182273
  • M@TriX
    hát én erről még nem mondtam véleményt, de szerintem az előzés az tiszta munka volt, Massa védte, Alonso nyomult, összeértek, nekem azzal semmi gondom.

Alonso, hogy elkezdett a kameráknak mutogatni, az már nem tetszett, az autón is kis sérülés volt, nem egészen értettem mit fájlalt annyira, nem lekörözésen volt Massa mögött.

A beszólást meg végképp nem értem, hiszen ha engem leelőztek volna ilyen simán igazán morci lennék magamra is. Szóval ha beszólnának nekem amikor pipa vagyok (akár magamra is), biztos én is kifakadnék. Alonso megbillentette a bilit, ami elég bizonytalan lábakon állt. Massa szerintem nem érzett semmit Alonso ellen, de rázúdította a "fájdalmát", amikor még be is szólt neki, szerintem igazságtalanul.

Szóval szerintem aki itt bunkó volt az Alonso, Massara esetleg a túlérzékenységet lehetne felróni, de azt meg nem tenném, mert mindneki olyan amilyen. Azt hogy káromkodott hát ez van, van szókincse...

ez kb. az én véleményem ;)
  • G_ArchAngel #52974
    Alonso: Idegen a saját csapatában?

Az Európai Nagydíjon aratott győzelmével - és azzal, hogy két fő riválisa, Lewis Hamilton és Kimi Räikkönen nem szerzett pontot - Fernando Alonso ismét a 2007-es Forma-1-es világbajnoki cím fő esélyesévé lépett elő. Úgy tűnik azonban, hogy a spanyol versenyző továbbra is úgy érzi nem megfelelő elbánást kap csapatától és csapatfőnökétől.

„A kétszeres világbajnok kapcsolata a csapatfőnökkel, Ron Dennisszel siralmas." - írja az AS című spanyol sportlap. Az újság megjegyzi, hogy a nürburgringi verseny után, amikor Dennis Alonso vállára tette a kezét, a versenyző hűvösen elfordult csapatfőnökétől. Az AS úgy tudja, hogy Alonso viszonya a McLarennel hűvösebb, mint a Renault-val valaha volt - beleértve azt is, amikor 2005 végén kiderült a csapat számára, hogy Alonso 2007-től a McLarenhez igazol.

A Times című brit lap hasonló információkkal bír. Állításuk szerint Alonso kapcsolata a monacói „csapatutasítás-gyanú" óta rossz a csapatvezetéssel, mivel a kétszeres világbajnok úgy érzi, hogy azóta Lewis Hamiltonnak kedveznek a stratégiák kialakításánál. „A spanyolnak nem tetszett, ahogy Ron Dennis kezelte a monacói esetet és nem tetszik neki az sem, ahogyan azóta a csapat alakítja a versenystratégiákat." - írja a Times.

A lap ugyanakkor megjegyzi, hogy Alonso sem tesz meg mindent a viszony rendezéséért: „Nem igazán fáradozik azon, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a csapattal, különösképpen a szerelőivel."
  • M@TriX
    Visszatekintő videó lecserélve...

[apro]ha majd lesz jobb, akkor majd mégjobbra.
  • G_ArchAngel #52972
    Az olaszok elítélik Massa szavait

Olaszország szeszélyes, ám általában hazafias érzelmű sajtója az Európa Nagydíj utáni Massa vs. Alonso szópárbajt követően a spanyol versenyző mellett állt ki.

Fernando Alonsónak röviddel a futam leintése előtt sikerült megelőznie és ezzel átvennie a vezető pozíciót a Ferraris Felipe Massától. Az izgalmaktól legkevésbé sem mentes előzést követően az olasz sportnapilap, a La Gazetta dello Sport Alonsót - Superman után szabadon - 'Szuper Alonso'-ként emlegette.

