182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #48408 Esik az esö!!!!! -
szerintem tuti jobb futam lesz mint a spanyol,mer ott elaludtam,de monaco az mindig szeszélyes,lásd '99:) -
remélem szakad az eső és a rajtnál min 10-en megtörik a járgányt, és legalább 3x lesz SC
-
nana láttunk már jópár érdekes dolgot az elmúlt 10 évben itt! -
Esély az ami eddigi 4 futamon, 2 Mclaren, 2 Ferrari a többiek meg osztozhatnak a maradékon:D -
DJ BP #48403 bocs de őt megbüntették érte, szóval nincs benne a szabálykönyvben, de a másik sanszos :DDD -
fejezzük már be ezt az anti alonso,anti ferrari dolgot,és kezdjünk el beszélgetni az időmérő előtt az esélyekről! -
G_ArchAngel #48401 az se rossz feature:)
persze még mindig spanyolnak lenni a legjobb Monacoban, mert a sárga zászlót sem kell észrevenni:)
sőt finneknek a legjobb, mert kigyulladhat az autójuk és kapnak vígaszkoktélt ilyenkor:) -
Igen és még az is,hogy ha piros autóval vagy akkor megállhatsz a pályán és feltarthatod a többieket... -
G_ArchAngel #48399 pedig de szép lenne, ha 5 pilóta állna 5 ponton belül egymáshoz képest...
a monacoi szabálykönyvben még mindig benne van az a sor, hogy a sikánlevágással őrzött/szerzett pozició megtartható, különösen, ha a pilóta spanyol? -
Szokd meg, én teljesen hozzászoktam az anti-MS emberekhez:D -
úgy legyen,McLaren 4ever -
Csak az a rossz hirem van h 1% rá az esély max akkor nő meg, ha leszekad az ég;) -
G_ArchAngel #48395 szerintem akkor érdekes, ha Alonso kiesik, Lewis kiesik, Massa kiesik, Kimi 5-8 pontot szerez, Heidfeld 10-et, Sato 6-ot:))) -
Most végre minden adott ,hogy alonso felszivja magát pole-ból induljon és behajtsa második győzelmét! És akkor ha megnyeri akkor már érdekes a bajnokság......:D -
Kezdem már unni ezt az Anti Alonsofan mentalitást
-
Nem! -
Bernoldi volt a neve az úriembernek, akit magára rántotta a népharagot (legalábbis honi kommentátori szinten), mert bőszen lengették neki a kék zászlót (tévesen!), és nem engedte el Coulthardot. De minek is tette, hiszen a brazil a 12., Coulthard a 13. volt a versenyben.
Palikék pedig sipítozták, hogy miért nem engedi el, miért nem engedi el...?
Megkellett volna előzni. -
télina #48390 oké... akkor védett:DDDDDD, de akkor is szabálytalanul jutott előnyhöz:P:DDDDDD -
persze azért nem volt szabálytalan mert nem előzött hanem pozíciót védett:D és úgy vágta le a kanyart mint én vérpistike üzemmódban F1-ben boxon -
télina #48388 Az igaz, hogy érdekes.... mondjuk nekem inkább az jut eszembe, amikor Schuminak a biztosági autó mögött is sikerült megtörnie magát, meg amikor egy kis brazil (bocsi, de nem ugrik be a neve, csak 1-2 évig volt itt) Coulthardot tartotta fel a fél verseny alatt, pedig már majd' kiverték a szemét a kék zászlóval:D... mondjuk ez vita tárgya volt, hogy jogos volt-e a kék zászló, mert egyébként poziciót védett:)
meg amikor Alonso vagy 3x is szabálytalanul előzött (legalábbis szerintem, mert igenis levágta a sikánt)... és mégsem büntették meg:P:)
A tapadás az már valóban látványos, csak az a baj, hogy mostanában már ott sem előznek nagyon, ahol azért jobban lehetne... csak tapadnak:DDDD -
Hát ez az a pálya ahol egy életem egy halálom lehet... előzni mindenhol lehet csak akarni kell... emlékezzünk 2005re pl Heifledre, Webberre, vagy a Fisco Trulli konvojra... érdekes pálya és igen is vannak előzési pontok, az már más kérdés h valaki mesteri fokon védi magát, de ekkor kell hibára kényszeríteni és tapadni rá, ha már tapad rá akkor látványos az egész, ha csak kocsikázni fognak vasárnap mint Barcelonába akkor megint F1 R.I.P. -
télina #48386 Igen, pont ezért... mert ezek ilyen csipkerózsika:D autók, tele elektronikai kütyükkel, meg légterelőkkel:)...
