182273
  • gabor1968
    Köszi szépen ezt is! Ezért nem értem én sem, hogy miért száltak rá Sumira! Én nem hiszem hogy direkt parkolt le a pálya közepén!
  • b-type

már előre kiváncsi vagyok :)

A kazi dolgokhoz: nekem is van egy gyűjteményem, 1992-től van meg az összes Biaggi futás, 92-97-ig 250cc főleg, onnan a királykategória mostanáig.
    De azért vannak benne más is,..pl. utolsó MotoGp 500cc futás a HunRingen, SBK a HunRing-en. De főleg Max miatt vettem.
    Na és egyszer besz@rt a videó, karcolta a szallagot, sokáig nem vettem észre, és ezért qva dühös voltam mikor megláttam. :(((
    A mai napig nincs digitalizálva, 58 vhs kazi...de egyszer megcsinálom, mert nehogy tönkre menjen.
  • Gabor_(HSF)
    Ja igen és még 2 dolog,Senna és Sumi ugyanazon Ford motorral mentek ebben az évben,a másik,bennehagytam a F1 főcimeket a futamok előtt,mivel tele ismeretlen pályákkal,a beazonositás végett..
  • Gabor_(HSF)
    Nos..,ha nem is egyszerűen,de készitettem egy összefoglalót az 1993 évről..
    Sajnos a nem csak azok a nehézségek adóttak,hogy meg kellett szenvednem a secam norma hátrányaival,de sajnos a nagyonnagyon régi felvételeimből,nagyon sok tönkre is ment,ilyenek mint pl;összeragadt a kazetta meg hasónlók..
    És itt ajánlom mindenkinek figyelmébe,az akkori vezetési stílust ami sztem eléggé nyilvánvaló magyarázat,miért is vedém be Sumit...
    Na de nem is akarok ennek nagy feneket keríteni és itt kérek mindenkit,ne is kezdjen se vitát,se flémet a látottak után,csupán tanulmányozás céljából ajánlom azoknak,akik csakis Sumit okolják,az agresszív és talán általuk ugy vélt nem fairplay vezetése miatt...
    Rögtön az első futam 93 ból a délafrikai verseny,ahól egy hasonló érdekes töténés,mikor is Senna üti ki Sumit egy előzésnél,itt mindját felmerülhet,akkoriban az ilyen helyzeteket miért is nem büntették,pedig számtalan ehez hasonló eset történt,senna,mansel,prost esetében is..
    cóval mégegyszer kérek mindenkit,ne is merüljünk ezekbe a dolgoba bele,csak esetleg azoknak szánom tanulmányozásra,akik talál elhamarkodottan itélkeztek...
    Bizom abban is,hogy ez a 46 perces összefoglalóval sikerül sokaknak egy kis örömet okoznom,ha már 1 napot szenvedtem vele...jó szorakozást hozzá..
    és akkor ez pedig a 93 év általam vélt izgalmai
  • Gabor_(HSF)
    Mármint arra gondolsz,hogy fél óra elteltével sem vették észre,hogy irvine törte össze magát és,hogy Sumi volt a 3.,aki a rajtnál eltudott menni?..
    hát ja,már akkor is magas szinvonalon közvetitették az F1-et
    És ráadásul mindezt tették a helyszinről...
  • Dexantreal
    lol már...láttam cikket arról formula.hu-n,hogy aggódik Webber a biztonságért, meg előtte Montoya is..akkor már csinálunk egy szappanoperát a "Versenyzpők aggályai a pálya biztonsága miatt." címmel?

Versenyzők aggályai a Silverstone-i pálya miatt. - 1. rész

Montoya a silverstone-i pálya biztonságáért aggódik

Versenyzők aggályai a Silverstone-i pálya miatt. - 2. rész

Webber aggódik Silverstone biztonságosságáért

Folyt köv?
  • sferrari
    ezt jó volt visszanézni :)
    Az külön jó volt hogy palik tolmácsolásába :D
    megfigyeltem akkoriba még Laci is fomába volt bevillant egy törött kocsiról a kép és kapásból mondta kié :D
  • Zsoltika 007
    Na végre egy értelmes ember!
  • gordon 24
    Ezt is direkt csinálta!!! edzés elött elfürészelte a hátsó futómüvet hogy eltörjön!! Vegyűk el tőle az utolsó 10 év eredményeit!!!!!!!!!!
  • Punker
    ez de komoly volt
  • Dexantreal
    thanks a részleteket a régi futamokról
  • Gabor_(HSF)
    na egyemlőre befejezem,mert egy gyenge videokazi mérgezést kaptam,csináltam még egy összeállitást a 93 as évadról,csak ki kell bányásznom egy másik vmagnót,ami tudja a secam-ot is mert fekete-fehérben nam akartam felrakni...
  • jefferson83
    Nagyon-nagyon köszi Már töltöm is :)
  • Gabor_(HSF)
    ez is egy érdekes időmérő befejezés,96 imolából
  • Gabor_(HSF)
    főleg egy ilyen rajt után
    na akkor a spa rajt 98-ból,amit csak 3 auto élt túl
  • Punker
    ez a pálya hogy hiányzik :(
  • Punker
    thx, na erről beszéltem látványos baleset de a pilóta saját lábon távozik, én ezt szeretem :)
  • Dexantreal
    ...

