182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5700 Ramore te egy marha vagy...nagyvonalakban ennyi -
#5699 No ez írtó nagy hülyeség. Sztem te nem érted miröl beszéltek.
A lényeg,hogy bármelyik csapat bemegy a boxba,megy-megy egyenesen,aztán nyom a sóför egy jobbost,utána balost,hogy beájjon a boxba.
Mindezt a ferrÁrinak nem kell.Miután kissé keresztbe egyenesen beáll a boxba,nem kell kanyarognia.Na erröl volt szó. -
#5698 Az mitol segitseg ha valakie az elso box ?
Ugyanugy vegig kell mennie a boxutcan ugyan annyi idobe telik mint ha a vegere allna be.
Sot akik elotte vannak jobban tudnak taktikazni a kerekcserenel mert ele tudnak allni. Szal egyaltalan nem elony az elso box. -
#5696 ebben van valami mert ahogy kivülálloként én láttam tényleg nem tudta merről engedje el az megint más dolog, hogy lehet a többi versenyző is igy bénázott volna... -
#5695 Nekem is úgy tűnt, mintha tartotta volna montoját baum, de aztán a barnagyerek elég sokat várt. -
#5694 Igazuk van. -
#5693 Azt nem tudom hallottátok-e,hogy amennyiben a Ferrári illetve Schumacher nyeri a vb-t semmi sem lesz,de ha más akkor abban a pillanatban a Ferrári perelni meg óvni fog,meg a csapat kizárását fogja követelni.... No comment.
Erröl
ezen az oldalonolvashattok. -
#5692 Montoya: Feltartott a "másik jordanes srác"
SZ.G.
NSO, 2003-09-15 11:56
Amint arra már Baumgartner már most újra rajthoz állna című cikkünkben utaltunk, a monzai nagydíj utáni nyilatkozataiban Juan Pablo Montoya, a Williams-BMW sofőrje részben Baumgartner Zsoltot okolta második helyéért, mondván, a Jordan-Fordot a 11. helyre vezető magyar pilóta miatt nem tudta utolérni a győztes Michael Scumachert. Más kérdés, hogy honfitársunk nevét már nem tudta megjegyezni a kolumbiai… Az alábbiakban az interjúk szövegeiből idézünk.
Montoya Baumgartnert venné a szájára - ha tudná
"Amikor már közelebb kerültem Schumacherhez, nagy forgalomba kerültem. Kétszer is sok időt vesztettem, majd a másik Jordan-pilóta (ez ugye Baumgartner – a szerk.) mögött már annyi időt vesztettem, hogy úgy döntöttem, nem is erőltetem tovább, inkább érjek nyugodtan célba” – kezdte Montoya a versenyt követő sajtótájékoztatón. Amikor az újságírók rákérdeztek az esetre, a versenyző tovább folytatta: "Mentem az egyenesben, és mást se láttam, mint tíz-tizenkét kék zászlót az út mentén, mint valami felvonuláson. A jordanes srác (még mindig Baumgartner) egyszer csak beletaposott a fékbe a kanyar közepén, hogy elengedjen, de majdnem belerohantam a hátuljába… Őrült dolog volt.”
Ekkor az újságírók még egyszer rákérdeztek: csak a lekörözendők miatt lassult-e le, vagy volt-e más oka is, mire Montoya a következőket mondta (szó szerint idézzük): "Nem, már teljesen ott lettem volna Schumacher mögött, amikor odaértem őhozzá… hogy is hívják… a jordanes srác, az új srác… ööö… Baum… (itt egy újságíró segített: Baumgartner) igen, ő. Nem emlékszem a nevére, elnézést. Nehéz kiejteni! (nevetés) Szóval két-három másodpercet vesztettem miatta…”
Baumgartner Zsolttal készült tegnapi interjúnkban (Baumgartner már most újra rajthoz állna) a magyar pilóta a következőket felelte Montoya vádjaira: "Egyáltalán nem tartottam fel, szerintem ő nem nagyon erőlködött azon, hogy elmenjen. Én hagytam helyet neki, sőt, a sikánban teljesen lelassítottam, erre mit csinált? Ő is lassított. Egészen addig mentem külső íven, amíg el nem ment mellettem.”
