182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#6009 a kisebbségi meg 1-el többször vett levegőt mint muszály lett volna szerintem lőjük le....... -
#6008 Egyértelműen meg kellett volna büntetni Schumit!Ha a szabály kimondja,hogy nem lehet előzni,akkor miért előz???ÉS miért nem büntetik?? -
Nyiri #6007 Miert idegesited magad azert mert a jobb versenyzo gyoz? :P -
#6006 Hülye vagy? Amikor ott haladt már látta 500 méterről a hogy lengetik a zászlót, akkor már bele kellett volna állnia a fékbe! Meg amúgy is, a világító izé is jelzett neki a műszerfalán!
Mocskos csaló FIA & Sumák!! Hiába rakosgatsz ki képeket, a tények az ALAP AXIÓMA ("1. Suminak mindig igaza van illetve mindig betartja a szabályokat.
2. Ha mégsem akkor hozzáigazítják öket,s az elsö pont lép életbe.") érvényén nem változtatnak.
-
#6005 Írták eurosport teletexten hogy a verseny után eltünt mint szürke szamár a ködben, és azóta senki nem látta -
Nyiri #6004
Na aki azt mondja, hogy sarga zaszlonal elozott az most mossa meg a szemet es nezze meg ujra.
A sarga zaszlo ervenye akkor kezdodik, mikor elhaladsz mellette.
A Schumi fikameneket megkerdeznem, hogy miert nincs szo montoyarol? Leesik egy kis eso es mar gps nelkul meg sem talalja a palyat??? Tobbszor volt a fuvon, mint a palyan. Na az a LOL, nem Schumi fele "kivetelezesnek" nevezett ragalom. Schumi is kapott mar nagyon sok buntetest az evek soran. -
Nyiri #6003 En mar nagyon reg ota Schumi drukker vagyo, meg akkor is az voltam, mikor szarul ment neki. En pl. elismertem annakidejen (es most is) Willeneuve tehetseget, es Hakkinennel sem volt semmi bajom. Ha valakinek drukkolunk az nem azt jelenti, hogy utalni is kell valakit. -
[Walaki]D`Lair #6002 LOL!
Amúgy én schuminak drukkoltam...egészen az ominózus osztrák nagydíjig...ott valahogy megútáltam az egész ferrarit tokkal vonóval mindenestül.... -
#6001 #6000 és katt a szmájlira -
-
#5999 Ott a pont.
És most ez a sárga zászlós eset is pontosan ennek az ékes bizonyítéka. -
#5998 FERRARI CAMPIONE DEL MONDO!! -
#5997 Nagy igazság..
"Anti-Schumistának" lenni egy életforma.. kiváncsi lennék, hogy a 97-es HC Villeneuve drukkerek közül hányan szorítanak ma Jacques-nak. Szerintem nem sokan.. azóta már túlvannak Mikán, most éppen Monty drukkerek. =) "Mindegy, csak Sumák szíjjon."
Takuma Sato lehet valakiből érdemtelenül, lóvéval, FIA nyomásra, stb.
Hatszoros világbajnok már nehezen.
Szvsz. -
#5996 Amugy érdekes hogy most a Schumi ellenesek azon rágodnak hogy sárga alatt előzött vagy sem.
NEVETSÉGES! AZON MULOTT, LOOOOOL! -
#5995 Mellesleg baromi érdekes, hogy arra senki nem gondol, hogy az idei évben pont az új szabályok pont a tavalyi Ferrari fölény miatt lettek kitalálva. Ezenkivül nagyon érdekes az is, hogy amikor kiderült, hogy a Michelin szabálytalan gumikkal ment, akkor itt nem az volt a reakció, hogy nahát, ezt nem gondoltuk volna, hanem a szokásos: a szemét Ferrari beköpte őket az FIA-nak stb.. Megint a Ferrari a szemét.. Na mindegy, ez az ügy már lezárult, csak gondoltam megemlitem. -
#5994 -
#5993 -
#5992 -
#5991 Mondasz valamit!
"A lényeg, hogy mi Ferrarisok és Schumisok legalább összetartunk, nemde?" De igen!! -
#5990 Egyszerüen hihetetlen amit itt néhányan műveltek itt a fórumban...
Ha Schumi nyer akkor egyből azt mondjátok, hogy csal, meg mák, meg hasonlók.
Kérem szépen nem igy van. Schumi a hetedik helyről indulva egy REMEK VERSENYZÉSSEL
nyerte meg a futamot. Ő volt a legjobb, nincs ezen mit vitázni (azt hiszem Schumi szurkolók egyet értetek velem)
Tegnap végre az igazi Schumit láthattuk aki tolja neki rendesen, és előz is, ahogy kell:) Hiába, Schumi az esőmenő
Amúgy milyen érdekes, hogy a Montoya-ról most itt senki nem beszél..Na mi van??? Hahó... Egyből másra terelitek a szót, hogy csalás történt és ott
szidjátok a Schumit ahol kell. Nem kedvelem Montoya-t, de sajnáltam, hogy tegnap úgy alakult a
versenye.
De most komolyan, gondolkozzatok már el páran! Nem veszitek észre, hogy mi van itt a fórumban??
Amikor nem nyer a Schumi akkor egyből fikázzátok, hogy béna, röhögtök meg minden. És persze egekig marasztaljátok
a győztest (Alonso, Kimi, Monty) Mindegy ki..csak ne a Schumi legyen. Viszont amikor meg nyer, akkor egyből jön a szokásos duma, csalás, mák stb...