'Szuper Alonso megleckéztette Massát' - szól a közleményben, s míg a spanyolt az egekig magasztalták, addig Felipe Massát bizony alaposan megfedték, amiért oly hevesen és trágár szavakat használva reagált ellenfele megnyilvánulására.

A La Gazetta dello Sport megjegyzése szerint: „Senki se menti fel Massát az Alonso kritikájára való, nyomdafestéket nem tűrő reagálása alól. Ha azonban nem lettek volna problémái a gumival, akkor talán visszatarthatta volna Alonsót, de sajnos bárki megmondhatja, hogy ő bizony nem 'esőmenő'."
  • M@TriX
    köszi, ezt nem tudtam, így már érthető...
  • jefferson83
    Jó elhiszem ám ;) Most már tiszta, hogy akkor neki is jól jött az eső.
  • Istencsászár
    Lewis Hamilton: "Hihetetlen hétvége volt, és új tapasztalatokat szereztem. Az első alkalommal jól rajtoltam, és a hatodik voltam. Negyedik lettem, amikor a két BMW kicsúszott, de aztán összeszedtem egy defektet, ezért ki kellett mennem kereket cserélni. A csapat ezt kihasználta, és esős gumikat kaptam, de túlságosan csúszott minden, és kicsúsztam.

Nekem nem kell hinni, de neki igen.
  • jefferson83
    Akkor neki 1-el több boxkiállás dukált volna. (igazából nemtudom hányszor volt kint :P)
  • Istencsászár
    Én akkor mondtam hogy DEFEKTET KAPOTT, tisztán látszott, persze az itteni zsenik nekemsetek, de Hamilton mondta futam után hogy defekt miatt esett vissza, de végülis mind1 már.
  • M@TriX
    amúgy nem tudom figyeltétek-e de a start után Hami a 4. helyre jött fel és tisztán fordult el kb a 4-5. kanyarban aztán meg lelassult picit aztán meg közrefokta vagy 10 autó.

érdekes. lehet maradt benne egy kis félsz az időmérő után?

de aztán meg nagyon keményen nyomta, 1 pontot megérdemelte volna.

én spec nem engedtem volna versenyezni csak a köv futamon.
  • Zóanagyvarázsló
    Mindkettőt egyszerre lehet? :)

Egyébként akármilyen hihetetlen, én szeretném a legjobban, ha Alonso kissé sportszerűbben viselkedne, lehet egy ellenfél emberileg szimpatikus is (Hakkinnen, Hamilton, régen Raikkonen). Szeretném tisztelni, de csak a pályán elért eredményei után nem lehet valakit, kell ahhoz az ember is. Ha ez utálat, akkor vállalom :)
  • PeeVee
    Igazad van! A Schumis feliratú póló óta mégszánalmasabbak a reakciói... kifogások amikor Hamilton nyer, beszól Massanak stb... Ja és jó volt ahogy előzött! Érdekes ez a másik íves előzés.. miért nem megy másik íven ő is? vagy nemtom.. furcsa, mondjuk nem próbáltam még:D
  • Istencsászár
    Alonsot utáljuk vagy Massát sajnáljuk?
  • zolo
    Visszatekintő alatt milyen zenék mennek?
  • Istencsászár
    Pár rendőrt kitetnni és pénzt behajtani ezerrel.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem az előzés "tökösségével" van itt problémája senkinek (nekem tetszett), hanem a sportszerűtlen vádaskodásával, cukkolásával. Fordított helyzetben, ő is levágta volna a hisztit, mint azt nagy "tökösen" szokta is, ha nem ő nyer...
  • DJ BP
    simán 80-nal mennek a 40-es falvakban, a maguk kis 20-30 tonnájával...
    hidd el a helyszínelőknek ilyenkor nincs is több dolguk, mint slaggal leveretni az útról, ami a gyalogosból maradt...

