182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #37229 Ujjat nem mondott a görbe tükör,en is igy gondolom.Ami viszont szamomra erdekes az a nemetek megitelese,ott viszont a nagyobb szazalek Sumit iteli el.
-Gabor,ilyeneket lehetne sorolni.Az altalad emlitett 97'-es Japan futam,ahol Irwine tartotta fel Vill.-t,es Sumi igy szerzett elönyt,es vette at a vezetest az utolso futam elött.Egyebkent az az utolso idömerö se volt semmi,3 mentek ezredre azonos idöt. -
G_ArchAngel #37228 Monaco - nőknek...
...és férfiaknak -
"Miközben a brit sajtó azt ünnepelte, hogy a sportfelügyelői testület végre visszanyerte a hitelét, a különféle honlapokon lebonyolított szavazások során az emberek többsége Schumacher ártatlansága mellett voksolt. Még a brit site-ok - amelyek közönsége nem kimondottan rajong a német versenyzőért - látogatóinak is több mint a fele nem értett egyet az ítélettel, márpedig ez bajosan értelmezhető úgy, hogy az emberek szemében javult a sportfelügyelők szavahihetősége. Közvetett bizonyítékok alapján ítélkezni rendkívül veszélyes."
ezen pár ember elgondolkodhatna.
-
Erre ilyen büszke vagy tán? -
Neked ez csalás, mi meg jót röhögünk :DD -
szívás :DDDD -
Flavio Briatore válasz nélkül, undorral fordult el egy TV-csatorna kamerája elől, mintha felháborodásában nem találna szavakat,
Mi az most először nem Alonsonak kedveztek a dolgok?? Mennyit dühöngene a Mekinél? :) -

Ez egy olyan cikk amivel maximálisan egyetértek, mindkét témában. -
G_ArchAngel #37221 -
nyem szakatt szét a vátó abba az érdekes alakú ájam vonalas ótóba????? 

-
Gabor_(HSF) #37219 de ez a bizonyos 98 as év amúgy is elég viharos volt,itt volt az évtized legjobb időmérője is az utólsó futamon(Sumi vs Hakkinen)és itt törlesztett Hill is aki 20 körön keresztűl feltertotta Sumit amivel 22 mp-et vesztett,igy elmaradt a végső küzdelem a wb cimért,Hakkinen igy könnyedén nyerte.. -
Gabor_(HSF) #37218 nem ... mert letöltötte,tehát megállt 10mp-re és utánna ment át a célvonalon,pont az eső miatt hozták előrébb a célvonalat 200 méterrel,ezért tudták ezt megcsinálni... -
edeleny #37217 Epp az volta plane,hogy nemtöltötte le a bünetetest,mert hamarabb leintettek a boxban.Ugye a kerekcseres helyere kellene allni,es varni 10 mp-t,de az odebb volt meg jo par meterrel. -
Dexantreal #37216 Massa az első tesztnap győztese -
Dexantreal #37215 ja meg midennkitől,.aki mellette van,bár1csapattárstól nem kell ezt elvárni,hanem kötelező,mivel csapattárs..d.e Massa se írta alá
-
Dexantreal #37214 jahh...ok...lol,arra emlékszem,hogy becsörtetett Michael a merci bokszába
...de,ja most rendes Coulthardtól,h kiáll mellette
-
Gabor_(HSF) #37213 Ezek miatt csipem a Ferrari taktikáját,még ha sokaknak nem is tetszik..
de nekik helyén az eszük és kihasználják a szabályok adta lehetőségeket,mint pl ebben az esetben..
a szabály úgy szólt x körön belűl be kell jönni letölteni a stop/go-t és mivel a célvonal előrébb volt mint a ferrari boxa igy ezt meghuzták,hogy az utolsó körben kijött,letöltötte a büntetést és áthaladt a cékvonalon,mégha a boxba is..
de hasonló taktikai húzás pl 97 vilnövé,mikor is az utólsó futamról eltilva ,elméletileg már Sumi wb(1 pont kellett volna neki) visszavonták a fellebezést,mivel csak 2 pontot szerzett a 16.futamon Japánban,igy léphetett pályára az utcsó futamon..
de 94 Hill,az egy rázós eset,Sumi a falnak csapta és köv körben Hill nekiment,itt mindketten hibáztak,ennél is volt csunyább esett 98 ban SPA ban mikor Coulthard maradt az ideális iven (kék zászló alatt) és lekörözésben televerte Sumi az első helyről..