Nem igaz, hogy nem unjátok még. Miért nem lehet egyszerüen beismerni, hogy egy jó pilóta. Nem kell neki drukkolni, nem kell szeretni, de könyörgök
fejezzétek már be ezt örökös, unalmas szövegelést... Miért mindig erről szól ez a topic? Hogy a "Sumák így Sumák úgy" Hagyjátok már ezt és inkább azokról írjatok akiknek
szurkoltok. Ááá, mindegy, azt hiszem ugyis hiába próbálkozom.... A lényeg, hogy mi Ferrarisok és Schumisok legalább összetartunk, nemde? Hajrá Schumi!!Hajrá Ferrari!!Hajrá Bari!! -
#5989 ja
az ötöslottót is, ha nem húzzák ki, mindenki a gépre fogja meg hogy csalás milyen fura....egy ideje kézzel huzzák...nahát az is csalás:)
valaki emlegette a magyar foci szintjét...hogy az F1 is ott tart:)
az F1 egy cirkusz...DE AZ DIRKET ilyen, de a magyar foci egy vicc...irreális és reménytelen röhejes bohóckodás, inkább nézek badmintont
én személy szerint rühellem azt a nagypofájú montoyat....felőlem bárki nyerhet csak ne ő. Vizes pályán meg halott a srác... -
#5988 -
#5987 nem -
#5986 1. Ugyanezt írja minden komoly külföldi oldal amit néztem.. meg ugye a riválisok sem fellebeztek.. mert bár a VB cím múlna rajta, ők nem fognak beadni egy fellebezést ugye, "mert megszokták, hogy mindig elcsalják a Ferrarinak". =)
2. Ezt én se értettem.. de valami ilyesmi volt a lényege. =)) Gondolom Czollner apánk nem jeleskedett anno matek órákon az "A mikor éri utól B-t?" típusú szöveges feladatok megoldásánál. =)
Montoya szerintem egy jó pilóta.. de Barit sztem is ő lökte ki, esőben nem bír menni, meg tegnap úgy ahogy van egy szar volt, amit produkált. Tényleg röhej, hogy pl. Kimi mennyivel érettebb versenyző nála. -
#5985 Alap. =)) -
#5984 1: Szar volt a kameraállás, azért látszott úgy, hogy Schum sárga zászló alatt előzött, de addigra már rég kész volt vele
2: Mit nyavajgott Czollner: ha Trulli nem körözi le Montoyát, de Schum Trullit igen, akkor eltűnik az a majdnem egy kör előnye Trullinak és sutty már Montoya meg is előzte (vagy valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan)? Hülye ez a mukso? Az.
3: Sajnos a jogok még 2006-ig az RTL-nél lesznek
Bocs, ha ezeket már írta valaki, nem volt időm végigolvasni mindent, de szerintem a tegnapi verseny akkor is tiszta volt, kijött, hogy ki az igazán jó pilóta (Sch, Rai, H-H) Kár lázadni, Montoya röhej volt. Nem is kellett volna Barrichellonak a rajtnál segíteni, a hülye Kolumbiai akkor is elcseszte volna az egészet. Miért nem megy haza a papa kokainültetvényére? -
#5983 wáááá látmo petyus koma nembírod flame nélkül :D -
#5982 Jó lesz az is amit terveznek, hogy jövő évtől nem lesz rajtautómatika meg kipörgésgátló sem asszem. És akkor végre megint azon múlik, hogy ki hogyan tud rajtolni és nem azon, hogy kinek milyen jó kütyüt tettek a kocsijába. -
#5980 Azt egyébként figyeltétek, hogy a rajtnál a belső, porosabb ívről rajtolókat hogy otthagyták a külső ívről indulók. Ezt már rengeteg futamon megfigyeltem, sztem nem jó hogy előnyben vannak azok, akiknek szerencséjük volt és a külső ívről rajtolhatnak. Legjobb lenne, ha bevezetnék a repülőrajtot, amivel még a lefulladásos ütközések is megelőzhetők lennének. -
#5979 nagyon looool -
#5977 ha nézted a 99-es cart szezont, akkor biztos emlékszel a Clevelandi esős versenyre, amin Monty (ismétcsak) hülyére verte a mezőnyt! Pedig végig zuhogott, kaotikus állapotok uralkodtak, ő pedig egyetlen hiba nélkül volt a leggyorsabb a pályán.
Sajnos nem sikerült neki ez a verseny és a vb cím, de azért örülök, hogy Schumi megnyerte, mert ő a másik kedvencem:) -
#5976 tudom vazze! :P -
#5975 Idézek az index forumból:
Jean Todt: "Rosszul indult a futam, mert Barrichello a váltó elektronikus hibája miatt a rajt után lelassult".....
Erre komment:
A kormány hibája miatt pedig balra kellett kanyarodnia kis ívben, nem beszélve a bal tükör hibájáról, ami miatt nem láthatta Montoyát, végül pedig Rubens ítélõképessége is meghibásodott, mert azt hitte hogy a visszatolás neki is jár. :P -
#5974 Kemény vagy mint a bakaszar. =) -
#5973 ja valahogy így -
#5971 #5926-os kommentemet olvasd el lécci. -
#5970 1.az egész célegyenesben lengették és láthatta volna
2.vissza kell húzódni ugyan úgy mint alonso tette ezt mögötte -
#5969 Hogy a focihasonlatoknál maradjunk: a Real Madridnál is minden a pénznek van alárendelve, Zizou meg Figo mégis jól fociznak, és jó meccseket szokott játszani a csapat. =) -
#5968 Nem is tudtam hogy a kisegítő iskola alsó tagozatban is van számtech óra. =) -
#5967 DC rulz. =)
Amióta nem integet Sumérnak, csak szép nyugodtan teszteli Kiminek a slick gumit esőben egész szimpatikus. =) Pedig ő volt az egyetlen F1 pilóta akit nagyon nem csíptem.