182273
  • Count Adyn
    Hamiltonnak egy rossz tulajdonsága van, Ron Dennis :D
  • DJ BP
    Ralfi is megkóstolta a falat?

Ő minden negatív buliban benne van :DDD
  • spect16
    Off
    Nyugi, elég sok náció dolgozott a keze alatt, volt köztük jópár angol is.
    On

Reggel megnéztem Hamilton balesetét, egy picit elnézte. Ralfi is megkóstolta a falat?
  • G_ArchAngel #48365
    A.H. nevű német/osztrák emberke asszem 68 éve lehet magas poziciót ajánlott volna Ron Dennisnek, mégha angol is...:)
  • DJ BP
    Ám az újságíró erre megjegyezte: „Két McLaren-ember volt vele. Sajnálom, de ők mondták neki, hogy nem teheti...."

:)
  • G_ArchAngel #48363
    A McLarennél tilos a Red Bulletint olvasni
    Miután Kimi Räikkönen elhagyta a McLaren-Mercedest, egy interjúban „control freak"-nek nevezte egykori csapatfőnökét, Ron Dennist, azaz olyan embernek, aki csapatában mindent ellenőrzés alatt szeret tartani, sőt azt is szereti megmondani a csapat tagjainak, hogy hogyan viselkedjenek, mit mondjanak a médiának. Korábban egyébként Niki Lauda is hasonlóan nyilatkozott Dennisről visszaemlékezve saját, a McLarennél eltöltött időszakára.

Hogy Räikkönen pontosan mire gondolhatott abba a csapatfőnökök tegnapi sajtótájékoztatóján betekintést nyerhettünk, amikor egy újságíró azt kérdezte meg Dennistől, hogy miért van az, hogy a McLarennél tilos a Red Bull által kiadott szatirikus lap, a Red Bulletin olvasása:

„Úgy gondolom, hogy a Red Bulletin egy darab szemét. Ha mind arra koncentrálnánk, hogy humoros magazinokkal a többi csapatot kritizáljuk, akkor például a Ferrari a Marlboro támogatásával egy csomó időt és energiát elpazarolhatna arra, hogy humoros dolgokat írjon más csapatokról és emberekről a sportban. Véleményem szerint a McLaren vendégei élvezni szeretnék a csapat vendégszeretetét és tisztelniük kell azt a tényt, hogy én nem szeretem, ha ezt a szerintem elég vitatható dokumentumot behozzák hozzánk. Ha akarnak elmehetnek a Red Bullhoz és élvezhetik az ő vendégszeretetüket, de én nem szeretem. Nem szeretem, amit képvisel, nem szeretem a színvonalát, nem szeretem, ahogy gúnyt űz olyan emberekből, akik csak jó munkát akarnak végezni. Azt hiszem ez elég világos válasz volt, ami rávilágít az érzéseimre. Szerintem ennek nincs helye a Forma-1-ben." - válaszolta a csapatfőnök.

Egy másik kérdésben egy újságíró felvetette, hogy tegnapi balesete után Lewis Hamiltonnak nem engedték, hogy interjút adjon neki. Dennis erre először ezt válaszolta: „Nem, ez nem igaz. Nem adunk utasításokat Lewisnak. Ő dönt arról, hogy hogyan viselkedik. Nem hiszem, hogy odafordult hozzád és azt mondta: 'Nem engedik, hogy beszéljek veled.'"

Ám az újságíró erre megjegyezte: „Két McLaren-ember volt vele. Sajnálom, de ők mondták neki, hogy nem teheti...."