Cóvel ezek olyan dolgok ami benne van az F1 ben és ez miatt ne hogy már kikáltsunk akár kit is egy "szarházi szemétládának"
Az pedig hogy a Ferrari és Sumi villámgyorsan reagál a helyzetekre,az csak az ő érdemük,ezt bárki megteheti ha van hozzá tehetsége.. -
De lekapcsolta! Az a hájas faszi elismerte rá egy hónappal kb. -
Igen! Ráadásul a Merci csapat be is vallotta utánna. Mondjuk Schumi akkor nem kicsit nyomott le Culthardnak.
Azzal együtt most nagyott nőt a szemebe Culthard, Heifeld csak ők és Massa állnak Schumi mellett. -
edeleny #37210 1,Tudom,hogy ilyen rengeteg van,csakis es csak azert irtam,hogy aki most a mennyekbe kialt igazsagert,az lassa,hogy az eremnek masik oldala is van
2,Nem kapcsolta le a lampat DC.,utolagos elismerese szerint hamarabb fekezett. -
Dexantreal #37209 az direkt volt?na ezt nem is tudtam...még kicsi voltam akkor.... -
Szerintem ilyet kb az f1 történetébe legalább százat találsz. Nem Schumi az első számú közellenség. Néz körül Senna, Prost Hakkinen stb között is fogsz találni ilyen vagy még érdekessebb dolgokat is. EZ A FORMA 1!! Sajnos ebben a sportban sose a pályán dől el a veseny.
De emlékezz azokra a dolgokra is amikor a Hakkinen lett a bajnok, mi volt az esős versenyen, Culthardt direkt lekapcsolta a lámpát és Schumi neki ment háturól. Azért ezeket a dolgokat se felejtsd el, és ilyenből legalább anyit fel tudok sorolni mint ti Schumi dolgai közűl. -
edeleny #37207 Na majd Gabor kijavoit,ha rosszul emlekszem.Azoknak szanom ezt akik most Siratjak sumit.Az eset 98'-ban Silverstone.-ban törtent.Kaotikus futam volt,esö es SC.Sumi a vege elött 3 körrel kapott egy 10 mp-s Stop&Go büntit,az SC alatti elözesert.Nagyon joltudta,hogy a kiallas 25-30 mp-be kerul,es Mika 12 mp-
re van töle.Nem ment ki letölteni a buntetest,helyette a legutolso körben,a ahelyett,hogy atment volna a celon behajtott a boxutcaba.nemi tanacstalansag utan a versenybirok öt hoztak ki gyöztesnek,mondvan,hogy a celvonal a boxutca bejaratanal van,es azon ö ment at elöször.Jo de mivan a büntetessel?Azt a 10 mp-t hozza csaptak az idejehez,de igy is uszkve 2-5 mp-vel nyert Mika elött.(emlekezzünk,ha betartja a szabalyokat,akkor 25 mp-t veszit)Aztan a versenybirosag utolag ezt a hozzaadast is törölte,mert ezt igy formailag ne leht,r-go nem kapott semmit. -
Dexantreal #37206 valahogy sejtettem
-
edeleny #37205 Igen ezt elbaltaztam,Gabornak szantam.Bocsi -
edeleny #37204 Nem mondod,hogy 2004-ben verseny volt?Ami ert valamit az elmult evekben az a 2005,2003 ev,es elötte 00',98,97' -
Dexantreal #37203 
-
edeleny #37202 A deléutanira valaszolok,(most ertem haza).Szoval,a 94-es esetnel Sumi elöször összetörte az autojat,majd vissza tert a palyara,szal ott hill reszerol nem elözesnek kellett volna lennie,hanem el kellett volna engednie Suminak.Ha megvan neked,akkor a szemben levö kameraban jol latszik,hogy ott semmi keresnivaloja nem volt Suminak,ahol ütköztek.De tenyleg nem ezen kellene vitatkoznunk. -
Dexantreal #37201
..de még mindig nem hiszek neked....:P....majd,ha max ők bejelentik, hogy mi az sg-ről merítünk ihletet,infot,sg rúlz....