Egy biztos: Baumgartner ki tudja mondani Montoya nevét, ami fordítva már nem igaz, pedig összesen csak húszan vannak egyszerre az aszfaltcsíkon, talán a kolumbiainak sem ártana kicsit nagyobb figyelmet fordítania versenyzőtársaira…
-
#5691 Illetve bocs, ha mégis változtattak, lemaradtam.
Mit változtattak? -
#5690 A gumi ügyben nem változtattak szabályt, csak mostantól mindenkivel betartatják a szabályt.
Ez tényleg nem tiszta még mindenkinek? -
#5689 EMBEREK! Ne nézzetek már amatőrnek. Tudom, hogy azért a ferrarié az első box, mert ők az előző évi bajnokok. EZ egy dolog lenne, de attól még nem kellene megengedni, hogy mindenen keresztül be lehessen állni nekik ahelyett, hogy úgy állnának be, mint a többiek. Az meg megint poén, hogy miért az előző évi vb kapja az első box-ot? Szegényeknek rosszul ment és segíteni kell őket? Esetleg ha a minardi kapná azt még megérteném, de ez így hülyeség.
De ez csask egy apró dolog ami az én szememet szúrta de az a poén, hogy az F1-ben egy ideje már ilyen apró baromságokon megy a huzavona állandóan. Pl. gondoljunk csak a gumimizériára. Most ha a BMW azt mondaná, hogy nem fair, hogy a tavalyi bajnoké az első box és mindenen keresztül beállhat spórólva pár tizedet akkor menet közben megáltoztatnák a szabályokat? Kötve hinném. A gumi ügyben mégis megtették... -
#5688 Szerintem montoja is csak szerepet játszik.
-
#5687 Soha nem volt olyan nagyképű mint a Montoya... -
#5686 egyett értek veled szerintem Montoyának sokkal nagyobb az arca, persze azt nem tudhatom mert akkor még nem érdekelt, hogy Shumi az első 2 világbajnoki cimszerzésénél hogyan viselkedett. -
#5685 forma 1 = amerikai pankráció
Nem személyeskedni kell, hanem válaszolni a felvetésekre és elgondolkozni a világon! -
#5684 Jajh de jó volt a tegnapi futam! Örülök hogy a Schumi nyert! Alonso-t meg nagyon sajnálom, mind1, köv. évben nagy esélye lesz a vébécímre:)
Sokan mondták itt, hogy nem tetszik nekik Schumacher viselkedése ("én csak a beszólásai miatt nem kedvelem..." ---> ugye Ájjle BoBBi ("öcsi") :D). Hát én erre csak azt tudom mondani, hogy sztem marhára nincs igaza annak aki ezt mondtja! Mikor szólt be ő más pilótának, mikor mondta ő más pilótra hogy te szar vagy, te nem tudsz vezetni..stb??? Soha! Viszont a Montoyának a pofáját állandóan lehet hallani, hogy ő milyen isten, meg ha vki nyert előtte akkor egyből fikázza, meg úgy beszél mintha ő lenne ott a legjobb, pedig marhára nem ő az!
Csak ennyit szerettem volna hozzátenni a témához, várjuk együtt a köv. futamot, nagy izgalmaknak nézünk elébe srácok....:-) -
#5683 mit dunmalsz, b+ az egesz egy illuzio
tomegpszichozis, nincs is semmifele verseny
csak manipulaljak az agyunkat
balfek vagy oreg, es meg mondanek mast is, csak ez nem a pol. -
#5682 Ezer sebből vérzik az elméleted! -
#5681 Ecclestone manipulál??ÁÁÁÁ Na ne!!Idiot!!
-
#5680 Ha ennyi bajod van vele akkor miért nézel F1-et?Hm? -
#5679 Összeesküvés elmélet!IDIOT!!Ha olyan kurva okos "nagypolgár" vagy akkor a következő futamot ki nyeri?