Ez a verseny nem biztoságos, és nem is túl érdekes... a sorrend max akkor változik, ha valaki odapasszírozza magát, vagy szétesik a kocsija, mert előzni... na azt nem lehet:D
persze lehet, hogy a mostani verseny rám cáfol... és akkor kezdhetjük elölről az egészet:D
és igen..... lehet, hogy egy elkényelmesedett F1 fan vagyok:P:DDDD -
Már mértne lenne ezeknek való? attól hogy ilyeneket hangoztatnak a sajtóban az elkényelmesedett F1 fanoknak... A Champ Carban az elektronikai segédeltek töredékével, az aero töredékével sokkal sokkal komolyabb és nehezbb pályákon szaggatják az aszfaltot nem évi 1 versennyen hanem a sokszorosán. Azoknak meg való?:), csak az autót kell ráhangolni, de való igaz ilyen csipkerózsika autóknak mint ezek ahol minden oldalon millio szar légterelő lóg ki nem való. -
télina #48384 Sziasztok!
Most írok ide először.... tökre örülök, hogy végre találtam egy F1-es fórumot, ahol van élet!!!:)
Hát igen, Alonso nem véletlenül akarta maga mellé de la Rosa-t... most aztán jól megkapta:D
Montoya egyszer azt mondta, hogy nem szereti Monacot, mert olyan mint egy palánkpingpong:D... szerintem tök igaza van:)
Ez a "pálya" már nem ezeknek a gépeknek való:)
-
G_ArchAngel #48383 Montoya megérti Alonsot
Juan-Pablo Montoya 18 hónapot töltött a McLaren-Mercedes istállónál, ám soha nem érezte magát otthon a csapatnál. A NASCAR pilóta úgy véli, hogy Fernando Alonso hasonló cipőben jár, mint ő akkor.
"Minden tisztelet megilleti Lewis Hamiltont. De számomra világos, hogy Alonso kellemetlenül érzi magát Hamilton mellett. Velem is ez történt." - jelentette ki Montoya.
"A BMW-Williamsnél jól boldogultam, de a McLaren-Mercedesnél nem éreztem jól magam." -
DJ BP #48382 ez tényleg baromi sok, mindenki gyorsult csak Ralf nem, hát nem érdekes? De hogy ráadásul 2,3 mp a csapattársától, ez annyi mintha Ralf 50 litert tanolna+kemény gumi, míg truli üres tank+puha, és nagyon enyhén saccoltam. Ez nem létezik -
Ugyan annyi kört mentek, mégha más gumin is voltak akkor is nagyon nagyon, de nagyon sok. -
de azért 2másodperc csak nincs köztük:) -
Első edzés... a 2.on gyorsulni kell mer jönnek a beállítások... Trulli be lőtte a kocsit, Ralf nem... ennyi. Sicc. -
19. Trulli Toyota (B) 1:19.496 + 2.523 22
20. R. Schumacher Toyota (B) 1:19.799 + 2.826 25 -
04. Trulli Toyota (B) 1:16.354 + 0.414 39
20. R. Schumacher Toyota (B) 1:18.662 + 2.722 38
:)))) itt kijön a vezetői tudás, és kijött azis hogy Ralf semmire nemjó már. -
Jó látni hogy félsz tőle... nyerjen a jobbik nyomi. -
igaz :D -
G_ArchAngel #48374 a vicceket persze, hogy nem érti, hiszen angol... -
szerintem ő se bírta volna el maga körül:D:D:D:D
amúgy meg ez már kezd szánalmas lenni amit csinál,alkohol tilalom(LÁL),már nyiltkozni se szabad,és még a vicceket sem érti -
remélem nem aza nyomi alonzo fog nyerni:) FORZA FERRARI! -
tzsoltika #48371 az Eurosport közvetiti a Forma1-et? -
spect16 #48370 Meglátszik, hogy nem tesztpálya.
Diktátorok mindig voltak és mindig lesznek. -
G_ArchAngel #48369 de nem "top-managerként":)
állítólag...
DC defekt
Hami, Ralfi, Fisi, meg valamelyik Spyker falazott, Massa csak súrolta