182273
  • gordon 24
    Ez sajnos nem igy müködik..
    Milyen érdekes az hogyha ezt a te álltalad kedvelt versenyzővel teszi meg valaki akkor gond, ha a te versenyződ teszi meg a másik bunkó. Kicsit érdekes felfogás , de én nem fogok vitába szállni ezen. Szerintem Alonso jól tette hogy előzött mert gyorsabb volt. Az egészből semmi gond nem lett volna ha nem szól be Massának. Massa kicsit durcizott volna és ennyi. De az hogy egy ilyen necces előzés után, még ő mutogat a kamerába meg megvádolja Massat az elég röhejes.
    És igenis Massanák köszönheti azt hogy nem végezte a füvön mivel Massa volt jó íven nem Alonso. Massa igy is ivet modosított a mégnagyobb csatt elkerülése végett.
    De mondom még1x engem nem az előzés ténye zavar Alonso sokkal gyorsabb volt. Egyszerüen az zavar hogy ő vádaskodik. Mire fel?
  • WNW
    Felig vizes palyan, abban az ivben Massanak majdnem oda kellett volna kisodrodnia a kanyarvetel kozben, ahova Alonso bevagott.. Alonsonak szerencseje volt, hogy csak ennyit kapott es Massa kontrollalta, hogy egyszer csak megjelent mellette.. Csatlakozom egy elottem szolohoz, ez hasonlitott a multkori Heidfeldes elozesehez, esz nekul bele, pusztuljon mindenki... Fisico sokkal durvabban vedte a poziciojat Hamilton ellen, teljesen kirakta a fure, csak akkor huzta vissza a kocsit, mikor mar Hamilton porzott..
  • [Jakuza]
    Ja es persze szerinted nem is ott esett ki Button :D
    Mond csak el hol is esett ki ? :D
  • [Jakuza]
    Falnak csapodott :DDDDD
    LOL. Meg szerencse hogy belinkelted a kepet. kb fel meter valasztja el a faltol. Mintha leszakadt felfuggesztesekrol is regeltel volna. Igaz abbol se igaz egy szo se. :DDDD
  • BaliBoy

Én Massa helyébe kinyomtam, kitessékeltem volna a fűre vagy az előzés előtt, vagy valamelyik kanyarban Alonsot amíg még nme itélik meg úgy a dolgot, hogy neki lett volna már jobb a poziciója. Na akkor ugrálhatna. Ha meg kellett volna látogatnia a füvet akkor nem, hogy 2. sem lett volna de még pontszerző helyen sem ér célba. És ha Massa az egészet szabályosan csinálja akkor még csak szólni sem szólhat semmit. Kár, hogy nem volt ennyire agresszív. Sajnos a vizespálya tényleg nem kedvez neki. Ezzel ellentétben Alonsonak meg igen. Sajnos. :(
    Azzal meg, hogy megint beszólt, csak növeli az ellenszenvemet.
  • jefferson83
    Ja oksi köszi, nem hallottam a nyilatkozatot. Nem jutott eszembe a Brazil összefüggés.
  • dav1d
    ha valaki előz és fél kocsi orr hosszal vezet nehogy már ő legyen a hibás amikor rátart valaki és telibe trafálja oldalból könyörgöm...(oldalánál találta el ott a guminyom)... itt massa egyet tehetett volna a döglött oroszlán utolsó csapásai helyett:

nem tart rá, elengedi alonsot majd megprobál újra támadni, ennyi

csak a te kedvedért: kösz massa hogy nem voltál nagyobb bunkó és nem mindjárt gumifalba küldöd mert lúzerként hisztizel amiatt hogy elvették a műzlit és megelőznek!
  • passatgt
    sau paulo repülőbaleset
  • Freedom88
    A repülőgép baleset miatt mely nemrég volt Braziliában. De ezt nyilatkozta szombaton is.
  • jefferson83
    Ezen jót mosolyogtam a futamon :)
  • Freedom88
    Button is ott van!:)
  • jefferson83
    Nem azért, de nehogy Massa hibája legyen a 2005-ös amit most linkeltél.
    C. későn kapcsolt. Sztem Massa befért oda, utánna meg nem akart a fűre kimászni, mert C. úgy gondolta átkormányoz rajta.

Mondjuk azt tudja valaki Massa miért viselt gyászszalagot? Már a futam előtt is elég bágyadtan nézett ki.
  • gordon 24
    Nem akarok belekezdeni ebbe a vitába de ennek semmi értelme.

1 az amit belinkeltél az egy teljesen tiszta előzésnek indult, egyszerüen Culthard nagyon helyesen nem engedte. Az utánna lévő kéz mozdulat irható fel -pontnak massának.

2 a mai. Alonso tulságosan agreszív volt, ugyan ugy mint a multkor Magny Coursban. Ha nagy sarkitani akarom 2 embernek köszönheti azt hogy még mindig esélyes a vb-re. Ha ma Massa nem enged kiesik ő is és Alonso is, Ha a multkor Heidfeld (asszem ő volt) Nem enged mind2 -en kiesnek. Nem gond hogy Alonso megcsinálja ezeket mivel ő egy autóversenyző és nem egy puhapöcsú akárki. De ezek után az hogy szándékosággal megvádolja azt akinek tulajdonképpen megköszönheti hogy nem esett ki az elég nagy pofátlanság!

Na kb ennyi!

