182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5824 Ha vkit mozgat, akkor :
1. Raikonnen
2. Barrichello
3. Panis
4. Etnikum
5. R. Sum.
6. Alonso
7. M. Sum.
8. Dobozka -
#5823 a rohadt cigány, már megint Sum előtt van......na majd a futamon -
#5822 Te ezmi ? Amit irtal nagyon nem koser, mert 19.30kor kezdodik az adas es 20 orakor az idomeres az ORF-en. -
#5821 hmm...inkább : látott 10 pilótát elmenni maga mellett...körönként :)) -
#5820 Barcelona 2000 -
#5819 elvégre "megelőzött" vagy 10 pilótát egy versenyen! -
#5818 "vége a forma1-es karrierjének" : a csúcson kell abbahagyni :))) -
#5817 Vége a forma1-es karrierjének, talán tesztpilóta még lehet, ott legalább nem kell nyerni, csak körözgetni. :D -
#5816 Na én is elolvastam ezt az index cikket,egy rész tetszik belöle:
"Baumgartner Zsolt a Magyar és az Olasz Nagydíjon helyettesítette a Jordan-Ford volánjánál Firmant. Az első versenyét nem fejezhette be motorhiba miatt, de a másodikon már végigment, kifejezetten jól vezetett, és a tizenegyedik helyen ért célba"
Na ezt most mire értik? Hogy nem törte össze? Mert azért annyira nem vezetett jól kifejezetten! -
#5815 Valószínűtlen Baumgartner indulása
egyszer minden álom véget ér... -
#5814 Írjatok majd a mai időmérőről, hogy mi volt. -
#5813 Indijánápolisz mingyá! -
#5812 Ugye nem zavar senkit, ha innentől huán ide nem illőit törlöm? -
#5811 Az ORF1-ben mindig megbizhatsz!!Tanulhatna az rtl klub....teletexen :ma:orf1 22.32-23.38 formel 1 gp von usa qualifikat.traning 1 -
#5810 Bekaphassák!
A heti hentes biztos fontosabb, meg a vasárnapi "szuper"mozi...
Mikor kezdődik élőben és melyik adja? -
#5809 Szerintem meg tűnj el innen! -
#5808 ezt kihagytam asszem.Az rtl klub +int hozza a formáját...mocskok.remélem jövőre nem ők közvetitik....+int felvételről akarnak adni mindent a hétvégén...hát akkor kapják b....,inkább ORF1. -
#5807 Nem tom emlékeztek-e,annak idején amikor a ferrari bevezette az 1 és 2.sz.pilóták sorrendjét mekkora felháborodás volt.Azt láss csodát,a legnagyobb bírálók egyike a bmw is ezt teszi most.hö...akkor hogy is van ez...már elhiszem,hogy R Suminak elege van a bmw-ből.csalók!!!!!most lehet rinyálni.nesze nektek tiszta forma 1.Azért Go Sumi Go...... -
#5806 Azt mé köcsög??He?? -
#5805 Akkor ne nézz forma 1-et!De ezt már a múltkor is mondtam csak túl hülye vagy,hogy felfogd! -
#5804 A forma1 komolysága vetekszik a te szellemi szinteddel! -
#5803 -
#5802 annyit ér az életed! :@ -
#5801 Na mingyá megint futam lesz.Sajnos köcsög Sumi már nyeri a vb-t. Elég unalmas ez mán így,ti nem unjátok??? -
ennyit az elméletedről... -
#5799 Szerintem egy forgatókönyv szerint történnek az események, de apró változtatásokat kénytelenek csinálni a váratlan helyzetek miatt. Sumák hirtelen visszatérése viszont egyértelmű és kiszámítható volt, hiszen így újra háromesélyes lett a verseny.
Majdnem minden jobb csapat nyert futamot, így szinte minden szponzor elégedett lehet, gyakorlatilag nicsen vesztese az idei világbajnokságnak! -
#5798 :-) -
#5797 minek, az úgyis bunda! :) -
#5796 Térjünk vissza a futamokhoz! -
#5795 Tony Curtis magyar származású, Cruise, Stallone - khm - nem!
Zsolti is magyar. Hillary Clinton meg az az ember, akiből teljesen hiányoznak az emberi érzések. Mondom ezt a férjecskéje vs összes washingtoni kalandocska nyomán ... :)
Az a nő egy moslék!
Ilyen alapont reklámozhatná Magyarországot akár a Soros, is, persze a saját pénzéből ... :) -
#5794 -
#5793 Mit szólsz, hogy Tony Curtis ingyen vállalja a felkérést, de Barombráner csak lóvéért vállalja... -
#5792 Vagy Hillary Clintont. -
#5791 és miután Sumák elvállalná a szerepet, kirúgnánk a vén Tony Curtis-t és a helyére felkérnénk mondjuk Sly Stallone-t, vagy Tom Cruise-t. -
#5790 loál -
#5789 Szerintem Schumachert kellett volna felkérni ilyen kampányra...na Őt tutira ismerik világszerte.....belevartyogott volna a kamerába, hogy Ja, ja, Ungarn ist schön, kommt ruhig hierher, ich schwimme auch sehr gern im Plattensee....azt már gyünnének...mit....tódulnának ide a külföldiek (közben zabálná a tictacot, meg ezek-azok....)....szóval ez lenne a tuti reklám -
#5788 Akkor menj Kolumbiaba egy koka ultetvenyre.
Csak vigyazz mert ott allnak, csunya geppisztolyos bacsik is. :) -
#5787 Ezek a marhák azt hiszik, hogy a kis Barmot ismerik bárhol is a világban. Még a forma1 világában sem ismeri mindenki, nemhogy máshol! Jó vicc ez az egész! Még jó, hogy nem KoKo lett a reklámember! -
#5786 Ez kb olyan, mintha sumákkal reklámoznák németországot.
Így sem megyek oda de akkor mégúgyse mennék. -
#5785 Nem is bír beszélni,sem a másik szemébe nézni!Ilyet egy kampányba kész katasztrófa!