182273
  • DJ BP
    Hümmm,ezeket a sérüléseket nem értem.
    Mi is volt tavaly Monzában?
    Egy félig leamortizált autoval futott nagyon jot az idömérön.

Csak vicc volt lazíts :))
  • DJ BP
    ( mi az egyszerübb,meg tanulni biciklizni a nulláról,vagy ha már tudsz,akkor meg tanulni úgy,hogy ha jobbra fordítod a kormányt balra mész,ha balra jobbra.)

hát Belegondolva egyik sem :D
  • dav1d
    avagy massa és ami mögötte van
  • dav1d

Görbe Tükör
  • edeleny
    Nem védeni akarom a két bajnokaspiránsnak ki kiáltott pilotát,de mindkettönek uj csapatba kellene beilleszkedni,ami azért sohasem egyszerü.
    Tudom,tudom Hamilton is uj csapatban van,de még mindig könnyebb ugy megtanulni valamit hogy még nem is csináltad,mint megszokni egy másik dolgot.

( mi az egyszerübb,meg tanulni biciklizni a nulláról,vagy ha már tudsz,akkor meg tanulni úgy,hogy ha jobbra fordítod a kormányt balra mész,ha balra jobbra.)

Hümmm,ezeket a sérüléseket nem értem.
    Mi is volt tavaly Monzában?
    Egy félig leamortizált autoval futott nagyon jot az idömérön.
  • kulabácsi
    :DDDDDD
  • Istencsászár
  • DJ BP
    A5.hu fórum:
    ,,Alonso meg azért lassú mert mindig megsérûl az autója,múlkor a lámpa esett rá az autójára múlthéten meg Norbert Haug.Hát nem rémes?"

LOL :DDD
  • Vucli
    majd csak jobbra fordulnak a dolgok maguktól* így pontosabb, hogy mit szerettem volna mondani
  • Vucli
    Köszi az infót.
    Egyébként én nem vagyok egy Schumacher rajongó, de azért kiváncsi lennék mirre lenne képes ezzel a ferrarival, hisz Massánál azért mindig jobb volt, lehet simán első lenne.
    Kimi szereplés eddig nekem is csalódás, mint mindenkinek, de most itt a lehetőség, hogy megmutassa, hogy van szive és fel tud állni. Tudjuk, hogy neki ez a nyugodtság a stílusa, de észre kell vennie magát, hogy amit most nyújt az nem elég, ha megelékszik ennyivel és úgy gondolja majd csak jobbra fordulnak a dolgok, akkor nem lesz vb bajnok.
  • Istencsászár
    Kimi a hoki VB döntője miatt rohant el
  • edeleny
    Hümm ma(tegnap) teszteltek:Elsö tesztnap
  • edeleny
    Igen érdekes lesz,ha az évben majd egymás után lesz a két Ferrari.
    Nincs többé nyugalom,nincs többé elengedés.
  • spect16
    Nem hinném , hogy elfogultság kérdése lenne. Na jó a szurkolók szemszögéből mindig minden másképp és máshogy történik. Azt hiszem nekem az az osztrák nagydíj marad meg az emlékezetemben amikor Schumiék kemény életre-halálra való küzdelmet vívtak és a végén Schumi győzött megérdemelten(?). Na ott a Forma 1 meghalt nekem, azóta is fenntartásokkal követem az eseményeket.
  • Gabor_(HSF)
    "Mind a kettőnek egy bizonyos értelemben Schumi fogta a kezét."
    Én éveken keresztül ezt mondtam,de mindig le lettem ugatva,mennyire elfogult vagyok...
  • Gabor_(HSF)
    Ez nemtudom hangulat kérdése e!
    Ismerek olyan embert(azért fogalmazok igy,nehogy több100 an nekemessenek) akit messze nem a hangulat vezérel,ha jó kedve van azért jó,ha meg rossz akkor azért és mégis azon kivül,hogy szenzáciosan megy,utolérhetettlen ha elől van,de képtelen előzési pontot találni és ilyenkor rendre hibázik..
  • a.carkey
    Várjunk már meg egy komolyabb pályát!

Monaco pl. ilyen.
  • spect16
    Barrichello 2 lenne Massa? Mind a kettőnek egy bizonyos értelemben Schumi fogta a kezét. De viszont tetszik benne, hogy ha tud élni a lehetőséggel akkor fel tud mutatni valamit. OK Ferrarival könnyű.
  • edeleny
    Anno Hill volt ilyen versenyzö,a mezöny élén jol ment,a mezönyben meg felejtös volt.
    És legalább ennyire hangulatember is volt.
  • Gabor_(HSF)
    Én Massaról inkább azt mondanám,csak az élen tud jól menni,vagy közvetlen Sumi mögött..
    Az már tavaly is kiderült benne a mezőnyben, elveszti a fonalat...
  • spect16
    A fenébe, az előbbit a 48153-ra válaszoltam.
  • Gabor_(HSF)
    Nem is állítottam,hogy ezt tenné,egyenlőre egy nagy talány..
    Eltelt 4 futam és még semmit nem villantott a képességeiből..
    Nem tud rajtolni,nincs versenytempója és az időmérökön sem igazán produkál..
    Neki Massat keresztbe-hosszába kellene megennie,annyival jobb nála..
  • spect16
    Egyetértek veled.
    Merci: mi a gond velük? Hamilton ,ha bírja az idény végéig a strapát, lehet belőle VB bajnok is. Ez azt hiszem inkább Alonso-t égeti vagy égetné a legjobban. A motort meg talán jobban felkészítik ebben a szezonban mint régebben.
    Ferrari:Csapatsorrend van? Massa számomra hangulatember:), ha megy jól megy, ha meg rossznapot fog ki akkor meg "csak autókázik egy jót a mezőnyben".Amikor meghallottam, hogy leszerződtetik Kimi-t egyből az jutott az eszembe, hogy most meglesz a VB címe. Erre meg télen a földig alázza Massa, a versenyek meg csak-csak. Igazad van abban, hogy messze még az év vége. Sok minden változhat addig, pl. jobban összeszokik a kocsivval és csapattal.
    Monaco: jó pár kellemes verseny maradt meg az emberben, az utóbbi évben meg a parkoló.
    Montreal: szeretem a pályát, jókat lehet menni rajta szvsz. Alonso(legyen ő a klinikai eset): első Renault évében nem tudott elözni itt, akkor is élénken integetett az előtte lévőknek. Fisico eset: hidraulikai problémák miatt megy lassan, Alonso meg nyavajog. Utána meg felkeni magát a falra. Ez hülyeség volt tőle.
    Indy: egy gumi szállító, szokásos rajt balhék. Jó versenynek ígérkezik:)
    A mezőnyből én még a BMW-t is említhetném mint VB aspiránsokat, pedig tudom, hogy nem lesznek idén még fennt a csúcson.

