182273
  • fb2
    Valentino (Rossi) alairt egy uj szerzodest a Yamaha val 2007re, es NEM FOG versenyezni a Forma 1 ben.

itt van a link: http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=36126

Adott Indokot is, ami erdekes modon a Fernando Alfonzo’t is befoglalja.
    "Valencia tesben volt mikor eldontottem hogy a Forma 1 es versenyzo az semmi a Forma 1 ben. Ahogy en vezettem, a mernokok minden masodpercben a radion voltak es mondtak nekem hogy en mit, es mit nem tudok csinalni. Ettol a perctol fogva rajottem hogy F1 nem nekem valo"

Szinten, igaz hogy Bernie nagyon akarta az olaszt a F1 ben, azert is hogy egy kicsit felvilagositsa a ‘szurke F1 paddok ot, the az olasz versenyzo ugy erezte, hogy nem volt szivesen latva. Foleg Fernando Alonso, es az o fonoke, Flavio Briatore volt ellene legjobban.
    Alonso beszolt egy parszor valami olyasmint, hogy o nem tudja elkepzelni azt hogy a MOTO GP champion eredmenyeket erjen el az F1 ben, es azt is mondta hogy a Valencia testen hogy: “en nagyon orulok annak hogy Ferrari elvesztett nagyon ertekes idot azzal hogy ok az autot allitottak be Rossinak.”

Es mikor Rossi publicusan eloadta a donteset hogy nem fog versenyezni F1 ben, akkor Alonso monta: “ Es Jo. Legalabb igy nem fogunk tobbet beszelni rolla. Negy honap mulva, lehet hogy ez az utolso kerdes amire valaszolnom kell rola. (Rossirol)

Hogy en fair legyek, azt is hozza kell tennem hogy Valentio nak nem nagyon tetszett a Ferrari csapat sem, mert nem akartak adni neki csak 3.vezeto sztatuszt.
  • sferrari
    A hírhez tartozik :)

Schumacher 1:13.471-es idővel állt az élre csütörtökön Barcelonában, mellyel megdöntötte a nem hivatalos pályacsúcsot (1:13.552), amit még 2005-ben a Honda Racing brit versenyzője, Jenson Button állított fel a katalán ringen.
  • Marki
    Akkor jó! :)
  • Istencsászár
    Teszteredmények - Barcelona - Csütörtök:

01. - M.Schumacher - Ferrari (B) 1:13.471 - 82 kör
    02. - Kovalainen - Renault (M) 1:14.174 - 120 kör
    03. - Zonta - Toyota (B) 1:14.696 - 106 kör
    04. - Rosberg - Williams-Cosworth (B) 1:14.731 - 87 kör
    05. - Fisichella - Renault (M) 1:14.854 - 112 kör
    06. - Trulli - Toyota (B) 1:15.131 - 102 kör
    07. - de la Rosa - McLaren-Mercedes (M) 1:15.238 - 84 kör
    08. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:15.526 - 111 kör
    09. - Button - Honda (M) 1:15.590 - 109 kör
    10. - Badoer - Ferrari (B) 1:15.637 - 27 kör
    11. - Montoya - McLaren-Mercedes (M) 1:15.652 - 61 kör
    12. - Heidfeld - BMW-Sauber (M) 1:15.783 - 125 kör
    13. - Barrichello - Honda (M) 1:15.826 - 96 kör
    14. - Klien - Red Bull-Ferrari (M) 1:15.871 - 65 kör
    15. - Doornbos - Red Bull-Ferrari (M) 1:17.018 - 115 kör
    16. - Wurz - Williams-Cosworth (B) 1:17.188 - 83 kör
    17. - Jani - Toro Rosso-Cosworth (M) 1:17.224 - 92 kör
  • sferrari
    van realitás alapja több helyen irták már és remélem ezzel a Hungaroring helye biztosítva van az f1-be :D
  • Marki
    Normál eset ben örülnék a hírnek, de tekintve, hogy Indexes, kevés a realitási alapja..

Mellesleg minden attól hangos, hogy a McLaren és a Toyota nem került be.. Országonként 1 csapat kerülhet be.. Ha a Williams és a Honda nem került volna be, ugyan ekkorát szólt volna..
  • Dexantreal
    jahh,yo...én nem fikáztam senkit és csak ebbe a fórumba írtam F-1 témával kapcsolatban

X-Men-t énm azé néztem meg,mer régebben láttam a meséket Jetixen vagy hol és bejött..első két részről vagy hányról,ami eddig volt moziba lecsúsztam sajna,de majd bepótolom..nekem bejött a mozi film..de a témába nemvok annyira jártas,csak így felületesen vágom
  • Istencsászár
    Mondom, nem rátok írtam:) te hol fikáztál sehol, leglább is itt nem...

