182153
  • Buddy
    Ha vkit mozgat, akkor :
    1. Raikonnen
    2. Barrichello
    3. Panis
    4. Etnikum
    5. R. Sum.
    6. Alonso
    7. M. Sum.
    8. Dobozka
  • Buddy
    a rohadt cigány, már megint Sum előtt van......na majd a futamon
  • [Jakuza]
    Te ezmi ? Amit irtal nagyon nem koser, mert 19.30kor kezdodik az adas es 20 orakor az idomeres az ORF-en.
  • Buddy
    hmm...inkább : látott 10 pilótát elmenni maga mellett...körönként :))
  • ibronk
    Barcelona 2000
  • Ramore
    elvégre "megelőzött" vagy 10 pilótát egy versenyen!
  • Buddy
    "vége a forma1-es karrierjének" : a csúcson kell abbahagyni :)))
  • Ramore
    Vége a forma1-es karrierjének, talán tesztpilóta még lehet, ott legalább nem kell nyerni, csak körözgetni. :D
  • Shaman
    Na én is elolvastam ezt az index cikket,egy rész tetszik belöle:
    "Baumgartner Zsolt a Magyar és az Olasz Nagydíjon helyettesítette a Jordan-Ford volánjánál Firmant. Az első versenyét nem fejezhette be motorhiba miatt, de a másodikon már végigment, kifejezetten jól vezetett, és a tizenegyedik helyen ért célba"
    Na ezt most mire értik? Hogy nem törte össze? Mert azért annyira nem vezetett jól kifejezetten!
  • HuAn82
    Valószínűtlen Baumgartner indulása

egyszer minden álom véget ér...
  • BaLeeX
    Írjatok majd a mai időmérőről, hogy mi volt.
  • Shaman
    Indijánápolisz mingyá!
  • Lteebee
    Ugye nem zavar senkit, ha innentől huán ide nem illőit törlöm?
  • sumi
    Az ORF1-ben mindig megbizhatsz!!Tanulhatna az rtl klub....teletexen :ma:orf1 22.32-23.38 formel 1 gp von usa qualifikat.traning 1
  • BaLeeX
    Bekaphassák!
    A heti hentes biztos fontosabb, meg a vasárnapi "szuper"mozi...
    Mikor kezdődik élőben és melyik adja?
  • Lteebee
    Szerintem meg tűnj el innen!
  • sumi
    ezt kihagytam asszem.Az rtl klub +int hozza a formáját...mocskok.remélem jövőre nem ők közvetitik....+int felvételről akarnak adni mindent a hétvégén...hát akkor kapják b....,inkább ORF1.
  • sumi
    Nem tom emlékeztek-e,annak idején amikor a ferrari bevezette az 1 és 2.sz.pilóták sorrendjét mekkora felháborodás volt.Azt láss csodát,a legnagyobb bírálók egyike a bmw is ezt teszi most.hö...akkor hogy is van ez...már elhiszem,hogy R Suminak elege van a bmw-ből.csalók!!!!!most lehet rinyálni.nesze nektek tiszta forma 1.Azért Go Sumi Go......
  • sumi
    Azt mé köcsög??He??
  • HuAn82
    Akkor ne nézz forma 1-et!De ezt már a múltkor is mondtam csak túl hülye vagy,hogy felfogd!
  • Ramore
    A forma1 komolysága vetekszik a te szellemi szinteddel!
  • HuAn82
  • Ramore
    annyit ér az életed! :@
  • Shaman
    Na mingyá megint futam lesz.Sajnos köcsög Sumi már nyeri a vb-t. Elég unalmas ez mán így,ti nem unjátok???
  • HuAn82

ennyit az elméletedről...
  • Ramore
    Szerintem egy forgatókönyv szerint történnek az események, de apró változtatásokat kénytelenek csinálni a váratlan helyzetek miatt. Sumák hirtelen visszatérése viszont egyértelmű és kiszámítható volt, hiszen így újra háromesélyes lett a verseny.

Majdnem minden jobb csapat nyert futamot, így szinte minden szponzor elégedett lehet, gyakorlatilag nicsen vesztese az idei világbajnokságnak!
  • Lteebee
    :-)
  • Ramore
    minek, az úgyis bunda! :)
  • Lteebee
    Térjünk vissza a futamokhoz!
  • a.carkey
    Tony Curtis magyar származású, Cruise, Stallone - khm - nem!

Zsolti is magyar. Hillary Clinton meg az az ember, akiből teljesen hiányoznak az emberi érzések. Mondom ezt a férjecskéje vs összes washingtoni kalandocska nyomán ... :)
    Az a nő egy moslék!
    Ilyen alapont reklámozhatná Magyarországot akár a Soros, is, persze a saját pénzéből ... :)
  • csabawarchief
  • Buddy
    Mit szólsz, hogy Tony Curtis ingyen vállalja a felkérést, de Barombráner csak lóvéért vállalja...
  • Lteebee
    Vagy Hillary Clintont.
  • Ramore
    és miután Sumák elvállalná a szerepet, kirúgnánk a vén Tony Curtis-t és a helyére felkérnénk mondjuk Sly Stallone-t, vagy Tom Cruise-t.
  • csabawarchief
    loál
  • Buddy
    Szerintem Schumachert kellett volna felkérni ilyen kampányra...na Őt tutira ismerik világszerte.....belevartyogott volna a kamerába, hogy Ja, ja, Ungarn ist schön, kommt ruhig hierher, ich schwimme auch sehr gern im Plattensee....azt már gyünnének...mit....tódulnának ide a külföldiek (közben zabálná a tictacot, meg ezek-azok....)....szóval ez lenne a tuti reklám
  • [Jakuza]
    Akkor menj Kolumbiaba egy koka ultetvenyre.
    Csak vigyazz mert ott allnak, csunya geppisztolyos bacsik is. :)
  • Ramore
    Ezek a marhák azt hiszik, hogy a kis Barmot ismerik bárhol is a világban. Még a forma1 világában sem ismeri mindenki, nemhogy máshol! Jó vicc ez az egész! Még jó, hogy nem KoKo lett a reklámember!
  • BaLeeX
    Ez kb olyan, mintha sumákkal reklámoznák németországot.
    Így sem megyek oda de akkor mégúgyse mennék.
  • BADE
    Nem is bír beszélni,sem a másik szemébe nézni!Ilyet egy kampányba kész katasztrófa!