182273
  • spect16
    Ne legyél ennyire gonosz. Hányan értek célba akkor?
    ráhangolás
  • Kit--Kat
    remélem megint 97es futam lesz
  • spect16
    Arra gondoltam, hgy szerintem elég nyügös egy versenynek nézünk elé. Ha lesz eső az is bekavar, meg szvsz "ideges" rajt lesz, és jópáran elég hamar el fognak vérezni. Monaco amúgy is embert próbáló volt mindig, az is döntő szokott lenni, hogy ki van szellemileg és erőnlétben is ott.
  • Punker
    jó lenne
  • G_ArchAngel #48324
    lehet a te 7végéd lesz: esőt is jósolnak és az újraaszfaltozott pályát sem fogják kedvelni:)
  • HUNtalicska93
    aha hsagdj
  • Punker
  • a.carkey
    Még bekavarhat egy időmérő baleset is a rajtrácsba, aztán előzz a 29292929. helyről. Szóval, ha Kimi pont kifogja - miért ne fogná, szerencse dolgában nem egy Fernando -, akkor indulhat a 15. helyről. Na onnan nyerjen! :)
  • HUNtalicska93
    amúgy izé
  • passatgt
    2 alá?
  • G_ArchAngel #48318
    lehet a Rönók is odaérnek a végén - fenetudja hányan esnek kanada-szindrómába...

úgy tudom Kimi autójában lesz külön tűzoltókészülék, hogy ne kelljen kölcsönkérnie, és a jachtok nem köthetnek ki közvetlenül a part mellett, illetve csak azok, akik nem tartanak alkoholt a fedélzeten:)
  • HUNtalicska93
    szentem is eléggé reális,mondjuk hakkinen méjg odérhtetne
  • Istencsászár
    Tegnap szigorlatoztam Matekból és nem 1es:)
  • bardocz
    öszesen 300%,hm matekból egyes:D
  • Gabor_(HSF)
    Na! Ez igy elég reális esélyfelmérésnek tűnik
  • Istencsászár
    Milye nincs Hamiltonnak? tavaly netán láttad e ki nyerte ott a Gp2 versenyt?
  • Istencsászár
    Az fog nyeri aki jól állíta be az autót, az fog nyeri aki jól fogja a gumikat használni, az fog nyerni akinek nem áll le a kocsi, az fog nyerni aki nem csapja oda, az fog nyerni akit nem zavar meg a lehetséges Safety Car... 50% hogy Hamilton fog, 50% hogy Alonso fog, 50% hogy Massa fog, 50% hogy Kimi fog, 25% hogy Heifled fog, 25% hogy Kubica fog, 25% hogy Coulthard fog, 25% hogy Webber fog, sansza van Trullinak is.
  • Punker
    nincs annyi tapasztalata csak előző 2 évben a kisebb kategóriában nyert ott :)
  • Dodo55
    Én azt mondom, hogy 80%, hogy Kimi fog győzni.
    Tavaly is nyerni tudott volna, ha nem fő meg a motor, mert jó boxtaktikája volt, tavalyelőtt meg simán nyert.

Ez az a pálya, ahol legkevésbé számít az autó.

Hamilton az érdekes lehet. Egyrészt tehetsége az van sok, ami előny Monacoban, de tapasztalata nincs annyi, mint a többieknek, ami meg hátrány.

Szóval ezért Kimi, mert neki tehetsége, és tapasztalata is nagyon sok van.
  • passatgt
    utóbbi időben elég kevés falnak csapás volt emlékeim szerint, de lehet hogy tévedek:)
  • szitya01
    Sztem Monacoban bármi lehet, felhívnám a figyelmet Coulthardra mert itt jól szokott menni, de még sztem Trulli is beleszólhat ha megy a kocsi. De Forza Ferrari :)
  • HUNtalicska93
    én meg úgy bevagyjok beasz a mint a gerely,ittunk merlot,császárkörtét,és egy kis boroskólát,rtehhgát mevagyunk baznba mint ag greljy ,kuvra nagy vtolt
  • Punker
    én rajta vagyok sokat lassultam, találtunk 1 jó kis kocsmát ahol csak minőségi bort tartanak ami ugye nem 2 forint, úgy hogy a tegnap esti póker party alatt is csak 1 pohár fehér ment le :)
  • spect16
    Szerintem esélylatolgatással még ráérünk. Szvsz elég ha az időmérő után. Úgyis ott van még a rajt, az elég gépigényes szokott lenni(most,hogy van pár ifjú titán). Meg menetközben is jópáran felmásznak a palánkra.
  • G_ArchAngel #48304
    csak utánad:)
  • Punker
    lol gyerekek álljunk le az ivással :)
  • leoon
    örülnék neki ha így lenne, de sztem sajna nem csúsznak annyira a többiek raikonnen után. de végülis ez monaco...
  • G_ArchAngel #48301
    Nick 1.
    Raikkonen 2.
    Massa out
    Alonso out
    Hamilton out