Dennis válasza: „Ami Lewist körülveszi az Lewis döntése, amit én teljes mértékben támogatok. Kétségbeesetten próbáljuk menedzselni a médiát. Teljesen megértem az angolok érdeklődését Lewis iránt és azt is, hogy a világ többi része számára ez elég aránytalannak tűnik, de tényleg csak ezt kontrolláljuk...."
  • G_ArchAngel #48362
    Lewis is elismerte, hogy hibázott - semmilyen technikai gond nem volt...
  • DJ BP
    sztem is egyszerűen sok volt, ők sem gépek, nem csak meghibásodás lehet :)
  • Count Adyn
    Tökmind1, ezt még cserélhetik ugyis bünti nélkül:) ugy tünt mintha megcsuszott volna a segge és meg akarta fogni, de sok lett
  • HUNtalicska93
    áhh,szentem csak az első felfüggesztés szállt el,a motor meg max azért szállhatott el,mert váltóhiba lehetett(?)
  • Kit--Kat
    Kiváncsi vagyok a motor sérült-e
  • passatgt
    Sutil, Fisichella és Ralf is összetörte
  • szitya01
    Sztem meg nem akart balra kanyarodni, hanem csak a hátsó fék fogott és ellenkormányzással próbálta megfogni a kocsit. Vagy beállt a váltó és próbált korigálni. Én így láttam.
  • Kit--Kat
    Pontosan.
  • REALista
    Olyan mintha balra akart volna kanyarodni csak aztán rájött hogy arra nem vezet út!:D
  • Tigristank
    Itt van.
  • G_ArchAngel #48352
    Haug nem neheztel Hamiltonra

A McLaren-Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton összetörte versenygépét a Monacói Nagydíj második szabadedzésén. A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug egy cseppet sem neheztel az újonc pilótára. "Ez is hozzá tartozik a tanulási folyamathoz. A legjobb versenyzők is találkoztak már a monacói fallal. Alaposan kielemezzük, hogy mi történt pontosan."

"Monacóban minden a centiken múlik. Holnap szabadnap van, így lesz időnk a munkálatokra. Lewis pedig remek munkát végzett az edzéseken. Fernando is. Gyors tempót tudtunk diktálni egy körön és a hosszabb etapok során is."

Hamilton elnézést kért csapattól a plusz munkáért. "Ez is a játék része. A versenyzők nagyon sok örömet okoznak a csapatnak, mindent beleadnak, így élvezetes velük dolgozni. Ez belefér. A verseny az ami számít." - tette hozzá Haug, aki reméli, hogy sikerül az első rajtkockából indulnia az egyik versenyzőnek.
  • INeedspeed
    úgy hallottam amúgy h nem vezetői hiba hanem elszállt a féke a fijúnak:D
  • HUNtalicska93
    ja,ez kellene nékem is csáje
  • INeedspeed
    Valaki be tudja linkelni hami balesetét?
  • HUNtalicska93
    eddig alonso jól megy,már várom a futamot:)
  • G_ArchAngel #48347
    2. edzés:

1. ALO
    2. RAI
    3. HAM - összecsukta ő is a verdát, így -1 NyekkLáren...
  • INeedspeed
    „Ez nem jelent számomra semmit. Kit érdekel, mit mond Stewart”-mondta kimi :D:D:D:D Becarás a srác!
  • Count Adyn
    Nem, akkor MS egy utcai kocsival beáll az utolsó kanyarba keresztbe:D
  • G_ArchAngel #48344
    legyünk már kreatívak...:)
  • Istencsászár
    utolsó előtti:)
  • G_ArchAngel #48342
    azon gondolkodom, hogyha megvan a Ferrarinak az első sor, akkor vmelyik pilóte leparkol-e az utolsó kanyarban?

:)))
  • G_ArchAngel #48341
    ja, Webber defektet kapott, Fisico meg a célegyenes végén összecsukta a Rötyót
  • desigo
    tetszik a sorrend

R. Schumacher megint,hogy odatette magát :)
  • G_ArchAngel #48339
    a németek közvetítették, állítólag Lewis végig toppon volt, csak full üres verdával és a legpuhább gumival tudta a spanyol megverni...

a Ferrari pedig egy szett gumival körözött egy néző szerint (vagy náluk nem mutatták a cserét)
  • DJ BP
    máris? :)
  • Istencsászár
    Monacói Nagydíj - első szabadedzés:

