182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
jefferson83 #37309 Oksi, máshogy gondolom. Igaz ami igaz minden ilyen sajnálatos eset beleszól valamilyen módon a sportba, ezzel egyetértek veled. Csak azt akartam kifejezni, hogy nem természetes velejárója,s nem erről kell szólnia. Nem akartalak megbántani :) Mondjuk a rallynál soha nem értettem, hogy a vezető milyen brutális sebességgel képes menni miközben mellette másfél méterrel embertömegek vannak. El kell oda a koncentráció. -
Ne javíts ki sztem, csak gondold másképpen azzal nincs baj. :)
egyébként mivel hogy egy-egy nagyobb baleset miatt gyár vonul ki a sportból évekre, vagy pályákat alakítanak át, ne adja ég meghal maga a sportoló, Zanardi-nak a balesete után is újra szabályoztak...már hogy a rákomba ne lenne hozzá köze???
pl. a Monaco-i futáson lerobbant Kimi Raikkonen, és a tűzet csitítani próbáló figura simán átment a pályán, Kimi átgurult és a csávesz meg utána.
De a Dakar-on elgázoltak egy kisgyereket..stb, mondhatnám ezerrel.
De gondold máshogy te dolgod, de ki nem kell hogy javítsál, nem azért linkeltem mert hű de véres, nem csípem az ilyet, ha valóban brutált akarnék linkelni akkor azt linkelnék.
-
jefferson83 #37307 Brutálisak, de kijavítanálak semmi közük a sporthoz. -
edeleny #37306 Nagydijjak:729
Pontok:4351,5
Gyözelem:184
VB cim:14
Na ez volt a Ferrari.A renaultnak,önnaloan 1 VB cime van,mivel csak par eve önnaloak.Motorral 7 VB cimük van. -
köcce -
edeleny #37304 Mindjart megnezem,de jobban.Egyik "alapito" csapat. -
és a ferrari hogyan áll? [kiváncsi de nagyon...] -
hmm nem vok mekis, de sztem ezt elírta!!! -
edeleny #37301 Hopp,ez nem jo a McLaren gyözelmei:148 ,a Williams pontjai meg:2512,5 Igen amatör voltam.Ha figyelembe vesszük,hogy par evvel hamarabb kezdte a McLaren.1967 (Williams:1972),akkor ez igen egyenlö allas. -
mi? Mclaren-nek csak 14 győzelme van????? -
edeleny #37299 McLaren:
Nagdijjak:601
Gyötelem:14
Pontok:3164,5
VB cim:8
Williams:
Nagydijjak:504
Gyözelem:113
Pontok:485
VB cim:9 -
szerintem se és ez szerintem azért már elhanyagolható is -
Itt most nem erről volt szó. -
Gabor_(HSF) #37296 Csak az igazság valahól ott lehet,hogy a Mclaren erősen Német érdekeltségű,mig a williams Angol és hát ugye nem kell fitoktatni a FIA nemzetiségét,se az angolok utálatát a németek felé,ennek a helyzetnek köszönheti Sumi is az iránta tanusitott ellenszenvet.... -
"Nem hinném."
Senna halála után nagyon komolyan foglalkoztak az autóik biztonságával. Rengeteg máig meglévő biztonsági ketyerét/találmányt nekik köszönhetnek a mostani pilóták. Ez vitathatalan. Meg az is hogy régebb óta tagjai a mezőnynek és máig az egyik legeredményesebb csapat. Nem mondom hogy a Williams egy semmi csapat, de azért kettejük közül egyértelműen a Mclaren a patinánsabb. -
Dexantreal #37294 Egyre jobb a Bridgestone
...vagyis yo lesz majd a verseny,az biztos
-
edeleny #37293 Nem hinném.Egyforman ösküvület mind a ket csapat,epp ezert bün volt kihagyni.Betették M.o.-ot,Palik majd viszi innen az okossagot. -
Akkor sem neki kellene. A Mclaren sokkal többet tett már a sprotért minden szempontból... -
G_ArchAngel #37291 -
edeleny #37290 Hogy a Williams miert is szavazhat a 2008-as szabalyokrol?Talan mert 91 es 97 között 5 csapat VB cimet nyertek.Egyedül a benetton szakitotta meg ezt a sorozatot 95 ben. -
Dexantreal #37289 ezek hol vették a jogsit? 

...meg aztán nagyon lámik lehetnek,ha ilyen körülmények közt versenyeznek..persze,hogy hullanak az emberek, mint a legyek..biztonság nuku
-
azta de durva!!:( -
-
Fu!!! Az IRL(champ car) vagy F1-nél az a pali kicsit szétszakadt.
Szörnyű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Azok, többet láttam már részletesebben is, tényleg elég gázos felvételek, és komolyan megzavarhatják az ember hangulatát, de hozzátartozik, pl. én sűrűn megdöbbenek hogy emberek milyen felelőtlenül bánnak a versenysebességgel.
Iszonyatos energiák vannak, sokan fel sem fogják. :( -
Bammeg. Ezek ha tényleg valódiak, igen durvák! -
G_ArchAngel #37283 oooh, piros 18+... -
Hát ezeknél nem nagyon maradtak meg sajnos.
Elég szörnyű felvételek, de hozzátartoznak a sporthoz, illetve a gyorsasághoz.
Intő példának nem rossz, hlgy egy futamon hova ne álljunk pl.. -
Idei évben már törtek pár kocsit, ez a statisztikájuk biztosan javult. -
G_ArchAngel #37280 "autójának jobb fele olyannyira leamortizálódott, hogy azt a csapat a nap folyamán már képtelen volt helyreállítani."
csokker Ferrari, Sato kell oda berepülőpilótának, megtanulnak gyorsan karosszéria-munkázni...:) -
Luca Badoer csúnyán összetörte autóját a délutáni tréningen, így számára már korábban véget ért a munka.
Az olasz versenyző a hármas kanyarban vesztette el autója felett az uralmát, melynek hátulja kitört, ráhajtott a fűre, majd a kavicságyon átszáguldva hatalmas sebességnél a gumifalba csapódott. Badoer szerencsére nem sérült meg, ám autójának jobb fele olyannyira leamortizálódott, hogy azt a csapat a nap folyamán már képtelen volt helyreállítani. -
G_ArchAngel #37278 semmi baja nem lett a Ferrari tesztpilótájának... -
már sokszor elmondtam én azt a balesetet szeretem ami után kiszáll a pilóta és elkezd autogrammot osztani (ahogy Takagi csinálta) ez nem úgy néz ki. -
G_ArchAngel #37276 mondja az, akinek könnycsepp gyűlik össze a szeme sarkában minden balesetnél...
palfordulas.exe running? -
Dexantreal #37275 mi? -
ez nagyon rossz vicc..... -
Dexantreal #37273 az szép...micsinált?ittasan vezetett? 
-
-
G_ArchAngel #37271 Luca Badoer NCAP töréstesztet hajtott végre?
Oldalirányú védelem: ***
Frontális ütközés: ****
Gyalogosvédelem: *
Megbukott... -
Ferrari..... vót...