182273
  • Istencsászár
    Ne temessük Buttont, de akkor ne is értékeljük le Barichellot...

Amugymeg szerintem a Tv-n látottakra gondolt nem pedig az élőben látott dolgokra.
  • Ricco87
    hát azért ez tulzás...rendre kijárok mogyorodra(club tribün) de azért nincs 2xeres különbség...

Buttont temetik de miért is?? azt hozza amit barrichello kb...ennyit tud a HONDA...Button szvsz benn van az 5legjobb pilotába...persze ez csak az én véleményem...
  • Istencsászár
    Jah járni kell gokartozni az legalább kis élmény egy átlag polgárnak is... csütörtökön voltunk páran a Váci pályán, knti aszfaltos, nagyon jó. Szaros 8 lóerős gépekkel is olyan jó sebesség érzet van belülről hogy csak na, a következő az lesz hogy ki fogom próbálni a verseny gépet az milyen brutkó lehet:))
  • dav1d
    oké vicc de mindenapra egy kicsit sok
  • dav1d
    Imádom az olyanokat akik nézik a tvt majd képesek bemesélni maguknak (és még el is hisik) hogy hé ez ott azt a kanyart tök lassan vette be :D meg stb.. érted néha a telemetriát gobozva se jönnek rá az emberkék hogy ki milyen köröket ment de ő tv képernyőjéből megállapítja hogy a srác hogyan kormányoza a kocsit :D már nem azért de a kocsik a valóságban 2xolyan gyorsnak tűnnek (saját tapasztalat) mert a tv felvétel nagyon csal.Ez csak elvakult szánalmas gyűlölet semmi más... más szemében a szálkát...
  • DJ BP
    súúmáájer

és még te panaszkodsz miért szidják Alonsot :DDD
  • DJ BP
    viccelni nem lehet? Kicsit túl komolyan veszitek ezt az egészet :)
  • spect16
    Ki írta, hogy hiányzik a bátyus? Kár, hogy a Toyotának nincs ilyen volumenü bátyusa, akkor idén ütőképesek lehettek volna.
    Ralfin kivül már Buttont is elkezdték temetni, szóval a "régi" pilóták készülhetnek a kirugásokra?
    "Mivel délelőtt esett az eső, csak lassú köröket futhattunk, így nem tudtunk jól felkészülni. De a verseny hosszú, bármi megtörténhet."-nem tudom, napszúrást kapott, hogy így elszállt a teljesítményétől(OK ez nem csak tőle, hanem sok mástól is függ csapaton belül)
  • HUNtalicska93
    na ott a pont,nekem is elegem van,hogy mindenki fikázza alonso-t,hogy mennyire beképzelt,meg hogy nem tud veszíteni...de azért mégiscsak 2* világbajnok,és azért azt se mákosan szerezte meg hanem küzdött érte,lásd tavaly amikor júliusban még 30 pontos előnye volt,a végére jött fel súúmáájer,és csak megtudta védeni a címet,na erről ennyit
  • télina
    Igen, én sem értem, hogy mi van már! A nyitó futam az tökéletes volt:)...de azóta, mintha nem történt volna semmi változás tavaly óta, csak a kocsi színe lenne más:(
    A vezetési képességeit én nem vonom kétségbe... de valami nem kóser Vele, valami nagyon nem:(
  • dav1d
    nála már csak te tudod jobban hogy "egyszer sem" sikerült neki mert ott ültél a kocsijában...nem ne zavarjon hogy ővé a pole (még akkoris ha Hamilton megint gyors volt) meg hogy jóformán alig mutatta a tv a köreit... Na figy te "szakértő" kisé sulyos már hogy (szinte) minden nap beírsz valami negatívumot Alonsosról csak hogy fikázhasd valamivel...az oké is ha lenne valami valóságalapja és nem teljesen elborult b@lfaszságokat írnál róla...mint csütörtökön hogy "állítólag 1 néző szerint Alonso puha gumin lasabb Hamiltonnál ...hihető :D " amit megint te találtál ki állítom)Amugy is kit érdekelne ha lasabban ment ott ha hozza az eredményket? ennyi menj és kezeltesd magad. ha szerinted megint Alonso volt béna az időmérőn...mi a helyzet kimivel
  • télina
    Igen Ő volt, köszi:)... és szerintem sem volt jogos a kék zászló, mert tökre versenyben voltak:)
  • DJ BP
    Ralf Schumacher: Trulli sem gyors

De gyorsabb mint te barátom :D
  • DJ BP
    2 Ferka állt akkor nem ment el senki mellettük, nem is mehetett, el sem fért volna :)
  • Istencsászár
    Ezt
  • HUNtalicska93
    jó kép,de nagyot röhögtem amikor áll a 2 ferka,és mellettük ment el Alonso(?) vagy Hamilton,esetleg az a kép nincsen meg?
  • desigo
    Arra lennék kíváncsi,hogy DC mit nyilatkozott?
  • Istencsászár
    Lényegtelen dolgok...