Poz. Pilóta Csapat Idő Kör

01. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:16.973 33
    02. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:17.601 + 0.628 14
    03. Heidfeld BMW Sauber (B) 1:17.616 + 0.643 31
    04. Fisichella Renault (B) 1:17.758 + 0.785 27
    05. Raikkönen Ferrari (B) 1:17.918 + 0.945 28
    06. Webber Red Bull-Renault (B) 1:17.956 + 0.983 19
    07. Rosberg Williams-Toyota (B) 1:18.074 + 1.101 27
    08. Massa Ferrari (B) 1:18.189 + 1.216 29
    09. Kubica BMW Sauber (B) 1:18.675 + 1.702 28
    10. Barrichello Honda (B) 1:18.676 + 1.703 22
    11. Wurz Williams-Toyota (B) 1:18.869 + 1.896 29
    12. Speed Toro Rosso-Ferrari (B) 1:18.967 + 1.994 27
    13. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:19.095 + 2.122 16
    14. Szato Super Aguri-Honda (B) 1:19.203 + 2.230 27
    15. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:19.285 + 2.312 24
    16. Kovalainen Renault (B) 1:19.321 + 2.348 27
    17. Button Honda (B) 1:19.332 + 2.359 27
    18. Davidson Super Aguri-Honda (B) 1:19.337 + 2.364 22
    19. Trulli Toyota (B) 1:19.496 + 2.523 22
    20. R. Schumacher Toyota (B) 1:19.799 + 2.826 25
    21. Sutil Spyker-Ferrari (B) 1:21.634 + 4.661 19
    22. Albers Spyker-Ferrari (B) 1:23.235 + 6.262 5
  • DJ BP

kedvcsinálónak a tavalyi futamról
  • spect16
    Hát nem éppen idetartozik. A Lexus állítólag a DTM-be tart?(csak tippelek Ralfi jövőjéről)
  • Istencsászár
    Utolsó kapálódzások:)
  • DJ BP
    Ralf mintha meg lenne hülyülve komolyan, amiket mond
  • Istencsászár
    Hál isten:), Sato legalább oda teszi magát ha jó kocsija van, és talán már nem rombol annyit, de ha kis előzési rés adódik akkor ő megpróbálja:)

Milyen jobb autóval akar bizonyítani? biztosan átigazol a ferkához:)))
  • DJ BP
    A Toyota nagynevű pilótája, Ralf Schumacher jelenleg nem rendelkezik F1-es szerződéssel 2008-ra. A toyotás szerződés év végén lejár, Ralfot pedig nemcsak a csapattársa, Jarno Trulli veri meg rendszeresen, hanem jó néhány kisebb csapat versenyzője is.

Annak ellenére, hogy állandó pletykák folynak róla, hogy a Toyota jövőre már nem kínál neki helyet, Ralf nem gondolkodik a visszavonuláson. Pedig talán jobban tenné, ha kinyitná a szemét-fülét, ugyanis újabb - nem is túl hihetetlen - hírecske terjed arról, hogy 2008-ban a jelenleg Super Aguri-s Takuma Sato váltja a német versenyzőt.

Schumacher szerint menedzsere, Hans Mahr már a szerződésen dolgozik, amit valamikor nyáron tető alá is hoznak a Toyotával.
    "Nem sürget az idő. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a jövő évben is itt leszek a Forma-1-ben" - mondja Ralf.

Az idei gyenge teljesítmény a német szerint az autónak és a balszerencsének köszönhető elsősorban, ő talán csak párszor hibázott.
    "De az elmúlt tíz évben bizonyítottam, hogy az egyik legjobb F1-es versenyző vagyok, és egy jobb autóval újra bizonyítani is fogom" - tette hozzá Schumacher.

Sato váltja Ralfot :DDDDDDD
  • spect16
    Na ez jó. Felcsaptam egyből statisztikusnak:
    1997:1. M.Schumacher Ferrari eső
    2. R.Barrichello Stewart
    3. E.Irvine Ferrari

De én Panisra is gondoltam:
    1996:1.O.Panis Ligier/Mugen Honda
    2.D.Coulthard McLaren
    3.J.Herbert Sauber
    4.H.H.Frentzen Sauber
    5-től lefelé kiestek.
    '96-ban ha jól emlékszem ott is eső volt?
  • Kit--Kat
    NEm az a lényeg, ki, mivel és hogyan nyert:D