182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
spect16 #48248 Miért ne? Toyota mióta az F1-ben van nem igazán jó eredményeket tud felmutatni. Kiváncsi vagyok, hogy mikor tudnak egy jó szezont alkotni, talán jövőre. Honda-nál szintúgy: ezt az évet eddig úgy ahogy van(igaz, hogy még az elején vagyunk)elb*****k, a jó eredményeket meg kell hozniuk. Az Aguri egyenrangúként megy velük az már elég érdekes.
Azért gondolkoztam el a két csapaton mert ezeknél kellene egy jó év.
A TR meg túlságosan is fiók csapat, és Bourdais-nak nem kellene ott égetni magát. -
Raikkönen sikerével zárult a teszt a Paul Ricardon
01. Raikkönen Ferrari (B) 1:28.624
02. Fisichella Renault (B) 1:28.641
03. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:29.249
04. Montagny Toyota (B) 1:29.312
05. Nakadzsima Williams-Toyota (B) 1:29.631
06. Coulthard Red Bull-Renault (B) 1:29.834
07. Rossiter Super Aguri-Honda (B) 1:29.869
08. Sutil Spyker-Ferrari (B) 1:29.869
09. Heidfeld BMW-Sauber (B) 1:29.978
10. Button Honda (B) 1:29.989
11. Liuzzi Toro Rosso-Ferrari (B) 1:29.993 -
jó állást hondanál vagy toxotánál?!:D:D:D:D jó vicc:D -
spect16 #48245 Tudom, hogy egy "világverő kocsi" vár rá, csak ahogy olvastam a cikket olyan volt mintha ki lett volna ábrándulva. És szvsz. egy kiábrándult pilóta hááát nem az igazi. OK sok van még vissza, azért bízni lehet, hogy ha szerencséje van akkor kaphat még jó állást. Talán a Honda-nál vagy a Toyota-nál. -
Milyen esély? ha a Toro Rossohoz megy ( ahol beült a kocsiba és 4 tizedet vert a 2. éve versenyző Speedre, akkor vajon mennyi? ), tehát ha oda megy akkor semmi, a nagy csapatok pedig foglaltak. Marad talán a Rönó 1ik helye, Williams ( Wurz ) helye. Ha netán jövőre ide akar jönni. Jót tenne az F1nek egy ujabb remek pilóta, de ha nem jó kocsiba ül akkor semmi esélye, pedig champ carba ő a thö beszt, és az nem gyenge sorozat arról nemis beszélve hogy milyen városi pályákon mennek, hogyan, és milyen technikával, szvsz nehezebb mint az F1. -
spect16 #48243 Bourdais-nek milyenek lennének az esélyei ha indulna az F1-ben? És melyik csapattal? Mert szerintem úgy jár mint a többi Cart-s menő. -
szitya01 #48242 www.italiaspeed.hu Itt van info, de az időpontok nem biztosak sztem mert olvastam már mást is. -
Dodo55 #48241 Mimimi?
Én fehérvári vagyok :D
Mondjuk még azt se nagyon tudom, hogy mi ez, de mikor állnak itt meg? -
szitya01 #48240 De én zala megyében lakom ezért praktikus nekem a határ, már csak azt kellene tudnom kb mikor érnek oda, de olvastam több időpontot is. -
Megállnak Székesfehérvárnál. -
szitya01 #48238 Akkor Rédicsnél? Ez tuti? Mert ha a 7-esen jönnek végig akkor egyszerűbb lenne Letenyénél menni, de köszi. -
Szlovén -
szitya01 #48236 Bocsi nem tudod, hogy a konvoj melyik határnál megy ki az országból? Mert meg akarom őket nézni. Köszi. -
Nemsokára lesz, mindenhol, ahogy Alonso mondta lassan csak 1-2 ember lesz aki a címért fog küzdeni. -
még nincs..... -
FLAME NÉLKÜL (CSAK EGY MEGÁLLAPÍTÁS ...)
Nézd, Schumi, mint csapatért, tényleg a Ferrariért volt, de ha azt nézzük, hogy (többek közt) pl. Rubensnek pontokat/helyezéseket kellett átadnia Michaelnek csapatutasításra, akkor szerintem egyéni érdekei is komoly szerepet játszottak életében. Azért ne felejtsük el, hogy 1996 óta most először van az, hogy nincs csapatsorrend a Ferrarinál ... -
Ferrari Relay Tour (Ferrari Konvoj 2007)
-
edeleny #48231 Szerintem is jo a cikk,igaz,hogy kicsit huz Massa felé,de ilyenkor ez szokott lenni.
Tény mi tény,Kimi nem egy igazi csapatjátékos,legalább is Schumacheri értelemben nem. -
Ennyi jár neki, mer ha megint meglátogatja a ralf falat ( Indy ) akkor valamiből kell állni a károkat:D -
Túl sokra tartod:D -
spect16 #48228 Hát nem tudom.Nem ő lenne az első pilóta akit évközben zavarnak el. Mennyi lehet a menedzsere százaléka? -
spect16 #48227 Talán: Istenem add meg, hogy idén VB 1-2, és csapat VB címünk meglegyen.
És mindjárt kezdődik a focimeccs a tv-ben:)
vagy
De unom már a közös fotózásokat. -
Schumacherék bíznak a szerződéshosszabbításban
"Olyan szerződéstervezettel fogunk előállni, amely megfelel Ralf eredményeinek."
