182273
  • gordon 24
    Nem hát a laci azt mondta hogy egy kőrrel előbb intették le a futamot csak éppen Schumachert felejtették el leinteni.
    De ez egy vicc végignéztem ezt a sok videót olyan mint egy kabaré,komolyan mintha nem is ugyanazt a versenyt néznék!!!!
  • Kit--Kat
    én nem értettem az egészet, és szerintem sokan nem
  • Dexantreal
    na jahh..amennyit összehordtak...de hát csak próbálták magukat kihúzni a szarból,hogy valami normális infot rásózzanak a nézőkre a kialakult helyzetről..de nagy volt.
  • sferrari
    tudod kik hitték egyedül hogy van még egy körük :) a Palik és a SAnyi bácsi :D nekem már 98-ban egyértelmü dolog emlékszem hogy szidtam a palikékat a verseny alatt :) haverokkal ott röhögtünk Amikor már harmadszor is Schumit irták ki egyértelmü volt hogy a boxba megelözte és úgy nyert hisz volt annyi elönye :) erre laci megszólalt végeredményt hirdetek : 1 mika hakkinen ....
    nagyon kész volt
  • gordon 24
    Miért gondoltál a 16-ra?
  • gordon 24
    Nem!!! 18.dik kerben lakom Pestimrén.

Akkor elfogadom a 8 kört.(csak tudod a Palik aszonta) és ha a Palik mondja akko az ugy van....
  • gabor1968
    Köszi ezt is!
  • Gabor_(HSF)
    Bár tudom nem illik ide,de a sok videokazetta tekergetés közben akadtam rá,egy aranyos felvételre,a kisebbik fiam 2.szülinapja,még 91'-ből...
    nézzétek el nekem,de olyan nosztalgikus hullám tört rám
    hát ez lenne az,bár ez első sorban nekem nagy élmény,de hátha derül rajta még valaki
  • Gabor_(HSF)
    Na az is csak DSanyi szerint,mert az 51. körben előzte meg,a verseny meg 60 körös ,tehát a 13 kör sehogy nem jön ki,az én egyszerü számitásom szerint is 8 kör az a 13,amialatt összegyüjtötte azt az előnyt...
  • Gabor_(HSF)
    ahh és még mindig jókat derülök magamba,mert ezen a nagydijjon is kint voltam és a körülöttem ülők is mind látták mikor Hill bejött a 2. helyre,de Palikék ezt, hogy nem vették észre a boxutca fölötti üvegszobából,az értehetettlen...
  • Gabor_(HSF)
    egy intim kérdés..véletlenül nem a 16.kerületben laksz???
  • Dexantreal
    bakker...gondoltam megnézem,mikor nyitottátok a topikot..talán még 98 vagy ilyesmire gondoltam...Nem baj, 2000. Azt is gondoltam,picit csemegézek a hsz-ekből..de az első 2-3 hsz elég volt és visszajöttem ide az elejére...

húúú,hogy ott milyen lámi hsz-k voltak vazzee...télleg törölni lehetne onnan párat
  • Gabor_(HSF)
    Ja igen,hát az elképesztő,hogy az összes magyar "nagy" F1 es kommentátor mennyire nincs a helyzet magaslatán,pedig hát eltöltöttek már egy pár évet a mikrofon előtt..
    De hát sajnos ez jellemző magyarországra,igazán kariert akkor futhatsz be,ha azt csinálod amihez nem értesz:((((
  • gordon 24
    Tényleg köszi én is nagyon jók!!!!
  • gordon 24
    Lehet!! De rohadt nagy káosz volt ott!!!

Egyébként azért 13 kőr alatt csinálni 25sec-et azért az nem piskóta!!!