-
Gabor_(HSF) #37200 Te ezt nem tudtad? hát innen közvetitik,az a5 meg innen merít a cikkjeihez...
-
Gabor_(HSF) #37199 Egyébbként ma visszanéztem a 97'-es futamokat,pontosabban a lényeges momentumokat mind 17 futamról,bár tudom a tények itt vajmi kevés embert érdekel,de összeségében csak annyit,hogy megváltoztatom korábbi álláspintom ,miszerint az a Jerezi futamon történt incidens (Sumi látványos ütközése villeneuvel)egészen más megvilágositást nyert...
Csak annyit,hogy pontosan arra a futamra volt egy eltiltása vilnövnek és ebben az évben, a sárga zászlós büntetések,amit Sumi megkapott Villeneuve ill. a csapat megbundázott,már egészen más értelmezést nyer a történtekre... -
Dexantreal #37198 télleg innen okoskodnak?....na yo,valszeg tutti nem
-
Dexantreal #37197 télleg innen okoskodnak?....na yo,valszeg tutti nem
-
Gabor_(HSF) #37196 Ezt pont te mondod? nem érzed a veréb bagoly összefüggést?..
Ebben a topicban 1-2 kivételtől eltekintve,hól olvastál másokat gyalázó írásokat...
Itt a fő téma Sumi gyalázása,ha szavak értelmezésével van gondod,ülj vissza az iskolapadba...
Az meg ,hogy más forúmokon mennyi zöltséget írnak,az engem hidegen hagy,nem is olvasom,,
Ez a F1 topic az etalon,Palikék is innen okosodnak...
-
Dexantreal #37195 egyet értek 
-
Tisztelet a kivételnek!!! Én is ferraris vagyok gondolom kiderült, de nekem az Alonson kívül nem sok pilótával van bajom, én amiket irtam a vezetőknek írtam.
Szerintem szörnyű ami az f1-be van én két évvel ezelőttig mindennél jobban szerettem az F1-et de NEM A SCHUMI GYŐZLMEK MIATT, hanem azért mert verseny volt.
Nem tzudom a Schumi mit csinált direkt volt nem direkt ,ezt csak ő tudhatja, én nem hiszem hogy szándékos lett volna, de ezért nem szabadna a fejét venni se nektek se a világnak. NASCAR-ban az egyik pilótát Kurt Busch-t edzés után megszondáztatták és ittasnak találták, a versenypályáról vitte el a Sheriff bilincsben. A csapat kirúgta ugyan, de még mindig versenyez és semmi ellenszenv nincs vele kapcsolatban, és ehhez mi az hogy feltartunk valakit?
Schumacher akár ki mit mond egy nagyon jó versenyző, vannak hibái is igaz, de nem egy aljas szemétláda akit utálni meneszteni gyűlólni kell. A tóbbi versenyző ugyan annyi hibát elkóvet mint ő, erre lehet azt mondani hogy másban a szálkát is magában a gerendát sem. És hozzáteszem még azt is hogyha azzal a pilótával csinálnák ezt akit ti szerettek, akkor érdekelne a hozzáállásotok. -
Dexantreal #37193
...miért, mi lennénk azok?:S Yo, akik szórják az átkot, szitkot ezerrel minden élőre és halottra,oké...