:)) akkor a mostani fizujának a 30%ával el lehet. -
nem úgy megy ez kéremszépen!:D -
Napszemcsis futam előtti csoportkép? bocs de ez nem az igaz... -
Viszont számozni meg balról jobbra szoktak:D -
JT mellett a csávó mit nézhet:) -
júújj kimi ül hátsó kereken biztos csak másodszámú pilóta mostantól és nem si törödnek vele:D -
MrTressy #48220
Van ilyen csapatkép is :)
-
DJ BP #48219 egyetértek, ez nem tesz jót a csapatnak, akár megértjük őt akár nem -
Hiába a 'Ferrari' miatt esett ki, erről nem tehet senki...a technika ördöge umond.
Azt nehezen tudom elképzelni hogy másképpen lenne kábelezve Massa és Kimi kocsija.
Vmi kis pcsöm, amit vhol összedugdosnak/pattintanak egyszer csak lehalt...persze ez is talán, hiszen lehet teljesen másrólvan szó, csak ez megy a médiának.
Mindenképpen jó dolognak tartom az ottmaradást...jobbnak mint elmenni meccset nézni, mert digitális szórásban akkor nézni meg amikor akarja, ez meg az élete vagy mi a szösz.
Arról nem beszélve hogy itt nincs helye széthúzásnak, ez a szekér csak akkor fog menni ha együtt tolják, ..sem lesütött szemek, sem kis belharcok, sem bárki igazsága nem viszi jobban előre.
Egyébként sztem viszonylag helyén van a cikk, nekem inkább a közvélemény kissé gyík pozicióba állítása volt szemöldökösszerántó.
Mivel nekik ír, lehet hogy magát hozzáértőbbnek tartja, de ezt kimondani nem mindegy..túl könnyű és pitiáner szvsz, hiszen egy megfoghatatlan réteghez beszél és term. az aki olvassa mindig úgy érzi hogy nem tartozik oda...gyík húzás szvsz. -
DJ BP #48217 mondom hogy marketinges parasztvakítás, mivel csak 2 pont Hamilton előnye Massahoz képest ezért szorosabbnak látod, mintha 4 pont lenne, de azt is ugyyanúgy egy futamm ledolgozni. Csak szorosabbnak tűnik -
DJ BP #48216 Annak szar aki kipotyog azoknak viszot szoros akik az élen mennek stabilan.
Mitől szorosabb, nagyobb pontelőnyt szerezhet, de azt be is hozhatja ugyanúgy. Az ellőbb leírt első sorom, ennyi volt a célja anno -
DJ BP #48215 ez így igaz, ez csak marketinges parasztvakítás volt, hogy Sumi matematikailag ne nyerjen, hogy azt mondhassák van még tétje, és hogy nézzék a futamot. De ez azt eredményezi, hogy ugyanúgy nehéz behozni ezt a kissebb előnyt, ha a rivállis mindig mmásodik, max. ha kiesik, de egyre megbízhatóbbak az autók és kisebb motivációt jelent az első hely megszerzése. Ugyanakkor egy kiesést is nehéz behozni.
Tehát semmi előnye nincs ennek, viszont annál több hátránya a szórakoztatásban. Egy első hely érjen már nagyobb meegbecsülést, hogy nagyobb harc legyen érte -
Jah pole +1, meg leggyorsabb kör +1 és jó is lenne szvsz. -
ja szünetben erről már volt szó, pole, leggyorsabb kör ezekért én adnék 1-1 pontot. -
Mégis izgalmas. Annak szar aki kipotyog azoknak viszot szoros akik az élen mennek stabilan. Kit érdekel az aki kipotyog?
Viszont a polért lehetne + 1 pont és máris jobb, qual is izgalmasabb lenne. -
a pont rendszer már évek óta sz@r..... -
Montezemolo új pontrendszert akar Megy a rívás ezerrel, sokaknak nem tetszik hogy Hamilton vezet. -
"... mégis, mit érezhetnek a szerelői, akik érte gürcölnek, amikor azt látják, hogy egy fanyar vállrándítással otthagyja őket a pácban ..."
LOOOL! Ez hülye? Ő hagyta őket pácban? Mi a fasz? Tudtommal a Ferrari miatt esett ki, került - ilyen kiélezett küzdelemben - jelentősnek mondott ponthátrányba ...
Ráadásul nem hazament, hanem meccset nézni.
Kiváncsi lennék, hogy ha Kimi nyer, Massa kiesik, s mondjuk a brazilok VB döntőt játszanak aznap, akkor vajon Massa elhúz-e vagy ünnepel? Mondjuk ezeknek a barom "újságíróknak mondott majmoknak" az bizti természetes lenne.
Finnországban a hoki a nemzeti sport. Ez van ...
Ritka szar cikk! Olyan kijelentések vannak benne, mint:
"... Fernando Alonso, aki egyre inkább a szinte Ron Dennis fiának tekintett Lewis Hamilton árnyékába kerül ..."
ill a szerző Mugelloi fejtegetése ...
Azt hiszem keményen benne van a nyelv abban a bizonyos seggben. Csak pofira esés ne legyen belőle.
Emlékszem milyen ömlengése volt a szerzőnek a téli tesztek alatt. Aztán jött Kimi és nyert Ausztráliában.
Most is ugyanezt érzem: Massa nyert kettőt, Alonso, Kimi egyet, a VB-t Hamilton vezeti, aki meg nem nyert. Mégis, úgy nyilatkoznak Fernandoról és Kimiről, mint totális lúzerekről, akiket a két NO2-nek kikiáltott arc simán lenyom majd.
Na ja! Alonso és Raikkonen meg elfelejtettek vezetni ...
PS: Woody Allen kijelentését (a tornatanárost) nyugodtan át lehetne írni sportújságíróra is ...