182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5743 Gané >>> hoppá! Gene. Már megint kivoltam a vizsgák miatt:-( -
#5742 Ez igy igaz! Mit müvelt elötte a Renault Formulában!? Nevetséges! -
#5741 Valóban járt abba az isibe, ahová én is. Te fenomén vagy? :D
Azért van a fórum, hogy leírhassam a véleményemet, és én szídom a kis Barom Zsoltikát, mert tetű lassú sofőr, ráadásul tehetségtelen. Soha nem fog még futamot sem nyerni. Ő még a ferrari, vagy az aktuális legjobb autóval is 8-10. lenne, lásd Forma3000. -
#5740 -
#5739 LoL ! -
#5738 Miért nem tudod magadban tartani ezt a szemetet bazdki? Elhiszem hogy utálod a Baumgartnert hiszen elvette a tízóraidat az isiben de vannak akik örülnek annak hogy MAGYART láttak a Forma1-ben. Nincsokod rá hogy szidd szal nemtom mi a bajod. -
#5737 Akárhogy is fáj, a FERRARI a sztár
A cigánynak meg ezt : -
#5736 Azé azt remélem csekkoltad,hogy egy ugyanolyan BMW-vel mit nyújtott Dzsini,meg mit Montoya! -
#5735 lol -
#5734 "Ganyé" :)
Gene. -
#5733 Montoyának nagy a pofája, mert jól áll. De úgyis Schummi fog nyerni. Baumgartner meg jó, Montoya tanuljon meg előzni! BMW-vel könnyű tépni, Gane is tud. A többi meg az ő dolga! -
#5732 van benn igazság:))
néztétek ahogy játszott a fábriban az f1 2002 ven?:))
nagyon élvezte:) -
#5731 Hát eléggé nagy barom az biztos:)) -
#5730 Baumgartner megint leszerepelt! :D Riportot készítenek vele, erre nem bír a riportot készítő nő szemébe nzni, vgay legalább a kamerába. Jobbra-balra nézeget megállás nélkül. Aztán a végén eldurrant egy nagy baromságot :) LOL ez a csávó!! Mint valami töketlen szerencsétlen, akit vertek állandóan az iskolában. :) -
#5728 Montoya még lehet világbajnok, ha nem is idén, de egyszer, a kis Barom soha az életben nem fog még futamot sem nyerni. A gokart versenyeken kívül volt már valamilyen győzelme egyáltalán Baromnak? -
#5726 Én ettől nemutálom jobban montoját, mint eddig.
Nagyjából ezt vártam tőle.
A kezdő meg hibázhat. -
#5724 Egyébként én megértem,hogy itt mindenki igaz magyar hazafiként most megutálja Montoyát,de a tényeken ez nem változtat,hogy tényleg feltartotta. Ráadásul ott egy kanyarban akarta elengedni,hát ilyen idétlenkedést én már rég nem láttam,majdnem koccantak.
Az amúgy kétségtelen,hogy nem emiatt vesztette el ezt a futamot,de Baum akkor is feltartotta. -
#5723 csak a pontosítás végett: "végre VOLT magyar a forma1-ben..." -
#5722 Még mindig nincs Barom nevű sofőr a Forma1-ben. -
#5721 Szerintem ez úgy mehet, mint a politikában.
Minden pártban kell, hogy legyen legalább egy nagypofájú arc. -
#5720 Montoya ezekkel a beszólásaival valóban lejáratja magát, eddig neki szurkoltam, de mostmár lehet visszaállok Schumira. A múltkor is csak magát égette mikor beverte a fejét a kamerába, mostmeg ez... ehhh -
#5719 elfogultan írt vélemény!
Barom lassú sofőr, és feltartotta a kolumbiait! -
#5718 Én másképp értelmezem a dolgot.
Szvsz a szabály kimondta eddig is, hogy a gumi futófelületének szélessége mennyi legyen.
A változás(az én szubjektív véleményem szerint) annyi csupán, hogy megnézik verseny után is, hogy ezt betartották-e a csapatok.
Tehát a szabály maradt, csak az fáj a misleneseknek, hogy mostmár be is kell tartani. -
#5717 A Baumgartnert nem baszogatni!!!Olyannal foglalkoztok mindig amivel nem kéne!!Kiváncsi lennék mit mondott volna a kokobáró,ha csak ketten versenyeztek volna Sumival...akkor kit okolt volna a 2. helyéért??Esélye se volt a csávónak Sumival szemben!!Sumi +mutatta azért még ott van a szeren!!Végre van MAGYAR!!!!!a forma 1-ben,és nem érdekel milyen áron!!!Ott van és kész!!Büszkének kéne rá lennünk!!Go Sumi Go!!Ja + Zsolti............ -
#5716 igaz! -
#5715 Fel, de Montoya is pöcs volt ... -
#5714 cigány gettó :))))))) -
#5713 Nem csak Montoya nem ismeri Barom Zsoltikát a forma1-ben, szinte senki sem. Szerintem nem is fogják! :)
Egyébként tényleg feltartotta a kolumbiai sofőrt. -
#5712 Én azon gondolkodtam el, hogy ha már a Baumgartner sem tudja kiejteni, akkor mit kezdene egy igazi magyar névvel? :) -
#5711 na pont az iylen beszolasaiert utltam meg anno 4-5 eve suhamért...mostanában már nem nagy a pofája...annyira...de látom most kezdi felvenni az fiatal suhaméres sztájlt ez a cigány gettó -
#5710 ezt montoyank vagy ki a geci az : -
[Walaki]D`Lair #5709 hát kb...:) -
-
#5707 Nagypofájú fasz ez a Montoya.Nem vagyok oda Zsoltikáért de mint magyart dühít,ahogyan ez a BMW-s "szuper"versenyző beszél róla.Üzenem a cigányképűnek,hogy Hajrá Ferrari!!!!
Bár kötve hiszem,hogy értene magyarul... -
#5706 "Ez tényleg nem tiszta még mindenkinek?"
Hát úgy látszik tényleg nem.
Ugyanis eddig úgy szólt a szabály, hogy a gumikat új állapotban meghatározott nyomáson mérték. Ez az RTL Klubon is elmondták verseny előtt vagy 3x mostantól viszont a verseny után is mérik. A Bridgestone azt nyilatkozta, hogy ők nem csinálnak olyan gumikat amiknek szélesedik a futófelülete kopás közben mivel az megváltoztatja a stabilitást de azért a michelinbe belekötnek, hogy ők se csináljanak. -
#5705 paszt!!!!!!!!! ez titok!!!!!!!!!!!!!! -
#5704 -
#5703 Inkább ne tudja a neveket, minthogy olyan egy magatehetlen szerencsétlen legyen mint Baumgartner. Sajnálom azt a szerencsétlent, hogy ennyire nem tud normálisan beszélni, és normális arckifejezést vágni. -
#5702 jajdenagyondinnyevagy -
#5701 ájjleBobbi!!! :)