182273
  • INeedspeed
    te is erre kényszeritenéd ha mindenáron előrébb akarnál lépni, mert sok köre ment már a csata és máshol esélye nem volt..........én nem érzem itt hibásnak alonsot és szerintem nem mákkos az utóbbi időben,mint ahogyan elmondták itt többen....
  • DJ BP
    Alonsó nem tette ki heidfeldet hanem megelőzte,ott ahol ezt heidfeld nem várta,sztem megijedt és elkapta a kormányt......amúgy te ha ott benn vagy szélárnyékba és a bajnokságban kűzdessz nehogy azt mond h nem próbálod meg megelőzni......na hagyjuk....

Ember, ha nem ,,ijed" meg tartja az ívet szted mi történik? Ott a versenynek vége, nem lehet elférni.
    És ezért röhej, hogy még ő dumál a veszélyességről...
  • INeedspeed
    Nem értitek, alonso viccelt hát jó volt a kedve massa a viccet meg nem értette mivel csalódott és rosszkedvű volt.....
  • INeedspeed
    Szerintem nem lett volna semmi, nem egy nagy esőmenő kimi.....
  • INeedspeed
    Alonsó nem tette ki heidfeldet hanem megelőzte,ott ahol ezt heidfeld nem várta,sztem megijedt és elkapta a kormányt......amúgy te ha ott benn vagy szélárnyékba és a bajnokságban kűzdessz nehogy azt mond h nem próbálod meg megelőzni......na hagyjuk....
  • DJ BP
    akkor is túlzás, a korábbi Minardi pilóták kibírták érdekesmód... Vagy a Spykernál
  • jefferson83
    Van igazság benne amit mondasz, de akkor is átlépett egy hartárt, amelyet soha nem szabad. Amíg övék a csapat azt csinálnak amit akarnak, zülleszthetik is. Gondolom a pilóták szerződése az világosan le van írva és ez az elsődleges a pilóták szempontjából.
  • jefferson83
    biztos jó, lesz :) Na meg a visszatekintő is jó lesz :)
  • Istencsászár
    A nyomi Toro Rosso és a Spyker vezetőségét kellene kiirtani, elhiszem hogy Liuzzi és Speed csalódott, semmi okuk sincs a mosolygásra, szar az autójuk, szar a csapatuk, sőt álltalában be sem tudják a versenyt fejezni mert a kocsi szétmegy alattuk... nonszensz ami ott megy náluk.

Speed: meg akarnak szabadulni tőlünk
    A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost élesen bírálta a versenyzőket az Európa Nagydíj után. Scott Speed jogtalannak érzi a kritikát; az amerikai versenyző és csapattársa, Vitantonio Liuzzi akkor csúszott ki a pályáról, amikor szakadni kezdett az eső.

"Akárcsak a többiek akik a pálya azon szakaszán tartózkodtak, én is megúsztam a vízen. 300 méterrel a kanyar előtt fékeztem, és mégis a gumifalnak csúsztam. Nem tudom, hogy olaj volt-e a pályán, vagy csak túl sok volt a víz az Intermediate gumikhoz. De másokhoz hasonlóan kicsúsztam és véget ért a versenyem."

A boxban komoly vita dúlt a verseny alatt, egyes sajtóértesülések szerint a nézeteltérés tettlegességig fajult.

Nem kizárt, hogy a csapat évad közben megválik versenyzőitől. "Nem kell űrkutatónak lenni ahhoz, hogy észrevegyük, hogy meg akarnak szabadulni tőlem és Toniotól. Gerhard Berger és Franz Tost sajátos elképeléssel rendelkezik a jövőről és ez szerint nyilatkoznak. Ennek a teljesítményhez nem sok köze van. A csapat nem sok támogatást ad nekünk." - jelentette ki Speed.