(( xmen 1 szar, az előző részeket is csak Patrick Stewart miatt néztem meg, ezt is max miatta fogom :P ))
  • Dexantreal
    sry......mellesleg még mindig nem válaszoltál lentebb uccsó kérdésemre:P:

engem melyik táborba sorolsz?

off: megnéztem ma X-Men-t...nagyon állat volt,nézzétek meg ti is,ha csak1picit is érdeklődést mutattok iránta
  • Punker
    ha megteszed köszönjük.
  • Istencsászár
    A monacói futam (Monaco: The Race of Kings)

A legújabb kor változást hozott a Monacói Hercegség történetében: az egykor csak kaszinójáról híres kis állam élete évente egyszer jónéhány napra gyökerestől megváltozik. A Forma 1 világa elképzel- Þhetetlen a monacói futam nélkül. A sportág királyait koronázzák itt. A legjobbak, leghíresebbek - Fangio, Senna, Lauda, Prost, Schumacher, Räikkönen - minden más győzelem és trófea ellenére akkor igazán elégedettek, ha övék a Monaco Grand Prix Mindez ..1929 óta így van, amikor első alkalommal adták át a Nagydíjat. Mi a titka. A pilóták, akik világszerte számos pályán küzdenek kocsijukkal, kilométerekkel, másodpercekkel...és egymással, miért tartják mindennél többre a monacói futamot?

Ha van rá igény és nem látta valaki, akkor feltölthetem majd... ( 50 perc, nyelv: magyar, minőség: kiváló )
  • Punker
    Magyarország bekerül az F-1 szabályalkotó szervezetébe
  • DJ Bee18
    Én arra emlékszem,hogy azért ment az anyázás,mert Sumi a szemét aki direkt csinálta...

Én is
  • Punker
    jó akkor úgy mondom hogy esélyes versenyt szeretnék látni.
  • Gabor_(HSF)
    már bocs,de ezt megint csak nem értem...hol volt itt anyázás,amiért megbüntették Sumit?
    Én arra emlékszem,hogy azért ment az anyázás,mert Sumi a szemét aki direkt csinálta...
    De világosits fel légyszives.....
  • Istencsászár
    ugyan ugy kellett volna megbüntetni mint Fiscot... akkor is ment volna az anyázás, de az korrekt bünti lett volna...

Punker küzdöttek, de a McLaren hőpajzsa elvette tőled ennyi:)
  • DJ Bee18
    látjátok, ilyen egy igazi szurkoló véleménye... de sajnos nagyon kevesen vagyunk így...
    Pl, hogy Alonso miért nem ment gyorsabban, nem tök mindegy, győzött és kész
  • Punker
    már bocs de én Alonso-nak szurkolok, csak ettől függetlenül úgy gondolom hogy nem voltak korrektek Ms-sel + én azt akarom látni hogy küzdenek az első helyért így ezt az élményt elvették tőlem :(
  • Gabor_(HSF)
    Igy van..Vilnöv,Sumi Frenzen sorrendben,+0.000 volt,de ide még csak annyit,hogy ezen a verenyen viszont Frenczen tartotta fel Sumit,így jöhetett rá vilnöv....
  • Istencsászár
    Maradjunk annyiban hogy tisztelték/tisztelik egymást...
  • edeleny
    Tevedes ne essek,Mika es Sumi nem utaltak egymast,igaz kebelbaratok sem voltak,de jol el tudtak viccelödni.
  • CHEAPBOY
    Mivan???

En ugy vettem ki amit irt abbol, hogy MS s Mika utaltak egymast...

