182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
úgy legyen:) -
Jó eddzés lesz, már ide látom
-
G_ArchAngel #37507 Játszd újra, Nico!:)
-
Tudod a Reset gomb az alján, biztos leért :D
Lehet simán csak le fulladt... -
G_ArchAngel #37505 A legkülönösebb eset azonban ezúttal Kimi Raikkönené, aki már az edzés után csúszott ki. Látszólag technikai probléma nem volt, ugyanis a finn versenyző a féktávon egy kicsit érintette a füvet, és az autójának hátulja egy pillanat alatt kitört. Ami egy kicsit aggasztó, hogy Kimi próbált még életet verni az autójába, de az csak nem akart elindulni ismét.
oh, bazdmeg... (sorry) -
Mosley: Nincs elfelejtve a CDG szárny ... -
-
G_ArchAngel #37502 -
látod :)) -
G_ArchAngel #37500 3 különböző eredmény???:) -
Brit Nagydíj - Harmadik szabadedzés -
Dexantreal #37498 Ahamm...érdekes..bár az kicsit erős,hogy a totemoszlopot körbehugyozták és nem dőlt ki...de azért thanks
-
Na ez jobb:) Rötyó uralom szokás szerint, Meki 1 mpn kívül... Remélem kört fognak kapni! -
G_ArchAngel #37496 Pos Fahrer Team (Reifen) Zeit Runden 3-free
1 G. Fisichella REN (M) 1:21,859 6
2 F. Alonso REN (M) + 0,011 7
3 M. Schumacher FER (B) + 0,576 8
4 F. Massa FER (B) + 1,177 8
5 K. Räikkönen MCL (M) + 1,500 9
6 J. Montoya MCL (M) + 1,553 4
7 J. Villeneuve BMW (M) + 1,879 8
8 J. Trulli TOY (B) + 2,221 8
9 N. Heidfeld BMW (M) + 2,276 9
10 N. Rosberg WIL (B) + 2,486 6
11 C. Klien RBR (M) + 2,504 8
12 V. Liuzzi STR (M) + 2,678 11
13 T. Monteiro MF1 (B) + 2,739 12
14 M. Webber WIL (B) + 2,901 6
15 R. Schumacher TOY (B) + 2,930 7
16 J. Button HON (M) + 2,964 8
17 D. Coulthard RBR (M) + 2,990 11
18 S. Speed STR (M) + 3,213 7
21 R. Barrichello HON (M) + 13,102 4
22 C. Albers MF1 (B) 3 -
3. edzés:
1 M. Schumacher FER (B) 1:22,435 6
2 F. Massa FER (B) + 0,966 5
3 J. Montoya MCL (M) + 0,977 4
4 F. Alonso REN (M) + 1,304 4
5 K. Räikkönen MCL (M) + 1,307 5
6 N. Rosberg WIL (B) + 1,910 5
7 C. Klien RBR (M) + 1,928 5
8 V. Liuzzi STR (M) + 2,102 10
9 T. Monteiro MF1 (B) + 2,163 12
10 J. Button HON (M) + 2,388 7
11 S. Speed STR (M) + 2,637 5
12 N. Heidfeld BMW (M) + 3,100 4
13 D. Coulthard RBR (M) + 3,163 7
14 R. Schumacher TOY (B) + 3,389 4
15 J. Trulli TOY (B) + 4,292 4
18 J. Villeneuve BMW (M) + 8,368 4
19 R. Barrichello HON (M) + 12,526 3
20 C. Albers MF1 (B) 3
21 M. Webber WIL (B) 1
22 G. Fisichella REN (M) 1 -
ZsBalintka #37494 Aláírom én is hogy tehetségesek és nem is írnám le őket csak az a baj hogy a versenyben sokszor az dönt hogy milyen vas van alattuk és nem az hogy mennyire tehetségesek... -
G_ArchAngel #37493 Azért én az angol gyereket és a finn srácot nem írnám le - nem az SG fórumozók tartják Őket tehetségesnek, hanem akik az F1 világában élnek...
persze mindenkinek lehet véleménye (lásd: MS-ügy), legfeljebb kiröhögteti magát... -
ZsBalintka #37492 Üdv mindenkinek!