ui.:az első két bekezdésedet nem értem, ilyen célzatot nem írtam le.
    bocsi,
    és az idei pilóták közül nincsen kedvencem, mielőtt elfogultsággal vádolna valaki.
  • leoon
    Nem hinném, h KImi elkomolytalankodja az egészet és beáll pénzt keresni!
    Csak várni kell még vele itt a Ferrarinál sztem.
  • Gabor_(HSF)
    Látod,próbálok uralkodni magamon,de akkor jön megin egy hormonzavaros 2fejü és megtalál..
  • b-type
    :DDD
    juhéj skacok. :))
  • leoon
    jah :D
  • sharpshooter #48174
    "Abban a pillanatban mikor ekkora teher zúdúl a nyakába,sokan megroppannak és itt vagyok tanácstalan Kimivel kapcsolatban,mert nemtudom ez az ok nála is,vagy csak egyszerüen a Ferka nem alá való,vagy pedig már ő komolytalankodja el és beállt ő is a /keressünk sok pénz/ kategoriába.."

ja, szándékosan elb*szta a nagyon jó és megbízható Ferrari elektromos rendszerét, majd a boxban ráöntötte a vodkát Massa autójára, mikor tankolták...

Mekkora köcsög ez a finn!!!
  • zoloz
    az lehet, de Schmachert a 91-es Belga Nagydíjig nem nagyon ismerték, míg Hamilton-ról már évek óta cikkez a nemzetközi sajtó
  • Gabor_(HSF)
    Hát én pont ezt látom problémának nála is...
    A versenyzők 85% jobban teljesít egy gyengébb csabatban,ami valószinű a kevesebb elvárások,kissebb teher,a felelőtlenebb autokázás és akkor itt akár Ralf-ra is visszakanyarodhatunk..
    Abban a pillanatban mikor ekkora teher zúdúl a nyakába,sokan megroppannak és itt vagyok tanácstalan Kimivel kapcsolatban,mert nemtudom ez az ok nála is,vagy csak egyszerüen a Ferka nem alá való,vagy pedig már ő komolytalankodja el és beállt ő is a /keressünk sok pénz/ kategoriába..
  • edeleny
    A 19e-fordulat épp a Mercinek nem kedvezett,nekik volt/van olyan motorjuk,ami nagyon szereti a magas fordulatot,ott nyomatékosabb,ellentétben pl. a Renault mocival,aminek joval laposabb a nyomatékgörbéje.

Massára akkor leszek kiváncsi,ha majd esik,vagy nem megy igy a szekér.Kimi stabilabb egy gyengébb autoval is van motiváltsága,mig Sepangban látszott,hogy Felippe elkedvtelenedik,ha nem fut ugy a Fekete Ló.
  • alonso82
    ha Alonso alatt tönkremegy a Mclaren, bele fog egy iszonyatos nyagyot rúgni
  • alonso82
    vagy használhatsz kétkamrás benzintankot is, mint a Bar 2005-ben...:D
  • dav1d
    én már láttam csapkodni...de megértem
  • DJ BP
    magyarul a minimum súlyba beletartozik a pilóta is, nem csak külön autósúly van, pilóta+autó 620KG-nak (asszem) kell lennie minimum
  • Istencsászár
    Mivel a verseny után egy bizonyos súly alá nem mehetnek ( ezért van előtte s utána is mérlegelés ( autó+pilóta ) ) igy ugyvan minden kiszámolva és felépítve hogy üres tankal se menjen a határ alá, ha lemenne akkor DQ-zzák a futamról.
  • Vucli
    Azon morforndírozok mostanába - mikkor látom Massa milyen jól megy - hogy mennyit számíthat az, hogy Massa vagy 10 kilóval könnyebb, mint a többiek, amikor minden +liter benzin számít ami a kocsiba van, akkor logikusnak hangzik hogy sokat, mint a motorosknál (vagy extrém példa a dzsokék a lovaknál). Szerintetek?
  • DJ BP
    most miért szálltok rám? :)) Rohadtul mimndegy mit miért csinál, engem nem zavar, de a csapategységnek nem a legjobb, pont
  • Istencsászár
    Més is bukott sokat, mégse tört zúzott... pl Button a füstölős Honda időszakban, őse volt kiakadva...
  • a.carkey
    Okok. Legyen.
    Ahhoz képes hányszor bukott el versenyt, Vb-t, stb nem rossz arány, az az 1 (2).