Pedig dehogy volt igy.
  • Gabor_(HSF)
    Érdekes,hogy a szavaim között a sértegetést olvasod,lehet nem fogalmazók valami jól,de amiket írok azok általában a tényeken és a saját tapasztalaimon alapszanak,nem pedig kioktatásnak szánom..
    Az pedig ,hogy talán egyidős lehetsz a lányommal,engedtessék meg nekem azt feltételezni,hogy valamivel többet láttam és éltem át mint te..
    Ez persze nem azt jelentené,hogy többet is értek hozzá,ilyet én sosem mondtam,bár az is igaz van valami közöm a technikai sportokhoz..
    És ha figyelmesen olvasgattad amiket írtam,abból kiderűl sohasem fikáztam senkit,azért mert más a kenvence,sőt ha kell bevédem Alonsot vagy Kimit is,ha olyat olvasok amit sértőnek találok ellenük.............
  • DJ Bee18
    Tényleg most először itt volt egy hangyaszarnyi balszerencse, de még ebből is kimásztak, sőt még jobban jártak, mégis kik vannak felháborodva?? ... :DD
  • DJ Bee18
    Mint mindig :). Akkor nem is volt érdekes ez a futam sem :DDDD
  • DJ Bee18
    Mika Hakkinen, akiről lehet tudni, hogy nem szerették egymást a Schumival mégis azt mondta

Ő szted mit mondott? :DDD
  • G_ArchAngel #37243
    a lényeg, hogy MS így járt, Kimi így járt, Webber így járt, Alonso jól járt...

több szót nem érdemel Monaco...
  • DJ Bee18
    Meg nem értem, Alonsonak ugye sokszor van mázlija. Most az egyszer tőle független dolgok miatt lassítania kellett (szegény nem első, csak második helyről rajtolhat), tehát balszerencséje volt, egyből mindenki elkezdett nyavajogni meg dühöngeni (pl. Briatore). Szerencsétlen Kiminek meg végig csak balszerencs jutott, közben meg Alonsoék ünnepeltek...
  • CHEAPBOY
    En nem ugy emlekszem hogy Mika s Schumi utaltak egymast.
  • CHEAPBOY
    amikő kell nyomja:) Az edzésen adott neki, csak nem tudta befejezni jol:)
  • ZLGergow
    #37227 Én is így gondolom! Érdekes módon csak a nyamvad Alonso fanok nyavajogtak. miért volt az, hogy Mika Hakkinen, akiről lehet tudni, hogy nem szerették egymást a Schumival mégis azt mondta, hogy tévedtek a Stewart-ok?
  • G_ArchAngel #37238
    Nem úgy tűnt a finn sebessége, vagy Webber előzése, hogy nagyon fosna a szűk helyeken - ellenben Nando-val, aki állítólag "tartalékolt" (közelébe nem ment az ideális ívnek...)
  • Istencsászár
    :))) Ennyire korlátoltak lennének az emberek? csak leírtam 1 dolgot, egy megállapítást, tudod, levontam egy következtetést ( amugy ha nem hiszed nézd meg saját szemeddel... )

"Persze tiszetelet a kivételnek" akinek nem inge...

Na mind1, nem neked nem Gabronak és nem az itteni emberkéknek írtam! Ha nem esett volna le:)
  • CHEAPBOY
    "és 2002-ben Kimi Räikkönen is kellemetlenül közeli ismeretségbe került a védőkorláttal."

Idézet (a legujabb gorbe tukorbol) annak a kedves uriembernek, aki mondotta hogy Fernando nem mer szalagkorlathoz kozel menni kanada ota:). sajnos Kimi meg 2002 ota nem mer:PPPPP

• DJ Bee18
    Formula.hu-n a fórumba megpróbáltam leírni pár dolgot... De persze csak a fikázást kaptam, hiszen a ferka drukkerek most azt csinálják mocskolódnak és stb stb...

Kik neveznek csalónak kit? A Ferkások mocskolódnak??? Tehetsz egy szivességet...
  • DJ Bee18
  • Istencsászár
    #37187 :P
  • Istencsászár
    Bocs, de olvasd el légyszives... Már akartam szólni, de kurvára unalmas hogy mindekinek azt mondod, nem láttad, nem érted, kicsi vagy, menny vissza az iskolába, én mindent tudok, én mindent láttam... Bocs de ez most kijött belőlem, próbálj változatatni a hozzáállásaidon, és a szövegeiden, nemérdekel senkiet a sértegetéseid, a lenéző lekicsinyítő beszólásaid... HTX
  • edeleny
    Most miutan igy feltartuk a mult ködet,azthiszem ezt a temat bezarhatjuk.A konkluzio,hogy nagyon sokmindenkinek van vaj a fejen,(a mostani fiataloknak talan csak azert nincs mert meg tul fiatalok),regebben is voltak ilyen vitathato iteletek,es biztosn lesznek is,csak az elmult 2-3 evben elszoktunk töle.
  • edeleny