FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PREMIERE1
Ja. Igazam van! 😊 Nem kéne az A5-öt eröltetni!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Punkerwork
de 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PREMIERE1
Az Bernoldi, nem?

Punkerwork

rezsofiz
jah igy van

sazl : c

Punkerwork
"A Scuderiát lehet nem szeretni, de egységét és precizitását, valamint az ebbõl következõ eredményeket el kell ismerni."

ez itt a lényeg, a többi csapatnak is erre kéne törekednie és nem fél egy évente változtatni a csapaton

rezsofiz
rezsofiz
No problem 😊)

akkko eze nem ertetted😄

Bucser
Bocs képzavar😊 Rosszul emlékeztem a német lobogóra... az fekete piros sárga😊 Hülye vagyok😊sryyyyyyyyyyyyyyyy

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ehhh..tan nem ismered a nemet zaszlot??? nah igy dereng?

Paulus
Nemtom mit kéne látni... 😊

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

ezt nem erteni😊

rezsofiz
ja viszont technikas,es kijon hogy ki mennyit tud/persze fuggetlen attol hogy milyen autoban ul-gondolok itt az ugynaolyan autoban ulo pilotak kozotti kulonbsegre-/

Ramore
hungaroring minden csak nem jó. (extra koszos, lassú, elõzhetetlen, mert szûk, garantált az unalmas verseny)
Bandee1987
amúgy sztem ez a forma-1-es pályák között az egyik legjobb (monza,san marino, hockenheim , és persze a hungaroring mellett)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Paulus
????

Felhagytam Sztálingráddal, már tengeralattjárón szolgálok.

Punker
ugyan már 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
😊))

Bucser
Csak forgassátok egyel balra a zászlót😊) és megtudjátok miért😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
csak legyen esõ és Alonso legyen dobogós a többi engem nem érdekel 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

rezsofiz
marmint ezt a #14906-ra irtam...

rezsofiz
Ferrari (SUMI) dominancia

Punker

csabawarchief
hmm hmm

Bucser
HA megnézted a forrást a cikk alatt... Szines MAi Lap... AKár a Blikk is írhatta volna....

M@TriX
+ egy kis infó.

Senna unokaöccse folytatja a családi hagyományt

Összetörte amúgy a BMW-t 😊 Szép bemutatkozás. Eléggé nyögve-nyelõsnek tûnik nekem ez a "debütálás".

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Punkerwork
remélhetõleg esõs futam lesz hétvégén

csabawarchief
😄D

Punkerwork

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey
Bruno Senna joins Formula BMW
Kiváncsi leszek, hogy a családi neve miatt, vagy a tehetsége miatt lesz emlékezetes teljesítménye ...

A medve nem játék.

rezsofiz
Megterhelõ pillanatok
olvassatok el tok jo

rezsofiz
hat halljatok sirok a rohogestol : - )

rezsofiz
nekem se

ez csak nekem nem jon be?

HAJRÁ MILAN MANUTD BARCELONA

rezsofiz
loál Zsolt mi a faszt vigyorog?

de a csajnak se lehet oly rosz dolga!!!

Punkerwork

Punkerwork
ez jóóóó

M@TriX

M@TriX
már ezért megéri F1 pilótának lenni 😉

PREMIERE1

PREMIERE1
Nos már megint ezek a buta példák:

"Senkitõl nem kapott rá garanciát, hogy ez a befektetés megtérül, és elég az Eddie Irvine/Jaguar vagy Jacques Villeneuve/BAR példákra gondolni, ha látni akarjuk, mit veszthetett volna."

Nem emlékszem, hogy a Jaguar vagy a BAR egy darab futamot is nyert volna azelõtt, mielõtt a két arc odament. Viszont, 1996-ra a Ferrarinál már ismét megtalálták a siker kulcsát, hisz mind Berger, mind Alesi nyerni tudott vele!

"... a Ferrari Schumacher nélkül sohasem jutott volna el idáig, azaz a hozzájárulása híján Barrichello most erre sem lenne képes ..."

Itt meg mindig elfelejtik Nicola Larini, majd Luca Badoer szerepét, akik által a már a kész, kifejlesztett "terméket" adták oda a "nagy autófejlesztõnek", Schumachernek. (Larini ráadásul beugróként 1x indult Ferrari színekben, amikor a tragikus imolai versenyen beugrott Alesi helyére ...

PREMIERE1
Ha én egy törpe csapat vezetõje lennék, megnézném, ki hányszor hozta be a kocsim. Ja, még pontot is szerzett nekem két év után? Bruni és BZs között versenyen max. 1 pozició a különbség? "Tuti" Baumgartnert küldeném el!

Punker

Bucser
Tudjuk szerinted Baumnak kéne mennie....

Ramore
meg szar pilótákból sem...
Punkerwork
pénz, pénz, pénz szarból nem lehet várat építeni

PREMIERE1
Ennek a Minardinak tök mindegy ki vezeti, mégha pontot is szereztek idén! Szar a kocsi, szar a motor, szar az egész. Két-három másodperccel lassabbak a Jordannál is. A Ferrarikat már nem is mondom. Nincs olyan verseny, hogy 3 kör alatt megússzák!
Ha itt motorbeli, tervezésbeli váltoások nem lesznek, akkor max. két évet adok nekik, mert amit nyújtanak, az zéró!