182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én most nem tippelek. Ez a pálya annyira lutri... főleg így vízesen. Viszont arra mernék fogadni, hogy balesetek lesznek. Sőtt amilyen brutálisan szoktak mostanában rajtolni simán el tudok képzelni egy rajt balesetet is, itt ugyanis nincs fű. :) -
G_ArchAngel #48571 Szerintem Kimi és DC kiesik - de addig nekik köszönhetjük az izgalmakat:) -
Pedig idén nemvolt rajtbaleset még... -
sima rajtnál rosszabbat nem nagyon tudok elképzelni..... -
na betippelek egyet:
Rajtnál senki nem esik ki, mindenki szépen eljön.
1.Alonso
2.Massa
3.Hamilton
4.Rosberg
5.Kimi -
Úgy mondod, mintha már láttad volna a versenyt. Majd figyeld. Szerintem már az első kanyarban kiesik a te fiszkód... -
alonsoból elszállt a "tehetség", vannak nála jobb pilóták is ;) -
Már megint játszod az agyadat? -
na és akkor itt vége az FLÉM-nek!!! -
G_ArchAngel #48563 figyelj kismajom, egy fórumról idéztem, ahová Nálad klasszisokkal értelmesebbek járnak (pedig ott is elég alacsony a színvonal), személyeskedésre meg találj célpontot a családodon belül - bizonyára találsz több alanyt is, aki a Te, egysejtűekére jellemző szellemi szintedhez megfelelő...
-
esély az esőre 70%:O -
Monakó időjárás jelentés - Today: Light rain early...then remaining cloudy with showers in the afternoon. High 71F. Winds SW at 15 to 25 mph. Chance of rain 70%. -
há ja :S -
dav1d #48559 aztán majd jön a farkangel és megmagyarázza hogy Alonsot Hamilton tolta be a célba mert "állítólag" az öreg nagypapi elsősorban nézte a versenyt és az ő veterán szeme nem tévedhet :D -
-
épp az,hogy nyer:D -
holnap kiesik alonso?:) -
dav1d #48555 egyezünk ki azzal hogy minent amit itt leírtál pont fordítva történik :D -
Ricco87 #48554 Ricco a HŐS:D aki látja a jövöt:D
najo nem...de tetszene ha minden igy történne:D
vagy mekkora lenn az h kiesne mindenki aki eddig pontot szerzett:D -
spect16 #48553 Nehogy igazad legyen. -
Ricco87 #48552 röviden ennyi:D ja azt kihagytam h leszakad az ég:D -
Gabor_(HSF) #48551 Na az a k100 aminek az "utcai" változatával mentél,persze jopofa,da ha élvezetre vágysz akkor minimum a 40-45 lovas rotax vagy piaggo kell megkostolnod,azzal már fékezni is kell.... -
huhhh...:D -
Ricco87 #48549 :D
holnap alonso kiesik,hamilton nyer massa bejön 2nak rosberg alatt meghal a williams fisico visszaesik 3dik helyre feljön kubica heidfeld alatt meghal a bmw kimi ütközik de nem esik ki ellenbe végigszenvedi a futamot a hondasok ellesznek egymással végig ralf megveri a spykereket...:D -
edeleny #48548 Természetesen lehet,de nagyon jol tudjuk,hogy ilyenkor igazán a benzinmennyiség számit.
Massanak ez az egy köre volt 1.16 alatt,amig a Mekik jocskán koricáltak alatta,de hát ez a szép Monacoban,bármi lehet.
Az elején néhány körös SC,és máris semmit sem ér a nehezebb auto,igaz ez elsülhet forditva is. -
Monaco-ban ez a legjobb, csak a leintésnél derül ki mi is lesz, bármikor törhetnek sorban a járgányok........ -
Gabor_(HSF) #48546 Vagy beállitás beli külömbségek...
