182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
http://youtube.com/watch?v=6PMG5mm2DoY
Legközelebb német rtl-en nézem, érdemes megnézni, hogy egyből levágják miről van szó, nem úgy mint palikék
pl amikor kicsúszott sutil, palikék rávágták hogy wintelhock, vagy amikor raikonnen nem tudott bekanyarodni a boxba, akkor raikonnen kintmarad megy mégegy kört és még sorolhatnám:D
Egyébként nem értem az SC-t miért mondták, hogy csúszkál, lassan ment, és amikor meglátta, hogy jön mögötte liuzzi gyorsan elhúzott onnan -
2003 Brazil
kb 2.40 után :) temető -
edeleny #52773 Nem igaz nem találták el percre pontosan.
13.43-kor azt mondták,hogy 29 percmulva lesz esö.
13 55-kor,hogy 11 perc van a monszunig,majd 03.58-kor,hogy 7 perc,ezzel szemben 14.03-kor megjött az áldás.
14 23-kor josoltak esöt 14.35-re ami érdeklödés hiányában elmaradt.
Viszont a verseny végén,tényleg pontosak voltak.
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. -
Vicces nezni az eredmenyjelzo tablat. 3. helyen -5 -os szamu versenyzo. -
gettobuxa #52771 hót unalmas vót, mi ebbe az izgalmas, ha percre pontosan megmondják, mikor lesz eső? :DD -
Legjobb a végén, KIMI!!! KIMI!!! WE NEED.... :) -
Persze, sőt még darus kocsi volt nem? -
edeleny #52768 Emlékeztek,vagy öt éve volt egy esös Brazil GP.ahol ugyan igy leparkoltak páran az egyik kanyarba,köztük Monty,Vill.,Sumi. -
Ezmiez?
Tudtommal a ferrari nem engedi a csapatrádió bejátszását:)
http://youtube.com/watch?v=pCZLBJfGpeo -
én úgy láttam h az első kanyarban esett ki aztán már szállt is ki, mert jött a többi "áldozat" -
Hát én csak egy kamera állásra emlékszek az meg ugye nem a célegyenesbeli normális kamera volt, de ugyis megnézem majd, de biztos igyvan! -
edeleny #52764 A lényeg azon volt,hogy Hamilton,már már Schumacheri észjárásról tanubizonyságot téve,nem állittotta le/hagyta le állni a motorját,igy vissza tehették a pályára,mig a többiek vagy sérültek,vagy nem voltak ilyen elörelátoak.
Egyébként 5-en csusztak ki oda,és csak a Britt ment tovább. -
edeleny #52763 Button simán megnézte a gufal tartosságát,az egyik Toro Rosso tesztelte a traktor megbizhatoságát,az amelyik majdnem magával vitte a kavicságyba az SC-t. -
ott csúszott ki! -
Button a többiektől függetlenül máshol csúszott ki nem a célegyesben! -
az egyik kocsinak mintha nem lett volna semmi baja, csak egy másik versenyző pont oldalba kapta és igy a kerék kifordult... de lehet az Buttoné volt, már nemtudom. meg az egyik kicsit neki is ment hamiltonnak, csak már akkor lassú volt. viszon t aki a traktornak ment:D -
Üzenem akik vitatkoztak velem
ad1: Mondtam hogy Hamilton defektet kapott, mit is nyilatkozott a versenyző? hogy defektet kapott!!
ad2: Mondtam hogy Button a falba csapodot és sérült a kocsija, mit is mondott a versenyző? hogy falba csapódott!!
Mileőtt az embernek estek, jó lenne ha kicsit alacsonyabb fokozaton, mert semmi igazságtalanságot nem mondtam sőt mindenben 100%ig igazam volt, szóval máskor óvatosabban... -
gettobuxa #52758 féloff
pont spanyolországban leszek alonso szülinapján :)
on -
DJ BP #52757 na, hát ez egy flúgos futom volt. Massának baromság volt pattognia, Alonso esőben k*rva jó , ezt el kell ismerni. A többiek valahogy nem tudnak elszakadni a betanult ideális ívtől ami csúszik ilyenkor, Alonso valahogy lazábban kezeli a helyzetet, sztem a vezetési stílus, felfogás különbségéből fakadhat, tökmindegy miért, tény Massa esőben el lett verve, mint a Hungaroringen tavaly a többiek. A fene eső várhatott volna :) -
No, kis nyugiszünet volt ? :)))))) -
Volt egy kis időm , belenéztem az onboard időmérőbe, azért kapott rendesen Hamilton, hallani lehet mikor már leállt a motor, hogy hosszú ideig ordít a kocsiban a fájdalomtól :((( -
osztom... csak sajnos eza ha ahogy montad alonzonak kedvez:SSSSSSs -
Zóanagyvarázsló #52752 "Sehol nincs aztan mindig a korulmmenyeknek koszonheti hogy nyer.
