182153
  • BaLeeX
    Nem azt írtam, hogy 2 éve van az F1-ben, hanem hogy _szinte_ 2 éve. A Sauberhez év közben került ha minden igaz (azért mérget nem vennék rá) és az ideiglenes superlicens-ek megszerzésére is koncentrálnia kellett szóval az első igazi évét a mekinél kezdte.
  • BaLeeX
    És? Ez a mostani pontszámítási rendszer a tavalyit felejtsd el. De ha már a fikcióknál tartunk. Ha év közben nem esik ki műszaki hiba miatt egyszer a vezető helyéről amikor már ~20mp-el ment a mezőny előtt és senki nem tudta volna leelőzni és nem veszik el tőle Fisichella javára az első díjat a sokat emlegetett év eleji esőversenyen akkor sumák könnyes szemmel bámulná a seggét a pontversenyben, de be már nem nagyon érné. Szóval mondjál csak ilyeneket, hogy sehol sincs. Ja és a sokat emlegetett "rakás szar" tavalyi kocsijával leckéztette meg párszor a "nagyobbakat".
  • KG21
    kissé túlzás, de poénnak jó:P
  • Buddy
    tudod : ha egy hordó szennyvízbe öntesz egy kanál bort, szennyvizet kapsz; ha egy hordó borba öntesz egy kanál szennyvizet, szennyvizet kapsz :))
  • Buddy
    az összhatás ugyanaz :)
  • KG21
    Montoya nem lesz szar, csak a kocsija lesz az:)
  • KG21
    3 éve van az F1-ben, mert a Saubernél kezdte 2001-ben. Milyen fan vagy, ha még ezt sem tudod?
  • Buddy
    ha megnéznéd, sehol sincs, csak az idei pontszámításnak köszönhetően van annyi pontja....egyébként nulla

lesz majd még cigány, meg dagadtfejű beképzelt haug, dobozka....úgyhogy összejött a csűrhe
  • BaLeeX
    Ki a szar baromarcú? Esetleg Kimi? Azért van 9 ponttal lemaradva a 2. helyen amikor szinte két éve van az F1-ben.
    Ha ő szar akkor te mi vagy?
  • Buddy
    a cigró jövőre már a mekklárennél? (jó lenne...egy helyen lenne a sok szar)

"Die Gerüchte um einen Wechsel von Juan Pablo Montoya von BMW-Williams zu McLaren-Mercedes reißen nicht ab. Wie die 'Bild'-Zeitung berichtet, übernimmt der Kolumbianer jetzt doch bereits zur kommenden Saison das Silberpfeil-Cockpit von David Coulthard. Nach dem Aus im Titelkampf sitzt der Kolumbianer beim Saisonfinale in Suzuka angeblich zum letzten Mal in einem weiß-blauen Renner.
    Den vorzeitigen Wechsel - Montoya hat bei BWM-Williams noch einen Vertrag bis Ende 2004 - soll eine Absprache zwischen dem derzeitigen WM-Dritten und Williams-Boss Frank Williams möglich machen: Wenn der 28-Jährige den Titel nicht holt, darf er vorzeitig gehen."
  • Buddy
    A meccsen azt mondták, hogy Baromgártner vezeti a fradi buszát....azon tudja gyakorolni a vezetést :)
  • Ramore
    Valószínüleg igen.
  • Lteebee
    Szerintem belejönne.
    Ott is ilyen szponzorosdis a dolog?
  • Ramore
    Viccelsz, ott rengeteg az előzés, hiszen az autóverseny!
  • BaLeeX
    Nem hinném. Mo-on szinte senki nem nézi a cart-ot így oda nem valószínű, hogy nagyon találna szponzorokat. Az F1-re szerintem van esélye.
  • Lteebee
    De nem járna jobban a karttal?
  • BaLeeX
    Semmi baj vele. Viccesen írtam, hogy "Csak ne lenne Schumacher buzi a srác. Nembaj, azér szorítunk neki."
    Ha nem volt poén akkor bocs.
    Én utálom sumákot nem muszáj másnak is ezt tennie.
  • Ramore
    Baromgartner legalább olyan híres lesz a világon, mint a dán világsztár: Kiesa!
  • [Walaki]D`Lair
    Ebben mi a baj? nem véletlenül 5x-ös VB....ennek ellenére nem vagyok schumi drukker...
  • BaLeeX
    Persze szíve joga.
  • BaLeeX
    Az lehet, hogy volt, de minimum két olyan nyilatkozatára emléxem az elmúlt két évből amikor éppen sumák volt a mindene.
  • Shaman
    'Rajtam már nem múlik, én már bizonyítottam'
    Na ezen egy fél napot röhögtem!!:-))
  • a.carkey
    Drukker ...
  • a.carkey
    Prost drukkel volt, meg Patrese.
  • csabawarchief
    TV-ben is volt, csak kellene találni sponszorokat ahogy ő nyilatkozta: 'Rajtam már nem múlik, én már bizonyítottam' :)
  • BaLeeX
    "Amennyiben ez így lesz, akkor jövőre egész évben képviselhetem Magyarországot a világ legnézettebb sporteseményén olyan sztárok társaságában, mint például Michael Schumacher" - értékelte a történteket Baumgartner."