..de aki csak az ellenre, pl ai elkezdte ezt a rohadt aláírás akciót, vagy akinek megfogant fejében,hogy kikell szavazni Michaelt a GPDA-ből, vagy aki "mocsok"-nak tituálta, vagy a verseny bírók,akik valóban nem dönthettek 100%-osan az üggyel kapscolatban, mert nem érezhették át teljesen, milyen volt a helyzet az adott pillanatban, ezt, ahogy Weber is írta, csak Michael tudhatta, hogy mit kell tenni ilyenkor - annak ellenére, hogy rátaposott keményen a fékre, hogy 16km/órás sebességgel vette be a kanyart - mert ő ült az autóban, nem pedig azok, akik a döntést hozták már nemistom hány órával késöbb. A telemetriai adatok, meg minden számítógépes szar ilyenkor nem sokat számít....illetve igen, de annak megmondhatója, hogy mi is volt voltaképpen ott a kanayrban pár másodperc alatt, csak Michael tud válaszolni, ő oedig azt mondja, nem csalt. Mi is szól mellette, hogy higyünk neki?
- 7szeres világbajnok
- temrédek tapasztalat
és még folytathatnám. Mi kell még, hogy elhigyjék végre, Michael nem csalt? Szerintem rosszúl döntöttek a bírók, én kitartok emellett ma is és örökké bizonygatni fogom,hogy Michael ártatlan :P.
Visszatérve: tehát az csak jogos, ha a Ferrari drukkerek azokat hibáztatják, akik elindították ezt a lavinát és ilyen megalázó helyzetbe keverték Michaelt...sztem.
Mellesleg ennyi erővel ezt a részt törölhetted volna nyugodtan:
"Én csak annyit mondok, nem ők a balfácánok, gerinctelenek és különböző ocsmány jelzőkkel illetett személyek, hanem ti javarészt Ferrari fanok, akik itt mocskolódnak, habár a dolgokról fogalmatok sincs mival nem vagytok a tagja ennek a társaságnak..."
mivel te se tudsz többet, mint mi, nem ültél az autóba, nem voltál a bírókkal együtt, mikor elemezték az esetet, nem bocsátották rendelkezésedre az adatokat, csak a cikkekre hagyatkozol, mint mi.
Amúgy :S:..engem hova sorolsz a Ferrari drukkekrek táborájában? Kivétel, vagy nem kivétel? csak kívánsciság...
-
G_ArchAngel #37192 az F1-ben talán már csak a focicsapat nincs a béka segge alatt... -
fb2 #37191 Ez egy jo cikk, nem is tudtam hogy magyarul is lehetett talani. En a www.Planet-f1.com on talaltam meg. :) -
Formula.hu-n a fórumba megpróbáltam leírni pár dolgot... De persze csak a fikázást kaptam, hiszen a ferka drukkerek most azt csinálják mocskolódnak és stb stb...
(64) Totti 2006.05.31. 19:43
Véleményem szerint mindenkinek meg van a saját véleménye, valaki kedveli Sumahert valaki nem, Sumaher is igy van ezzel, valakit kedvel valakit nem, nem 1 szent, más is tett-tesz és tenni fog az f1ért mint ő, mer nem ő az 1etlen, hanem 1 csapat tagja ahol demokrácia van. Ha leváltják akkor valamit rosszul csinált, ha nem akkor pár ember csak a nemtetszését akarta kifejezni a történtek után... Hogy mik a fő okok? kitudja mi nem....
Én csak annyit mondok, nem ők a balfácánok, gerinctelenek és különböző ocsmány jelzőkkel illetett személyek, hanem ti javarészt Ferrari fanok, akik itt mocskolódnak, habár a dolgokról fogalmatok sincs mival nem vagytok a tagja ennek a társaságnak...
Persze tiszetelet a kivételnek, de abból sajna keveset láttam vagyis 1et sem?:)