-
#5678 kispolgár lehetsz, már ne haragudj, elég régimódi a gondolkodásmódod szerintem. Nem a szponzorok a forma1 biznisz irányítói, hanem Ecclestone. Ennyire nem használod az agyadat? Ezért nem is a szponzorok beszélnek össze. -
#5677 A szponzorok összebeszélnek,hogy most Shumacher nyer,aztán Montoya....Na ne már!! -
#5676 Ezt most olvasod valahonnan,vagy alapból vagy ilyen hülye? -
#5675 Idiot!!!! -
#5674 Joasszony ha tudnad a szabalyokat nem mondanal ekkora marhasagokat. Az elozo evi vilagbajnok csapatnak jar az elso szerelobox, es ez igy volt mar evtizedek ota. -
#5673 mondják itt páran hogy csak szerencséje van suminak és azért nyer, nos van egy mondás hogy a jó pilótának szerencséje is van, tehát sumi egy jó pilóta amit amugy is régóta tudok igy tehát evidens hogy szerencséje is lehet és van is:) hajrá ferrari!! -
#5672 lol. -
#5671 persze, hogy csak szórakozok az ilyen LOL embekékkel :D -
#5670 Hát ezen én már csak röhögni tudok...:D LOL:D
Ezeket te most tényleg komolyan írod, vagycsak szórakozol? -
#5669 Lol és ha elolvasod a zabhegyezőt megtudják hol laksz és JÖN A BETON? :D
NEvetséges. nem kell mindenhol összeesküvést keresni. -
#5668 Az idei szezonban minden csapat jól járt, mindegyik jobb csapat nyert futamot, ezáltal a szponzorok elégedettek lehetnek.
Bizonyíték? Nyitott szemmel kell követni az eseményeket. Szerinted az természetes, hogy a ferrari a hungaroring vergődés után, olyan símán nyer, mint kanadában több hónappal korábban?
És az is véletlen, hogy 3 pilóta olyan szorosan lépked egymás után a világbajnoki ponttáblázaton. Ha az egyik lemarad, a következőt megnyeri. -
#5667 Erre egyszerüen nem lehet mit mondani.... Akkor te minek nézed egyáltalán??? nem kötelező, hisz te ugyis tudod, hogy ki fog nyerni legközelebb nem? -
#5666 :) nem azt mondtam, TE nem ismered el, hanem általánosságban írtam, és különben is odaírtam, hogy akinek nem inge ne vegye magára :) jó sok mindenkinek drukkolsz, ha már ennyi mindenkinek akkor pont a Schumi miért nem fér be?:D Hajrá Schumi!!Hajrá Ferrari!!Hajrá Bari!! -
#5665 Ekkora baromságot!!!Szerinted ha valóban manipuláció,akkor pl:a nagy gyári csapatok(Renault,Toyota,Mercedes,BMW,)csakúgy lemondanának az elsőbbségről a Ferrari javára.Na ne már!Vagy mivel manipulálták az eredményeket most??Bizonyíték?Vádaskodni a legkönnyebb... -
#5663 A forma1 cirkusz maga a bunda, az előző években rosszul manipulálták az eredményeket, idén már helyenként élvezetes versenyeket láthattunk, és a végét háromesélyesre szervezték. Egyértelmű volt, előre látható volt Schumi mai elsősége. Könnyen átláthatóan manipulálták az eredményeket.
Legalább előzésekkel színeznék az autóversenyt, mert az előzések miatt veseny az autóverseny. Jópár évig alig volt, idén egy-két veseny izgalmas lett, de a mai megint vacak lett. -
#5662 Mekkora egy köcsög szar szemétláda vagy te bazze.... -
#5661 ja igen és Takagit visszaa :DDD ISTENCSÁVÓ :) -
#5660 olvasok tehát tudom mi az ábra :) de látom te nem ovlasol :) én elismerem suhamért!! :) baszott jó pilóta..de ki nem az aki ott van? én csak a beszólásai miatt nem kedvelem...vagyis mostanába nincs is baj vele...inkább ez 3-5 évre núlik vissza nálam...lehet hogy ha így folytatja, még közömbös is lehet számomra :)))
HAJRÁ MEKLÁREN!!! HAJRÁ KIMI!!! HAJRÁ ALONSO!!!!! HAJRÁ MONTOYA!!!!!!! :-DDDDDDDDDD -
#5659 Teljesen igazad van. Engem is iszonyúan idegesít, hogy mindenki "sumaherellenes" mert az olyan jó. És a legjobb az amikor olyanok akik pár éve még neki drukkoltak, most fikázzák ezerrel...