így pedig 5 ponton belül 5 pilóta:)
  • Count Adyn
    Raikkonen 1.
    Massa 4.
    Alonso 5.
    Hamilton 7.

esetén 4 es egyenlőség lenne, ki tudja Monacoban bármi megtörténhet...:D
  • spect16
    Na-na. Daytona-nak és Bristol-nak nagyobb a neve mint Melbourne-nek.
    Nem hinném, hogy megérné ez az átállás az éjszakaira. Jöjjenek az új Thilke féle pályák akár nappal akár éjszaka. Hadd szokja a nép(meg a pilóták) :)))
  • b-type
    én is szivesen megnézném, csak az okkal és a folyamattal van problémám. :)
  • DJ BP
    egy éjszakai versenyt mondjuk szívesen néznék :) NASCAR futamokra is kimennek este, van neki feelingje
  • b-type
    azért ez mekkora..
    Egy röhej.
    Itt van az hogy mennyire leszrják hogy mennyi ember megy ki a futamra.
    Sokszázmillió ember vs. 100ezer ember.
    Csak éppen az a százezer ember kint van a futamon, számukra ez fontos, és ebben élnek.
    Míg a másik százmillió lusta felkelni élőben megnézni..egy vicc.
    De hát reklámértéke a lusta százmillióknak van.

..tudom hogy sokan vannak akik a tévé előtt is élőben nézik bármikor kezdődik (én is ilyen vagyok), de egy kalap alá vagyunk véve, szal tök mindegy.
    Lehet hogy nem ennyire sarkos persze, de mindenképpen egy folyamat része.
    Most így a hétvégi MotoGp-s csapatás után különösképpen berágató, mert bár izgalmas-fordulatos...megmittoménmilyen volt, de aki slick gumival próbál a lehető leggyorsabb versenytempót menni vizes pályán, majd ha már elegen estek el, és nem tartozik közéjük, akkor lehet beinalni a pit-be és ráülni egy olyan motorra amiről fogalma sincs, mert a mérnökökkel egy szót nem beszélt, 6 fokban zuhogó esőben nem felvenni a nylon takaróruhát hanem húzni a gázt kifelé.
    Mindezt azért mert a régi szabály szerint előfordult 15perc csúszás a műsorban ha száraz versenyre leesett az eső.
    ...mert tegyük biztonságosabbá a sportot..aham.
  • spect16
    Talán a Spiderman3-t:)
    A Lucasart's-nak az évfordulón van valamilyen filmbemutatója?
  • Istencsászár
    Red Bull fog valamit reklámozni Monacoba?:)
  • Kit--Kat
    Ez ALAP.
  • INeedspeed
    Te van benne valami!Láttátok már a schumis Fiat reklámot?itt
  • b-type
    Na ez az, -ha jól tudomra- mit lehet mondani?
    Sztem nem feltétlen, hisz a Fiat-nak semmilyen érdeme nincs abban hogy a Ferrari olyan amilyen az F1-ben, de még akár a sportkocsigyártásban sem.
    Az is halványan fogható meg az hogy a Fiat ott van a háttérben, valszeg azért nyomták ki hogy az embléma ott legyen az autó orrán.
  • G_ArchAngel #48290
    ha jól tudom, akkor a Ferrari marketingbevételeiből jut a FIAT-nak is...
  • Count Adyn
    Na azt nemtm mi lesz benne, nekem még új:D