A tag meg megérdemelte, azthittem jó kis csapatot csinál ehelyett zülleszti azt, Vettel meg akárki aki odamegy majd esélytelen lesz bármire, ha Speed nem is őstehetség, de Liuzzi az csak kapna már egy jó kocsit.
  • desigo
    Hohoho

magyar banner lesz :)
  • desigo
    Ezzel kiírta magát végleg az F1-ből...
  • jefferson83
    Hoppá, a verekedős Speed.
  • jefferson83
    Lényegében, ha mindez biztosnsági autó mögött történik akkor is előzésnek minősül nem? Ott ha valaki elveszi a gázt, akkor a mögötte lévőnek is el kell. Ha a szabályban le van írva, hogy ilyenkor elmehet mellette az oké, de ha nincs akkor rossz a szabály (de büntetés kell) :)
  • Istencsászár
    Nemkell érteni, de mivel az elől menő elvette a gázt igy a mögötte jövő elment mellette, nemvolt az előzés, csak elengedés.
  • jefferson83
    Én még azt sem értettem a futamon, hogy hogyan lehet előzni boxutcában büntetés nélkül?
  • DJ BP
    nem tűnik megviseltnek a 7x vb...
  • WNW
    Mert jobban erezte magat attol, hogy meg egyet belerughatott Massaba, ha mar Hamiltonba ugye nem engedik neki...
  • gordon 24
    Nekem az előzéssel semmi bajom nem volt! Amit irtam róla azért irtam mert igenis két emberen múlott az hogy van miről beszélni. Nekem az ilyen előzések kifejezetten tetszenek ilyeneket kéne látnunk mndig. Nekem a beszólással és az utánna lévő dolgokkal van a bajom. Ez a tipikus eset ha csöndbe maradtál volna bölcsebb maradtál volna szitu. Alonso egy szót sem szólt volna hanem megöleli Massat majd kihirdetik a győztest és ennyi akkor mindenki arról beszélnae milyen fasza futam volt. Nem értem miért kell egy ilyen hülye beszólással ingerelni egy egyébként is dühös versenyzőt. Tudod az a véleményem hogy pont ezért csinálta. Csak nem értem mi szüksége erre.
  • Dj Siegfried
    Viva Fernando!! Schumachernek visszatérő rémálmai lesznek megint:)
  • M@TriX
    Saját csapatfőnöke támadt Scott Speedre

pedig Liuzzi szerintem jól nyomja...
  • desigo
    HÁny verzió lesz még te jó ég?

csak eza tuti...
  • lac coo
    Előfordul ez még a legjobb barátok között is .
  • Z
    Heheehhh, én is azt vártam...mint anno, ahogy Prost lemázolt Sennának.

Senna RIP!
  • Z
    youtube-on...írd be: massa onboard, vagy on board, vagy on-board. Talán még azt is odaírhatod, hogy cam/camera, de lehet, hogy ez már nem is kell. Szerintem.
  • akyyy
    nem 1szer veregette a vállát...
  • [Jakuza]
    LOL. Erdekes verzio, foleg, hogy az elejebol valami jocskan hianyozhat.

Na meg ez az ocsmany megjegyzes.
    Az egesz vilaggal harcoltam. :P Micsoda szoveg. :DDDDDD
  • b-type
    ezek már az elfajzott cuccok :)
    pl. uezt olvastam már finomabb verzióban.

• Istencsászár
    Ujabb verzió:

Massa: (Sarcastically) Excuse me? What were you saying?
    Alonso: You tried to knock me out!
    (Massa shows him a rude sign that tells him to do something)
    Alonso: (Pointing at the gesture) Look at him! (It's like when
    someone says: look what he's doing! He's giving me the finger
    when he's at fault instead!)
    Massa: Va a cagare is similar to V'affanculo, yet another version
    of "frik you". Literally it means "go shit (as a verb)" First you
    win and then you dare tell me somehing of this sort!"
    Alonso: "No, no, I fought against everyone"
    Massa: "You win and then dare say something of this sort!" (Even
    the italian isn't top notch, so the translation can't be much
    better)
    Alonso: "No, you cannot do such a thing (as Massa's on-track
    manouvre) (Seems to make another rude sign)
    Massa: (Taps Alonso on his shoulder) "Hey mate, try to
    learn....good"
    Alonso: "It's you, rather, who should be learning! I have fought
    against all the world and then with three laps to go you hit me!
    You have done it deliberately!"
    Massa: "Well done! Like the way it happened in the other race at
    Barcelona? I've done it on purpose! Learn, learn!"

