182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#5877 PUSZTULJON A FÉREG!!! -
#5871 mi van? mi van? mondjad már plz -
#5868 Alonso hogy áll? -
#5866 szal a 2 kisebbségi összebalhézott értem :) -
#5865 Kirakta a Montoya, ahogy kell...:DD nem hagyott neki a Bari előzésnél, oszt kiesett:DDD -
#5864 bari-val mi lett? -
#5861 RTL nincs az olasz zúg osztrák nincs :(((( -
#5860 nem tom nézzni rohadt UPC :((( -
#5857 akarom mondani magyarok... -
#5856 mert a maygarok faszok :\ -
#5855 8-kor a magyarok nem adják élőben..... :(((((( -
#5854 mikor kezdodik ? -
#5853 Amúgymeg hajrá Etnikum:P -
#5852 A Barombráner a legjobb:D -
#5850 és raikonnen nagyon hamar ki fog állni -
#5849 biztos -
#5848 Azt mondjátok meg, mi lenne, ha nem szardobálás, meg suxxolás folyna az ellen akinek nem drukkoltok, hanem forzázás annak, akinek drukkoltok?
Nagyon nagy kérés? Parasztok. -
#5847 Mondjuk a benzin mennyiségétől is függ,lehet,hogy a fricc sok benzinnel futotta a kört. -
#5846 remélem igy is marad... -
#5845 Ja, hogy végleg kiálljon ... :D -
#5844 McLaren, Williams PoWaaaa -
#5843 Mi lehetett az oka? -Az hogy nem tudsz vezetni gyengébb autót jó helyre, apukám! :D -
#5842 Vagy az is lehet, hogy most a Birka kapta az erősebb motort?:DDDD -
#5841 Persze és az 1 kiállást még bírni is fogja ez a szar bridzs is..... Álmodik a nyomor, sumák most ennyit tudott, nem szégyen kikapni a jobb(ak)tól.:DD De, hogy miért nme tartom valószínűnek az egy kiállást arra a Sumák nyiltakozata a legékesebb bizonyíték:
"Nem ideális ez a hetedik hely, az biztos, de legalább a pálya tisztább oldaláról indulhatok. Nem tudom, miért voltam ennyire lassú, nem is az első kanyarok egyikében vétett hibám volt a meghatározó, hanem az, hogy a pálya közepén nagyon gyengén mentem. Nem tudom, mi lehetett ennek az oka"
-
#5840 Bazeg megáll az eszem.
Ma majdnem délben keltem, mondom inkább nem alszom délután hanem majd simán megnézem az időmérőt meg utána még játszok vmit neten. Elkezdődött nagynehezen az időmérő, Firman után kb. bealudtam, hát mire kelek fel? Hogy Trulli jön aki az utolsó és Raikkönen az első helyen van...
Hát basszam meg. Egy ilyen időmérőt elaludni.
Holnap délután 3 órát fogok aludni minimum mert ez még1szer nem fordul elő velem!
Hajá McLaren!!! -
#5839 Én remélem Shummi fog nyerni!
7. hjj még nincsn veszve semmi!(remélem)
Az hogy bari néha jobb az nem jelent semmit össz nagyon gyenge a fiú... -
#5838 :) -
[Walaki]D`Lair #5837 LOL....pffff....LOL -
#5836 Kafa egy kép :D :))) -
#5835 ferrari POWAH!!!!
fúújjj etnikum!!! és merci
Schumi lesz a nyerő...
a raikonne nautójában alig van benya figyeljétek meg..
schumi meg 1x fog kimenni a boxba -
[Walaki]D`Lair #5834 JEEEE!!!! McLaren Mercedes POWAH, HSF Mercedes POWAH, AMG Mercedes POWAH!!!! -
#5833 Hajrá mindenki, kivéve Sumákot:DDD 100% antiferrari powaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#5832 Ez a fiatalember ma ismét beégett:DDD
egyébként miért van az, hogy a Birka folyamatosan leveri a sumákot? (kivéve az előző futam, de hát véletlenek mindig vannak):DD -
#5831 Elég szerényet teljesített Schumi. Én, mint ősrégi MSCH-fan, azt mondom: öreg, elhülyült. Barrichello még mindig oda tudja tenni magát mint állat, nincs ezzel a Bridzssztónnal semmi baj. Az ellámulással van baj.
A hőskorban utolsó helyről felhozta volna 2-nak a kocsit, most talán két helyet előrelép, ha kiesnek előle ketten. Esélye sincs a VB-re. -
#5830 -
#5829 remélem meg nem -
#5828 Jó kis futam lesz holnap!Remélem Kimi nyeri a VB-t! -
#5827 az rtl en asszem
de nemtudom mikor asszem
7 kor vagy 8 kor -
#5826 Valahol mutatják a futamot élőben?És,ha igen,mikor? -
#5825 etnikum ....lol!!!!!!!
hajrá Schumacher!!!!