Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Mikán nem lehet túl lépni ... :("
Hát igen, Ő nagy veszteség az F1-nek.. ritka szimpatikus ember & sportember.. és nagyon gyors pilóta.
"Sato meg igenis jó, majd kijön, hogy tud vezetni is..."
Hát nála szerintem a mi Zsoltink egy klasszissal jobb. =) Ő legalábbis nem ön- és közveszélyes ha a pályán van.
"Nem tudom ki ment bele Coulthardba, esőben, a spai pályán, egy egyenesben, semmitől sem zavartatva"
Azt én se tudom, de azt tudom ki volt az a kockafejű skót aki az ominózus balesetet okozta.. =)
"A sárga zászlót nem azért lengették MS előtt 100 méterrel, , hogy onnan fog kezdődni a sárga zászló számítása, hanem mert ott áll a pályabíró, mert oda állították ... :)"
A zászl hatálya akkor is ott kezdődik, ahol lengetik, ha megfeszülsz, akkor is. =) Komolyan: ha lenne alapja, szerinted McLarenék nem fellebeznének?
"Mellesleg nem ezen múlt, hanem, hogy ismételten lassabbak voltak fejben a McLarennél és a Williamsnél a boxban."
Többek között. Meg Schumacher zseniális versenyzésén (milyen higgadtan hagyta magát leelőzni - Monty mit csinált ezzel szemben? =)), meg a jobb Bridgestone esőgumikon.
"De ez van. Japánban döl el minden úgyis. MS-nek egy nyolcadik hely kell és kész. Ennyi. Ez menni fog. A többi már nem érdekes. Hacsak ki nem teszik a rajtnál, pl Montoya vagy Coulthard ..., bár nekem jó ez az utolsó körben is. :)"
A "kitevést" nem hiszem hogy megcsinálják, annál ők jóval sportszerűbbek. De Raikönnen még lehet világbajnok.
"Jövőre kell megverni, ami az új szabályok, a motorkorlátok és az automatika kikapcsolásával nem is lesz nehéz dolog."
We will see. =)
"Az idei eldőlt. De persze csodák még vannak és voltak ... :)
Remélem lesznek is..."
A csoda tegnap volt. Suzuka az már rutinmunka lesz. =)