MAGYARUL:
    MASSA: MÁR MEGBOCSÁSS, DE MIT IS MONDTÁL AZ ELŐBB?
    ALONSO: AZT, HOGY AZ ELŐBB MEGPRÓBÁLTÁL KILÖKNI!!
    MASSA: AKKOR MENJ ANYÁDBA!
    ALONSO: PEERSZE, MAJD AZT MÉG MEGLÁTJUK!
    MASSA: B* MEG, AZ ELŐBB NYERTED MEG A FUTAMOT, ÉS IDEJÖSSZ
    BESZÓLNI NEKEM? TE EGY F* VAGY!
    ALONSO: NEM, NEM, ÉN MINDENKI ELLEN HARCOLTAM MÁR...
    MASSA: NYERTÉL, ÉS ILYENEKET MERTÉL BESZÓLNI NEKEM?! NEM?! NEM?!
    ALONSO: AKKOR SEM CSINÁLHATSZ ILYENEKET (ekkor mutatta Massa
    manőverét)
    MASSA: EZAZ, HAVER, (megveregeti Alonso vállát) ELŐBB
    TANULGASSÁL! RENDBEN?!
    ALONSO: TANULGASSÁL TE, OKÉ?!?! HARCOLTAM A VILÁGGAL, ERRE JÖSSZ,
    ÉS 3 KÖRREL A VÉGE ELŐTT NEKEMJÖSSZ?! SZÓ SZERINT EZT CSINÁLTAD,
    NE TAGADD!
    MASSA: PEERSZE! MINT BARCELONÁBAN, MI? TUDD MEG, SZÁNDÉKOS VOLT!
    TANULGASSÁL CSAK, TANULGASSÁL!
  • kirol
    Ez pl. mit jelent:
    Bronz Junior (Hétv.) EUR 115.00

Csak gyereknek (18 év alatt) vehető ez meg, vagy micsoda?
  • b-type
    Lassan félnek majd tőle a mérnökök mint a kaszinókban a szerencsésektől :)))
  • kirol
    A magyar nagydíjra a legolcsóbb jegy a 110 Euros állójegy hétvégére?

Ez mit takar, valamelyik oldalon a fűben lehet nyomulni?
  • Zsolti9014
    "Egy hidraulikus probléma merült fel Kimi autójával, így ki kellett állnia. Ez nem szerencsés, és a mi felelősségünk. Ezzel a problémával a Magny Cours-i szabadedzésen is találkoztunk." - jelentette ki Todt, aki a hátrány ellenére is hisz a bajnoki címben.

Mindemellet: természetesen Kimi sem tökéletes, ő is szokott hibázni.
  • Zsolti9014
    Valamely (már visszavonult) világbajnok F1-es mondta: egy pilóta nem tud széthajtani egy autót, az autókat a pilóta stílusához állítják be, tehát ha szétmegy az autó, az nem a versenyző hibája.
    Aztán volt egy másik felmérés/kutatás, amelyben szakértők kielemezték a pilóták stílusát. Az eredmény: Kimi stílusa leginkább Schumiéhoz (Michael) hasonló, igen finom, letisztult. Egyszerűen ekkora pechje van. Van ilyen. Persze hibázik ő is, de ha megnézed, pl. Alonso autója többet kap, Fernando sokkal keményebben vezet, ezt az előzésekből is látjuk. (éppen most Massa, vagy Fr.o.-ban Heidfeld ellen).
  • Istencsászár
    Ja igen a tegnapit!

Nürburgring: Kimi Räikkönen

• WNW
    Nem tudja valaki, hol lehetne megnezni az elso kort Massa belso kamerajabol..? Hol van ra esely, hogy ilyen felvetelt talal az ember valahol..?
  • Istencsászár
    Australian Grand Prix: Felipe Massa

de España Telefónica: Kimi Räikkönen Electrical

Grand Prix de Monaco: Kimi Räikkönen

Grand Prix de France: Fernando Alonso

British Grand Prix: Felipe Massa ( lefullad )

asszem ennyi de lehet valamit kihagytama Mekinél szóljatok.
  • DJ BP
    Kimi stílusa nagyon finom, ebben egyetértek még GYULÁ-val is :) Alonso sokkal agresszívebb stílusú, legalábbis Renaultba az volt, mostanában nem figyeltem
  • passatgt
    nézd már meg a videót

http://youtube.com/watch?v=6PMG5mm2DoY
  • DJ BP
    massa is sáros nem kissé

Miben sáros áruld már el? Nem estek ki, ez a lényeg
  • G_ArchAngel #52856
    nézd, kb. ezredszer írom le, nem lehet ölni ezeket az autókat, azaz lehet, de ahhoz nagyon szélsőséges vezetési stílus kell - Alonso sokkal vadabb stílusban vezet mégis egyben marad a McLaren, amelynek a finn alatt elsőkörben eltört a felfüggesztése, elszállt a hátsó szárnya, elromlott a kormányelektronikája, stb...