Vagy pedig kiesnek elole."
Tényleg gyakran volt korábban szerencséje, talán most is, de azzal nyer különböző körülmények között, hogy jól tudja aoptálni azokat, Massának akár votl problémája akár nem, Alonso nagyobb esőmenő. Nem tragédia, ha nem a csapattaktika dönt. Persze a verseny utáni attrakciójával emberként még mélyebbre ásta magát a szememben a spanyol. A vesztesre mutogatni egy iylen felfokozott hétvégén cukkolás, ez pedig az én fogalmaim szerint nem sportszerű. -
Azt a kutya meg a macska, micsoda futam volt... kár, hogy Lajos nem tudott ott lenni az elején... -
WNW #52747 Azert a Ferrai kicsit utananezhetne a dolgokna a megbizhatosag dolgaban, mert a mostani Kimi kieses, Massa visszalassulasa a verseny feletol, es a korabbi problemak is a McLaren malmara hajtjak a vizet eleg jol... -
WNW #52746 Massa nem az esoben vesztette el a versenyt (az elejen siman verte esoben Alonsot), hanem a verseny kozepen a kerekcsere utan.. Addig siman felhuzta az elonyet 10 masodpercre, es megfutotta verseny leggyorsabb koreit (Alonsoval egyforma benzinmennyiseg mellett).. Aztan a kerekcsere utan nem birta tartani az addig huzott tempot, igy jot fel ra Alonso kb. 4 masodpercre, es ekor jott az eso.. A koztes gumival meg lathatoan nem tapad a Ferrari a vegen (minden kigyorsitasnal szitalt), meg a mogotte jovo lekorozott Renaultok is jottek fel ra..
Amugy meg a vitanal Alonso szolt be, mikor befaradt a helyisegbe.. A riportokra mar szoltak is nekik a fonokok, hogy vegyen vissza, mert bocsanatot is kert... -
edeleny #52745 Én a Live -timinget néztem,a körök kétharmadában Hamilton volt a leggyorsabb.Az elején a McLarennel karöltve elbxták a kerékcserét,jo huzás volt de nem jött be.
ÉS.
Ha nem sir a Ferrari a végén,hogy a picit gyorsabb Hamilton feltarja Massát,még pontot is szerez. -
edeleny #52744 Hümmm???????? -
Na, Palik kitett magáért? igen!, Wéber kell ide?:D NEM! Palik tökéletesen adta le a csatákat, ordított ahogy kell, persze 1-2 baki volt de korrigált!
Amugy apró momentumok voltak amiket szivesen látnék mindig, egy kis pimaszág mikor Kovát és Briost mutatták, mikor Alonso mutatta, ettől lesz feelingesebb.
Este MogoGP ne feledjétek! -
Ajjaj... Világhatalom lennénk mára.....:))) -
G_ArchAngel #52741 annyi parasztja lett volna Dózsának, mint ahányan ideírnak, megnyert volna minden csatát...
(akinek nem inge...) -
Másnak tán nem esett az eső, csak Kimi felett volt felhő ....? ;)
Ugyanazon az esőt csúszkált mindenki mint amin Kimi, más jobban megoldotta .... -
Ha nincs az eső porig alázza Kimi a mezőnyt, szerintem a motorhiba se jött volna elő... -
Alonso most nagyon leoltotta Massát, aki sajnos nem nagyon bírja az efféle dolgokat :))))Azt hittem sírva fakad szegény ..
Pedig semmi oka a bánatra nagyon jól ment , egyszerűen gyorsabb a Mercedes+Alonso esőben . -
Latom az utanad erkezo felfogta a mondandom ertelmet.
Probald az o hozzaszolasat elolvasni parszor, hatha leesik, na persze ha mukodik nalad a gravitacio, bar nem ugy tunik. :DDD -
Alonsonak gratulálok, de Hamilton szart sem ért el a futamon..
inkább Graulálnék webbernek és Coulthardnak. Hamilton a saját hülyeségének köszönheti, hogy esett kelt egész versenyen.
Raikönnent pedig követi a szerencséje... Massa mewg No comment. -
Amikor bementek a mérlegelésre Massa miket mondott Alonsonak?
Nagyon nagy futam volt, régen nem láttam ilyet, csak kár, hogy nem Massa nyert. :( -
Ez nem igaz
Milyen stílusban megy itt az észosztás? -
Németország már csak ilyen. 2000-ben egy ex-Merci alkalmazott rohant be a pályára, nyert Barrichello, a semmiből ... -
JA én is ennek örültem volna a legjobban