Ez nagyon lutri lesz holnap,semmi bizonyosság az autokról,mentek egy vizes aszfalton,meg egy felszáradó pályán...
talán a tavalyi megoldás azért annyival jobb volt,hogy a csütörtöki szabadedzésen,naggyából már betudták lőni a verdákat,de igy!!
Hát még Kimi is nyerhet,feltéve ha az első 15 megáll az uszodánál egy 50 méteres pillangóra... -
edeleny #48545 Nem pont erre gondoltam,szerintem Ham a boxban lövi Alonsot.Rosberg a 3. -
Mi meg elalszunk megint unalmunkban... ettől félek énis:D -
Hamilton feltartaj Massát, Alonso pedig elmegy:D -
edeleny #48542 Érdekes futam lesz.
Szerintem:
Itt közel az eslsö kanyar,ugy hogy nagy változást ne várjunk,szerintem Hamilton van annyira okos,hogy tudja,nem az elsö kanyarba kell megnyerni a futamot.
Massa jol rajtolhat,szerintem ö a legkönnyebb az elsö tizben,ezt arra alapozom,hogy mindenki lassabb volt 2-5 tizeddel a Q3-ban mint a Q2-ben,egyedül Massa nem,ö a aját hétvégi legjobbját futotta a Q3-ban.Persze ez egy amatör találgatása csak.
Figyelemremélto Rosberg helyezése,saját bevallássa szerint sérült futomüvel futotta.
egyébként meg ki az a Ralf? -
:) Hát kiváncsi leszek mire jut a rönó. -
Én hamiltonnak drukololok , látni szeretném ahogy megismételi Senna legutolsó versenyét
-
Boccs kicsit fáradt vagyok:S csak annyit akartam mondani h talán fisicóra fog kelleni figyeljen majd massa a rajtnál és nem lesz ideje hamiltont támadni! -
mivan?:) Massa 3. Fisco 4. akkorr most én értelek félre, vagy mást néztél?:) -
Nem hittem volna, hogy Hakkinennek lesz igaza... Ő azt tanácsolta Kiminek maradjon a McLarennél, egy idő után "beérik" a csapat és világbajnok lesz... Szó sincs arról, hogy Kimi elveszítette a tehetségét, motiválatlan stb. Egyszerűen nem találja meg az összhangot a kocsijával és a csapattal
Mindenesetre ha idén nem Kimi lesz a világbajnok, akkor csakis Hamilton ! -
Elfelejtetted még fisicót massa elől ő rajta sem lesz könnyű átverekednie magát! -
Ricco87 #48535 ha jol megnézed a boxutca mindkét felén egyböl pálya van...szoval ha vki ott teszi oda a kocsit a palánknak az bárkire veszélyes lehet... -
dav1d #48534 jó hát erre nincsenek számok de gyorsabb az amikor egy pontról nézel valamit mint amikor a kamera teljesképernyőben az autó mozgását követve veszi fel az általunk látott képett...
más: azon gondolkoztam hogy ez a pálya azért nem veszélyesebb a többinél? nem a versenyzőre gondolok hanem a pályabírokra akiket csak a palánk véd...oda kocsi-alkatrész simán berepülhet szvsz -
Coulthard a tizenharmadik helyről rajtolhat
A Monacói Nagydíj időmérő edzésének második etapjában, David Coulthard nem engedte el Heikki Kovalainent, aki éppen gyors körön volt, ezért a versenybíróság törölte az összes, második etapban teljesített idejét. Nem sokkal később kiderült, hogy kommunikációs hiba okozta a feltartást és nem volt szándékos, ezért utólag módosították a büntetést, így a Red Bull Racing versenyzője a tizenharmadik rajtkockából vághat neki a versenynek.
Coulthard az első döntést is elfogadta, ugyanakkor megjegyezte, hogy "nem is kérdeztek ki minket, hogy mi történt. Nem tudtuk megvédeni magunkat. Természetesen nem tudtam, hogy mért körön van, különben elmentem volna az útból. A csapat téves információt közölt velem. Nem volt szándékos."