De mit tehetsz ez ellen?
    Hungaroringre mehetsz M3-ason is, ha nem arra mennek, mit tudsz csinálni?
  • Zóanagyvarázsló
    Jelen helyzetben viszont könnyű egy konkrét felelőst találni. Egyébként igaza van, egy polgármester védenie kell a település érdekeit, ki kell használnia ezt a lehetőséget.
  • WNW
    "Gondoljátok csak át: Hamilton óta csak a szart kapja a pofájába, mindehol táblák, hogy ki az az Alonso stb"

Ez tudod azota van, miota az egyik bajnoki cime megnyeresekor, a szereloi olyan feliratu poloba jelentek meg, hogy ki az a Schumacher.... Valahogy hasonlit a hozzaallas ahhoz, ahogy most Massat akarta kiokitani egy gyozelem utan.. Szeret belerugni a legyozottbe, ez erdekes emberi tulajdonsagokra utal...
    Ja es a vizen mas ivek (gumis resz, vizes resz).. Ezt Palikek talaltak ki anno a Hungaroringen.. Alonso azert hasznal mas iveket, mert ha egy lasubb kocsi van elotte, igy jon ki jobban a kanyarokbol.. Egyreszt elnyeleti a nagyobb ivvel a sebessegtobletet, nem a feket nyuzza, aztan minimalizalja a belecsuszas veszelyet (nehez beloni, hogy ha elotted egy lassubb kocsi megy, foleg vizen, az melyik kanyarban hol fog fekezni), plusz azzal is lehet bohockodni, hogy ha ezt kulson kezded, akkor a kov. kanyarra a belson fogsz kijonni.. En nem vagyok egy Alonso, de szarazon is ezt szoktam csinalni versenyszimulatorban, ha egy lassubb elem keveredik.. A fene se tudja hol fog befekezni, aztan jol osszetori a kocsimat, vagy megbuntetnek ha megkoccolom...
  • DJ BP
    ,,Igy is fellehet fogni.........kiköpött antifan vagy....."

Te mintha egész mást olvasnál gyakran... Mi abban az antifanság, aki azt mondja tisztelni kell az ellenfelet, és nem lealacsonyítani. Mond hogy ebben nincs igaza! Akkor te a fairplayt nem ismered...
  • G_ArchAngel #52955
    oké, nincs pénz, de egyszer ülj le egy ki település főutcájára és próbáld megtippelni, hogy a kavicsszállító kamionok mennyivel mennák át előtted...

simán 80-nal mennek a 40-es falvakban, a maguk kis 20-30 tonnájával...
    hidd el a helyszínelőknek ilyenkor nincs is több dolguk, mint slaggal leveretni az útról, ami a gyalogosból maradt...
  • Istencsászár
    Hány és hány helyre kellene elkerülő út a kamionok meg a külföldi forgalom elől( tegnap is volt 1 a hiradóban )? csak 2 szót böfögnek ki nekik: NINCS PÉNZ, (dögölj meg).
  • G_ArchAngel #52953
    én azt mondom rohadtul igaza van, sőt az úthasználati díj szedése is korrekt lenne - el sem tudod képzelni, hogy egy ilyen kis település büdzséjét mennyire megterheli 3 km út karbantartása, mindamellett, hogy szétmegy az emberek feje, a házak falai repedeznek...

kötelezném a Hungaroring zRT-t egy kerülőút építésére, vagy bevágnék a faluba 2 körforgalmat és 20 km/h-s lassítókat, fekvőrendőröket és trafipaxokat...

rohadjon meg a sok gazdag a köcsög, ne az én településemen száguldozzon - mégsem vért szállítanak, a 10cm-es emelések meg szépen leszakítanák a nem széria szpoilereket...:)
  • G_ArchAngel #52952
    tényleg gyenge, kicsit több dolog történt, mint Lucky és Pösze kergetőzése...
  • DJ BP
    Mondjuk Kerepes polgármestere nagy arc volt, felvázolta, hogy mi lenne, ha pont az F-1 futam előtt állna keresztbe az úton egy munkagép, ami miatt a németek/angolok/franciák az Őrs Vezér térig állnának sorba, persze a gép "VÉLETLENÜL" állna csak a futamra érkezők útjába...:DDD

