Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A nyomi Toro Rosso és a Spyker vezetőségét kellene kiirtani, elhiszem hogy Liuzzi és Speed csalódott, semmi okuk sincs a mosolygásra, szar az autójuk, szar a csapatuk, sőt álltalában be sem tudják a versenyt fejezni mert a kocsi szétmegy alattuk... nonszensz ami ott megy náluk.
Speed: meg akarnak szabadulni tőlünk
A Toro Rosso csapatfőnöke, Franz Tost élesen bírálta a versenyzőket az Európa Nagydíj után. Scott Speed jogtalannak érzi a kritikát; az amerikai versenyző és csapattársa, Vitantonio Liuzzi akkor csúszott ki a pályáról, amikor szakadni kezdett az eső.
"Akárcsak a többiek akik a pálya azon szakaszán tartózkodtak, én is megúsztam a vízen. 300 méterrel a kanyar előtt fékeztem, és mégis a gumifalnak csúsztam. Nem tudom, hogy olaj volt-e a pályán, vagy csak túl sok volt a víz az Intermediate gumikhoz. De másokhoz hasonlóan kicsúsztam és véget ért a versenyem."
A boxban komoly vita dúlt a verseny alatt, egyes sajtóértesülések szerint a nézeteltérés tettlegességig fajult.
Nem kizárt, hogy a csapat évad közben megválik versenyzőitől. "Nem kell űrkutatónak lenni ahhoz, hogy észrevegyük, hogy meg akarnak szabadulni tőlem és Toniotól. Gerhard Berger és Franz Tost sajátos elképeléssel rendelkezik a jövőről és ez szerint nyilatkoznak. Ennek a teljesítményhez nem sok köze van. A csapat nem sok támogatást ad nekünk." - jelentette ki Speed.
A tag meg megérdemelte, azthittem jó kis csapatot csinál ehelyett zülleszti azt, Vettel meg akárki aki odamegy majd esélytelen lesz bármire, ha Speed nem is őstehetség, de Liuzzi az csak kapna már egy jó kocsit.