Üdv.
  • Zóanagyvarázsló
    Ha valóban ezt mondta Massa, akkor a szájaláshoz kevésbé ért, mint az esőben vezetéshez :)

Ettől függetlenül sportszerűtlennek tartom Alonso észosztását, de legalább bocsánatot kért.
  • Istencsászár

• Istencsászár
    A brazil ezt elfogadta, és kijelentette: "Ami a Fernandóval való társalgást illeti, kissé mérges voltam, de később bocsánatot kért, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet. Jó, hogy elnézést kért, mivel tudja, hogy nem volt igaza. Nagyon meglepett, hogy azt mondta, szándékosan mentem neki. Sohasem tennék ilyesmit."

Reply: "Sohasem tennék ilyesmit"

És akkor nézzük 2005ös felvételt:)
  • Istencsászár
    Van egy másik verzió, mondjuk ez kicsit szabadosabb, talán hihetőbb:

A mérlegelésnél pedig Alonso odaszólt Massának, hogy figyelj öreg, már másodszor jössz nekem, mikor elmegyek melletted, megpróálhatnál megtanulni veszíteni, mire Massa kikelt magából, hogy akkor ne előzz úgy, mint egy kezdő (!!!). Na erre röhögte ki nagyon Alonso (megjegyzem, a mai előzés-óra után teljes joggal, Massa szégyellheti magát), a nevetésen meg Massa kikelt magából, és még odamondott párat, amin Alonso csak vihogott..
  • [Walaki]D`Lair
    Ez jóó :D:D Két hülye temperamentumos spanyol vérű...:D:D Ott röhögtem, mondom Massa minnyá lebasz neki egyet :D:D:D
  • [Walaki]D`Lair
    Azért jajgat, mert nem kap levegőt...

Karamboloztál már, úgy hogy a biztonsági öv fogott meg?
  • Istencsászár
    A spanyol idén harmadszor győzött, sikere a vb miatt rettentően fontos. Látszott is ez örömén és izgatottságán: a dobogóra menet leszúrta Massát, miután az gratulált neki a győzelemhez.

A kétszeres bajnok kérdőre vonta a brazilt, miért ment neki, állította, direkt csinálta. Massa erre felkapta a vizet: "Győzöl és ilyenekt mondasz? Győzöl és ezt mered állítani?". Alonso annyit felelt, "ilyet akkor sem szabad csinálni", mire Massa azzal zárta le a vitát, "inkább tanulj meg vezetni". Alonso néhány perc múlva bocsánatot kért, majd a sajtótájékoztatón újra.
  • BADE
    kár,de gondolom Gyula is nyomta a maga hülyeségét
  • passatgt
    időmérőn nem volt palik
  • BADE
    nincs fent a neten hamilton balesete Palik kommentárral?Kíváncsi lennék mit visítozott a marhája
  • Freedom88
    itt még legalább a Honda elől volt:)
  • Istencsászár
    Amugy Massa gyengéje az oldaldoboz kiikatása:)

2005 DC VS Massa
  • passatgt
    én meg annyit mondok, még több ilyen futamot:)
  • dav1d
    ezzel
  • dav1d
    én egy képpel válaszolnék:
  • lac coo
    De persze lehet, hogy csak egy szép összeesküvés elméletet gyártok :))))
  • BIZ0906
    Most gondalataimat Alonsorol egy ikonba sűritem
  • lac coo
    Elég szépet kell perecelnem az utcán, hogy ezt a hatást érjem el, 200-al frontálisan a gumifalba... :)))) Jó sokat kell innom ! :))))
  • Istencsászár
    Mondom megütőtte magát ez biztos, sőt az is biztos hogy a biztonsági őv is fájt neki, hisz az tartótta meg mellkasa nagyot kapott, a lábai is... ha megütnek vagy elesel akkor kell egy kis idő amig a fájdalom elmulik, de ezek nem maradandók pár óra, fél-1 nap alatt már semmi baja az embernek max a foltja marad ot:)
  • lac coo
    Kellett neki, de biztos akart is, hogy az orvos mit állapított meg , és hogy ki adott tanácsot az orvosnak az más kérdés :)))
    Ne felejtsd el, nem tudodtt lábra állni, és nem azért nem szállt ki hosszú percekig az autóból mert nem akart ....
    Másnap versenyre engedni, azzal hogy semmi baja , elég érdekes .
  • Istencsászár
    Csak azt nem tudodhogy kellett neki vagy akart, szerintem akart, és engedték is, ha nem akar szvsz nem indul, és ha orvosok nem negedik akkor nem indul.
  • lac coo
    Nem erről beszélek ...

Ha egy BMW-ben, vagy RB-ben ülne nem kellett volna rajthoz állnia....
    Ezt nekem senki nem magyarázza meg, hogy nem azért engedték , mert ott van ahol van a pontversenyben és mert análl a csapatnál van ahol van ....
    Ez egy nagyon kemény bukás volt, bár nem volt olyan látványos mint Kubicáé .
  • Istencsászár
    Pont most rippeltem kifele, de akkor nem :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jajagat, de ki nem egy ilyan utá, persze megütötte magát meg ekkora lassúlás nem kis G hatás volt.

De mivel baja nemlett, és őis versenyezni akart, szarabb lett volna a mai nap nem áll rajthoz, csodákat művelt, mint ha Gp2ben lenne:)
  • Zsolti9014
    Grat Alonsónak, megérdemelte.
    Viszont Kimit sajnálom, folytatódik a pech-széria. Remélem ez nem állandósul a Ferrarinál.
    FORZA FERRARI!! GO KIMI!!!
  • edeleny
    Már mondtam,a sok probléma,taktikai hiba,saját hiba ellenére,betegen,vagy egészségesen,de Lewis nagyot ment,bár nem látszott a TV-n.
  • lac coo
    Hamilton ....

Nagyon jajgat, tuti üzleti érdekek miatt engedték rajthoz :((((
  • Istencsászár
    Szerintem az Scnél csak poénkodtak már hogy szakadó esőben még az is csúszkál.