182153
  • Marki
    Gané >>> hoppá! Gene. Már megint kivoltam a vizsgák miatt:-(
  • Bambee
    Ez igy igaz! Mit müvelt elötte a Renault Formulában!? Nevetséges!
  • Ramore
    Valóban járt abba az isibe, ahová én is. Te fenomén vagy? :D

Azért van a fórum, hogy leírhassam a véleményemet, és én szídom a kis Barom Zsoltikát, mert tetű lassú sofőr, ráadásul tehetségtelen. Soha nem fog még futamot sem nyerni. Ő még a ferrari, vagy az aktuális legjobb autóval is 8-10. lenne, lásd Forma3000.
  • HuAn82
  • csabawarchief
    LoL !
  • Davidus
    Miért nem tudod magadban tartani ezt a szemetet bazdki? Elhiszem hogy utálod a Baumgartnert hiszen elvette a tízóraidat az isiben de vannak akik örülnek annak hogy MAGYART láttak a Forma1-ben. Nincsokod rá hogy szidd szal nemtom mi a bajod.
  • Buddy
    Akárhogy is fáj, a FERRARI a sztár

A cigánynak meg ezt :
  • Shaman
    Azé azt remélem csekkoltad,hogy egy ugyanolyan BMW-vel mit nyújtott Dzsini,meg mit Montoya!
  • oneal1
    lol
  • a.carkey
    "Ganyé" :)
    Gene.
  • Marki
    Montoyának nagy a pofája, mert jól áll. De úgyis Schummi fog nyerni. Baumgartner meg jó, Montoya tanuljon meg előzni! BMW-vel könnyű tépni, Gane is tud. A többi meg az ő dolga!
  • oneal1
    van benn igazság:))
    néztétek ahogy játszott a fábriban az f1 2002 ven?:))
    nagyon élvezte:)
  • BADE
    Hát eléggé nagy barom az biztos:))
  • I.C.ram
    Baumgartner megint leszerepelt! :D Riportot készítenek vele, erre nem bír a riportot készítő nő szemébe nzni, vgay legalább a kamerába. Jobbra-balra nézeget megállás nélkül. Aztán a végén eldurrant egy nagy baromságot :) LOL ez a csávó!! Mint valami töketlen szerencsétlen, akit vertek állandóan az iskolában. :)
  • Ramore
    Montoya még lehet világbajnok, ha nem is idén, de egyszer, a kis Barom soha az életben nem fog még futamot sem nyerni. A gokart versenyeken kívül volt már valamilyen győzelme egyáltalán Baromnak?
  • Lteebee
    Én ettől nemutálom jobban montoját, mint eddig.
    Nagyjából ezt vártam tőle.

A kezdő meg hibázhat.
  • Shaman
    Egyébként én megértem,hogy itt mindenki igaz magyar hazafiként most megutálja Montoyát,de a tényeken ez nem változtat,hogy tényleg feltartotta. Ráadásul ott egy kanyarban akarta elengedni,hát ilyen idétlenkedést én már rég nem láttam,majdnem koccantak.
    Az amúgy kétségtelen,hogy nem emiatt vesztette el ezt a futamot,de Baum akkor is feltartotta.
  • Shaman
    csak a pontosítás végett: "végre VOLT magyar a forma1-ben..."
  • Davidus
    Még mindig nincs Barom nevű sofőr a Forma1-ben.
  • Lteebee
    Szerintem ez úgy mehet, mint a politikában.

Minden pártban kell, hogy legyen legalább egy nagypofájú arc.
  • KG21
    Montoya ezekkel a beszólásaival valóban lejáratja magát, eddig neki szurkoltam, de mostmár lehet visszaállok Schumira. A múltkor is csak magát égette mikor beverte a fejét a kamerába, mostmeg ez... ehhh
  • Ramore
    elfogultan írt vélemény!

Barom lassú sofőr, és feltartotta a kolumbiait!
  • Lteebee
    Én másképp értelmezem a dolgot.

Szvsz a szabály kimondta eddig is, hogy a gumi futófelületének szélessége mennyi legyen.

A változás(az én szubjektív véleményem szerint) annyi csupán, hogy megnézik verseny után is, hogy ezt betartották-e a csapatok.

Tehát a szabály maradt, csak az fáj a misleneseknek, hogy mostmár be is kell tartani.
  • sumi
    A Baumgartnert nem baszogatni!!!Olyannal foglalkoztok mindig amivel nem kéne!!Kiváncsi lennék mit mondott volna a kokobáró,ha csak ketten versenyeztek volna Sumival...akkor kit okolt volna a 2. helyéért??Esélye se volt a csávónak Sumival szemben!!Sumi +mutatta azért még ott van a szeren!!Végre van MAGYAR!!!!!a forma 1-ben,és nem érdekel milyen áron!!!Ott van és kész!!Büszkének kéne rá lennünk!!Go Sumi Go!!Ja + Zsolti............
  • Ramore
    igaz!
  • a.carkey
    Fel, de Montoya is pöcs volt ...
  • Buddy
    cigány gettó :)))))))
  • Ramore
    Nem csak Montoya nem ismeri Barom Zsoltikát a forma1-ben, szinte senki sem. Szerintem nem is fogják! :)

Egyébként tényleg feltartotta a kolumbiai sofőrt.
  • I.C.ram
    Én azon gondolkodtam el, hogy ha már a Baumgartner sem tudja kiejteni, akkor mit kezdene egy igazi magyar névvel? :)
  • ÁjjLe BoBBi
    na pont az iylen beszolasaiert utltam meg anno 4-5 eve suhamért...mostanában már nem nagy a pofája...annyira...de látom most kezdi felvenni az fiatal suhaméres sztájlt ez a cigány gettó
  • ÁjjLe BoBBi
    ezt montoyank vagy ki a geci az :
  • [Walaki]D`Lair
    hát kb...:)
  • HuAn82

• HuAn82
    Nagypofájú fasz ez a Montoya.Nem vagyok oda Zsoltikáért de mint magyart dühít,ahogyan ez a BMW-s "szuper"versenyző beszél róla.Üzenem a cigányképűnek,hogy Hajrá Ferrari!!!!

Bár kötve hiszem,hogy értene magyarul...
  • BaLeeX
    "Ez tényleg nem tiszta még mindenkinek?"

Hát úgy látszik tényleg nem.
    Ugyanis eddig úgy szólt a szabály, hogy a gumikat új állapotban meghatározott nyomáson mérték. Ez az RTL Klubon is elmondták verseny előtt vagy 3x mostantól viszont a verseny után is mérik. A Bridgestone azt nyilatkozta, hogy ők nem csinálnak olyan gumikat amiknek szélesedik a futófelülete kopás közben mivel az megváltoztatja a stabilitást de azért a michelinbe belekötnek, hogy ők se csináljanak.
  • ÁjjLe BoBBi
    paszt!!!!!!!!! ez titok!!!!!!!!!!!!!!
  • Bambee
  • I.C.ram
    Inkább ne tudja a neveket, minthogy olyan egy magatehetlen szerencsétlen legyen mint Baumgartner. Sajnálom azt a szerencsétlent, hogy ennyire nem tud normálisan beszélni, és normális arckifejezést vágni.
  • Bambee
    jajdenagyondinnyevagy
  • Ramore
    ájjleBobbi!!! :)