Jah, ez inkább szokásos magyar saját magunknak keresztbetevő tahóság lenne
  • M@TriX
    jah én is, de ez az első értékelhető összesítő ha lesz jobb, majd lecserélem...

nem lehetett rossz a saját országodba vezetni a mezőnyt ;)
  • b-type
    Nekem úgy maradt meg, hogy Alonso más ívet használt az egyenes szakaszra való ráforduláskor, míg Massa ráment a kerékvetőre (ami mivel festett, vmivel jobban csúszik), és ezért már az egyenes szakaszra mellément Alonso, az elfordulása pedig...bár csak kicsit volt előrébb, jobb volt mivel nyújtott sikánban kivűlről ment Massa mellé, de a következőben már ő volt belül. A nyűjtott sikán közepén koccantak kb.
  • a.carkey
    Azért sajnálom, hogy Winkelhockot kihagytátok a visszatekintőből. :(
    Amúgy, elnézve az Alonso-Massa előzést, Massa egyszerűen elváltotta magát, amit Alonso kihasznált. Ennyi.
  • M@TriX
    már van ;)
  • a.carkey
    És hatalmas folt van a lábán! :)
  • G_ArchAngel #52945
    SpiderWoman tapadva csúszik a bannerben?:)))
  • a.carkey
    Ha már Palik, eszeme jutott egy kép, amit nyáron a Grossglocknerre menet fotóztam ... :D
  • G_ArchAngel #52943
    Palik a TV2 Mokkában nyomult, Kerepes polgármesterével...

A lényeg az volt, hogy a település nem bírja a zajterhelést, mivel már közel évi 200 nap rendezvények vannak és a megnövekedett forgalom miatt az önkormányzat 3 km-nyi útja tönkrement...

Palik erre megígérte, hogy mivel a zajjal nem tudnak semmit tenni, az út javítását/felújítását vállalják...

Mondjuk Kerepes polgármestere nagy arc volt, felvázolta, hogy mi lenne, ha pont az F-1 futam előtt állna keresztbe az úton egy munkagép, ami miatt a németek/angolok/franciák az Őrs Vezér térig állnának sorba, persze a gép "VÉLETLENÜL" állna csak a futamra érkezők útjába...:DDD
  • dukey42
    nem értem miért baj ha valaki tökösen viselkedik, és tökösem vezet!
    most menjen oda sírni hogy "bocsmá hogy megelőztelek?"
  • [Jakuza]
    Igy van en kifejezettek utalom az ilyen pokhendi alakokat, akik a versenyzotarsaikat semmire se becsuli es megprobalja lejaratni.
    Neked ellenben ugy tunik bejon ez a viselkedesmod.
    Mindenteren rossz szocializacio.
  • INeedspeed
    Igy is fellehet fogni.........kiköpött antifan vagy.....
  • [Jakuza]
    Na alljon meg a menet, azok a dolgok ugyanugy elitelendok.
    En nem azt mondtam, hogy ha Massa vagy mas csinalja ugyanezt, akkor az neki elnezhetoek.
  • Istencsászár
    Ez megérne egy szakértői kifejtést, de eddig sehol sem láttam olyat, mondjuk Alonsot kéne megkérdezni:)
  • lac coo
    Akkor a többi pilóta meg csapat tök hülye..? :))))
    Esküszöm nem fér a fejembe ....Vagy valami olyant tud Alonso esőben amit senki égen-földön. De hogy senki ne jöjjön rá , ha tényleg csúszósabb a gumizott rész .....
  • Istencsászár
    Massát sem kell félteni vagy te a Sauberes korszakában nem követted őt?

Mondjuk megint az a szitu hogy van valami kis bors is a tésztán és máris megy a felhábortodás, ez SHOW tessék élvezni!