sferrari: csak a lentebb lévő cikk miatt lobbant fel megint a téma pict...
  • Zsoltika 007
    Nem is merek beleszólni a dologba látva a logód
  • sferrari
    jaj még mindig itt tartatok ! Schumit ártatlanul büntették meg és kész téma lezárva :)
  • Dexantreal
    nem,hanem pl Lauda...
  • jefferson83
    Én azon a véleményen vagyok, hogy a kvalifikációs rendszer úgy rossz ahogy van. Nagyobb szerepe van ebben a rendszerben a szerencsének, mint a valós tudásnak és technikának.
  • jefferson83
    Ő is azt mondta, hogy direkt csinálta, de akkor sem kezdte el ócsárolni, mint egyesek. Tehát nem látta másként.
  • Istencsászár
    "miért nem tud mindenki ilyen kultúráltan" Ki nem kultúrált? mer valaki máshogy látta? ...
  • jefferson83
    Nagyon jó volt nosztalgiázni thx Megnézném bővebben még a spai tömegkarambolt is :))
  • gabor1968
    Ezek voltak a régi szép idők! Jó volt őket visszanézni! Köszi!
  • Dexantreal
    Schumacher a MotoGP-ben

Warwick: az vesse Schumira az első követ... , miért nem tud mindenki ilyen kultúráltan, sportszerűen meg már nem is tom, milyen pozitív jelzőt bigyesszek Derek Warwick neve mellé. Le a kalappal. Így kéne mindenkinek beszélni az ominózus esetről, nem holmi obszcén megjegyzésekkel dobálózni, ahogy lauda tette és satöbbi-satöbbi...
  • Dexantreal
    szegény Michael...
  • Gabor_(HSF)
    96 ausztral rajt,hogy punker is élvezkedjen egy kicsit:)
  • Dexantreal
    thanks
  • Gabor_(HSF)
    közkivánatra 98 spa,találka az esőben,vagyis hogyan mehetünk körrekordot jobb első futómű nélkül
  • edeleny
    Köszi
  • Gabor_(HSF)
    Hát az az igazság,pontosan én sem emlékszem,hogy is volt az a szitu,de olyanra sem,hogy a köv évben akarták volna eltiltani versenyektől...
    Nekem valahogy úgy rémlik,hogy azon volt a vita 3-5 versenyét töröljék,vagy az egész évit,az utobbinál döntöttek...
  • gabor1968
    És a Ferrari nélkül sem lenne F1 az F1!
  • gabor1968
    Ja és ha nem versenyezne akkor az jobb lenne?
  • gabor1968
    Mindegy hogy ki mit mond Sumiról, de a többiek sem sem lennének külömbek! 10-15 év mulva úgyis csak mint a "Nagy Sumi" Fogják emlegetni! Senna sem volt egy szent, és mégis "Senna a király" lesz mindörökké!
  • Dexantreal
    jahh....szal csak ennyi akkor?
  • edeleny
    Nagyon nehez egy szabalyrol azt mondani,hogy kinek kedvez,es kinek nem.'94-ben mindenki az 1 hetveges motoroktol varta,hogy majd eldöntik a versenyeket,megkavarjak a mezönyt,es utolag egy olyan jelentektelennek tünö valtoztatas,mint a boxutcai sebesseg felemelese volt a legnagyobb hatassala versenyekre.
  • edeleny
    Gabor,jo hogy belinkelted,ugy is akartam kerdezni valami.Most tenyleg,nem Sumit,es a Ferrarit szeretnem bantani,csak valami szöget ütött a fejembe.Van egy progim,amiben benne vannak 1950-töl,2005-ig az eredmenyek,aztana aneten is rakerestem,es ez jött ki.
    - Szoval,97-ben az ominozus utolso futam utan vizsgalatot inditott az FIA.Elöször ugy volt,hogy Sumit az egesz 97-es evröl tiltjak,aztan csak 3-5 futam került szoba,de mivel nem akartak befolyasolni a következö VB-t,igy Sumit utolag kizartak az összes versenybol,elvettek a pontjait,eredmenyeit,AZ az 0 pontal utolso lett hivatalosan.
    Gabor,az lenne a kerdesem,hogy igy volt e,vagy rosszul emlekszem.
    (ezt nem szanom vitaalapnak,szimplan egy kerdes,nem fogok ez ugyben vitazni senkivel)
  • Punker
    "csináltam próbából 1-2 felvételt vhs-ről.."

ezen mit nem lehet érteni? :)