Szerintem a kár azon lovagolni hogy a honda vagy a McLaren szar. Ugyanolyan szar mint tavaly volt és valószínűleg jövőre is így lesz ha lesz még egyáltalán verseny. Abban viszont egyetértek hogy Buttonnak nagy az arca. Előszőr nyerjen futamot / világbajnokságot. De ugyanez vonatkozik Raikonnenre is. Ahoz képest hogy évek óta mondják hogy mekkora esélyes soha nem váltotta be a reményeket. Csak 2003 ban volt reális esélye a vb cím megszerzésére. A mezőny tele van tehetséges pilótákkal és nagyon sokukban benne van a bajnoki cím. Először bizonyítsanak. Az egész F1 el az a legnagyobb baj hogy túl sok van abból amiből a WRC ben túl kevés. A gyári capatok. Sokkal kiélezettebb lenne félgyári csapatokkal ahol nincs olyan nagy pénz és technikai külömbség. (PL: Red Bull Racing, Williams-F1) -
Borg #37491 a Honda pedig szokás szerint szar, és Buttonnak nagyobb arca van mint valaha -
G_ArchAngel #37490 a Schumaher-totemoszlopot páran körbehúgyozták, de nem dőlt ki...
a McLaren szarabb, mint valaha...
a FIA kinyírta a motorgyártókat, ez még jövőhéten érdekes lehet...
a Renault új festést kapott...
a kanadai J.Villeneuve megházasodott
a medvék réme Ralf Schumaher
a foci vébé is elkezdődött, jó meccsekkel, RTL Klubra jellemző kritikán aluli közvetítéssel...
ennyi -
holnap futam amúgy meg olvass vissza. -
Dexantreal #37488 Ismét itt vok. Táborba voltam az elmúlt pár nap alatt...valaki leírná a fontos dolgokat néhány mondatban?Előre is thanks
-
thx:) -
12:35 Forma 1 - Angol Nagydíj Fogadás az eseményre
Silverstone
- a futam élő közvetítése
Igen... Direkt előrébb lett hozva a Vb meccs miatt. -
Én befagyasztanám a versenyzők ki-be áramlását is, 20év alatt csak lelassulnának. -
szerintem következő lépés kábbal hajtott autók mert az olcsóbb ez nevetséges :D -
Jó lenne 1 esős futam végre....:) -
hehhe:) -
június 11. Vasárnap
Szerbia és Montenegró–Hollandia (15:00 RTL Klub)
14:50 2006 FIFA Labdarúgó-világbajnokság - Szerbia és Montenegró - Hollandia (port)
akkor most,hogy lesz F1?
13-kor kezdődik? -
Dodo55 #37480 mosley teljesen tönkreteszi a Forma 1-et. -
:P
-
G_ArchAngel #37478 A motorgyártók visszavágásra készülnek
Faludi Zoltán, 2006. június 9. péntek [21:37]
A Forma-1-ben résztvevő nagyvállalatok azt tervezik, hogy a Brit Nagydíjat követően összeülnek, és megvitatják, miként tudnának visszavágni a FIA-nak, miután a szövetség kijelentette, továbbra is ragaszkodik a motorok három éves befagyasztásához.
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Max Mosley pénteken bejelentette, a FIA nem adja fel, és továbbra is ragaszkodik saját tervéhez, a motorok három éves befagyasztásához, mellyel sokkal olcsóbbá válna a Forma-1 a nagyvállalatok számára.
A BMW Motorsport igazgatója, Mario Theissen azonban elmondta, semmiképpen nem akarnak behódolni a sportot irányító testületnek, így következő ülésükön megbeszélik, miként fognak visszavágni a szövetségnek. A szakember úgy gondolja, hogy a két hét múlva megrendezésre kerülő Kanadai Nagydíj előtt nyilvánosságra hozhatják saját elképzelésüket.
"Nincs mit mondanunk" - magyarázta Theissen, mikor Mosley nyilatkozatáról kérdezték. "Egyelőre nem foglalkoztat minket a dolog, mert jelenleg a hétvégére koncentrálunk, ám a jövő héten össze fogunk ülni, és meg fogjuk beszélni a történteket."
Annak ellenére, hogy korábban még bízott egy kompromisszumos megoldásban, Thiessen elmondta, nem volt meglepve a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nyilatkozata hallatán. "Meg kell mondjam, egyáltalán nem voltam meglepve, annak ellenére sem, hogy az elmúlt hetekben eredményes megbeszéléseket folytattunk az ügyben."
Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az energiatároló rendszer 2009-es bevezetéséről, Theissen a következőket mondta: "Természetesen mindenki ezen van, ám rengeteg megoldás kínálkozik erre, és ezek még kezdeti fázisban vannak. Egy ilyet megalkotni érdekes lehet, de meg kell bizonyosodnunk arról, hogy jó irányba haladunk." -
Basszus a BMW meg a Mercedes pl. nem azért van csak az F1-ben, hogy csak egy futószalagot elfoglaljanak a motoroknak a gyárukban, hanem versenyezni, ennélfogva fejleszteni... Utolsó, végső megoldás, golyót Mózli fejébe -
Szerintem az összes motorgyártó vonuljon ki!!! Elég jó versenyek lesznek igy, gumit nem kell cserélni, mert minek és akkor azok akik idáig a gumikkal foglalkoztak tolják a kocsit, itt már a vezetési tudás sem lesz szempont.
Ez egyedül a hosszútáv futóknak lesz jó,
mennyit fognak keresni.
Én nem tudom mit kéne ezekkel csinálni de ez már beteges ennyi hülyeséget!!! -
1 apró kérdés... Mózli versenyez vagy az istállók???? Vonuljanak ki! -
sztem ennek komoly következményei lesznek, sokan ki fognak szállni az f1ből, mert ez így nem pálya!! semmi értelme az egésznek.... -
G_ArchAngel #37473 A FORMA-1 MEGHALT!
Döntött a FIA: 2008 és 2010 között a motorok nem módosíthatóak
Max Mosley pénteken az Angol Nagydíj helyszínén tartott sajtótájékoztató keretei között bejelentette, hogy nem lát esélyt arra, hogy közös nevezőre jussanak a motorgyártókkal, így a korábbi tervhez tartják magukat, tehát befagyasztják a motorok fejlesztését a 2008 és a 2010-es időszakon belül.
A motorgyártók képviselői egyébként úgy utaztak Angliába, hogy valamiféle egyezséget köthetnek a FIA-vel, ám Max Mosley hajthatatlannak tűnik.
„Azokból a szabályokból, melyeket most közzé tettünk, kivehető, hogy a motorok fejlesztését három évre be fogjuk fagyasztani." -mondta Max Mosley. „Voltak korábban tárgyalásaink azzal kapcsolatban, hogy más megoldást találunk, de ezekben nem tudtunk megegyezni."
„A március 28-án kiadott szabálytervezethez tartjuk magunkat, melynek oka természetesen a fejlesztési kiadások csökkentése. A jelenlegi motorok rendkívül jól teljesítenek. 19,500 percenkénti fordulatszámon is tökéletesen megbízhatóak."
„Ebben a témában további megbeszélésre nincs szükség" -jelentette ki ellentmondást nem tűrően Mosley.
A motorgyártók természetesen nem erre készültek, amire jó példa a BMW Motorsport igazgatójának, Mario Theissennek délelőtti mondatai.
„Nagyon bízom abban, hogy valamiféle közös megállapodásra jutunk. A FIA-val Monacóban tárgyaltunk utoljára, és úgy tűnt nyitottak felénk, amennyiben komolyan össze tudunk fogni, és életképes ötlettel állunk elő." -mondta Theissen délelőtt az Autosport munkatársának.
Mindez természetesen nem tesz jót a sportnak, hiszen már ezen tervezet bejelentésével szinte egy időben több motorgyártó is kijelentette, hogy amennyiben elfogadásra kerül a három évre szóló befagyasztás, komolyan fontolóra veszik a Forma-1-ből való kivonulást. -
A Brit Nagydíj pénteki szabadedzéseit követően, ahol mindössze csak a 21. helyen végzett, miután az üzemanyagpumpa meghibásodásának következtében csak négy kört tudott teljesíteni a délutáni tréningen, Raikkönen bevallotta, nem lát esélyt az idei bajnoki cím megszerzésére.
Na elkezdődött a tavalyi mese... most szar és totál megbízhatatlan. gg -
dav1d #37471 jézusom , azok teszt eredmények , könyörgöm azokból nem lehet így levonni h ki a jobb versenyző!!!
-
Robert Kubica nyerte a második edzést Meki jól el lesz a középmezőny végén :/