Mindenesetre azért látszott az hogy régen az f1 is autóverseny volt most ezt nem igazán lehet elnondani róla.....
  • Gabor_(HSF)
    Örülök,hogy örülsz,mert akkor legalább nem szenvedtem velük hiába...
  • Gabor_(HSF)
    itt én inkább most ezt úgy értelmezem,Sumi nemtudta,hogy megelőzte -e, őt Hakkinen,mig a büntetését töltötte,hiszen szinte pont egy kiállásnyi előnye volt...sztem csak azért ment még 1 + kört mert nem látta a kockás zázlót és fogalma se volt első vagy második..
    Azt már csak a boxban tudta meg,hogy valójában az utolsó körben jött ki,amit azért tehettek meg, mert a büntetési pont hátrébb volt mint a célvonal,ez csak a ferrari zseniális taktikai fölénye,hogy rögtön számitásba vették,hogy pont az eső miatt ezen a versenyen 200 méterrel előrébb vitték a célvonalat...
  • Dexantreal
    Na Gábor..mármint HSF (mer van másik is)...ezer thanks ésörök hála ezekért a múvikért. Öröm volt megnézni a régi csatákat, küzdelmeket, meg öröm volt hallgatni Palikot is vazz pl a Silverstone-i esetnél..hhhúúú..mit össze nem hordott vazz... egyszóval jóvolt feleveleníteni a régi verseyeket...thanks. Így utlag sikerült leszednem amúgy..nemtom,hogy a túlterheltség meddig tartott..lehet,hogy mostanra nem lett volna már, de mindegy.
  • gordon 24
    De ez nem nagyon egyértelmű most visszanézve. Szerintem azthitték hogy van még egy kőr, mert ha magnézed a büntetés letőltése után milyen tempót ment akkor ő valóban azt hitte van még egy kör. És ez megmagyarázza azt is miért ment olyan állat tempót a tenyleges utólsó körben hiszen majdnem megpördült.
    De akkor ha tényleg volt büntetés akkor ez kizárás kellett volna legyen, de ezt nem értettem akkor sem és igy megnézve se..

De akkor is hajrá Schumi!!!!!!!!!!!!!!
  • Gabor_(HSF)
    ja igen /edeleny/ beszélgettünk a napokban erről a boxutcai győzelemről..
    Ha megnézed a videot láthatod,hogy Suminak 25 mp előnye volt az utolsó kör előtt,meg azt is,letöltötte a 10 mp-et és ha figyelsz a hangra,Sumi már elindult a boxból,mikor Mika még csak a célegyenesre kanyarodott,sőt azt is láthatod,mennyivel előrébb volt a célvonal szinte a box kijáratánál..
  • Gabor_(HSF)
    Na kicsit megemeltem a hozzáférések számát,de ez egy játékszerver,úgyhogy sajnos nemtudom engedélyezni a végtelenségig....
  • sferrari
    ez de nagy volt :)
    imádom ezeket a videókat :) Schumi meg hakkinen csatái de szépek is voltak :)
  • Gabor_(HSF)
    sztem csak túl zsúfolt a szerverem,mert jelenleg is 8megabt a feltőltése,ami azt jelenti nem kevesen rántják lefele...
  • Dexantreal
    nálam mindkettő server overloaded
  • BaliBoy
    LOL
  • b-type
    :)
    mindkettő
  • Gabor_(HSF)
    97' magyar nagydíj..
    de hova tünt demon hill!!???
  • Kit--Kat
    1998
  • Gabor_(HSF)
    na itt van ,98 angol,boxbefutó
  • majorosg
    Gyönyörű Honda karóra - klikk ide
  • Dexantreal
    Silverstone-ban asszem..pont ide illik...ha ott volt. De a mikor-ra már én se emlékszem
  • sferrari
    ha egyre gondolunk akkor az hungaroringen volt nem tudom mikor de Ross brawn megjátszották hogy 4 szer jönnek ki és úgy nyertek :) ha jól emlékszem :)
  • gabor1968
    Én Sumi box utcai győzelmét nézném meg! Hogy mikor, és hol volt arra már nem emlékszem!
  • sferrari
    tud valamit :) a Sanyi bácsi :)
  • Dexantreal
    azt én is megnézném...már nem is emlékszem rá vazz
  • sferrari
    nagyon jó ez videó most nézem :) !
    Tudod milyen videó érdekelne az bizonyos Hova tünt Demon hill :D ! nem hangban videóban !
  • Dexantreal
    Schumacher szerint a fejlesztések döntenek

• gabor1968
    Minden elismerésem! Nagyon jó kis összefoglaló volt ez! Legjobban az tetszett amikor Dávid Sándor azt mondja hogy még lehet egyszer világbajnok Sumiból!
  • gordon 24
    Uristen!!! Ez a Dávid Sanyi hát nevetséges,szerinted tudja mit lát vagy csak beszél?
  • edeleny
    Most en is igy gondolom.