Amiről érdemes beszélni az hogy "Ralf Schumacher: Trulli sem gyors"

"Csalódott vagyok. Kedvelem a monacói pályát. Mivel délelőtt esett az eső, csak lassú köröket futhattunk, így nem tudtunk jól felkészülni. De a verseny hosszú, bármi megtörténhet."

"Egyszer az utolsó helyről lettem hatodik, tehát minden lehetséges." - tette hozzá Schumacher, aki úgy véli, hogy csapattársa, Jarno Trulli sem volt gyors.

"Mindketten lassúak voltunk, ha Jarno egy kicsivel gyorsabb is. Az autó tapadása nem elég jó. Jarno jobban boldogul ezzel, de igazából egyikünknek sem meg úgy, ahogy kellene."

Hihetetlen ez a pali, még a csapattársát is bemószerolja a hülyeségei miatt...

• spect16
    Hamilton-t ha jól tudom már régóta kiszemelte a mekinek Dennis.

Raikonnen dolgot most kezdem nem érteni. Átszerződik egy csapattól ami technikában egy kicsit leadta, hogy végre meglegyen a VB címe. Erre azok feltámadnak, és ő Monacoban ahol szvsz fontos a hideg fej(azt hiszem ő olyan) elkezdi a kocsit ugratni. Most akkor, hogy van ez? Tud vagy nem tud vezetni?

Milyen időt jósoltak holnapra?
  • DJ BP
    remélem DC+Kimi gondoskodik előzésekről, bár ahogy a mai F1 áll, sanszos a vonatozás még ott is. Meg sztem Kimit megtankolják, meg DC-t is
  • DJ BP
    Ralf meg már NO COMMENT
  • desigo
    Merci elverte a mezőnyt.
    Massa behozta 3-ik helyre a ferkát.
    Kimi odaverte a palánknak jobb elejét.
    Fisco meglepetésre 4-ik lett.
    Nico 5-ik.
    Coulthard feltartotta az éppen gyors kört futó Kovalainent ezért jól megbüntették de még így is előrébb indul mint Ralfi:)
  • DJ BP
    ebben a pillanatban akkorát röhögtem :DDDD
    De Alonso is dezsávűzött a sikánban :D
  • HUNtalicska93
    am nem értem miről megy itt a vita?elmagyarázná valaki?de ne te punker,mer a végén büntit adsz amilyen...valaki elmagyarázná?
  • Alexease

• HUmanHunter
    mi volt az időmérőn? sajnos lemaradtam:S
  • kirol
    Köszi. Bár én semmi olyat nem írtam.
  • Punker
    ne hagyj itt egyedül bakker, neked az elvakultság mellett legalább értelmes észrevételeid voltak :)

a kis feka kölöknek még drukkolhatunk :)
  • G_ArchAngel #48504
    ennyi idóta, agyatlan, infantilis divatszurkolót, mint ami itt van az sg-n, még sehol nem láttam...

-fav
  • Punker
    hát szerintem meg az elmúlt 2 évben Massa többet fejlődött mint Kimi, sőt Kimi inkább visszafejlődik a sok kudarc miatt, Massa meg szárnyal a sikerélményektől....
  • Kit--Kat
    Nem Digo hanem olasz, ezért is bünti pont járhatna, em de?n ÉS mi köze ehhez a technikai hibának, nem illaszkedik be és ezért tönkremegy a kocsija???? Hmm ez csak 1 bagyakorolt szöveg, amit az újságokból veszel, mondj újat.
  • Istencsászár
    Énmeg remélem hogy nem írsz ilyen stílusba többé ide...

Massának előznie kell ha előre akar jutni, Hamilton már idén becsapata őt párszor, itt vagy megelőzi ha Hamilton ront vagy kilöki... érdekes lesz. Kimi is érdekes lesz és DC is a cégéről, leglább pár előzést biztos látunk... ja és szép volt Fisico!!!
  • Kit--Kat
    CSak én a kezdetek óta látom Massat, ennyi, nem ugrik valaki szinteket félévek alatt. Mind1 nem fecsérlek ezekre szót.
  • Count Adyn
    Látjátok, Alonso bevette a sikánt, meg is ismétlik sokszor:DDD
  • Punker
    azt kéne megérteni hogy az F1 egy technikai csapat sport! és pont azért jobb Hamilton mert neki könyebb alkalmazkodni 1 új csapathoz, és könnyebb Massa-nak is, Kimi egyszerűen nem illik bele a digo családias csapatba (szerintem) és nagyon sokat kell tennie azért hogy igazán oda tartozzon!
  • Kit--Kat
    Rohadt jó, először azt hittem a TV-m színe állítódott el:DDD
  • Ricco87
    Dejot fogok röhögni rajtad pár verseny mulva...:D télleg érdekes h te a jövöbe látsz...tudsz valamit öcsém...
  • desigo
    Este merci szerelők berúgnak az tuti
  • Count Adyn
    GYULA majd elélvezett:D
  • Punker
    amúgy pofás az új festése a ferrarinak.