy scumacher hat gewonnen... -
#5906 Ja látom az meg senkit nem érdekel, hogy van egy olyan szabály, miszerint sárga zászlónál nem szabad előzni. Kivétel ismét ha piros autóban ül az illető. Mást simán kiintettek volna egy boxon áthaladásra minimum. Undorító ez az egész még mindig. Ezt a versenyt megint megnyerte sumáknak a csapat, nem tudom miért tiszta esőgumit raktak fel a többieknek. Száraz gumikon az hagyta ott sumákot aki akarta.
Adják neki azt a kibaszott 6. vb címet meg még kettőt aztán takarodjon már nyugdíjba aztán legyen végre TISZTA verseny az f1-ben, mert ez hányinger. Komolyan mondom tisztára a magyar foci szintjére süllyedt az egész a fair play szempontjából. -
#5905 Hm.
Hát, ha ezek a mérgezett egerek az RTL Klubnál az 1982-es szezont idézetik, hogy mennyire hasonlít hozzá, akkor meg kell jegyeznem, hogy ott nem az abszolút esélyesek nyertek, hanem, ha jól emlékszem egy finn, aki, ha jól emlékszem kétszer nyert. Az utolsó futamon dőlt el minden ott is. Szóval fújják le, aztán meglátjuk, de végülis tök mindegy. Ha cipész elhúz végre a francba, felőlem nyerjen, bár amíg minden rekordot, kivétel Patrese meg nem dönt - gondolok itt Senna polejaira, addig ez sem fog elhúzni a francba ... -
#5904 Reggelt!Azt hiszem abban mindenki egyetért,rég nem volt ilyen fluggos futam.A kokobárórol csak annyit.:én kizártam volna azért amit művelt.100%,hogy szándékosan tolta ki Rubit ez a szemét.ilyenért a Sumit már keresztre feszitették volna.ez már nem a bajnokságról szólt.Az ilyennek nem jár világbajnoki trófea,az már a sport megcsúfolása lenne.rtl klub.:mi nézők nagyon köszönjük a közvetitést!!leadhatták volna,mondjuk jövő vasárnap.....mit nekünk egy jó derbi magyarul.... csak azokat sajnálom akiknem sajnos nem volt választási lehetőségük más adón megnézni.sztem egy a lényeg.:az ÉLŐ ADÁS VARÁZSA!ez pótolhatatlan.....köszönjük rtl klub!remélni tudom jövőre nem ti kapjátok a jogokat!!!ja aszujó minek volt kint amiban,ha semmi nem ment élő adásban?????
Azért + mutattuk a világnak,még ott vagyunk a szeren...
GO SUMI GO -
#5903 HÚ ez nagyon izgi futam volt mármint az eleje nem volt semmi mindenki előzött mindenkit :)
A vége felé kicsit bealudttam de azé jó volt :)
Barit és kis Shummit én is sajnálom hogy kiesett :(.
De a lényeg M. Shumi nyert! :) -
#5902 itt a vége, sumi nyert :) -
#5901 esik az eső :P -
#5900 A világbajnokság állása 15 futam után:
1Michael Schumacher (GER) Ferrari 92
2 Kimi Räikkönen (FIN) McLaren Mercedes 83
3 Juan Pablo Montoya (COL) Williams-BMW 82
4 Ralf Schumacher (GER) Williams-BMW 58
5 Rubens Barrichello (BRA) Ferrari 55
6 Fernando Alonso (ESP) Renault 55
7 David Coulthard (GBR) McLaren Mercedes 45
8 Jarno Trulli (ITA) Renault 29
9 Mark Webber (AUS) Jaguar 17
A konstruktőr-vb állása
1Ferrari 147
2 Williams-BMW 144
3 McLaren Mercedes 128
4 Renault 84
5 Sauber Petronas 19
6 Jaguar 18
7 BAR Honda 18
8 Toyota 14
9 Jordan Ford 13
HAJRÁ FERRARI!!!!! -
#5899 szegény Bari :( -
büdös utolsó szemét!!!
de föl baszott..
ha már nem sikerül neki semmi akkor ne bunkózzon a köcsög -
#5897 na kezdődik :) -
#5896 én is....a cigró úgy megsértődött és beadta a durcit, hogy nyilatkozni sem akart.....putris drogcigány -
#5895 mondjuk en a német RTL-en néztem -
#5894 és igen:)
egyetértek
De látom a jövő generációt....Alonso Kimmi Ralph Monotoya Trulli...csak maradjanak a szabályok és az F1 is ilyen izgi marad
most már mindegy ki lesz a VB győztes:)
Lényeg hogy a féreg nem lett az:) -
#5893 Tudom.Néztem az ORF1-en,mert magyart tv nem volt amelyiknek megérte volna közvetiteni.juhhhééé -
#5892 kicsit lentebb ott a végeredmény :) -
#5891 aszittem ezt tudoddddd !!Meg is érdemelte!!!!!! ( 6. ) -
#5890 PUSZTULJON A FÉREG!!! ( Montotya )Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen,Igen, -
#5889 köcsög cigány!!!kilövetni az ilyet!!rohadt etnikum,hát mit képzelnek ezek??ez neki a sportszerűség??Sumi malájba ezért büntit kapott/trulli/ -
#5888 én már csak ezt nézem... a Tv be vagy a reklám, vagy a kommentár, vagy a futam előtti hogy nyaralt sumi interjúk tömkelege felidegesít általában. -
#5887 F1. com live timing. itt van mellette kommentár is. a főbb eseményekről. -
#5886 sigáyn helyett cigány:)) -
#5885 a sigány meg elbaszta:)) -
#5884 nemmeg moondtam hogy a Schumacher fog gyözni!!!!!!
-
#5883 ez honnan van?:) -
#5882 -
#5881 -
#5880 hat ez a nemet rtl is kurvara tud kozvetiteni...
legalabb 10 kor csak reklam volt -
#5879 -
#5878 Ennyit a cigo VB remenyeirol. MUHAHAHA.