• BaLeeX
    Azért végülis van egy jó oldala, hogy sumák majdnem minden futamon csinál valami hajmeresztőt ami után sok kis szakember kupálódik ki (lásd itt a fórumon is) és másnapra már mindenki tudja, hogy miért is volt szabályos az a dolog amit éppen sumák csinált... Érdekes, hogy mással kapcsolatban nem igen vannak ilyen hírek.

Jöttem hazafelé melóhelyről és beugrott erre a sárga zászlós dologra teljesen véletlenül egy hasonlat amikor megláttam az előzni tilos táblát. Ugye a KRESZ azt mondja, hogy a tábláig az előzést be kell fejezni de ugye normális ember ha meglát egy előzni tilos táblát akkor már nem áll neki előzni (persze mo.-on sok a nem normális ember) hogy majd úgyis be tudom fejezni mire odaérek, mert rosszesetben megbasz a rendőr ha észrevesz aztán annak magyarázhatod, hogy de előbbre voltam mikor már elértem a tábla vonalát...

Mind1. Egy dolgot viszont már nagyon várok. Méghozzá, hogy miket fog alkotni a kis rajtbajnokunk (M.S.) rajtautomatika meg kipörgésgátló nélkül. Vannak erről még szép emlékeim, pl. mikor kb. 3 éve a Hungaroringen Mika a 3. vagy 4. helyről indulva lerajtolta. Meg még sok hasonló, remélem még jópár ilyenben lesz részünk :) Bár jobban örülnék ha 6. vb címével már abbahagyná a vergődést aztán kiderülne, hogy nélküle "megtisztulna"-e a forma 1 vagy jönne egy új aktuális kedvenc aki megint a szabályok felett áll.