Csak ne lenne Schumacher buzi a srác. Nembaj, azér szorítunk neki.
  • BaLeeX
    Hát akkor sok sikert neki. Ha biztos szerződése van akkor remélhetőleg már a gázpedált is megtalálja és nem csak be akar érni.
  • Shaman
    Itt az origon a cikk!!!
    lehet csemegézni.
  • a.carkey
    NSO cikk ... Másfél órával ezelőtti ...
    Passz ...
  • Shaman
    jah de mintha az is ott lenne,hogy HA talál sponzort,nem?
  • a.carkey
    Baumgartner a Jordannál jövőre.
    Hát, hajrá!
  • BaLeeX
    Biztos.
  • Shaman
    Sumi minek versenyez mán tovább?? Van egy csomó dellája,alapíccson csapatot (mint Prost),vagy vegye meg a Minardit,oszt csókolom. Az ő ideje már lejárt.....
  • a.carkey
    Még Lotusos volt a Honda McLarenes idejében ... Sajnos. :(
    De az első személyautója valóban egy használt Honda volt. Talán onnan ... :D
  • BaLeeX
    Ok, kösz. Akkor most már ezt is tudom. Csak tudnám nekem miért rémlett annyira. Biztos Senna miatt.
  • a.carkey
    Judd, Ford, Peugeot, Mercedes
  • a.carkey
    Nem ment ...
  • BaLeeX
    "Honda meg hivatalosan kiszállt 1992 után, miután a Williams nagyon megverte az évad folyamán. Mugen néven volt jelen.
    Mika nem ment Honda-motoros autóval ... Szerintem ... De már késő van, szóval tévedhetek ..."

Milyen dolog az, hogy te nem tudsz valamit. Sürgősen utánanézni.
  • a.carkey
    Hakit alapból nem keverem bele a dolgokba ...
    Michele tényleg kimaradt, a többi is jogos, de amit írtam, annak a lényege MS csapattársairól szólt.
    De Prost azért mégiscsak 1980-tól küzdött ilyenekkel, mint Piquet, Pirone, Villeneuve, De
    Angelis, Armoux, Tambay, Lauda, Jones, Watson, Alboreto, majd Senna, Mansell, Berger stb. a vb címekért. VB címekért. 94-ben MS legnagyobb ellenfele Hill volt. Más nem. 95 Hill, 96 Hill, 97 Villeneuve, 98 Hakkinen, majd Irvine, Montoya, Coulthard, Ralf. Hát ezek között max Hakkinen volt ellenfél ...
    KB így értettem.
    Honda meg hivatalosan kiszállt 1992 után, miután a Williams nagyon megverte az évad folyamán. Mugen néven volt jelen.
    Mika nem ment Honda-motoros autóval ... Szerintem ... De már késő van, szóval tévedhetek ...
  • Petyus_
    "A németek leszarják (kis kivételtől eltekintve) hogy milyen német kocsik vannak a versenyben az összes ott tombol sumaheres pólóban meg ferrari zászlóval a kezében..."

Aha.. és képzeld el, mi történne ha egy echte germán nyomulna a szeretett Silberpfeil-ban..

"Montoyáról egyre rosszabb a véleményem hírbe hozták még a mekivel de talán nem hozzák oda."

Nem-e? =))