182278
  • KG21
    nekem erről a "tavalyi típusról" az a véleményem, hogy sztem már csak a kaszni tavalyi rajta, egyébként minden lomot átpakoltak a 18-asból rá amit csak lehetett. Ha ilyen jó lett volna tavalyi autóként, akkor nem nyert volna MS tavaly akkora fölénnyel.
  • Punker
    Most akkor mi van Villeneuve-vel kirúgták vagy nem, lesz még japánban?
  • BaLeeX
    Tudom, arról beszéltem :)
  • a.carkey
    A Meki is tavalyi típus ... :)
  • BaLeeX
    Nem azt írtam, hogy 2 éve van az F1-ben, hanem hogy _szinte_ 2 éve. A Sauberhez év közben került ha minden igaz (azért mérget nem vennék rá) és az ideiglenes superlicens-ek megszerzésére is koncentrálnia kellett szóval az első igazi évét a mekinél kezdte.
  • BaLeeX
    És? Ez a mostani pontszámítási rendszer a tavalyit felejtsd el. De ha már a fikcióknál tartunk. Ha év közben nem esik ki műszaki hiba miatt egyszer a vezető helyéről amikor már ~20mp-el ment a mezőny előtt és senki nem tudta volna leelőzni és nem veszik el tőle Fisichella javára az első díjat a sokat emlegetett év eleji esőversenyen akkor sumák könnyes szemmel bámulná a seggét a pontversenyben, de be már nem nagyon érné. Szóval mondjál csak ilyeneket, hogy sehol sincs. Ja és a sokat emlegetett "rakás szar" tavalyi kocsijával leckéztette meg párszor a "nagyobbakat".
  • KG21
    kissé túlzás, de poénnak jó:P
  • Buddy
    tudod : ha egy hordó szennyvízbe öntesz egy kanál bort, szennyvizet kapsz; ha egy hordó borba öntesz egy kanál szennyvizet, szennyvizet kapsz :))
  • Buddy
    az összhatás ugyanaz :)
  • KG21
    Montoya nem lesz szar, csak a kocsija lesz az:)
  • KG21
    3 éve van az F1-ben, mert a Saubernél kezdte 2001-ben. Milyen fan vagy, ha még ezt sem tudod?
  • Buddy
    ha megnéznéd, sehol sincs, csak az idei pontszámításnak köszönhetően van annyi pontja....egyébként nulla

lesz majd még cigány, meg dagadtfejű beképzelt haug, dobozka....úgyhogy összejött a csűrhe
  • BaLeeX
    Ki a szar baromarcú? Esetleg Kimi? Azért van 9 ponttal lemaradva a 2. helyen amikor szinte két éve van az F1-ben.
    Ha ő szar akkor te mi vagy?
  • Buddy
    a cigró jövőre már a mekklárennél? (jó lenne...egy helyen lenne a sok szar)

"Die Gerüchte um einen Wechsel von Juan Pablo Montoya von BMW-Williams zu McLaren-Mercedes reißen nicht ab. Wie die 'Bild'-Zeitung berichtet, übernimmt der Kolumbianer jetzt doch bereits zur kommenden Saison das Silberpfeil-Cockpit von David Coulthard. Nach dem Aus im Titelkampf sitzt der Kolumbianer beim Saisonfinale in Suzuka angeblich zum letzten Mal in einem weiß-blauen Renner.
    Den vorzeitigen Wechsel - Montoya hat bei BWM-Williams noch einen Vertrag bis Ende 2004 - soll eine Absprache zwischen dem derzeitigen WM-Dritten und Williams-Boss Frank Williams möglich machen: Wenn der 28-Jährige den Titel nicht holt, darf er vorzeitig gehen."
  • Buddy
    A meccsen azt mondták, hogy Baromgártner vezeti a fradi buszát....azon tudja gyakorolni a vezetést :)
  • Ramore
    Valószínüleg igen.
  • Lteebee
    Szerintem belejönne.
    Ott is ilyen szponzorosdis a dolog?
  • Ramore
    Viccelsz, ott rengeteg az előzés, hiszen az autóverseny!
  • BaLeeX
    Nem hinném. Mo-on szinte senki nem nézi a cart-ot így oda nem valószínű, hogy nagyon találna szponzorokat. Az F1-re szerintem van esélye.
  • Lteebee
    De nem járna jobban a karttal?
  • BaLeeX
    Semmi baj vele. Viccesen írtam, hogy "Csak ne lenne Schumacher buzi a srác. Nembaj, azér szorítunk neki."
    Ha nem volt poén akkor bocs.
    Én utálom sumákot nem muszáj másnak is ezt tennie.
  • Ramore
    Baromgartner legalább olyan híres lesz a világon, mint a dán világsztár: Kiesa!
  • [Walaki]D`Lair
    Ebben mi a baj? nem véletlenül 5x-ös VB....ennek ellenére nem vagyok schumi drukker...
  • BaLeeX
    Persze szíve joga.
  • BaLeeX
    Az lehet, hogy volt, de minimum két olyan nyilatkozatára emléxem az elmúlt két évből amikor éppen sumák volt a mindene.
  • Shaman
    'Rajtam már nem múlik, én már bizonyítottam'
    Na ezen egy fél napot röhögtem!!:-))
  • a.carkey
    Drukker ...
  • a.carkey
    Prost drukkel volt, meg Patrese.
  • csabawarchief
    TV-ben is volt, csak kellene találni sponszorokat ahogy ő nyilatkozta: 'Rajtam már nem múlik, én már bizonyítottam' :)
  • BaLeeX
    "Amennyiben ez így lesz, akkor jövőre egész évben képviselhetem Magyarországot a világ legnézettebb sporteseményén olyan sztárok társaságában, mint például Michael Schumacher" - értékelte a történteket Baumgartner."

Csak ne lenne Schumacher buzi a srác. Nembaj, azér szorítunk neki.
  • BaLeeX
    Hát akkor sok sikert neki. Ha biztos szerződése van akkor remélhetőleg már a gázpedált is megtalálja és nem csak be akar érni.
  • Shaman
    Itt az origon a cikk!!!
    lehet csemegézni.
  • a.carkey
    NSO cikk ... Másfél órával ezelőtti ...
    Passz ...
  • Shaman
    jah de mintha az is ott lenne,hogy HA talál sponzort,nem?
  • a.carkey
    Baumgartner a Jordannál jövőre.
    Hát, hajrá!
  • BaLeeX
    Biztos.
  • Shaman
    Sumi minek versenyez mán tovább?? Van egy csomó dellája,alapíccson csapatot (mint Prost),vagy vegye meg a Minardit,oszt csókolom. Az ő ideje már lejárt.....
  • a.carkey
    Még Lotusos volt a Honda McLarenes idejében ... Sajnos. :(
    De az első személyautója valóban egy használt Honda volt. Talán onnan ... :D
  • BaLeeX
    Ok, kösz. Akkor most már ezt is tudom. Csak tudnám nekem miért rémlett annyira. Biztos Senna miatt.
  • a.carkey
    Judd, Ford, Peugeot, Mercedes